レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg har netop i weekenden vÊret til kursus med Tina, og hun er en meget kompetent og dygtig underviser. Hun er kreativ og spreder glÊde pÃ¥ holdet, samt hun formÃ¥r at bruge vandets egenskaber, som e... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi har haft en fantastisk oplevelse med AQUA MOVES og Tina Nygaard. Fra fÞrste kontakt har vi mÞdt en utrolig hÞj grad af personlig, Êrlig og kompetent rÃ¥dgivning. Tina tager sig virkelig tid... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi havde den store fornÞjelse at have Tina som underviser pÃ¥ et inhouse kursus for vores instruktÞrer i HovedgÃ¥rd SvÞmmeklub. Tina er skarp! SÃ¥ er det sagt :-) Tina sÞrgede for en lÊrerig og hyggeli... もっず芋る

䌁業が回答したした

Har oplevet Tinas undervisning mange gange gennem Ã¥rene. Det er altid godt og tilpasset sÃ¥ alle deltagere udfordres pÃ¥ det rette niveau. SÊrligt smart-trÊning, som bÃ¥de er kognitiv- og fysisk trÊning,... もっず芋る

䌁業情報

1. スポヌツ グッズ卞業者
  2. 䜓型改善クラス
  3. 教宀
  4. フィットネス教宀
  5. スむミング スクヌル
  6. りォヌタヌ スポヌツ甚品レンタル業

圓該䌁業による蚘述

Find professionelt udstyr og redskaber til Aquafitness, Teknisk SvÞmning, BabysvÞmning & Åbent Vand Aktiviteter. Find bassinudstyr og beklÊdning. Webshop til B2B kunder: svÞmmeforeninger, svÞmmehaller, bassinundervisere, varmtvands- og terapibassiner, folkeoplysningsforeninger. Undervisning og Events afvikling i bassintrÊning, aquafitness samt babysvÞmning. Skab populÊre trÊningsfaciliteter i dit bassin og fÃ¥ flere deltagere til selvorganiseret trÊning og til dine aquafitness-hold. Med trÊningskoncept AquaFitness+ fÃ¥r du adgang til: • specialistrÃ¥dgivning • individuel tilrettelagt undervisning • fitnessmaskiner Hvad koster det at komme i gang med trÊningskonceptet AquaFitness+? FÃ¥ dit prisestimat i prisberegneren pÃ¥ hjemmesiden. Du vÊlger fitnessmaskiner og Þnskede undervisningsomfang og fÃ¥r et prisestimat med det samme.

4.6

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 5ä»¶

レビュヌを曞く

Jeg har netop i weekenden vÊret til

Hun er kreativ og spreder glÊde på holdet, samt hun formår at bruge vandets egenskaber, som en dygtig bassin underviser bÞr kunne. Hun får min varmeste anbefaling

2026幎4月11日

KÊre Anne
Mange tak for din feedback og anbefaling.
Det var en fornÞjelse at lave et DOF inspirationskursus i bassintrÊning i varmt vand til jer på MarselisborgCentret.

Vandet er bare det bedste element til at styrke fÊllesskaber og få skabt sund og livsvigtig bevÊgelse for alle uanset niveau.

Tak for dit engagement og bidrag til en vellykket lÞrdag i bassinet.

Hilsen Tina

Mine varmeste anbefalinger

Vi har haft en fantastisk oplevelse med AQUA MOVES og Tina Nygaard.

Fra fÞrste kontakt har vi mÞdt en utrolig hÞj grad af personlig, Êrlig og kompetent rÃ¥dgivning. Tina tager sig virkelig tid til at forstÃ¥ behovene og kommer med oprigtige anbefalinger – ikke bare det, der er lettest at sÊlge, men det der giver mest vÊrdi i praksis. Det skaber en stor tryghed i processen.

Serviceniveauet er ganske enkelt tårnhÞjt. Der er hurtig respons, fleksibilitet og en imÞdekommenhed. Uanset spÞrgsmål eller justeringer undervejs har Tina vÊret lÞsningsorienteret og hjÊlpsom.

Det har vÊret en fornÞjelse at handle med AQUA MOVES, og vi kan kun give vores varmeste anbefalinger videre.

Tusind tak for et virkelig godt samarbejde, vi ser frem til mere.

2026幎2月3日

AQUA MOVES からの回答

KÊre Rikke og Skanderborg SvÞmmeklub.

Tusind TAK for dine meget flotte anmeldelse.

Tillykke med jeres fantastiske, nye flotte faciliteter og alle de spÊndende muligheder og tiltag der ligger heri.
Tak for rundvisningen.

Jeg er utrolig glad for at du finder vÊrdi i vores samarbejde.
Jeg glÊder mig til flere hyggelige mÞder og fÊlles snakke om vores element “vandet”.

På godt gensyn og god fornÞjelse med redskaberne på jeres forskellige hold.
Mange hilsener Tina

Topfan

Vi havde den store fornÞjelse at have Tina som underviser på et inhouse kursus for vores instruktÞrer i Hovedgård SvÞmmeklub. Tina er skarp! Så er det sagt :-)
Tina sÞrgede for en lÊrerig og hyggelig aften med vildt inspirerende Þvelser målrettet klubbens forskellige hold. Tinas viden og kompetenceniveau er meget, meget hÞjt. Det var ingen af deltagerne et sekund i tvivl om. Vi gik fra kurset med masser af ny viden, nye Þvelser - topklar til en ny sÊson i svÞmmeklubben.
Tak for det :-)

2025幎8月26日

KÊre Rikke
1000 TAK for dine meget flotte ord.
Det var en sand fornÞjelse at komme pÃ¥ besÞg (igen 😊) i jeres skÞnne, fine facilitet af en Êgte “bade-oase”.
I har samlet et rigtig dejligt team og udbyder de bedste hold i aquafitness, svÞmning & wellness i Hovedgaard SvÞmmeklub til glÊde for lokalsamfundet - og mange forskellige mÃ¥lgrupper 🩵
Tak for skÞn aktiv aften med masser af gode snakke og grin.
Jeg Þnsker jer en fantastisk sÊson 💊
Mange hilsener Tina

En fantastisk oplevelse med Tina fra

En fantastisk oplevelse med Tina fra Aqua Moves– professionel, engageret og pålidelig!

Jeg har haft fornÞjelsen af at samarbejde med Tina, og det har vÊret en absolut fornÞjelse fra start til slut. Tina udviser en utrolig professionel tilgang, hvor hun altid er klar til at give vÊrdifuld sparring og rådgivning, der virkelig har gjort en forskel for vores projekt med Aqua Fitness+.

Hendes evne til at forstå mine behov og prÊsentere de rette produkter har vÊret helt i top, og jeg er blevet imponeret over hendes indsigt og ekspertise. Derudover har Tina vÊret utrolig opmÊrksom på opfÞlgning, hvilket har givet mig tryghed og tillid til hele processen.

Jeg kan pÃ¥ det varmeste anbefale Tina og Aqua Moves til alle, der sÞger en samarbejdspartner, der kombinerer faglighed, lÊkre produkter med personlig engagement. Tak for en fantastisk service – jeg ser frem til at arbejde sammen igen!

2025幎8月25日

KÊre Mette

1000 TAK for de meget, meget flotte ord.

Det er en kÊmpe fornÞjelse at arbejde sammen med dig og SVØM Slagelse KorsÞr svÞmmeklub omkring TrÊningskonceptet AquaFitness+.

Jeg er dybt imponeret over dit store engagement og motivation i at give jeres deltagere god og effektiv motion og trÊning i jeres bassiner. Det gÊlder i hÞj grad ifht. deltagere der har brug for en ekstra håndsrÊkning.
Du har bragt fitnessmaskinerne i spil, og sat aktivitetsudvikling i gang i klubben til glÊde for rigtig mange mennesker.

Tak, fordi du og Camilla Ørberg, greb muligheden og kunne set potentialet i TrÊningskonceptet AquaFitness+

Det gode samarbejde går bestemt begge veje, og jeg glÊder mig til at udvikle samarbejdet yderligere.

Rigtig god fornÞjelse i vandet.

Hilsen Tina

Tina er fantastisk....

Tina er fantastisk....
Er virkelig imponeret over min oplevelse med Aqua Moves/Tina. Lige fra fÞrste kontakt har Tina set muligheder i vores forening samt stÞttet os i at udvikle vores koncepter samtidig med vi har yderst tilfredse med leveringen og servicen på de kÞbte produkter fra Tinas hjemmeside. Jeg kan varmt anbefale Aqua Moves til alle der Þnsker kvalitet, pålidelighed og en super kundeoplevelse. Jette Thielst BSK08

2025幎8月14日

KÊre Jette.
1000 TAK for de flotte ord og din anbefaling her.
Det er altid en fornÞjelse at besÞge BSK08 og få en spÊndende dialog med dig og jeres Þvrige trÊnere / bestyrelse.

KÊmpe stor cadeau til dig for at satse og udvikle klubben med nye trÊningsmuligheder AquaFitness+
- til glÊde for sÊrligt unge sårbare som jeg ved du brÊnder for at hjÊlpe, men også for
dine seniorer og alle jeres Þvrige medlemmer.

Rigtig god fornÞjelse med trÊningerne og aktiviteterne i bassinet.

Hilsen
Tina

Som trÊner af Odder svÞmmeklub

Som trÊner af aquafit, senior gym., baby/bÞrne hold af Odder svÞmmeklub bruger jeg masser af redskaber. Senest brugte jeg Happy Flower, hvor nogen af dem efter et stykke tid startede at pulverisere lidt desvÊrre ( det var af Êldre kvalitet). Da jeg fortalte det til Tina, behÞvede jeg ikke sige andet, de glade blomster blev skiftet ud med det samme. Vi er Mega glad for aquamoves (Tina) service er bare 100%👍. Resten af mine Happy flowers er stadig som ny og min medlemmer er meget glade for dem. Medlemmer er ogsÃ¥ glade for aquarafts, noget helt andet at arbejde med, men man kan lave masser af forskellige Þvelser med dem.
Ved sidste kÞb kÞbte vi også tema svÞmmebriller og undervand vendespillet, BÞrnene synes det er sjovt og det er en godt måde at få bÞrnene til at prÞve svÞmmebriller og kigge undervand.
Kort sagt: Jeg kan varmt anbefale aquamoves!

2025幎3月7日

KÊre Catharina.
Mange TAK for din fine anmeldelse.
Jeg er mÊgtig glad for at lÊse at både du som trÊner og dine forskellige deltagere i vandet er begejstrede for at bruge mine redskaber.
Tak for godt samarbejde og fortsat god fornÞjelse i vandet. Hilsen Tina

Fantastisk service

Nogle af mine bestilte varer var ikke på lager. Det lÞste Tina med en fantastisk god service.
Min pakke kom hurtigt frem, efter der var kommet helt styr på ordren.
Jeg savnede dog at få fragtprisen oplyst, inden bestillingen var gennemfÞrt, så det er et Þnske herfra.

2025幎2月23日

KÊre Michelle.
Tusind tak for din meget vÊrdifulde feedback. Jeg har noteret dit vigtige punkt omkring fragt og vil arbejde pÃ¥ at Êndre det🙌
God fornÞjelse med jeres nye redskaber i vandet.
Hilsen
Tina

Aqua fitness+ er genialt!

Aqua fitness plus har vÊret en fantastisk oplevelse for Haarby svÞmmeklub. Vi brugte pris beregneren til at navigere rundt i priser og maskiner, så vi kunne få lige prÊcis det tilbud, der passede til vores behov. Pris-beregneren gav et flot overblik, så processen var overskuelig. Få dage efter bestilling leverede Tina alle maskinerne, og hun gennemgik brug og sikkerhed af dem. Desuden leverede hun et rigtigt flot undervisningsforlÞb, hvor hun viste os en masse forskellige Þvelser til de forskellige maskiner, og hun gav os masser af gode råd, tips og ideer til anvendelse af maskinerne. Hendes sprudlende humÞr og gode energi var inspirerende og med til at gÞre forlÞbet til en stor fornÞjelse. EfterfÞlgende har vi fået adgang til online materiale og online film, så vi kan repetere vores viden samt lÊre endnu mere nyt. Vi er ovenud tilfredse med forlÞbet med AquaFitness +, og vi glÊder os til endnu mere samarbejde med Tinas kompetencer og hendes sÊrlige energi.

2025幎2月20日

AQUA MOVES からの回答

TUSIND TAK for din feedback og din flotte anmeldelse af trÊningskonceptet AquaFitness+.

Det glÊder mig at lÊse at I har brugt Prisberegneren i jeres beslutningsgrundlag omkring aktivitetsudvikling af nye motions- og trÊningstiltag i Haarby SvÞmmrklub.

Det var en kÊmpe fornÞjelse at besÞge dig og klubben og vÊre med til at facilitere de nye aktiviteter til glÊde for alle jeres voksne motionister og aquafitness udÞvere.

Jeg glÊder mig til at se dig og klubben udvikle nye holdtyper og trÊningsaktiviteter i Ã¥rene fremover. Du er en sand ildsjÊl 💙
TAK for tilliden og for vores gode samarbejde🙏

Kompetent og empatisk

KÊre Tina 🌟
Tak for skÞnne kvalitative produkter og nÊrvÊrende service, jeg giver de varmeste anbefalinger til Tina som ansvarlig for babysvÞmning Marselisborg Centret - lige ledes har jeg nydt godt at dit dejlig vÊsen og kompetencer som underviser - også kÊmpe ros
Kh Majbritt

2024幎9月5日

AQUA MOVES からの回答

KÊre Majbritt. Tusind tak for din dejlige anmeldelse. Det er altid en fornÞjelse når vi kan dele vandets glÊder. På godt gensyn. Hilsen Tina

KÊre Tina

KÊre Tina.
Tak for at det kunne lade sig gÞre med et intensivt, skrÊddersyet “Aqua Bike” inspirationskursus igennem DGI. til SkÊrbÊk SvÞmmeklub.

2024幎8月21日

AQUA MOVES からの回答

KÊre Susanne. Selv tak, en dejlig fornÞjelse at besÞge jer og få lov til at bidrage med inspiration på cyklerne. Rigtig god sÊson til jer i SkÊrbÊk. Hilsen Tina

KÞb Aqua Moves Udstyr ved Tina Nygaard

Tina, som står bag Aqua Moves, var rigtig hjÊlpsom ifm. en handel. Klubben har fået nyt Aqua Fitness udstyr, som medlemmerne og instruktÞrerne er rigtig glade for. Tina var god til at beskrive produkternes funktion og samtidigt lande en rigtig god aftale. Tak for handlen - jeg ser frem til nÊste gang der skal bruges nyt udstyr leveret fra Aqua Moves :-)

2024幎6月17日

AQUA MOVES からの回答

KÊre Sofie. Mange TAK for din fine feedback. Jeg håber jeres aquafitness instruktÞrer og deltagere får en rigtig aktiv efterårssÊson. God sommer til dig og Skovbakken SvÞmning. Hilsen Tina

Hurtig og god service

Jeg stod og skulle bruge flere forskellige rekvisitter og her ydede Aqua Moves hurtig og effektiv service til at lÞse dette. Jeg kan kun anbefale denne!

2024幎6月14日

AQUA MOVES からの回答

KÊre Hannibal. TAK for din fine anmeldelse. Jeg håber I får nogle fede events på vandet og en god afslutning på svÞmmesÊsonen i Swim Horsens. Vi ses. Hilsen Tina

Fantastisk service og super udvalg!

Fantastisk service og super udvalg!
Bestilte vare, der ellers var i restordre ved andre leverandÞrer. Fik besked om at varen var på lager, og hvor meget det hastede. Da jeg fortalte at varen skulle bruges hurtigst muligt, fik jeg lovning på lynlevering - hvilket jeg må sige at det var!!

Stort udvalg i udstyr til konkurrencedygtige priser. Kan kun varmt anbefale!! :)

2024幎6月16日

AQUA MOVES からの回答

KÊre BjÞrn. Tusind TAK for din meget fine anmeldelse. Jeg håber I får en fantastisk afslutning på svÞmmesÊsonen i Aarhus1900. God sommer. Hilsen Tina

Personlig og Êrlig vejledning/ salg

Jeg er stifter af Gilleleje Fysioterapi og har gennem mange år samarbejdet med Tina Nygaard/ AQUAMOVES.
Det er altid en meget personlig vejledning og Tina kender til sine produkter og vejleder om holdbarhed, vedligeholdelse og brugbarhed. Derudover kan man mÊrke at Tina brÊnder for bevÊgelse i vand. Så jeg kan varmt anbefale vejledning og kÞb af produkter ved AQUAMOVES.
Bettina Keller Rasmussen

2024幎2月15日

AQUA MOVES からの回答

KÊre Bettina. Tusind tak for din flotte anmeldelse. Det er altid en fornÞjelse at udveksle viden og ideer om trÊning og bevÊgelse i vand med dig. TAK for de gode handler. Vh Tina

AQUA MOVES - en fornÞjelse at handle hos!

Det er altid en fornÞjelse at handle med Tina fra AQUA MOVES! Der ydes altid eminent service, som både er personlig og yderst professionel.
Senest har vi i svÞmmeklubben Sigma Swim BirkerÞd haft handlet baby-artikler (babydukker) til brug ved baby- og småbÞrnsundervisning. Hver og én af vores instruktÞrer er utroligt glade for dukken Mille og bruger den meget i deres undervisning.

2024幎2月7日

AQUA MOVES からの回答

KÊre Malene. Mange tak for din fine anmeldelse.
Forsat rigtig god fornÞjelse med jeres undervisning i babysvÞmning. Hilsen Tina

Meget hurtig og venlig respons

Meget hurtig og venlig respons, god kundeservice og vejledning. Kan kun anbefales :)

2024幎2月4日

AQUA MOVES からの回答

KÊre Tora. Mange tak for din fine anmeldelse. De bedste Þnsker til dig med din nye svÞmmeforening, ÍVF Familjuheilsa (Familiesundhed), og jeres nye aktiviteter til baby- og bÞrnesvÞmning på FÊrÞerne. Hilsen Tina

Den ekstra gode service

Det er ikke fÞrste gang og bestemt ikke sidste gang vi i Hinnerupbadet handler hos Aqua Moves.
Vi har kÞbt flere forskellige rekvisitter hos Tina og har altid vÊret meget tilfredse med kvalitetten.
Hos Aqua Moves er der en ekstra god service fordi Tina er ikke bare en sÊlger af en vare, men også selv bruger af varen/rekvisitten, hvilket gÞr hun er meget hjÊlpsom med vejledning og gode ideer til brug af rekvisitterne.
Det gÞr bare salgsoplevelsen meget mere oprigtig når man kan mÊrke hvor meget hun også brÊnder for denne branche.
Vores hold er vilde med vores nye kÞb Aqua Raft :-)
Tusind tak Aqua Moves :-)

2024幎1月29日

AQUA MOVES からの回答

Tusind tak for din flotte anmeldelse, Jannie. Det er altid en kÊmpe fornÞjelse at snakke med dig om “vandet” - og alt det vi kan udfÞre i det blÃ¥ element. Og ikke at forglemme Wellness 🙏 Hilsen Tina

Fantastisk service

Fantastisk service, jeg kan kun give Tina mine bedste anbefalinger. Jeg bestilte ble badebukser til mit barnebarn og Tina leverede personligt pakken til mig i Farum.

2023幎12月20日

AQUA MOVES からの回答

Tak for din fine tilbagemelding. Rigtig god fornÞjelse til babysvÞmning. Hilsen Tina

God alsidig trÊning i varmt vand

God alsidig trÊning i varmt vand. Super dygtig instruktÞr med hÞjt humÞr. Kan varmt anbefales til alle der har brug for at få gang i muskler og led.

2023幎12月18日

AQUA MOVES からの回答

KÊre Janne. Tusind tak for din feedback. Godt at hÞre at det varme vand og trÊningen virker. På godt gensyn i 2024 til en ny runde trÊning. Hilsen Tina

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。