Wij zijn met de TUI dreamliner 787, naar Curacao gevlogen!! We zaten op rij 22, met nauwelijks beenruimte!! De personen, voor ons presteerden het, om de gehele vlucht, van 10 uur, hun stoel, achterove... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Even een film bekijken was er WEER niet bij, heel vervelend op zo'n lange vlucht naar Curaçao. Systeem is heel vaak defect, of krijgt een (langdurige) update tijdens de vlucht. De service is matig en... もっと見る
Twee weken naar Curaçao geweest en zowel de heen als terugreis met de Dreamliner waren perfect. Prachtig toestel. Wij hebben voor Comfort gekozen en hebben heerlijk ontspannen van de beide vluchten m... もっと見る
Een lid van de technische dienst vliegt mee en heeft een hele rij voor zichzelf nodig. U kunt achterin plaatsnemen als u wilt wisselen van stoel met minder ruimte. Alle werknemers van Tui die meevlieg... もっと見る
企業情報
さまざまな外部ソースから提供された情報
Met 1,4 miljoen vakantiegangers en een omzet van € 1,5 miljard in 2011 is TUI Nederland marktleider in de Nederlandse reisbranche. We voeren de reismerken Arke, Holland International, KRAS, ROBINSON, Sunplugged, KidsWorldClub, Sunrise, Goed Idee Reizen en Lastminute.nl. Daarnaast heeft TUI Nederland haar eigen luchtvaartmaatschappij ArkeFly. Het beeldmerk van TUI Nederland is de kenmerkende smile. Naast het feit dat de smile is opgebouwd uit de drie letters T, U en I, komt hij ook terug in onze spirit: More than a smile. TUI Nederland is onderdeel van TUI Travel PLC, met wereldwijd ruim 200 reismerken in 27 landen.
連絡先
オランダ
- arkefly.nl
Veilig gevoel,goede service
Alles liep gesmeerd. Vriendelijk personeel aan boord. Al met al een
prettige vlucht gehad
Heerlijke vakantiebestemming !!
Sami Beach, is een heerlijke vakantieplek, direct aan zee.
eenvoudige kamers in traditionele stijl
de kamers zijn niet op regen gebouwd, dat kwam dan ook onder de deur door, maar werd opgelost door het heel aardige personeel.
Wij waren er TE vroeg, de bar was om half 10 - 10 uur dicht, het stadje was totaal verlaten, voor gezelligheid moest je naar Bodrum, wat goed te wandelen was en anders rijdt de dolmus.
het personeel is heel erg aardig en doet erg z'n best om je het naar de zin te maken. Het eten is heerlijk !!
kortom we gaan zeker nog een keer terug maar niet in april.
Een fantastische vakantie op een geweldig hotel, goede verzorging
We hebben een leuke vakantie gehad en geen problemen ervaren.
De excursies werden goed geregeld en het vervoer is allemaal goed geregeld.
Nadeel is dat je moet betalen om je plaats te reserveren en entertainment programma moet kopen. maar dit is op zo'n lange reis en met deze prijzen niet erg.
een heerlijk begin van de vakantie.
Wij vliegen al jaren met Arke. goede service en vriendelijk personeel. moet je ook een keer doen.
Leuk maar het kon beter!
Onze heenvlucht was zeer aangenaam. Op de luchthaven zijn we echter veel tijd verloren (meer dan 1 uur) bij het wachten, in het shuttle busje, op de hostess die ons kwam vertellen in welk hotel ze een briefing zou houden (onze hoteldocumenten hadden we al gekregen in de luchthaven).
Deze briefing ging door in een ander hotel (10 minuutjes wandelen vanaf ons hotelletje) waar de hostess bij onze aankomst reeds bezig was met een uitleg te geven over Madeira aan andere klanten. Ze heeft het hele verhaal wel nog eens over gedaan voor ons (5 koppels) maar wij voelden ons toch een beetje als een hond in een kegelspel toen we aankwamen.
Beter dus een andere volgorde geven aan de briefings want als je de bus die laatst vertrekt op de luchthaven als 1ste neemt om een uitleg aan te geven (in een hotel) is de tijd echt wel te kort om daar op tijd aanwezig te zijn (wij moesten per slot ook eerst inchecken in ons eigen hotelletje).
Voor de rest enkel lof over de uitleg.
Op onze terugvlucht zat het vliegtuig maar voor 2/3de gevuld en de rijen aan de nooduitgang waren voor de helft vrij. Op onze vraag of we deze plaatsen mochten innemen zegde de air hostess dat ze dit eerst moest vragen aan de cabine overste. Toen de hostess echter terugkeerde hadden 2 ander koppels zich "zonder wat te vragen" op de vrije plaatsen genesteld.
Bleek nu dat deze mensen op voorhand géén stoelreservatie hadden gedaan (wij hebben 24€ extra betaald) waardoor we toch zouden denken dat, als service naar extra betalende klanten toe, deze stoelen dan eerder naar de meest betalende zouden mogen gaan!
Bovenstaande is enkel bedoeld om jullie service te verbeteren en zeker niet bedoeld als vingerwijzing.
We zullen zeker nog met jullie vliegen omdat we het Arke personeel zeer professioneel en elegant vonden. Doe zo verder en tot ziens,
Alfonso
Dendermonde
laat
We zijn pas om half 12 's nachts vanuit Tunesië vertrokken en we moesten bovendien een tussenstop maken op Djerba. Dat maakte dat we om 5.10 u op Schiphol landden. Toen we de reis boekten, zouden we in de late namiddag landen. Het verschil in nachtrust is groot! We zouden die reis nooit geboekt hebben als we het op voorhand zouden geweten hebben.
Een goed en goedkoop alternatief
Het is jammer dat je voor alles moet betalen. Ik had in Dubai een darminfectie gehad, ik moest veel water drinken i.v.m. Uitdrogen, jammer dat je geen gratis water krijgt aan boord.
Vliegen met Arke Fly
Vliegen met arke Fly is niet slecht. De stewadessen doen er alles aan om de vlucht zo aangenaam mogelijk te laten verlopen.
Wij zitten altijd comfortclass, dat is qua ruimte beter voor mijn man , die wat langer is.
Verder vind ik dat het alles moeten kopen, een punt. Je betaalt al meer voor comfortclass, maar geen extra service meer zoals voorheen. Alles moet je kopen en dat op een vlucht van ruim 6 uur. Absurde prijzen. Neen, dat valt ons echt zwaar tegen. Wel elke keer oordopjes gratis ( heen en terug) Laat dat vervallen, iedereen heeft al van die doppen. Geef comfortclass op zo'n vlucht weer een maaltijd. Zal een hele goede service zijn.
uitstekend!
Vlucht nagenoeg op tijd; vriendelijk personeel en de verschillende Classen waar je in kunt boeken is een uitkomst als je wat langer bent.
Al met al uitstekend!
Wij hebben Arkrfly als vlucht zeer goed ervaren
De reis vlucht is bijzonder goed van Arkefly, een nadeel vinden wij, dat de drankjes en hapjes maaltijden erg duur zijn, dat kan wat ons btf veel en veel minder, als de prijs flink omlaag gaat hoeven de mensen zelf niks mee te nemen zoals wij ervaren zijn de rugtassen vol met etenswaar, is de prijs Flink minder zal het grootste gros mensen kopen in het vliegtuig, een voordeel voor arkefly.
Met vriendelijke groet Fam Jans
gereserveerde maaltijd
voor de terugvlucht van Gambia naar Nederland hadden wij een maaltijd gereserveerd, je kon kiezen tussen vlees of vegetarisch, wij hadden voor vlees gekozen, we kregen dan ook een pastamaaltijd, en konden niet meer verder kiezen tussen pasta of nasi, de personen die niet gereserveerd hadden kregen wel deze keuze??? bij navraag of we een nasi maaltijd ipv pasta konden krijgen, bleek dit niet mogelijk, dus als je keuze wil hebben kost het je maar € 0.50 cent meer per maaltijd als je niet van tevoren gereserveerd hebt. Verder was de pasta niet overal goed verwarmd, wat uitgedroogd, niet echt een topmaaltijd dus
ArkeFly vliegt met versleten vliegtuigstoelen
Op de heenreis vlogen wij met ArkeFly vliegtuig, waarvan de stoelen zo aftands versleten waren dat we extra kussens hebben moeten vragen om niet het ijzerwerk en de veren in de zitting te hoeven te voelen!
Dit hebben we nog nooit in een vliegtuig meegemaakt, dat de stoelen zo slecht en doorgezakt waren.
Gelukkig kregen we op de terugvlucht op 26april 2013 vanuit Antalya een ingehuurd vliegtuig van een Engelse maatschappij, dit toestel was luxe t.o.v . van het ArkeFly vliegtuig, lekkere dikke stoelzittingen en goede beenruimte.
Helaas onze conclusie na deze ervaring dat de kwaliteit van de ArkeFly toestellen sterk achteruit holt en dat je beter met een andere maatschappij kunt vliegen.
Je vraagt je af, als de stoelen zo slecht worden onderhouden, hoe het met het onderhoud van de rest van het vliegtuig is gesteld.
Goed maar kan altijd beter
Omdat we een tussenlanding op Tenerife hadden werden de stoelen niet allemaal op de juiste nummers door de passagiers ingenomen en ontstond er een rommelige toestand in het vliegtuig. Misschien kan hier aandacht aan besteed worden. Je hebt wel meer ruimte voor je benen. Volgende keer hopen wij weer met u te vliegen
Correcte service prijs-kwaliteit.
De trip met Arke-fly naar de Domenicaanse Republiek is vlot verlopen. Juist op de terugvlucht werd de vlucht 'geoutsourced' naar een andere vliegtuigmaatschappij van de groep Tui. Enige spijtige aan de zaak is dat de schermen in de hoofdsteunen ontbraken en dat deze vervangen werden door draagbare mediaplayers maar niet van dezelfde kwaliteit).
Prima hotel, goede service, goede maaltijden.
Zeer fijne vakantie gehad, maar op terugreis in het vliegtuig had mijn vrouw een persoon achter haar zitten met zeer lange benen, waardoor zij haar stoel niet verder naar achteren kon doen.
Vertraging van 5 uur op een vlucht van 10 uur
Vlucht op zich prima, echter op terugvlucht een vertraging van meer dan 5 uur. Een busreis van uren om naar een ander vliegveld gebracht te worden zonder eten en drinken. We moesten bij een tankstation zelf betalen.
Geen enkele financiele compensatie gehad, ondanks de wttelijke regelgeving die hier van toepassing is. Arke dient 2 maal 600 euro aan ons te vergoeden maar laat niets van zich horen. Inmiddels hebben we een advocatenkantoor in de arm genomen.
Geweldige vakantie, enkele minpuntjes
Voor de tweede keer schrijf ik nu een beoordeling over onze geweldige vakantie in Gambia. Al eerder liet ik dit weten aan ArkeFly maar daar kreeg ik helaas geen reactie op. Daarom nog maar een keer. Na een goed vlucht kwamen wij aan in warm Gambia. Daar stonden de bussen klaar, van allerlei reisorganisaties. Iedereen werd naar de bus verwezen en daar begon het wachten. Geen druppel water, geen reden waarom we moesten wachten en dat na een lange reis. Dat het goedkoper om alle gasten met één hostess naar de hotels te brengen is begrijpelijk, maar dit gaat wel ten goede van de kwaliteit. Jammer. Op de terugweg hetzelfde probleem. Wat een kuddevervoer.
Nog een minpunt!!!!! Beantwoord ik dit vragenlijstje: is mijn emailadres niet bekend bij jullie.
arkefly vlieg ik graag mee is betaalbaar en gewoon goed
Ik heb premium comfort gevlogen en echt zodra je de vliegtuig instapt tot je aankomst
wordt je erg goed behandeld
Ik zou iedereen zeggen is met arke te vliegen goeie serves en lekkere maaltijden
hele vriendelijke stewards en stewardessen
zonde
Ik weet dat alles goedkoop moet, maar op een vlucht van 7 uur A'dam-Aqaba-Hurghada niet eens een kopje koffie aangeboden krijgen zonde van deze gemiste kans.
Een geweldige vlucht gehad met arkefly,o.a dank zij premium comfort class
Wij hadden voor premium comfort class gekozen. De volgende keer kiezen we weer voor premium comfort class.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。