レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

ForhÃ¥ndsbestilling pÃ¥ ark ifm mammut salget. Fikk aldri sms om henting. Da jeg tok kontakt fikk jeg beskjed om at den ikke var hentet innen tiden. Ringte og da sa de at det var sÃ¥ mange bestillinger s... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Fikk forsendelse i SEKS ULIKE PAKKER og de mener dette er fullstendig rasjonelt og greit, fordi det opplyses i vilkÃ¥r. Seks x papp, seks x hentemeldinger, 2 x dager pakker ankom... nei dette er ikk... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Har handlet hos Ark, og de har brukt over en uke pÃ¥ Ã¥ fÃ¥ sendt siste del av pakken jeg bestilte. Dette er rett og slett ikke akseptabelt i 2026. Da jeg tok kontakt med kundeservice, opplevde jeg... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Sendes ofte innen 1 virkedag av bestilling, godt utvalg. Lett Ã¥ kunne returnere/bytte i butikk. Ikke helt godt for miljÞet nÃ¥r man bestiller 5 bÞker som blir sendt i 5 ulike pakker, men skjÞnner at... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち1の評䟡

Forhåndsbestilling på ark ifm mammut

Forhåndsbestilling på ark ifm mammut salget. Fikk aldri sms om henting. Da jeg tok kontakt fikk jeg beskjed om at den ikke var hentet innen tiden. Ringte og da sa de at det var så mange bestillinger så det kunne vÊre noe feil i systemet. Jeg skal ALDRI benytte denne muligheten igjen. Da bestiller jeg av noen andre så jeg vår varen min.

2026幎2月25日
5぀星のうち1の評䟡

Drastisk forverring i service de siste årene. SÅ mye som kan forbedres!

To tomler ned for at det ikke finnes noe portofritt alternativ, uansett hvor mye man kjÞper for.
En nettbutikk som skiller seg negativt ut på dette feltet!

Har allikevel bitt i det sure eplet og bestilt varer som det er vanskelig Ã¥ finne andre steder (eller som totalt blir enda dyrere andre steder
) tre ganger i lÞpet av det siste halvÃ¥ret. Tre av tre ganger har det vÊrt problemer med bestillingen. Noe som ble forsinket (utover hva man kan regne med), skadet vare, og brÃ¥tt avbestilt deler av bestilling.

Har også opplevd at jeg har bestilt en vare som brått ble utilgjengelig, så er den tilgjengelig et par uker senere til mye hÞyere pris (skjÞnt originalkampanjen varen er/var en del av ikke er over!)

Vet ikke om det er erfaring eller tiltakslyst som mangler, men kundeservice begynner med ”God dag mann, Þkseskaft”-svar hvor de bare repeterer problemet man har. Det er et mÞnster at en selv mÃ¥ foreslÃ¥ en lÞsning.

Trenger mye mer erfarne og serviceorienterte kundeservicemedarbeidere i nettbutikken!

2026幎2月10日

SEKS ULIKE PAKKER

Fikk forsendelse i SEKS ULIKE PAKKER og de mener dette er fullstendig rasjonelt og greit, fordi det opplyses i vilkår. Seks x papp, seks x hentemeldinger, 2 x dager pakker ankom... nei dette er ikke seriÞst.

Pengene trekkes også separat pr bok slik at vi trodde fÞrst feil belÞp var trukket, for det var ett stÞrre og mange små. Helt totalt håplÞst.

2026幎1月19日

Har handlet hos Ark

Har handlet hos Ark, og de har brukt over en uke på å få sendt siste del av pakken jeg bestilte. Dette er rett og slett ikke akseptabelt i 2026.

Da jeg tok kontakt med kundeservice, opplevde jeg de som argumentative og mer opptatt av å skylde på Posten enn å ta ansvar eller finne en lÞsning.

Kommer ikke til å handle her igjen.

2026幎1月16日
5぀星のうち1の評䟡

Kjempe dårlig service fra ARK Kvadrat!

Jeg spurte hvis det var mylig å pakke in ei gave men de ansatte (3 stk) stÞ bak kassen, de sa at de ikke pakke in fordi det er veldig travelt. Sa ser jeg rund i butikk men jeg var de eniste person i omrade. Jeg nevnte at jeg jobber i en annet butikk og at vi har samme regel, men hvis det var samme situasjon, hvor det var ingen kunde i butikk, sa kunne vi gjerne hjulpe kunde med pakke in. Kjempe dårlig service fra ARK Kvadrat! De eine som avsla pakning til meg fikk kjempe god hjelp fra meg ei uke siden, når hun trengte veiledning fra min expertise. Sa kjedelig.

2025幎11月28日

Helt forferdelig leveringstider

Helt forferdelig leveringstider, bestillinger blir kansellert uten varsel.
Bestillinger står også "Under behandling" i flere dager/uker.
Nettsiden er også noe av det verste jeg har vÊrt borti, knapper funker ikke, treg lasting og dårlig oppsett

2025幎11月16日
5぀星のうち3の評䟡

UnÞdendig mange pakker

Rask levering. Kunne godt ha tenkt meg at å få alle 4 bÞkene tilsendt i ei pakke i staden for fire . Fikk også fire enkle fakturaer. Burde vÊrt mulig å gi beskjed at ein Þnskte ein pakke og ein faktura, '

2025幎11月11日

Elendig kundebehandling !

KjÞpte feil bok til samboer og tok ikke med kvittering. Boka vet feil og reiste ned igjen i butikken 30 minutter senere til samme jente i kassa. Kunne ikke bytte uten kvittering var svaret. Så da ble det kjÞp av riktig bok så nå har hun to bÞker. Og dette var siste gang jeg setter mine ben i Ark bokhandel på Kuben i HÞnefoss. Rett og slett elendig kundebehandling !!

2025幎11月1日

Utrolig dårlig kundeservice!

Utrolig dårlig kundeservice!

KjÞpte en bok med trykkfeil og forsÞkte å reklamere, men prosessen ble helt håplÞs.
Jeg ble bedt om å ordne «klikk og hent» til butikk, til tross for at jeg bor langt unna og ikke kunne hente boka innen 48 timer.
Da jeg endelig kom til butikken, var boka solgt til noen andre!

Jeg måtte selv ordne ny bok, og få noen til å hente den for meg. Da jeg senere kom tilbake for å levere boka som var reklamasjon, fikk jeg beskjed om at jeg måtte komme tilbake med kortet som ble brukt ved kjÞpet.

Elendig mÃ¥te Ã¥ hÃ¥ndtere reklamasjon pÃ¥ – sÃ¥ mye unÞdvendig styr for kunden.
Vi er tross alt i 2025, dette burde vÊrt lÞst langt enklere og mer profesjonelt!

2025幎10月27日

DÃ¥rlig kundeservice

Dyrere priser og veldig dårlig kundeservice i Namsos. Butikken (Ringo) rett ved siden av er billigere på leker. Og denne servicen av noe som kunne ha vÊrt daglig leder. Skuffende.

2025幎10月3日

Jukser med kampanjepriser

Skulle kjÞpe en bok som er nedsatt i hÞstkampanjen. Kampanjeprisen for denne er 236 kroner. Jeg betalte 295 kroner. Var litt for stresset i butikken til å oppdage dette, oppdaget det ikke fÞr jeg var på tur hjemover. Jeg bor forresten 130 km fra nÊrmeste ARK... Tok kontakt med ARK per E-post, men siden jeg aldri ble tilbudt kvittering, så har jeg ikke bevis for kjÞpet. Derfor ble det nei til refusjon.

2025幎9月25日

For dårlig

Var på jakt etter en bok, fant ut at en Ark butikk i byen jeg bor hadde den tilgjengelig. Reserverte den gjennom nettsiden. Fikk melding etter halvannen time om at boken ikke kunne reserveres. Lang historie kort, Norli Bokhandel fikk meg som kunde i stedet. Kommer ikke til å handle fra Ark igjen.

2025幎8月27日
5぀星のうち1の評䟡

Dårlig kundeservice og null vilje til å hjelpe

Jeg bestilte flere bÞker fra ark.no. Mindre enn en uke etter bestillingen, og fÞr jeg hadde mottatt alle bÞkene, startet de et salg hvor mange av bÞkene jeg hadde kjÞpt var inkludert til lavere pris. Jeg tok kontakt og spurte om det var mulig Ã¥ fÃ¥ en kupong som tilsvarte prisforskjellen, slik at jeg slapp Ã¥ returnere alt og bestille pÃ¥ nytt — noe som ville spart bÃ¥de meg og dem for ekstra arbeid og fraktkostnader.

Til tross for at det var en enkel lÞsning som hadde vÊrt til fordel for begge parter, fikk jeg et klart nei. De var ikke interessert i å gjÞre noe for å imÞtekomme meg som kunde.

Det virker som prisbeskyttelse, kundetilfredshet og ikke minst kundelojalitet er helt ukjente begreper hos dem. En svÊrt skuffende opplevelse.

2025幎8月18日

Ubrukelig firma

Bestilte og betalte en bok samt porto for denne. Får mail dagen etter om at boken ikke er tilgjengelig for hjemlevering likevel og at jeg må gå å lete i fysisk butikk.

2025幎8月15日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ