LÊkre hoteller med super service
LÊkre hoteller med super service.
Vi har boet på Tivoli Hotellet og Nyhavn 71.
Leder du efter et unikt hotel i KÞbenhavns centrum? Vi har de bedste hoteller i KÞbenhavn med prisgaranti, gratis Wi-Fi og lÊkker morgenmad. Book hotel nu!
ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
LÊkre hoteller med super service.
Vi har boet på Tivoli Hotellet og Nyhavn 71.
Mere snobbet personale i en reception skal man lede lÊnge efter. Studerer folk fra top til sko 4 mand hÞj. Aldrig fÞlt mig mere uvelkommen på noget hotel verden over.
Fantastiske hoteller. Har altid oplevet sublim service.
Var nysgerrig for at booke tivoli hotel, men oplevede at prisen på hotellet steg indenfor samme minut og blev dyrere da jeg loggede på anden gang, det er bondefangeri!!
Total ringe oplevelse, booker hotel i KBH. og Þnsker derefter at Êndre denne bookning til Ã
rhus.
Dette kan ikke lade sig gÞre, kundeservice af vÊrste skuffe, book et andet sted hvor kunden er i fokus og ikke hos Arp Hansen
Jeg kom hjem efter frokost klokken 15:30, og vÊrelset på Tivoli Hotel er ikke gjort rent ⊠det viser sig man SKAL Þnske, ellers bliver vÊrelset ikke gjort rent ⊠men Þnsket skal så vÊre lavet inden klokken 22 dagen fÞr - det virker som om det er en smart måde at undgå for meget rengÞring og en spareÞvelse ⊠jeg har godt nok ALDRIG oplevet et hotel - og vi rejser meget - hvor der ikke bliver gjort rent, redt seng og skifter håndklÊder ⊠Tivoli Hotel er trods alt 4-stjerner, men det her er godt nok bare til en enkelt stjerne.
Dejligt nat i Ã
rhus - det handler om en god nats sÞvn sÃ¥ man er klar til nye opgaver nÊste dag. WAKE UP hotel i Ã
rhus var en god oplevelse. Nemt at booke, super beliggenhed tÊt på stationen og med et stort shopping center som nabo. Super venlig modtagelse på et velfungerende nyt hotel med et velindrettet vÊrelse. Alt i alt GODTAGET med et plus +++
HB
Ringe service
Har prÞvet at Êndre mit hotelophold i april pga Covid-19 og regerings anbefalinger om ikke at rejse unÞdigt, men hos Wakeup, vil man ikke Êndre noget, selv om det ikke ville koste hotelet noget, da jeg ikke beder om penge retur, men om at få Êndret opholdet.
Det er dårlig stil ikke at hjÊlpe kunderne, specielt når det nu ikke koster noget.
Hilsen en tidligere tilfreds kunde