連絡先

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

⭐☆☆☆☆

HÀnde weg!

Das Produkt wurde als neu verkauft, kam jedoch in einer offensichtlich bereits mehrfach verwendeten Verpackung an. Die Einzelteile lagen lose im Karton herum, und selbst die Bedienungsanleitung war beschÀdigt (Loch vorhanden). FÌr Neuware ist das völlig inakzeptabel.

Besonders enttÀuschend ist der Umgang mit der Reklamation: Die RÌckerstattung wurde mit der BegrÌndung verweigert, das Produkt sei benutzt worden. Das entspricht nicht der Wahrheit. Die Teile wurden lediglich kurz zusammengebaut, um auf Nachfrage ein vollstÀndiges Bild der Ware bereitstellen zu können.

Insgesamt ein sehr unprofessioneller Eindruck und kein kundenorientierter Service.

Update:

Man hat mir jetzt 90,00€ zurÃŒckerstattet und 2 Jahre Garantie hat man mir auch versprochen.

2026幎4月11日

UseriÞse av verste sort

UseriÞse av verste sort, selger en hÞytrykkspyler som skal vÊre best i test, denne hÞytrykkspyleren er elendig å er ikke verdt en krone. Når du klager prÞver de å prute med å gi penger tilbake. Hold deg langt unna disse. At klarna velgere en så useriÞs butikk uten å sjekke den opp er skremmende.
De kalles seg Aquago Norge men speiler at det er en Norsk side og det er de ikke.

2025幎8月28日
Aquago ロゎ

Aquago からの回答

KjÊre kunde,

VÃ¥r butikk ligger i Tyskland, og alle produkter sendes fra Tyskland med DHL uten ekstra fraktkostnad.

Vi har nÞye gjennomgått all e-postkorrespondanse. Du la inn bestillingen den 26. august, og den 6. september mottok du varen og ba om å kansellere bestillingen. I henhold til våre retningslinjer kan man få refusjon direkte dersom produktet har kvalitetsproblemer, men videoen du sendte viser at produktet ikke har noen feil, og det bekreftes at kanselleringen skyldes personlige årsaker. I slike tilfeller kreves det at varen returneres i henhold til våre returregler fÞr refusjon kan behandles.

Dessverre har du ikke returnert varen og samtidig bedt om full refusjon, og du har startet en tvist hos KLARNA. Etter gjennomgang vurderte KLARNA at produktet ikke har noen kvalitetsproblemer, og at det ikke er rimelig å kreve full refusjon uten retur av varen, derfor ble tvisten avgjort til vår fordel.

Vi beklager at din handleopplevelse ikke har vÊrt tilfredsstillende, og håper vi får muligheten til å gi deg en bedre service i fremtiden.

Med vennlig hilsen,
AquaGo Kundeserviceteamet

Jeg bestilte spyleren i august 2025 pga

Jeg bestilte spyleren i august 2025 pga at jeg så at denne var kåret til best i test 2025.Da spyleren ankom hadde den skade i plastdeksler og knekt plastfeste for hjul produktet var også meget dårlig emballert.Det må også nevnes at jeg måtte betale posttoll på 150 kr for å få ut pakken. Når jeg tester spyleren så er det svÊrt lite som stemmer i virkeligheten med best i test rapporten. Spyleren fremstår som simpel billig og bråkete og med et trykk tilsvarende jeg har i min hageslange .Da jeg reklamerer på produktet forlanger de både bilder og video samt at jeg får beskjed om at denne har normalt trykk og kan ikke sammenlignes med dieseldrevne hÞytrykkspylere. Videoen jeg sendte dem viser at jeg spyler min egen hand på fullt trykk med ca 10cm avstand i 10 sek.Obs gjÞr aldri dette med en ekte hÞytrykkspyler for da havner du på sykehus og i vÊrstefall kan dÞ av skadene det kan påfÞre. Etter flere mailer frem og tilbake så får jeg omsider lov til å returnere produktet og jeg må betale selv for dyr frakt 400kr. I mellomtiden legger jeg inn en anmeldelse her på trustpilot om min erfaring med dette produktet.Jeg fÞlger med pakken jeg sendte tilbake på min postapp og registrerer at den er fremme hos mottageren etter ca 2 uker og kan hentes ut. Jeg sender mail og informerer om dette.Det går ytterligere flere dager fÞr jeg får svar om at de vil hente ut pakken for å sjekke den at innholdet er i orden. Etter noen dager til får jeg mai som det står fÞlgende: Vennligst slett anmeldelsen på trustpilot. Vi vil gi deg refusjon. Vi ser frem til å hÞre fra deg.Takk
Makan til frekk og dårlig kundebehandling har jeg aldri opplevd.Jeg kommer aldri noengang til å bestille noe som helst fra dette nettstedet.

2025幎8月30日
Aquago ロゎ

Aquago からの回答

KjÊre kunde,

Tusen takk for at du tok deg tid til å gi oss en så detaljert tilbakemelding. Vi beklager på det sterkeste at du har opplevd problemer i forbindelse med kjÞpet ditt, og vi Þnsker å uttrykke vår oppriktige unnskyldning for ulempene dette har medfÞrt.

Vi verdsetter hver enkelt kundes opplevelse hÞyt, og vi har nÞye gjennomgått all kommunikasjon mellom deg og vårt kundeserviceteam. Når det gjelder skaden på produktet ved mottak, erkjenner vi at det er rom for forbedring i emballasjen. Da vi mottok din henvendelse, tilbÞd vi umiddelbart å sende deg et nytt produkt kostnadsfritt. Vi beklager at vi ikke kom til enighet om dette, men vi respekterer ditt Þnske om refusjon, og har derfor bistått deg i returprosessen.

Når det gjelder tollavgiften du nevnte, sendes våre pakker fra Tyskland, og siden Norge ikke er en del av EU, kan det forekomme tollkostnader. Dersom du har betalt toll, er du velkommen til å sende oss et bilde av kvitteringen, så refunderer vi belÞpet så snart vi mottar dokumentasjonen.

Vi forstår at vår forespÞrsel om å fjerne vurderingen kan ha vÊrt ubehagelig, og vi beklager dette. Vi vil i fremtiden vÊre mer varsomme og sÞrge for at vår kommunikasjon alltid skjer på en respektfull og profesjonell måte.

Vi kan bekrefte at din retur ble mottatt 9. september, og at full refusjon er gjennomfÞrt. Ta gjerne kontakt med oss dersom du har ytterligere spÞrsmål.

Selv om denne opplevelsen ikke levde opp til dine forventninger, takker vi for at du har gitt oss muligheten til å forbedre oss. Vi håper oppriktig å kunne gi deg en bedre kundeopplevelse i fremtiden.

Vi beklager igjen for det inntrufne, og Þnsker deg alt godt videre.

Med vennlig hilsen,
AquaGo Kundeserviceteamet

5぀星のうち5の評䟡

LÀtt att bÀra med sig

Min pappa var trött pÃ¥ vÃ¥r KÀrcher högtryckstvÀtt hemma, han tyckte den var för tung och hade för fÃ¥ tillbehör. Men han Àr mycket nöjd med Aquago rengöringsmaskin – han kan flytta den runt hur han vill utan att bli trött.

2025幎8月26日
5぀星のうち5の評䟡

Mycket nöjd

Den justerbara munstycken Àr mycket praktisk. Ett munstycke kan utföra olika rengöringsuppgifter. Jag anvÀnde den medföljande skumkanonen och trekantborsten för att tvÀtta bilen, och det var fantastiskt.

2025幎8月12日

I recently purchased the Aquago

I recently purchased the Aquago pressure washer, and unfortunately, it did not meet my expectations. Here are my experiences:

Build Quality: The pressure washer feels small and poorly constructed, which raises concerns about its durability and longevity.

Pressure Performance: The pressure output is significantly lower than what I anticipated, making it difficult to effectively clean surfaces.

Noise Levels: The unit also produces a noticeable amount of noise while in operation, which detracts from the overall experience.

Despite seeing it rated as a "test winner," I am now questioning the validity of that review. I had high hopes based on the claims made, but the product has not performed as expected.

Overall, I cannot recommend the Aquago pressure washer based on my experience.

2025幎5月26日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス