Arctic Recovery レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg bestilte en ny kuglehane samt andet tilbehÞr til et udenÊrket iskar - fik pakken med tilbehÞr men ingen info om den manglende del. Har skrevet til alle deres e-mails med ordrenummer flere gange... もっず芋る

Ich habe mit der Dampfsauna und dem Eisbad meinen eigenen persönlichen Wellness Bereich auf der Terrasse. Preis-/Leistung passen absolut und ich kann bislang nichts negatives feststellen. Dass man im... もっず芋る

Massive billig Produktion . Deckel von Sauna ging bei 5 Verwundungen 3 Mal kaputt Austausch dauerte lange und wurde auf Kundenwunsch nie verbessert . 4 Defekt des Deckels endete mit Verbrennungen... もっず芋る

Fantastisk velvÊre. Har anvendt Pro Arc Isbad Arctic Recovery i 2 uger. Badet er ca. 5-8 cm hÞjere end mit tidligere bad. Super god fÞlelse at sidde i et dybere bad. Isolationsmellemrummet s... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 99ä»¶

レビュヌを曞く

Flot bassin

Har fået leveret mit bassin som var let at samle og nem at bruge. Håber det vil blive brugt flittigt fremover.

2025幎5月2日

KÊre Dorte,

Mange tak for din fine anmeldelse! Dejligt at hÞre, at bassinet var let at samle og nemt at bruge. Vi håber også, at det vil bringe dig mange gode og forfriskende stunder fremover.

En dejlig daglig oplevelse

Hver morgen hopper jeg i karret som er ca 5 grader og sidder der 10 - 20 minutter. Jeg fÞler mig oplivet og lettere til bens og sover meget bedre. Hele kroppen har det bedre.

KÊre Nils,

Tusind tak for din flotte anmeldelse! Det er fantastisk at hÞre, hvordan dit daglige dyp i det kolde kar giver dig ny energi, bedre sÞvn og Þget velvÊre i kroppen. Det er lige prÊcis den oplevelse, vi Þnsker, at vores isbad skal give.

Vi Þnsker dig mange flere dejlige og oplivende stunder!

Bestille et isbad

Bestille et isbad, meget nemt og hurtigt levering.
Har brugt det nogle gange? Da jeg er nybegynder i gamet.
Det har virkelig givet energi og overskud at lige tage en morgen dukkert.
Isbadet er meget nem at samle, der er en overskuelig brugsanvisning med og det er lavet af vikelige gode kvalitet produkter.

KÊre Signe,

Mange tak for din dejlige anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at bestillingen var nem, leveringen hurtig, og at isbadet allerede giver dig energi og overskud – sÊrligt som nybegynder. Det er skÞnt, at du synes, opsÊtningen var overskuelig, og at kvaliteten lever op til forventningerne.

Vi Þnsker dig mange gode oplevelser og kolde dyp fremover!

Anders – Arctic Recovery

Super hurtig leveringstid og dejligt

Super hurtig leveringstid og dejligt med et koldt isbad om morgenen til at sÊtte dagen i gang

2025幎4月28日

KÊre Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse! Dejligt at hÞre, at du er glad for den hurtige levering – og at dit kolde morgenbad hjÊlper med at sÊtte dagen godt i gang.

Super dejligt isbad

Jeg har brugt mit isbad i 1,5 uge og det er virkelig skÞnt - den kommer vi til at slide op herhjemme :-)
God kvalitet til prisen, virkelig nem at samle og nem at flytte rundt på.
Leveringen tog under 24 timer - fedt!

KÊre Trine,

Tusind tak for din skÞnne anmeldelse! Det glÊder os at hÞre, at du har haft en god start med dit isbad, og at bÃ¥de kvalitet, nem opsÊtning og hurtig levering lever op til forventningerne. Vi hÃ¥ber, isbadet vil bringe dig mange dejlige stunder fremover – uden at blive slidt op for hurtigt 😉

Nemt at samle og bruge

Har nu brugt isbadet i en uges tid og blevet virkelig glad for det.
Meget nem at samle med simpel manual.
BlÞd bund, så man ikke sidder direkte på fliserne, hvilket er så dejligt.
TÊt tappehane - vandet lÞber forholdsvist hurtigt ud ved tÞmning.
Nemt at finde rundt på hjemmesiden og bestille og modtog det efter 2 dage.
Stor anbefaling herfra 💊

2025幎5月3日

KÊre Jette,

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det er dejligt at hÞre, at du er glad for isbadet, og at opsÊtningen og brugen har vÊret enkel. Vi er glade for, at den blÞde bund gÞr oplevelsen behagelig, og tak for din feedback omkring tappehanen – det vil vi tage med videre.

Godt at hÞre, at du også fandt hjemmesiden overskuelig, og at leveringen gik hurtigt. Mange tak for din anbefaling!

KÆMPE anbefaling

KÆMPE anbefaling herfra. Jeg har nu haft mit isbad i 2 uger, og jeg kan virkelig mÊrke det pÃ¥ min restitution. Jeg bruger min krop dagligt, og jeg er meget afhÊngig af min krop, sÃ¥ isbadet har virkelig vÊret en gamechanger for mig!

2025幎4月25日

KÊre Jeppe,

Tusind tak for din kÊmpe anbefaling! Det er fantastisk at hÞre, at isbadet har gjort en sÃ¥ stor forskel for din restitution – isÊr nÃ¥r du bruger din krop sÃ¥ meget til dagligt. Vi er glade for at kunne vÊre en del af din rejse mod bedre velvÊre og ydeevne!

Fortsat god fornÞjelse med dine kolde dyp!

Hold jer vÊk!

Under en måned efter at have bestilt en dampsauna sprang kedlen "i luften" - kogende vand over det hele. Det var et mirakel at hverken bÞrn eller hund var i nÊrheden.
Vi tager kontakt til deres support med en reklamation, men får fÞrst svar 2 ca. 2 dage efter. De videresender en formular, som jeg skal udfylde. Derefter skal jeg selv igen tage kontakt, da jeg ikke hÞrer mere. Sådan går det frem og tilbage. Det ender med at jeg skal bestille mine nye reservedele via deres hjemmeside. Dem skal vi så selv betale for!
Jeg skriver tilbage, at det undre mig og at jeg desuden ikke kan forstå, at vi ikke bliver tilbudt en eller anden form for kompensation, nu vi ikke har kunne bruge vores sauna i en måned.
Intet svar.

2025幎2月21日
自発的なレビュヌ

ForfÊrdeligt firma og dårlige produkter

GÞr jer selv en tjeneste og hold jer langt vÊk fra Arctic Recovery. Deres produkter er billige Kina-produkter i meget lav kvalitet, som går i stykker på ingen tid. Deres kundeservice er ikke-eksisterende og de er fuldstÊndig ligeglade med deres kunder og nÊsten umulige at komme i kontakt med. Derudover er de indberettet til ForbrugerklagenÊvnet, da de bryder kÞbeloven.

2024幎5月8日

DÃ¥rlig oplevelse

Jeg har kÞbt et original arctic recovery isbad.
Isbadet er jeg glad for men er mindre tilfreds med deres kundeservice.
På deres hjemmesiden står der, at der er inkluderet et termolåg i prisen, men da jeg modtog pakken manglede termolåget.
Jeg har vÊret i kontakt med deres kundeservice men pludselig stoppede de med at svare og jeg har stadig ikke modtaget termolåget.
Jeg synes det er meget utilfredsstillende at betale for en vare og så ikke modtage alle delene.

2025幎3月4日

Vild med jer!

Jeg har kÞbt jeres dampsauna og jeg er simpelthen SÅ glad for det. Det har virkelig hjulpet mig til bedre vejrtrÊkning og en kanon sÞvn! Wauw! Kan varmt anbefale jer! Og har allerede sendt jeres website videre til vennerne 🙏 Kundeservicen spiller ogsÃ¥ bare, der kommer svar retur nÃ¥r man stiller spÞrgsmÃ¥l. 💪🏻

2025幎3月10日
自発的なレビュヌ

Jeg har endnu ikke kÞbt et produkt fra

Jeg har endnu ikke kÞbt et produkt fra Arctic Recovery. Men jeg har vÊret interesseret i et isbad til 2999 kr. Men Kundeservicen er ganske dårlig. Jeg har skrevet spÞrgsmål på mail fået svar på ét, men yderligere opfÞlgende spÞrgsmål er ikke besvaret. Og man kan ikke ringe til firmaet. Oplysningerne om isbadet på hjemmesiden er ikke fyldestgÞrende. I stedet er der en masse oplysniger om de generelle fordele ved isbad. Dem kender jeg, jeg har gået i isbad hver dag i 3 år. Jeg har tekniske spÞrgsmål til isbadet. Det er trods alt en investering på 3.000 kr. Firmaet synes ikke at vÊre interesseret i kontakt med potentielle kunder.

2025幎2月28日

Dampfbad etc.

Dampfbad, Eisfass + Öle bestellt...
leider kam nur das Dampfbad und da fehlten dann auch noch
Verstrebungen.... nun gut, alles kein Problem... kann passieren...
der Kundensupport war in meinem Fall eine Katastrophe gewesen. es wurde nie darauf eingegangen, dass ich den Rest noch erhalte... nach langem hin und her, habe ich mich dann entschlossen auch das unvollstÀndige Dampfbad auf die RÌckreise zu schicken...

Versandkosten in Höhe von Ìber 30 Euro musste ich dann sogar noch selbst bezahlen...

was absolut nicht Kundenorientiert ist und fÌr mich eine Frechheit nachdem die Lieferung komplett unvollstÀndig war...

6 Wochen bis ich mein Geld ohne Versand wieder hatte....

nie nie wieder .....

2025幎1月1日

Finger weg!

Finger weg!
Ich habe Ende letzten Jahres die Dampfsauna bestellt. Als sie angekommen ist, machte sie einen billigen Eindruck. Bereits nach 3 Nutzungen ist der Kocher, welcher den Dampf erzeugt, kaputt gegangen. Ich habe den Kocher retourniert und einen neuen bekommen. Auch dieser ist bereits nach der zweiten Verwendung kaputt gegangen - absolut billiges Material (Plastik), was sofort bricht und die Dampfsauna unbrauchbar macht.
Ich wollte dann alles zurÌckschicken und mein Geld zurÌck - nicht möglich!
Die Kommunikation lÀuft ausschließlich per Mail und dauert Ewigkeiten.

Bitte lasst die Finger davon, fast 300€ fÃŒr den letzten MÃŒll ausgegeben.
Ich muss nun leider rechtliche Schritte einleiten, da ich es nicht einsehe auf dem Schrotthaufen sitzen zu bleiben.

2025幎2月27日

4.1 stjerne 🀣

4.1 stjerne. Det kan ikke passe.
Vi har kÞbt et Isbad hvor der kom hul i den Þverste ring. Vi fik tilsendt en ny. Men den er også defekt. Vi har kontaktet firmaet 4 gange men hÞre intet.

2025幎1月7日
自発的なレビュヌ

Kvalitet på produktet og responstid

Efter 2 måneder gik der hul i ringen på mit isbad. Oprettede reklamation og fik hurtigt et nyt. Da jeg pakket det nye ud og skal sÊtte det op er der fra start hul i den hvide ring. Jeg kontakter support som denne gang har lang responstid og er da lidt Þv over det er 2 gang der går hul i ringen

2025幎2月19日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。