Bestillte 6 bÞker da det var 3 for 2, sÃ¥ kansellerer de den ene boken jeg skulle fÃ¥tt gratis men har enda mulighet til Ã¥ legge inn en bestilling pÃ¥ den pÃ¥ nettsiden deres. Flott Ã¥ ha tilbud nÃ¥r de bar... ãã£ãšèŠã
Fantastisk rask og effektiv kundebehandling ved bestilling av varer pÃ¥ nett. Min pakke skulle vÊrt levert i postkassen, men kom aldre. Jeg bestilte pÃ¥ nytt og ga samtidig beskjed til Nordli at pakken... ãã£ãšèŠã
Jeg bestilte en bok pÃ¥ Mammutsalget straks avisen kom ut. Etterlyste boken da jeg hadde ventet lenge, og fikk etterhvert beskjed om at den ikke kunne bestilles likevel. Hadde jeg visst dette fÞr kunne... ãã£ãšèŠã
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Norli er en ordentlig bokhandel. Hos oss finner du bÞkene du Þnsker deg - nesten uansett hva du liker best. Vi har over 190 butikker fordelt over hele landet og hos oss finner du det store utvalget og alltid mange gode tilbud.
ãã«ãŠã§ãŒ
- kundeservice@norli.no
- www.norli.no
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
Never EVER buy stuff here, even if you think you save money.
They had a big sale on manga, so I bought some fullmetal alchemist volumes. They said 2-3 days, and it took a month. Exactly a month. I got the volumes, and I was charged a second time, even though I paid the entire price when I first bought them. I ended up with under 0 on my bank account, and got called by the bank. The books were also all terribly damaged, and had dirt on them. Do not buy anything here, you are not saving money nor time. Truly the worst book shop in Norway.
Bestillte 6 bÞker da det var 3 for 2
Bestillte 6 bÞker da det var 3 for 2, så kansellerer de den ene boken jeg skulle fått gratis men har enda mulighet til å legge inn en bestilling på den på nettsiden deres. Flott å ha tilbud når de bare kan kansellere bÞkene man skulle fått gratis.
Styr unna norli og platekompaniet
Etter at Norli kjÞpte opp platekompaniet så ble servicen til platekompaniet totalt fravÊrende og lik null.
DÃ¥rlig kundeservice og manglendeâŠ
DÃ¥rlig kundeservice og manglende informasjon om frakt av varer.
Veldig misfornÞyd med Norli
Jeg bestilte en bok på Mammutsalget straks avisen kom ut. Etterlyste boken da jeg hadde ventet lenge, og fikk etterhvert beskjed om at den ikke kunne bestilles likevel. Hadde jeg visst dette fÞr kunne jeg kjÞpt den hos Ark isteden, men endte opp med at den var utsolgt der og, veldig kjedelig da jeg nå ikke får tak i den, dette kunne Norli ha informert om i forkant. Dette er fryktelig dårlig kundeservice, kommer derfor til å unngå Norli ved nye bestillinger.
Tredje avbestilling på rad
Dette er tredje gongen eg har prÞvd å bestilt Pokemon kort på Norli sin nettbutikk og det har ikkje gått etter planen.
I fjor hÞst la eg inn 2 ulike bestillinger på eit par metall tinbokser. Det var ein pre-order, og det stod at dei hadde på lager. Eg bestilte varene, og då såg eg at dei plutseleg var ikkje lengjer var synleg på nettbutikken. Eg venta i 2 mnd på begge mine bestillinger og vart veldig skuffa då eg såg at ingenting hadde skjedd, så eg vart nÞdt til å kansellere.
No prÞvde eg ein tredje gong, i håp om at kanskje denne gongen kjem det til å gå bra. Eg såg at dei hadde fått inn eit nytt Pokemon produkt og det var på nettlager. Flott. Eg bestilte kvelden fÞr og våkna opp til at det same hadde skjedd igjen. Varen var ikkje lengjer synleg på butikken. Det var akkurat same situasjon slik som i fjor. Eg valgte derfor å kansellere ordren og heller bestilte hos ein anna, meir pålitelig konkurrent.
Eg har prÞvd å vore tålmodig og eg forstår at det må vere veldig frustrerande for kundeservice også, men eg har ikkje lengjer tålmodigheit til vente i fleire månader på at ingenting skjer og eg ikkje får eit definitivt svar.
Eg kunne aldri ha anbefalt nokon som vil kjÞpe seg Pokemon kort å bestille via nettbutikken til Norli. KjÞp heller i fysisk butikk eller på nettbutikken til ein anna, meir seriÞs konkurrent.
Bestilte 6 nye bÞker
Bestilte 6 nye bÞker, fikk bare 5 av dem. De var alle slitt og såg godt brukt ut. Dårlig i å me at jeg bestilte «nye» bÞker. Ikke kjÞp fra Norli om du forventer fine nye bÞker.
Lite lÞsningsorientert kundeservice
Jeg har bestilt på Norli.no mange ganger, og ofte kommer varene fort frem, som gjÞr at jeg liker dem.
Men når man fÞrst har behov for kundeservicen deres, da er den langt under hva man kan forvente. I dette tilfellet hadde jeg bestilt en bok (på salg) som det sto var på lager og kunne sendes i lÞpet av et par dager. Men den måtte bestilles fra England, så det tok ekstra tid, greit nok.
FÞrst da jeg tok kontakt og spurte hva som skjer med bestillingen, fikk jeg beskjed om at den faktisk er tom hos leverandÞr, så jeg må vente (på ubestemt tid) eller kansellere ordren min.
Ser at flere butikker har boka på lager, så jeg spÞr om de kan sende fra dem? Svaret på det var nei, det går ikke.
Det er åpenbart at Norli er så store og etablerte at de ikke trenger å bry seg om hva en enkeltkunde synes om kundeservicen deres.
SvÊrt god netthandel
Har hatt mine problemer med Norli Netthandel tidligere men alle erfaringer det siste året har vÊrt gode. God kundeservice, gode priser og rask behandling av bestillinger.
KjÞper mye bÞker og foretrekker Norli.no
Kunne allikevel Þnske flere av de yngre ansatte i butikkene fikk bedre opplÊring i allminnelig hÞflighet og god kundebehandling og sluttet å oppfÞre seg som om det å ha en jobb er det verste som finnes. Det er ikke en god opplevelse å gå til kassen når den ansatte som mÞter deg sukker oppgitt over å måtte legge fra seg telefonen i to minutter for å gjÞre den betalte jobben sin eller blir synlig irritert fordi du trenger hjelp eller Þnsker å betale når de er opptatt med uprofesjonell og hÞylytt venninneprat. Norli har som andre butikker mange unge ansatte og flere av de oppfÞrer seg dessverre direkte dårlig.
SÃ¥ lillesÞstra mi hadde burstdag ogâŠ
SÃ¥ lillesÞstra mi hadde burstdag og norli sfj Þdela den, hun elsker Ã¥ lese og det var 3 for 2 pÃ¥ bÞkene og 2 av bÞkene hun ville ha var gitt ut innen de siste 12 mÃ¥neden og de gikk ikke norli legg opp og sybau dere fikk ho til Ã¥ grÃ¥te sÃ¥ i donât like you og poenget mitt er at dere pÃ¥ markere eller flytte sÃ¥nn at dere har en egen hylle nÃ¥r dere har 3 for 2 syntes det var veldig teit jeg⊠sÃ¥ vi sto der kanskje 1 time fordi vi mÃ¥tte se igjennom alle bÞkene for Ã¥ finne riktig men de som var i kassa var litt hyggelige da sÃ¥ litt fint var det
Holder ikke det de lover
Holder ikke det de lover.
Jeg kjÞpte og betalt med VIPPS den 6.1.26 en bok; Lonely Planet Southeast Asia. Nettsiden deres opplyste at boken var på lager og forsendelse 1-2 dager.
Den 18.1.26 fikk jeg forvarsel om sending via Posten og den 20.1.26 kom boka i postkassen. Da hadde «Backpackeren» reist dagen fÞr. Aldri flere kjÞp der på nettet!!!
NÃ¥r jeg leser alle de dÃ¥rlige anmeldelsene her, forstÃ¥r jeg at Norges stÞrste bokhandel antagelig ikke bryr seg âŠ
Har sendt i retur samme boken toâŠ
Har sendt i retur samme boken to ganger, men ingen henter den ut, så jeg får den tilbake. Boka var dyr, men nå nÊrmer det seg en syk pris mtp all portoen. Har ringt mange ganger, men kommer til mobilsvar. Sykt useriÞst firma!!
Norli pÃ¥ nett kommuniserer veldigâŠ
Norli på nett kommuniserer veldig dårlig. Venter og venter på oppdateringer men hÞrer ikke noe. Tredje gang jeg bestiller noe i lÞpet av dette året og opplever det samme igjen: over 1 uke etter bestilling står det i appen (Posten) at de har fått beskjed om at en vare skal sendes men den er ikke levert til dem. Men de sier på nettsiden av varene skal sendes fra dem innlÞpet av 1-2 dager. Venter på pensumbÞker så blir irritert av dette.
Jeg forhÃ¥ndsbestilte en bok i april. Stod at den skulle komme i september. Ble oktober uten at jeg hÞrte noe fra dem. Sendte sÃ¥ selv en melding og etterspurte. Fikk beskjed pÃ¥ e-post at varen ble sendt i lÞpet av noen dager. Etter 2 uker mÃ¥tte jeg selv sende e-post igjen og fikk da beskjed om at forlaget var tomt uten noen annen oppdatering. Boka kom i slutten av desember. Da var jeg pÃ¥ ferie og kunne ikke ta imot boka noe jeg ikke kunne sende noen oppdatert beskjed om. Fra boken ble forsÞkt levert til jeg fikk hentelapp gikk det 1 uke.. ð€¯
Lite kundevennlig håndtering
Rigid praksis og manglende vilje til rimelighet.
Jeg fikk en tilgodelapp ved bytte i fysisk Norli-butikk. Jeg forsÞkte Ã¥ bruke den innen gyldighetsperioden, men ble avvist fordi jeg kun hadde et digitalt bilde og ikke den fysiske lappen. Da jeg senere fant originalen og tok kontakt, var svaret et blankt nei â uten noen form for skjÞnn eller vurdering av situasjonen.
Kundeservice gjemmer seg konsekvent bak vilkår og viser ingen interesse for faktisk kundeopplevelse. Det spiller tilsynelatende ingen rolle at kunden forsÞkte å bruke tilgodelappen i tide, eller at det er snakk om samme tilgodelapp. Resultatet er en rigid og lite kundevennlig praksis som fremstår helt utdatert.
Det er neppe tilfeldig at Norli har svÊrt lav score på Trustpilot, der mange anmeldelser peker på nÞyaktig samme problem: lite fleksibilitet, standardiserte svar og manglende servicevilje.
NÃ¥r konkurrenter som ARK tilbyr vesentlig bedre vilkÃ¥r og en langt mer imÞtekommende praksis â sÊrlig overfor studenter â fremstÃ¥r Norli som et dÃ¥rligere valg. Jeg kommer ikke til Ã¥ handle her igjen.
Latterlig dårlig kvalitet på produkt
KjÞpte doktorsett for barn, dette var av så dårlig kvalitet at alt ble tilnÊrmet Þdelagt ved fÞrstegangsbruk. Kan ikke forstå at dette er noe Norli vil selge og stille seg bak. Var riktignok nedsatt fra ca 300.-, og kostet nå 200.-. Prisen er ikke det viktige her, men det er skuffelsen som barna opplever.
Kansellert julegave uten å gi beskjed
Bestilte julegave til datteren min i starten av desember. Fikk ordrebekreftelse på mail (hvor det også sto mye lengre leveringstid enn på nettsiden). Varen kom aldri og når jeg tok kontakt fikk jeg beskjed om at de hadde kansellert orderen uten å gi beskjed. Styr unna
Bestilte et puslespill som skulleâŠ
Bestilte et puslespill som skulle brukes i adventskalender. Bestilte litt sent i november så var forbered på at den kanskje ikke ville komme til 1. desember. Men stod at den skulle sendes innen 1-3 virkedager så veldig forsinket ville det uansett ikke bli. 16. desember i dag og fÞrst nå fikk jeg leveringsbekreftelse med anslag om at den vil komme 19. desember. VÊrt i kontakt med kundeservice som sier at varen ikke var på lager (stod da jeg bestilte at den var på lager) og videre at de dessverre ikke alltid kunne ha oppdatert hva de hadde på lager/at feil kunne forekomme. Synes dette er merkelig av en så stor kjede, da jeg opplever at alle andre steder jeg bestiller får til dette. Angrer på at jeg ikke hadde lest anmeldelsene her inne fÞr jeg bestilte.
#aldriigjen.
Fantastisk rask og effektivâŠ
Fantastisk rask og effektiv kundebehandling ved bestilling av varer på nett. Min pakke skulle vÊrt levert i postkassen, men kom aldre. Jeg bestilte på nytt og ga samtidig beskjed til Nordli at pakken aldri kom i min postkasse. Tok ikke mange minuttene fÞr pengene var overfÞrt til meg vis Vipps. Jeg bestilte varen på nytt og regner med at den kommer om et par dager.
Dyr returfrakt istedenfor levere i butikk
Ved å ikke kunne levere returer inn i butikk, legger norli opp til å miste kunder. Jeg kommer hvertfall ikke til å handle der mer, når byttelapp er eneste mulighet. Allerede betalt frakt, så dyr returfrakt - nei takk!
Everything was flawless (the title was inserted by itself and i won't change it)
Everything was flawless. Thank you, norli. Got my favorite dictionary so far.