Arctic Recovery レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の4

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

Jeg bestilte en ny kuglehane samt andet tilbehÞr til et udenÊrket iskar - fik pakken med tilbehÞr men ingen info om den manglende del. Har skrevet til alle deres e-mails med ordrenummer flere gange... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Ich habe mit der Dampfsauna und dem Eisbad meinen eigenen persönlichen Wellness Bereich auf der Terrasse. Preis-/Leistung passen absolut und ich kann bislang nichts negatives feststellen. Dass man im... もっず芋る

5぀星のうち2の評䟡

Massive billig Produktion . Deckel von Sauna ging bei 5 Verwundungen 3 Mal kaputt Austausch dauerte lange und wurde auf Kundenwunsch nie verbessert . 4 Defekt des Deckels endete mit Verbrennungen... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Fantastisk velvÊre. Har anvendt Pro Arc Isbad Arctic Recovery i 2 uger. Badet er ca. 5-8 cm hÞjere end mit tidligere bad. Super god fÞlelse at sidde i et dybere bad. Isolationsmellemrummet s... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 99ä»¶

レビュヌを曞く

Achtung, Betrug!

Doppelpack Sauna uns Eisbad bestellt. Nur die Sauna erhalten. Die funktioniert nicht richtig. Kundensupport hilft nicht weiter und reagiert nicht einmal mehr!

NÀchster Schritt ist eine Anzeige, sonst weiß ich mir nicht mehr zu helfen.

2025幎2月10日

Superschlechter Kundensupport

Die Dampfsauna und das Eisbad sollten ein Weihnachtsgeschenk werden... Leider gefiel es nicht und ich habe am 27.12. die Ware originalverpackt zurÃŒckgesendet.
Was dann folgte war nicht nur Àrgerlich, nerven- und zeitraubend, sondern in erster Linie ein Zeichen eines absolut unfÀhigen Kundensupports! Über 2 Wochen lang konnte meine Retoure nicht ausfindig gemacht werden. Obwohl sÀmtliche relevanten Informationen mehrfach nachgesendet wurden, waren die Mitarbeitenden nicht in der Lage, sie zusammenzufÃŒhren. Dann endlich eine RÃŒckerstattung mit.... Achtung: BearbeitungsgebÃŒhr, weil die es nicht finden konnten!!!!! Erst als Versandkosten ausgewiesen, dann als Überschreitung des 30tÀgigen RÃŒckgaberechts. Bestellt am 18.12.24, Retoure am 27.12.24, Zustellung 30.12.24 Erstattung am 14.1.25.....finde den Fehler.
Ich bin maßlos verÀrgert ÃŒber diese Art des Umgangs mit gutlÀubigen Kunden und kann nur allen dringend davon abraten, sich auf GeschÀfte mit diesem Unternehmen einzulassen.

2025幎1月23日

Ingen svar.

Ingen svar.
Fik en dampsauna derfra i julegave som skal returneres. Der står på hjemmesiden at ved retur skal de kontaktes pr. Mail, det er gjort flere gange, men der er stadig intet svar.

2025幎1月15日
Arctic Recovery ロゎ

Arctic Recovery からの回答

KÊre Camilla,

Vi beklager meget den manglende respons fra vores side – det er bestemt ikke den oplevelse, vi Þnsker, at vores kunder skal have. Vi kan bekrÊfte, at din returnering nu er blevet behandlet, og refunderingen er gennemfÞrt.

Hvis der er noget yderligere, du har brug for hjÊlp til, er du altid velkommen til at kontakte os.

Med venlig hilsen
Anders – Arctic Recovery

5぀星のうち1の評䟡

Produkt nicht hygenisch verpackt & unvollstÀndig

Eigentlich hygienische Bauteile eine Eisbeckens wurden ohne Verpackung und einige Bauteile waren garnicht enthalten. Leider erhalte ich auf meine Anfragen lediglich (teil-)automatisierte E-Mails, die ausschließlich auf den Standard-RÃŒckversandprozess hinweisen. Laut diesem mÃŒsste ich 20 € fÃŒr den RÃŒckversand zahlen – wobei auch nur vollstÀndig unverpackte Produkte zurÃŒckgenommen werden.

Ich habe VerstÀndnis dafÌr, dass es aufgrund des WeihnachtsgeschÀfts zu Verzögerungen kommen kann. Bei einer Lieferung, die jedoch offensichtlich unvollstÀndig und nicht im vorgesehenen Zustand ist, erwarte ich eine unkomplizierte RÌckgabe und eine persönliche RÌckmeldung zu meinem Anliegen.

Der aktuelle Umgang mit Kundenanfragen ist enttÀuschend und lÀsst stark zu wÌnschen Ìbrig. Ich warte immernoch auf eine Antwort.

2025幎1月9日

Hold jer langt vÊk fra Arctic Recovery

Hold jer langt vÊk fra Arctic Recovery - Aftalte at sende mine varer i retur da de ikke svarede til beskrivelsen. Får besked fra posten at det ikke er muligt at levere pakken og Arctic henter den ikke fra det pakke depot den bliver sendt til da de ikke vil modtage leveringen. Jeg har skrevet flere gange til deres support uden svar og det er ikke muligt at ringe da det ikke findes telefon nummer i deres kontakt data. Nu står jeg uden vare og har betalt ca 1400kr. Arctic Recovery skal skamme sig:-(

2024幎12月27日
5぀星のうち3の評䟡

Lidt en blandet oplevelse

Lidt en blandet oplevelse, selve bestillingen og modtagelsen gik helt som det skulle, samlingen gik okay, dog er skriften på stÊngerne meget mÞrk og stÊngerne er sorte, men det gik.

I manualen står der at fjernbetjeningen kan bruge cr2025/2032 batteri, kÞbte 2032, bagpå står der så 2025 og virker ikke med 2032.

Stolen er meget lille, så hvis man har lidt hÞjde, så sidder man med knÊene over hoften.

Man kan ikke ringe til dem og de kan/vil ikke ringe til en.

Man kan kun skrive med en AI bot går jeg ud fra det er via Facebook el. sende en mail.

Overvejer andet sted, hvis jeg skal have andre ting

Opdatering;

Har kun kÞbt cr2025 batteri og fjernbetjeningen virker ikke, sÃ¥ den er nok defekt 😕

2025幎1月7日
5぀星のうち3の評䟡

Ikke den bedste kvalitet

God service og hurtig levering.
Produktet er ok, men er ikke af den bedste kvalitet.
Man skal oppuste en slags ring pÃ¥ den Þverste kant, men den bliver altsÃ¥ ikke rund, som pÃ¥ billederne/filmene, men fÃ¥r nogle “knÊk” (selv hvis jeg bruger en kompressor!”. SÃ¥ den har jeg droppet (kan godt bruges uden, men knapt sÃ¥ elegant).
Lidt for hÞj pris (efter rabat!) for denne kvalitet, mener jeg.

2024幎12月1日
5぀星のうち5の評䟡

Arctic Recovery vil gÞre alt for yde den bedste kundeservice

Hos arcticrecovery fik jeg kÞbt to af deres dampsauna, da der var flash tilbud noget man ikke ikke ser hos andre virksomheder.

Hvad der overrasket mig deres kundeservice.

Jeg vil gerne rose den fremragende kundeservice, jeg har oplevet hos jer. Hele processen, fra fÞrste kontakt til afslutningen af mit spÞrgsmål, har vÊret intet mindre end fantastisk. Teamet viste en dyb forståelse for mine behov og håndterede min henvendelse med både professionalisme og varme.

Det var tydeligt, at medarbejderne havde fokus på at yde den bedst mulige service, og deres engagement i at finde den rette lÞsning gjorde virkelig en forskel. Jeg fÞlte mig vÊrdsat som kunde og oplevede, at mit problem blev taget seriÞst fra start til slut.

Jeg kan varmt anbefale jeres virksomhed til andre og vil ikke tÞve med at vende tilbage, hvis jeg skulle få brug for hjÊlp igen. Tak for en enestående serviceoplevelse!

--- bedste hilsner en lykkelig kunde.

2024幎11月17日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス