レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Hoteller var fint og god lobby, dog trykket på vandet var ikke det bedste. Desuden var morgenmaden virkeligt slÞv, ingen bacon og Êg eller noget rigtigt lÊkkert. Mvh De to spanduaer

Bernstorffsgade. Jeg har nu boet pÃ¥ hotellet 4 gange og KUN haft positive oplevelser. Nemt check-in via skÊrme, rene vÊrelse, super service og smil. Jeg har IKKE benyttet morgenmaden. VÊrelserne... もっず芋る

Vender igen og igen tilbage til WAKEUP i Borgergade. Fantastisk beliggenhed, fin morgenmad (omend den er gÃ¥et lidt ned i niveau; hvor er juicemaskiner blevet af? / pulverpeber i stor skÃ¥l), men god ka... もっず芋る

Wakeup Århus Husk at booke et vÊrelse fÞr ankomst. Ankom selv efter midnat, hvilket jeg pr mail havde fÃ¥et at vide intet problem ville vÊre, da der var bemanding pÃ¥ 24/7. Problemet var dog en arro... もっず芋る

䌁業情報

1. ホテル
  2. 家族向けホテル

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Wakeup Copenhagen er et billigt 2-stjernet hotel i KÞbenhavn.

2.8

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

216件のレビュヌ

SlÞv morgenmad

Hoteller var fint og god lobby, dog trykket på vandet var ikke det bedste.

Mvh
De to spanduaer

2026幎3月28日

DÃ¥rlig servce fra helpdesk

DÃ¥rlig servce fra helpdesk
Vi var 6 personer der boede pÃ¥ Wake Up i Århus, vi boede der fra fredag til sÞndag.
Jeg havde ved en fejl fået booket et 2 personers vÊrelse for meget, oplyste det til frontdisk, de oplyste at de ville tjekke vÊrelset, det blev tjekket, vÊrelset havde ikke vÊret brugt, de kunne ikke refundere belÞbet, men oplyste at de ville modrege belÞbet når vi betalte for morgenmad.
Det skete ikke, har skrevet til dem 3 gange, men nu er svaret at de ikke vil modregne belÞbet, jeg skal betale det fulde belÞb, Êrgeligt at man ikke kan regne med de aftaler man indgår med personalet i frontdisken
Vh Jan Sander Jensen

2026幎1月25日

Boede på Bernstoffgade

Boede på Bernstoffgade, KÞbenhavn.
Der manglede toilet papir da vi kom. Vinduet kunne ikke åbnes på vÊrelset. Ikke engang på klem.
Sparsom morgenmad. Morgenmaden blev ikke fyldt op. Man skulle vente på brÞd og pålÊg. Der blev ikke ryddet op efter gÊster der var gået.

2025幎11月30日

Boede på Wakeup Borgergade

Boede på Wakeup Borgergade. PÊnt og rent vÊrelse. Dog et lille vÊrelse, men det var forventet. Fint til en overnatning. Vi var to personer.
Morgenmad vil vi nok ikke bestille igen på dette hotel. IsÊr brÞd kunne vÊre bedre.
Beliggenhed dejligt centralt.

2025幎11月22日
自発的なレビュヌ

Har boet på begge hoteller i KBH

Har boet på begge hoteller i KBH. VÊrelserne er små, som også er beskrevet når man booker. Der er hvad der skal til for en god overnatning. PÊnt og rent. Nem parkering på hotellet. Flink og hjÊlpsom personale. Nem selvbetjening ved ind- og udtjekning hvis man vil det. Rimelig priser, Og så er beliggenheden meget centralt for et besÞg i KBH.

2025幎9月1日
自発的なレビュヌ

Wakeup i Aarhus er et fantastisk sted

Wakeup i Aarhus er et fantastisk sted. Super service. Glade ansatte. VÊrelset har ikke den vildeste luksus. Men der er hvad man skal bruge. Og hotellet ligger meget centralt. Vi har vÊret her 5 gange. Så hvis du Þnsker et hotel i centrum med dejlig morgenmad og god service. Kan vi godt anbefale Wakeup Aarhus..

2025幎7月25日

Lige ankommet.

Lige ankommet.
Et vÊrelse med dobbeltseng for 480-.
Moderne indrettet, faktisk ret smart indrettet ifht at vÊrelset jo ikke er sÊrlig stort, men hvis du ikke har det store behov for skabeplads og andet, så har du altså en seng (sengelinned inkl), et skrivebord, en stol, et tv, dit eget toilet med bad (sÊbe og håndklÊder inkl) og pladsen fÞles rigelig til mig, og helt fint hvis jeg sågar havde min kone med også.

Et kÊmpe plus, foruden prissÊtningen som er absolut lige i skabet, er at wifien har fuld dÊkning, i hvert fald på 10. sal hvor jeg befinder mig. Det skal man ikke tager for givet, jeg rejser ret meget og jeg synes wifi er absolut det Þmmeste punkt på de fleste hoteller jeg overnatter på.

Jeg blev mÞdt af venlig betjening sent om aftenen, med introduktion til hotellet, instrukser til mit vÊrelse samt hotellets faciliteter.

Alt i alt, absolut en 5-stjernet oplevelse prisen taget i betragtning. Kommer helt sikkert igen.

Min anmeldelse er fra CN gade, hvor jeg kan se der er mange 1-stjernede anmeldelser. Det må jeg stille mig uforstående overfor. I min optik kan det ikke gÞres bedre, som jeg har oplevet det.

2025幎7月13日
自発的なレビュヌ

I already wrote one review but I had to

I already wrote one review but I had to do another one . I have travelled > 40 years in different countries but I had never faced as poor experience. The hotel staff was rude and they charged me extra nights allthought they knew that was wrong. They lied to booking.com about my stay and tried to keep the extra payment. I had to dig all the documents to convince booking.com about my stay. I have never ever had so bad experience before. And this happend in Scandinavia, where One thinks that people are honest. I will never use booking.com again and of course never stay in Wakeup hotel again . Before my stay there was also s hacking insident in the hotel system and they tried to fish my payment .

2025幎6月26日
自発的なレビュヌ

De aner ikke noget om parkering der var

De aner ikke noget om parkering der var ingen pladser i deres p kÊlder der står intet på hjemmesiden kunne ikke finde det, at man skal bestille plads i forvejen. Men får ikke oplyst ved in check at man bruge kortet i elevator eller der kun er redt op til en og resten ligger i skuffe under sengen, virkelig dårlig service ingen oplysning om noget man må selv finde ud af det

2025幎6月7日

CN gade i kbh

CN gade i kbh

Alt for små senge
Stikkontakter placeret forkert
Morgenmad 50/50
Men mest af alt, så skal manden der tjekker ind ved morgenmaden på kundeservice kursus.
Man skal lede lÊnge efter en så sur og kontrollerende person.
Komplet usympatisk og giver gÊsterne en dårlig start på dagen.

2025幎5月22日

Dårlig hygiejne på Wake Up Hotel

Dårlig hygiejne på Wake Up Hotel, Bernstorffsgade 35, KÞbenhavn

Min oplevelse på Wake Up Hotel på Bernstorffsgade 35 var desvÊrre prÊget af meget dårlig rengÞring. Der var en bussemand klistret på vÊggen, toilettet var smurt ind i en ukendt creme, og håndtagene var fedtede og snavsede. Det gav et meget uhygiejnisk indtryk og gjorde opholdet ubehageligt.

Det er uacceptabelt, at så grundlÊggende rengÞring ikke er i orden på et hotel. Jeg håber, ledelsen tager det seriÞst og forbedrer rengÞringsstandarderne, så fremtidige gÊster får en bedre oplevelse.

2025幎5月7日
自発的なレビュヌ

Vender igen og igen tilbage til WAKEUP

Vender igen og igen tilbage til WAKEUP i Borgergade. Fantastisk beliggenhed, fin morgenmad (omend den er gået lidt ned i niveau; hvor er juicemaskiner blevet af? / pulverpeber i stor skål), men god kaffe, te og ikke mindst brÞdet fra Meyer. Bliver altid mÞdt af et venligt og imÞdekommende personale. Den sidste stjerne var opnået hvis der var stÞvsuget lidt grundigere (giv måske personalet en kraftigere maskine) og hvis dÞren til toilettet kunne lukkes helt.

2025幎4月23日
自発的なレビュヌ

Lovet parkering var en stor lÞgn

Kommer fra SÞnderjylland og den eneste grund til jeg havde valgt dette hotel var fordi der var parkering. NÃ¥r vi sÃ¥ ankommer lÞrdag aften fÃ¥r jeg bare og vide jeg kan holde en de bagved til mandag fordi de skal lave asfalten ude foran. SpÞrg sÃ¥ hvad vi gÞr mandag (da der ikke er gratis der mere) fÃ¥r ingen hjÊlp de kigger bare pÃ¥ mig som om jeg er dum og kan fornemme det er mit eget problem. Har nu kontaktet bookingdk. HÃ¥ber de vil hjÊlpe. Spurgte endda om jeg ikke bare kunne tage deres sÞsterhotel lÊngere nede ad vejen men nej nej mÃ¥ ikke bruge deres p plads. Ringe
. Skuffet

2025幎3月29日

Wakeup
 genialt koncept men beskidt og forsÞmt

Jeg og 5 kolleger overnattede på wakeup bernstorffsgade kbh i Januar. Jeg har brugt hotellet 1-2 gange årligt de sidste mange år. Men det er simpelthen blevet for luset til at det kan anbefales. Jeg har fotograferet hvor meget svamp der er i og omkring badenichen. Jeg måtte selv lÞfte den ene bruseniche dÞr på plads. Det er synd at se et godt og minimalistisk hotel forfalde på den måde. Det er beskidt og forsÞmt.
Fotos kan deles

2025幎1月16日

Wakeup Copenhagen Bernstoffsgade

Vi har vÊret meget glad for vores overnatning i Heaven vÊrelse på bernstoffsgade. Det er 31/12 2024 - 1/1 2025. Alle medarbejdere vi havde kontakt med var i godt humÞr, imÞdekommende og hjÊlpsomme. SkÞnt med en reception der er dÞgnåbent!
Gode priser, også fair for morgenmaden, hvor vi havde god udsigt fra Þverste etage.

2025幎1月1日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ