Vi har haft et virkelig godt samarbejde med Rasmus i forbindelse med huskÞb! KÊmpe anbefaling herfra ð«¶ðŒ
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi fik i forbindelse med et privat huskÞb i slutningen af 2020 hjÊlp fra Archa. Her blev vi mÞdt af en meget professionel tilgang til sagen, hurtig responstid pÃ¥ de spÞrgsmÃ¥l vi havde undervejs o... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vi har anvendt Advokatfirmaet Archa i 2 sager. Til start en krÊvende syn og skÞnssag og senere i forbindelse med kÞb af sommerhus. Vi har i begge sager vÊret sÊrligt tilfredse med servicen og rÃ¥d... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Advokat bistand i topklasse. Vi har indenfor det sidste Ã¥r gennemfÞrt 2 handler pÃ¥ ejerlejligheder, hvor vi fik hjÊlp fra Bente til den fÞrste handel og Rasmus til den anden. Der blev fra advokaten s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Advokatfirma med speciale i erhvervsrådgivning og kÞb/ salg af fast ejendom
Jernbanegade 22, st. , 6700, Esbjerg, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã

Advokatfirmaet Archa ããã®åç
Vi har haft Rasmus til rÃ¥dgivning og vejledning i forbindelse med vores huskÞb og udarbejdelse af testamente. Han er enormt empatisk og formÃ¥r at formidle lovstof i ÞjenhÞjde til os âalmindelig danskereâ. Vi har snakket meget godt om ham i vores omgangskreds, og er fuldt tilfredse

Advokatfirmaet Archa ããã®åç
Fik HjÊlp fra Archa,Rasmus og Dorthe, ved en privat hushandel.
Det har på alle måder vÊret en positiv oplevelse.Har fået kompetent,seriÞs og forståelig rådgivning gennem hele forlÞbet, og er uopfordret lÞbende blevet opdateret.
Ved henvendelser har jeg fået hurtige tilbagemeldinger, og har trygt kunne lÊne mig tilbage og lade Archa styre slagets gang.
Vil helt sikkert benytte Archa,hvis jeg igen skulle få brug for juridisk rådgivning.
De bedste anbefalinger herfra

Advokatfirmaet Archa ããã®åç
Jeg har vÊret sÊrdeles tilfreds med samarbejdet med Rasmus. Jeg har fået hurtig og meget professionel hjÊlp til en vanskelig kÞbsaftale, til en rimelig pris. Der er ingen tvivl om at jeg vil vÊlge dette firma igen hvis jeg får brug for assistance, så kan på det kraftiges anbefale jer.

Advokatfirmaet Archa ããã®åç
I forbindelse med vores huskÞb, der har vi som fÞrstegangskÞbere vÊret rigtig glade for at have brugt Advokatfirmaet Archa. Vi modtog kyndig rådgivning fra Rasmus, som generelt har gjort hele processen mere forståelig og overskuelig.

Advokatfirmaet Archa ããã®åç
Bente fra Archa Advokater har rådgivet os i forbindelse med en stÞrre sag, der omfattede fire virksomhedsoverdragelser samlet set.
Trods kompleksiteten var forlÞbet afsluttet på cirka 5 måneder, og det skyldes ikke mindst en stor arbejdsindsats fra Bente.
Det har vÊret en god oplevelse at arbejde sammen med Bente, som har en meget pragmatisk tilgang til tingene. Bente var god til at stille de rigtige spÞrgsmål og holde fokus på de ting, man ikke nÞdvendigvis selv fanger, fordi man ikke har stået i en lignende situation fÞr.
Så stor ros herfra. Vi kan kun anbefale andre at kontakte Archa Advokater for juridisk erhvervs rådgivning.

Advokatfirmaet Archa ããã®åç
Vi valgte at bruge Archa i forbindelse med kÞbet af vores fÞrste hus samt til udarbejdelse af flere juridiske dokumenter, og vi har fÞlt os trygge hele vejen igennem. Som fÞrstegangskÞbere kan det vÊre svÊrt at navigere i alt det juridiske, der medfÞlger, men bÃ¥de Bente og Rasmus gjorde hele processen overskuelig, letforstÃ¥elig og nem. De er utrolig professionelle og grundige, og vi vil til hver en tid anbefale dem til andre ð

Advokatfirmaet Archa ããã®åç
Tusind tak til advokat Rasmus for hans professionalisme, tålmodighed og venlighed. For fÞrste gang i mit liv arbejdede jeg med en advokat, og han gjorde et stort indtryk på os.
Vi er 100 % glade for, at vi arbejdede med Archa og vil helt klart anbefale dem til andre. 5 guldstjerner og al respekt fra os.
Doina og Adrian â€ïž

Advokatfirmaet Archa ããã®åç
Vi skulle have lavet testamente og fremtidsfuldmagt og havde i den forbindelse brug for en advokat, der kunne udarbejde dette. Gennem hele processen har vi fÞlt os trygge, og dokumenterne blev gennemgået grundigt og i et sprog, der var til at forstå.
Vi kan klart anbefale Archa og vil helt sikkert benytte dem igen, hvis vi får brug for en advokat i anden henseende.

KÊmpe anbefaling herfra!!
Sidste Ã¥r kÞbte vi vores drÞmmehus, og skulle naturligvis bruge hjÊlp til at kigge vores kontrakter igennem. Med Benteâs kompetente hjÊlp og venlighed, var vi trygge gennem hele processenâºïž Hun er sÃ¥ dygtig!
Selma & Aris

Advokatfirmaet Archa ããã®åç
Virkelig professionel og god service. FÞrste gang jeg har vÊret i kontakt med en advokat i forbindelse med huskÞb og jeg blev hjulpet godt igennem hele processen. Kan klart anbefale Archa

Advokatfirmaet Archa ããã®åç
Vi har brugt Archa i forbindelse med vores huskÞb. Vi har vÊret utrolig godt tilfreds. Alt korrespondance har vÊret i en uformel og let forståelig tone. Yderst behagelige mennesker, og knivskarpe hvis der opstår udfordringer
Mvh Mette og René

Advokatfirmaet Archa ããã®åç
Vi har i forbindelse med vores huskÞb samt oprettelse af testamente fået god sparring og vejledning. Både Bente og Rasmus har vÊret meget tålmodige og professionelle.
Respons tiden på malis er kort, hvilket har betydet meget for os ved tvivl spÞrgsmål.
De bedste anbefalinger herfra.

Advokatfirmaet Archa ããã®åç
Advokatfirmaet - ARCHA igennem Bente Riis Fogsgaard med fÞlge (Rasmus & LÊrke) har assisteret mig igennem udredningen af et âgammeltâ Civilt sÞgsmÃ¥l ifm. en skilsmisse der ligger 17 Ã¥r tilbage i tiden. Firmaet har under hele procesforlÞbet ydet en fantastisk support og et godt gedigent stykke advokat arbejde. Sikker og professional sagsbehandling allerede fra fÞrste indledende samtale.
Hele ARCHA teamâet kan varmt anbefales.

Advokatfirmaet Archa ããã®åç
Vi har i begge sager vÊret sÊrligt tilfredse med servicen og rådgivningen.
Hele vejen igennem har vi oplevet en god og professionel stÞtte samt hurtig responstid og selvom det til tider skulle gå hurtigt har Archa altid vÊret godt inde i alle dokumenter, velforberedt til mÞder og meget grundig.
Den varmeste anbefaling fra Anja og Tommy

Advokatfirmaet Archa ããã®åç
We received excellent service and advice from the friendly lawyers in Archa (and they were more than willing to carry out all communications in English which they spoke/ wrote perfectly). All correspondence was timely, professional and clear. At all points we felt that they had our best interests at heart, and they were incredibly thorough. We would not hesitate to use them again should the need arise and highly recommend them to anyone seeking legal advice/ assistance.

Advokatfirmaet Archa ããã®åç
Advokat bistand i topklasse. Vi har indenfor det sidste år gennemfÞrt 2 handler på ejerlejligheder, hvor vi fik hjÊlp fra Bente til den fÞrste handel og Rasmus til den anden. Der blev fra advokaten stillet relevante og kritiske spÞrgsmål til mÊgleren, som var godt at få belyst inden endelig handel. Desuden i sidste omgang fik vi udfÊrdiget et testamente, som fuldstÊndig er i tråd med vores Þnsker. Vi vil give vores varmeste anbefalinger til Advokatfirmaet Archa og vi kommer helt klart igen, når vi har brug for hjÊlp.
De bedste hilsner fra Alice og Henrik

Advokatfirmaet Archa ããã®åç
Vi har vÊret rigtig glade for at have Advokatfirmaet Archa med på sidelinjen vedr. vores hus kÞb. Det har givet en god tryghed, at have Advokatfirmaet Archa med i forlÞbet.

Advokatfirmaet Archa ããã®åç
Uden super professionel hjÊlp og stÞtte fra Rasmus YderstrÊde Clausen med flere fra Archa. Det gjorde at vi kom sikkert i mål med en sommerhushandel, som var noget indviklet og dårligt struktureret fra ejendomsmÊgleren.