レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Trygt, kompetent, effektiv, professionelt og serviceminded! Det har vÊret en fornÞjelse igen at have Kortsen Advokater indover vores huskÞb. Et rigtigt godt forlÞb, hvor vi fÞlte os trygge fra start... もっず芋る

Vi kÞbte en lejlighed i Danmark, mens vi bor i udlandet, og processen viste sig at vÊre mere kompliceret, end vi havde forestillet os. PÃ¥ et tidspunkt blev kÞbet endda nÊsten afsporet. Men Anja tog s... もっず芋る

Anja hjalp mig i forbindelse med kÞb af Andelsbolig. Hun har virkelig styr pÃ¥ tingene. KÞbet varede smÃ¥ 3 mÃ¥neder grundet langsom bestyrelse i andelsforeningen, men hele vejen igennem forlÞbet havde K... もっず芋る

Vi fik Anja Kortsen anbefalet, og vi har ikke fortrudt samarbejdet i ét sekund. Anja er sÊrdeles kompetent og vidende, og hun er Êrlig og reel i sin vejledning og anbefalinger. Desuden er Anja et ra... もっず芋る

4.8

4.8

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 10ä»¶

レビュヌを曞く

Vi kÞbte en lejlighed i Danmark

Vi kÞbte en lejlighed i Danmark, mens vi bor i udlandet, og processen viste sig at vÊre mere kompliceret, end vi havde forestillet os. På et tidspunkt blev kÞbet endda nÊsten afsporet. Men Anja tog styringen med ro, overblik og stor professionalisme og fik hurtigt processen tilbage på sporet. Takket vÊre hende kom vi sikkert i mål, og hun var også god til at orientere os parrallelt.
Jeg tÞr godt anbefale hende til alle, der Þnsker tryghed og kompetent hjÊlp gennem et, i hvert fald for mig, kompliceret ejendomskÞb.

2025幎10月31日
自発的なレビュヌ

God service hele vejen igennem

God service hele vejen igennem. Anja Kortsen hjalp med huskÞb, testamente og samejekontrakt. Som fÞrstegangskÞber er der mange ting der hurtigt bliver forvirrende, men Anja havde styr på alt. Hun er virkelig nem at komme i kontakt med, lÞser alting lynhurtigt, og har vÊret meget behagelig og informativ til alle mÞder.
Alt i alt en virkelig god oplevelse.

2025幎10月1日

Excellent service and dedication

Anja did an outstanding job with our case. Even when things became more complicated, she never gave up — and within just a few hours, she managed to get the deal back on track.

We were very impressed with her professionalism and communication style. She was always clear, responsive, straightforward, and genuinely helpful.

We highly recommend Anja’s services and will definitely turn to her again if we need legal assistance in the future.

2025幎9月15日

I trygge hÊnder

Anja Kortsen er positiv, tjekket og forklarer tingenen man forstår dem. Anja trådte til med kort varsel og hjalp os i en hastesag og leverede et fint stykke arbejde. Vi fÞlte os i trygge hÊnder, og vender tilbage hvis vi får brug for en advokat igen.

2025幎8月1日

Anja Kortsen

Anja Kortsen, er en dygtig advokat som virkelig kÊmper for sin klient. Altid lige på målet, vedholdende og vender altid hurtigt tilbage med svar på alle spÞrgsmål. Jeg kan kun anbefale Anja Kortsen og ved nu hvor jeg selv skal henvende mig, nÊste gang jeg har behov for advokathjÊlp!

2025幎5月8日

Kompetence hele vejen

En enestående positiv oplevelse og et fantastik samarbejde ved kÞb af 2 ejendomme.
En effektivitet som denne findes kun få steder og jeg kan varmt anbefale Kortsen Advokater.
Anja Winther Kortsen er altid parat og giver kyndig vejledning hele vejen.
Tak

2024幎11月21日

De var meget dyre.

De var meget dyre.
Det var over 3 gange dyrere end hos konkurrenten.
Vi fik skiftet bo efter min far. Anja Kortsen ville i fÞlge min stedmor ikke give en fast pris, og prisen endte på 102.500,- inklusive revisor.
Anja forlangte 1 til 2 timers betaling, hvis hun skulle specificere, hvad timerne blev brugt på (til 2500,- i timen).
Jeg fik undervejs et andet tilbud til sammenligning. Advokatfirmaet Karva ville gÞre det for 30.000,- inklusiv revisor.
Prisafvigelser kan selvfÞlgelig tolereres, men det her er for meget, også selvom Anja tvivlede på, at det kunne gÞre til 30.000,-.
Der blev afsendt 47 mails mellem os, der var skrevet testamente, der var kun 3 arvinger, et rÊkkehus og en nyere bil. Altså ikke nogen stÞrre, kompliceret sag, men Anja havde efter eget udsagn lagt 41 timers arbejde i det (hun gav 5 timers rabat).
Min anbefaling er at vÊlge et andet firma.

2024幎7月17日

Proffesionel og PrÊcis !

Jeg skulle kÞbe en ejendom og Anja har vÊret den bedste Advokat jeg kunne vÊlge.
Hun er proaktiv, hun kan sin buisness , og er engageret ned til mindste detalje.
Alt var prÊcist og foregik top proffesionelt .
Jeg er imponeret.

2024幎9月18日