äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Vi tillverkar och sÀljer arkadspel för den Nordiska marknaden för både privatpersoner och företag. Vi bygger som standard med JAMMA vilket öppnar upp för en oÀndlig möjlighet av spel att spela, men anpassar Àven för att kunna leverera med Raspberry Pi. VÀlj någon dekor från oss eller utforma helt efter egen design eller grafisk profil.
é£çµ¡å
TornbyvÀgen 1, 582 73, Linköping, ã¹ãŠã§ãŒãã³
- 010-2147850
- info@arcadedreams.se
- arcadedreams.se
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Snabb leverans och inga konstigheter
Grym bra Switch 2 release!!
Grym bra Switch 2 release!!
Jag bestÀllde online och ville ha skickat.
Behövde Àndra i ordern och de fixade allt i samma paket. Kunde hÀmta hos ombud på releasedagen. Dessutom vidhöll de vid det tidigt satta priset, vilket var 500:- billigare Àn konkurrenterna
Mycket kommunikativ personal och serviceinriktade. Rekommenderar verkligen!!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ