Vi har haft et virkelig godt samarbejde med Rasmus i forbindelse med huskøb! Kæmpe anbefaling herfra 🫶🏼
企業が回答しました
Vi har anvendt Advokatfirmaet Archa i 2 sager. Til start en krævende syn og skønssag og senere i forbindelse med køb af sommerhus. Vi har i begge sager været særligt tilfredse med servicen og råd... もっと見る
企業が回答しました
Advokat bistand i topklasse. Vi har indenfor det sidste år gennemført 2 handler på ejerlejligheder, hvor vi fik hjælp fra Bente til den første handel og Rasmus til den anden. Der blev fra advokaten s... もっと見る
企業が回答しました
Advokatfirma med speciale i erhvervsrådgivning og køb/ salg af fast ejendom
Jernbanegade 22, st. , 6700, Esbjerg, デンマーク
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
I forbindelse med bodeling har jeg haft behov for juridisk bistand. Fik rekomanderet advokatfirmaet Archa og det har jeg været rigitg tilfreds med. God service og rådgivning. En advokat som lytter til og ydre bedste service til fornuftige priser. Kan varmt anbefaldes.

Advokatfirmaet Archa からの回答
Jeg har haft hjælp til boligkøb og har haft den bedste oplevelse med en ellers meget træls bolighandel og vil sige Rasmus og Bente har givet mig en fantastisk støtte, hjælp og rådgivning hele vejen igennem.
Kan kun anbefale dem til andre, da de følger op på alt og hjælper selv når man bliver frustrerede over aftaler der ikke overholder af mægler.

Advokatfirmaet Archa からの回答
Vi valgte Archa til vores bolighandel, da vi ønskede mere personlig rådgivning fremfor blot rådgivning på nettet.
Bente leverede god og personlig rådgivning og var let tilgængelig.
Jeg vil helt klart anbefale Archa til andre.

Advokatfirmaet Archa からの回答
I forbindelse med køb af sommerhus, havde vi brug for en advokat. Lidt tilfældigt landede vi hos Advokatfirmaet Archa.
Vi har følt, at vi har været i trygge og kompetente hænder hele vejen igennem forløbet.
Jeg vil ikke tøve med at anbefale, Advokatfirmaet Archa, til andre kommende Hus/fritidshus købere.

Advokatfirmaet Archa からの回答
Rasmus hjalp mig trygt og sikkert igennem en bolighandel. Han sørgede for jeg forstod alle detaljer og betingelser og fulgte jævnligt op på diverse stadier.
Stor anbefaling herfra 😊

Advokatfirmaet Archa からの回答
Valgte at anvende Archa ifm. et huskøb da en veninde talte meget rosende om firmaet. Hvilket jeg fuld ud har kunne forstå eftersom det kun har været positiv fra start til slut.
Så helt bestemt et firma jeg vil anvende til huskøb og testamente skrivning (hvis det bliver nødvendigt igen)

Advokatfirmaet Archa からの回答
Har brugt Archa flere gang, senest til køb af sommerhus. Alt gik nemt, hurtigt og smertefrit og til en yderst fair pris. De yder kompetent og ansvarlig advokatbistand, og jeg kan kun give mine allerbedste anbefalinger.

Advokatfirmaet Archa からの回答
Har nu brugt Archa 2 gange til forskellige ejendoms handler, altid en fornøjelse at samarbejde med dem, super kompetent, der bliver altid fulgt op på sagerne, kan kun give de bedste anbefalinger.

Advokatfirmaet Archa からの回答
Brugte Archa i forbindelse med hushandel sidste år.
De var yderst professionelle og overtog beredvilligt alle de bekymringer, jeg havde. De gjorde det til en tryg og god oplevelse at rive sin rod op, og flytte til et nyt sted.
De går helt klart den ekstra mil for kunderne, og jeg kan varmt anbefale dem.

Advokatfirmaet Archa からの回答
Nemt og smertefrit. Gode til at opdatere og advisere på forhånd om kommende deadlines mv.

Advokatfirmaet Archa からの回答
Vi er yderst tilfredse med den hjælp vi har fået fra Archa i forbindelse med huskøb. De har udover selve sagen også hjulpet med andre ting, uden at kræve ekstra betaling.

Advokatfirmaet Archa からの回答
Vi fik i forbindelse med et privat huskøb i slutningen af 2020 hjælp fra Archa. Her blev vi mødt af en meget professionel tilgang til sagen, hurtig responstid på de spørgsmål vi havde undervejs og ikke mindst en utrolig god evne og fremgangsmåde til at kunne forklare alt igennem processen.
Vi er yderst tilfreds og følte os trygge hele vejen igennem.
Vi giver de varmeste anbefalinger herfra
Michelle H og Kasper P.

Advokatfirmaet Archa からの回答
Vi fik hos Viika A/S hjælp fra Archa Advokater til at stifte ejendomsselskab samt køb af erhvervsdomicil. Det var en meget behagelig oplevelse, hvor jeg hele tiden følte mig tryg og havde overblikket.
De er uden tvivl meget dygtige til deres områder, og samtidig er de meget behagelige at samarbejde med – jeg kan kun give dem de varmeste anbefalinger herfra.

Advokatfirmaet Archa からの回答
Fantastisk hjælp med testamente, så mine døtre og min arv - når den tid kommer - er sikret bedst muligt i årene fremover. Det er skønt med en advokatvirksomhed, der er så grundig og fokuseret på mig som kunde.

Fantastisk god service!
Archa er imødekommende, giver sig tid til at tale med mig, og lytte til min sag.
Utrolig hjælpsom og behagelig at tale med.
Det skal de have ros for!
Kan kun anbefales herfra!
Kewin Kjølby Lønbjerg

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。