レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Alltid en bra upplevelse med Spel och SÃ¥nt! FrÃ¥n nya releaser till retro kan jag generellt hitta det jag söker hÀr! Fint med nÃ¥gra smÃ¥ presenter hÀr och dÀr och har nog aldrig fÃ¥tt en leverans utan nÃ¥... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Förmodligen landets bÀsta fysiska butik för retrospel. Bra ruljans pÃ¥ sortimentet med ett stÀndigt intressant utbud. Trevlig och kunnig personal och bra service med snabba leveranser. Kan tycka att... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Superbra support! Jag strulade till det lite för mig sjÀlv med en bestÀllning hos Spel & SÃ¥nt- men det löste sig inom en timme med hjÀlp via deras support. Trevligt bemötande över telefonen och min er... もっず芋る

䌁業情報

1. ビデオゲヌム店
  2. コレクタヌズ ショップ
  3. 䞭叀家電店
  4. 䞭叀ゲヌム店
  5. ゲヌム センタヌ

圓該䌁業による蚘述

Spel & SÃ¥nt Àr en av Sveriges sista independent tv-spelsbutiker med en egen webbutik och en riktig butik i Roslagens hjÀrta - NorrtÀlje. HÀr jobbar riktiga nördar som brinner för Nintendo, Playstation, Xbox, brÀdspel och retro UtmÀrkelser: ÅRETS SPELBUTIK 2021 (prisjakt.nu) ÅRETS BUTIK 2020 (prisjakt.nu) ÅRETS KUNDSERVICE 2020 (prisjakt.nu) ÅRETS ENTUSIASTBUTIK 2020 (prisjakt.nu) ÅRETS SPELBUTIK 2020 (prisjakt.nu) ÅRETS SPELBUTIK 2013 (prisjakt.nu) ÅRETS BUTIK 2012 NORRTÄLJE ÅRETS NYKOMLING 2012 (prisjakt.nu)

4.2

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち5の評䟡

Alltid en bra upplevelse med Spel och

Alltid en bra upplevelse med Spel och Sånt! Från nya releaser till retro kan jag generellt hitta det jag söker hÀr! Fint med några små presenter hÀr och dÀr och har nog aldrig fått en leverans utan någon godis-patron inkluderad. Någon dag ska jag ta mig de 2 timmar jag har till faktiska butiken men tills dess Àr jag mer Àn nöjd med mina bestÀllningar via webbshop!

2025幎6月19日
5぀星のうち4の評䟡

Snabba leveranser

Snabba leveranser , kan lita på att man få på release dagen
Fick min Ps5 Pro på release
Något höga priser tyvÀrr och rÀtt höga leverans priser gentemot konkurrenter som har fri frakt och lÀgre priser (likvÀrdiga spel webbutik)

2025幎2月20日

Jag Àlskar spel och sÃ¥nt i NorrtÀlje

Jag Àlskar spel och sÃ¥nt i NorrtÀlje vÀrldens bÀsta butik trevliga personal det som ocksÃ¥ var bra var Game och gamestop jag kommer alltid vara stamkund hos er för jag Àlskar tv-spel och det Àr sÃ¥ tv-spel butiker som kollar skicket och vÀrdet och ser bra ut som man ska göra 😂😍👍👌😃🎮😀

2025幎4月22日
5぀星のうち1の評䟡

Lite oseriöst

Skickade skadade böcker. Kund uppmuntrar sedan butiken att packa böckerna bÀttre, butikens personal sÀger då att det inte går packa bÀttre och skulle kosta för mycket, åker sedan ivÀg på visning av switch 2. Kunden får då ringa butiken för att få svar då kunden inte hade en aning om utflykten. NÀr sedan klarna inte uppdaterar Àrendet får kunden klagomål från butikens vd över telefon på kvÀllstid. Dagen efter har kunden fått en bok av samma art från Adlibris utan en enda skada (uppenbarligen finns det ett bÀttre sÀtt att packa på. Fick kompensation men inte så trevligt bemötande, trotts att man bad om ursÀkt för missförståndet).

2025幎3月31日
5぀星のうち5の評䟡

Mycket bra utbud av allt spelrelaterat

Mycket bra utbud av allt spelrelaterat.
De vill de bÀsta för spelsverige!
Enda spelbutiken jag litar på att få ivÀg min förhandsbokning så jag har spelet på releasedag.
Mycket bra support!

Bonus för godiset man får med i varje order :)

2024幎11月10日
5぀星のうち1の評䟡

Avvisade köp - pengarna reserverades

Jag bor i utlandet och brukar handla presenter online till min familj i Sverige utan problem. HÀr gick jag bet. Att lÀgga presentkorten till Nintendo eShop i korgen gick fint. I kassan finns endast val av svensk adress (varför det nu ens Àr nödvÀndigt för ett digitalt presentkort). Fint, anvÀnde min brors (mottagarens) namn/adress, det har jag gjort massor av gånger förut. Valde betalningsmetod PayPal, tryckte på köp, köpet gick igenom (pengarna reserverades på kontot), men studsade direkt då namnet på PayPal (= mitt) och min brors naturligtvis inte stÀmde överens. Har aldrig varit med om att detta skett på 18 år i utlandet och mÀngder av liknande köp på alla möjliga webshoppar. Slutade med att Elgiganten fick min business istÀllet - synd.

2025幎2月5日
Spel & SÃ¥nt ロゎ

Spel & Sånt からの回答

Hej Ellinor

Tack för er recension, jag ska försöka besvara era funderingar så gott jag kan.

Varför ni måste skriva in en Svenska dress undrar ni, det Àr av två anledningar. Många kunder köper både en fysisk vara och ett digital kod i samma köp, och då behöver vi veta vart den fysiska varan ska skickas.

Men den största och viktigaste anledningen Àr tyvÀrr att digitala presentkort Àr kriminellas favorit produkt att köpa på nÀtet genom olika bedrÀgliga tillvÀgagångsÀtt, som tyvÀrr drabbar alldelles för många mÀnniskor, framförallt Àldre personer, och att vi får in adressen på kunden Àr en del i vårt sÀtt att bekÀmpa & motverka denna typ brottslighet, tyvÀrr drabbar detta er Àrliga kunder också, genom att göra köp processen mer komplicerad.

Ni valde att betala med Paypal, då kan vi tack vare adressen verifiera att den stÀmmer med Àgaren av Paypal kontot, samtidigt som vi verifierar att e-postadressen stÀmmer med Paypal konto och av sÀkerhetsskÀl skickar vi sen enbart ut koden till den just den verifierade e-postadressen.

Skurkarna vill nÀmligen, om de får bestÀmma, att varan ska gå till en helt annan adress eller e-postadress Àn adressen som Àr kopplad till kontot de stjÀl pengar från.

Jag ber om ursÀkt för att vårt avancerade och vÀldigt genomtÀnkta sÀkerhetssystem satte krokben för dig som bara ville göra ett normalt Àrligt köp, det kommer tyvÀrr alltid finnas den risken nÀr vi Àr på vår vakt mot bedragare att oskyldiga blir drabbade. Innan vi satte in alla dessa sÀkerhetssystem så hade vi många bedrÀgerier i veckan till att nu nÀstan vara nere på 0 om året med Paypal som betalsÀtt efter vi gjorde dessa förÀndringar.

Vi kan med detta kÀnna oss lite lugnare och sova lite bÀttre nÀr vi vet om att vi gör vårt yttersta för att motverka att oskyldiga mÀnniskor, oftast Àldre, blir av med sina pengar på dessa bedrÀgliga sÀtt, och inte behöver besvara lika många samtal från personer som blivit drabbade och som inte förstår varför pengar har dragits från deras konto till något som heter Spel & Sånt som de aldrig hört talas om.

Dessa tjuvar som håller på med detta Àr inga ungar, som gör ett pojkstreck så att sÀga, de Àr yrkeskriminella och ligor som varje år bedrar mÀnniskor på miljontals kronor och vi gör gÀrna vårt yttersta för att fÀrre ska bli drabbade och samtidigt avlasta postmyndigheten med dessa onödiga brott, så de aldrig behövs utredas.

Jag önskar alla butiker som sÀljer digitalapresentkort och elekronikbranchen hade samma tÀnk som oss, för vid dessa bedrÀgerier så förlorar aldrig vi butiker pengar, vi Àr inte de som blir utsatt eller får en förlust på något sÀtt. Om vi inte hade haft lika god moral och civilkurage kunde vi sÀlja koder hela dagarna utan sÀkerhetsspÀrrar i vår webshop och öka vår försÀljning enormt, men vi har valt att inte göra detta för att det Àr fel, men som sagt så jobbar inte alla likadant med detta som ni nÀmnde och det vet vi om, dÀrför kan man uppleva som kund att det finns bÀttre och smidigare företag Àn oss, men det beror bara på att man inte har hela bilden.

Återigen vill jag be om ursÀkt för att ni hamnade i klÀm i vÃ¥r sÀkerhetssystem, och tyvÀrr har jag ingen lösning pÃ¥ detta. Jag tror ni fick upp en röd ruta vid ert försök att handla som sa vad som gick fel, om det var adressen eller e-postadressen som inte stÀmde överens med PayPal kontot, hade ni Àndrat den eller valt swish som betalsÀtt sÃ¥ hade ni kunnat handlat koden, men jag har full förstÃ¥else för att det kan ha stÀllt till det om ni hade för avsikt att ge bort varan som present.

Med vÀnliga hÀlsningar
Peter @ Spel & SÃ¥nt