Trygt, kompetent, effektiv, professionelt og serviceminded! Det har vÊret en fornÞjelse igen at have Kortsen Advokater indover vores huskÞb. Et rigtigt godt forlÞb, hvor vi fÞlte os trygge fra start... ãã£ãšèŠã
Vi kÞbte en lejlighed i Danmark, mens vi bor i udlandet, og processen viste sig at vÊre mere kompliceret, end vi havde forestillet os. PÃ¥ et tidspunkt blev kÞbet endda nÊsten afsporet. Men Anja tog s... ãã£ãšèŠã
Anja hjalp mig i forbindelse med kÞb af Andelsbolig. Hun har virkelig styr pÃ¥ tingene. KÞbet varede smÃ¥ 3 mÃ¥neder grundet langsom bestyrelse i andelsforeningen, men hele vejen igennem forlÞbet havde K... ãã£ãšèŠã
Vi fik Anja Kortsen anbefalet, og vi har ikke fortrudt samarbejdet i ét sekund. Anja er sÊrdeles kompetent og vidende, og hun er Êrlig og reel i sin vejledning og anbefalinger. Desuden er Anja et ra... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
Trygt, kompetent, effektiv, professionelt og serviceminded!
Trygt, kompetent, effektiv, professionelt og serviceminded!
Det har vÊret en fornÞjelse igen at have Kortsen Advokater indover vores huskÞb. Et rigtigt godt forlÞb, hvor vi fÞlte os trygge fra start til slut.
God og kyndig vejledning
God, professionel og kyndig vejledning i et sprog og en formidling, som alle forstod. Svarer altid på beskeder med kort varsel og Anja er super behagelig at arbejde sammen med. Mine varmeste anbefalinger
Anja Kortsen er virkelig en knag
Anja Kortsen er virkelig en knag der bare for tingene til at ske. Hun var advokat på et boligkÞb og derefter på testamente, Êgtepagt og fremtidsfuldmagt. Effektivt og vedholdende.
Super service og top professionel
Anja er top professionel og altid klar til at hjÊlpe. Vi har brugt Anja flere gange til både hushandler og testamente og vil til enhver tid anbefale hende.
Vi kÞbte en lejlighed i Danmark
Vi kÞbte en lejlighed i Danmark, mens vi bor i udlandet, og processen viste sig at vÊre mere kompliceret, end vi havde forestillet os. På et tidspunkt blev kÞbet endda nÊsten afsporet. Men Anja tog styringen med ro, overblik og stor professionalisme og fik hurtigt processen tilbage på sporet. Takket vÊre hende kom vi sikkert i mål, og hun var også god til at orientere os parrallelt.
Jeg tÞr godt anbefale hende til alle, der Þnsker tryghed og kompetent hjÊlp gennem et, i hvert fald for mig, kompliceret ejendomskÞb.
God service hele vejen igennem
God service hele vejen igennem. Anja Kortsen hjalp med huskÞb, testamente og samejekontrakt. Som fÞrstegangskÞber er der mange ting der hurtigt bliver forvirrende, men Anja havde styr på alt. Hun er virkelig nem at komme i kontakt med, lÞser alting lynhurtigt, og har vÊret meget behagelig og informativ til alle mÞder.
Alt i alt en virkelig god oplevelse.
Excellent service and dedication
Anja did an outstanding job with our case. Even when things became more complicated, she never gave up â and within just a few hours, she managed to get the deal back on track.
We were very impressed with her professionalism and communication style. She was always clear, responsive, straightforward, and genuinely helpful.
We highly recommend Anjaâs services and will definitely turn to her again if we need legal assistance in the future.
Hurtig og kompetent sagsbehandling.
Jeg har vÊret I trygge hÊnder hos Anja Kortsen, som har givet mig kyndig og kompetent hjÊlp i forbindelse med både hussalg og efterfÞlgende huskÞb.
Jeg kan varmt anbefale Anja, når man får brug for en advokat.
Nemt og godt samarbejde
I trygge hÊnder
Anja Kortsen er positiv, tjekket og forklarer tingenen man forstår dem. Anja trådte til med kort varsel og hjalp os i en hastesag og leverede et fint stykke arbejde. Vi fÞlte os i trygge hÊnder, og vender tilbage hvis vi får brug for en advokat igen.
Anja hjÊlp os med en bolighandel
Anja hjÊlp os med en bolighandel, alt gik godt og vi var trykke med Anja håndterede vores sag.
Anja Kortsen
Anja Kortsen, er en dygtig advokat som virkelig kÊmper for sin klient. Altid lige på målet, vedholdende og vender altid hurtigt tilbage med svar på alle spÞrgsmål. Jeg kan kun anbefale Anja Kortsen og ved nu hvor jeg selv skal henvende mig, nÊste gang jeg har behov for advokathjÊlp!
Super effektiv og behagelig handler
Super effektiv og behagelig handler. Jeg har nu brugt Kortsen Advokater 4 gange og anbefaler alle at bruge dem.
Meget professionelle og dygtige, tak.
Tryg og god vejledning- kan kunâŠ
Tryg og god vejledning- kan kun anbefales
Kompetence hele vejen
En enestående positiv oplevelse og et fantastik samarbejde ved kÞb af 2 ejendomme.
En effektivitet som denne findes kun få steder og jeg kan varmt anbefale Kortsen Advokater.
Anja Winther Kortsen er altid parat og giver kyndig vejledning hele vejen.
Tak
Super profesionelle.
Super profesionelle.! Nemt kommunikation. God oplevelse.
Super profesionelle og hurtig sagsbehandling
Kortsen advokater har vi brugt hver gang vi har kÞbt ny bolig, hvorfor .. fordi du bliver mÞdt af serviceminded og hurtig sagsbehandling, og ikke mindst en super professionel sparring i forlÞbet !
Fantastik service og rådgivning
Fantastik service og rådgivning. Derudover super effektive og hurtige.
De var meget dyre.
De var meget dyre.
Det var over 3 gange dyrere end hos konkurrenten.
Vi fik skiftet bo efter min far. Anja Kortsen ville i fÞlge min stedmor ikke give en fast pris, og prisen endte på 102.500,- inklusive revisor.
Anja forlangte 1 til 2 timers betaling, hvis hun skulle specificere, hvad timerne blev brugt på (til 2500,- i timen).
Jeg fik undervejs et andet tilbud til sammenligning. Advokatfirmaet Karva ville gÞre det for 30.000,- inklusiv revisor.
Prisafvigelser kan selvfÞlgelig tolereres, men det her er for meget, også selvom Anja tvivlede på, at det kunne gÞre til 30.000,-.
Der blev afsendt 47 mails mellem os, der var skrevet testamente, der var kun 3 arvinger, et rÊkkehus og en nyere bil. Altså ikke nogen stÞrre, kompliceret sag, men Anja havde efter eget udsagn lagt 41 timers arbejde i det (hun gav 5 timers rabat).
Min anbefaling er at vÊlge et andet firma.
Proffesionel og PrÊcis !
Jeg skulle kÞbe en ejendom og Anja har vÊret den bedste Advokat jeg kunne vÊlge.
Hun er proaktiv, hun kan sin buisness , og er engageret ned til mindste detalje.
Alt var prÊcist og foregik top proffesionelt .
Jeg er imponeret.