ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Wat een super fijn bedrijf met echte top service. We hadden een tv gekocht hier en die bleek bij uitpakken donderdag avond een erome barst in het scherm te hebben. We hebben gelijk deze avond g... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Op 2 weken na garantie van 2 jaar ging mijn espresso machine kapot. Ooit gekocht via Bol.com bij Art&Craft. Met snelle reactie en makkelijke retourverzending kon ik hem opsturen en is hij gerepareer... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
- é»åæ©åšåº
- ãã€ãã¡ã€åº
- åçå±
- å®¶åºçšãªãŒãã£ãªæ©åšåº
- ãã¬ã販売åº
- æŽæ¿¯æ©ã»è¡£é¡ä¹Ÿç¥æ©å°éåº
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Van televisie tot teppanyaki: in onze elektronica-webshop met meer dan 100 000 artikelen vind jij ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we bij Art & Craft ons best om ons brede aanbod aan de scherpste prijs tot bij jou te bezorgen. Keuzestress? Niet nodig, onze product specialisten en klantenservice staan steeds klaar om jou met raad en daad bij te staan. Eens je hebt beslist & besteld, wordt je pakket bovendien snel, gratis - en met veel liefde â bezorgd.
é£çµ¡å
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
netjes verpakt,snelle levering
Bundle not delivered as ordered....
I would like to express my concern about how this has been handled. We placed the order as a âBundleâ, JBL Speaker & Wireless Microphone based on the advertisement and the promise of delivery when ordering before 9:00 PMâwhich we complied with.
However, it turns out that part of the bundle was not in stock, and only the speaker has been delivered. This is quite disappointing, especially as the expectation was that the full bundle would be delivered as advertised. Now the item was out of stock & will be available by end of July :-(
Bezorging dpd loopt mis
Espressomachine besteld en dit zou bezorgd zijn. Helaas bleek dit niet zo te zijn. Na een week lang heen en weer mailen en een onderzoek bij dpd heb ik uiteindelijk bij bol.com aangeklopt om druk erop te zetten zodat ik mijn geld terug kreeg. Zonde, als een pakket kwijt is kan dit gebeuren. Dat is niet erg, adequaat handelen is dan wel gewenst.
Wat een super fijn bedrijf met echteâŠ
Wat een super fijn bedrijf met echte top service.
We hebben gelijk deze avond gemailt.
En de volgende ochtend gelijk mail terug.
Dit probleem was gelijk zaterdag ochtend opgelost. en ze zijn keurig de tv om.komen ruilen.
Vriendelijk mail verkeer kort om top bedrijf

Art & Craft ããã®åç
Foutloos en snel parcours vanâŠ
Foutloos en snel parcours van bestelling tot levering met als kers op de taart de laagste prijs op het net die dag.

Zeer snelle levering
Zeer snelle levering, artikel goed verpakt, factuur snel op de mail.

Perfecte afhandeling reparatieâŠ
Met snelle reactie en makkelijke retourverzending kon ik hem opsturen en is hij gerepareerd. Ik weet, nog net binnen garantie. Maar ze hebben me constant op de hoogte gebracht van de status. Ik heb bij andere webwinkels bij retour vaak gedonder met welwillendheid en medewerking. Recht op dingen hebben is niet hetzelfde als ook krijgen. Art&Craft Geeft je ook na bijna 2 jaar nog het gevoel dat klant koning is.. Dank je wel..

Art & Craft ããã®åç
Wat ik in NL zocht, hier gevonden.
Wat ik in NL zocht, hier gevonden.
Aantrekkelijk geprijsd, zelfde dag nog verzonden en volgende dag in huis. En dat vanuit België naar Nederland (nabij Amsterdam).
Ik raad zeker aan om hier te kijken, ontdekken en kopen.

Art & Craft ããã®åç
Zeer snelle en correcte levering.
Zeer snelle en correcte levering.

De Sennheiser momentum 4 in goede ordeâŠ
De Sennheiser momentum 4 in goede orde ontvangen.
Het zit in een mooie doos.
Geluid van de Sennheiser is prima .
Draagcomfort ook, alhoewel bij het bukken blijft hij niet zitten.

Art & Craft is en blijft dé winkel omâŠ
Art & Craft is en blijft dé winkel om al mijn fotografiemateriaal en elektro aan te kopen. Zowel online als in de fysieke winkels krijg je professioneel advies, de beste prijs én topservice â en niet in het minst ook na de verkoop, wat tegenwoordig goud waard is! Mijn nieuwe Canon RF lenzen 70-200mm F2.8 en de 16-35mm F2.8 zijn uiteraard ook van top kwaliteit en zullen weer veel mensen gelukkig maken.

Art & Craft ããã®åç
Snelle levering en erg tevreden met deâŠ
Snelle levering en erg tevreden met de airfryer

Art & Craft ããã®åç
Zoals elke keer ik een bestelling komâŠ
Zoals elke keer ik een bestelling kom binnenbrengen of afhalen een zeer verzorgde en vriendelijke bediening, en als ik iets vraag krijg ik een deskundig antwoord, altijd een goed gevoel als klant waarvoor nogmaals mijn dank!

Oplichters
Zeer teleurstellende ervaring met dit bedrijf.
Ik heb een beamer besteld omdat op de website stond vermeld dat deze op maandag geleverd zou worden. Inmiddels zijn we ruim een week verder en heb ik nog steeds niets ontvangen.
Wat ik nog vervelender vind, is dat ik geen enkele informatie krijg over de status van mijn bestelling. Op e-mails wordt niet gereageerd en er is geen telefoonnummer beschikbaar om contact op te nemen. Als klant voel je je hierdoor totaal niet serieus genomen.
Ik heb inmiddels gevraagd om mijn bestelling te annuleren en mijn geld terug te krijgen. Ik hoop dat dit snel en correct wordt afgehandeld.
Op basis van mijn persoonlijke ervaring zou ik anderen adviseren om goed na te denken voordat zij hier een bestelling plaatsen.

Art & Craft ããã®åç
Mijn favoriete elektronicawinkel! Absoluut een aanrader (1000%)
Als echte technologiefanaat, en dan met name op het gebied van televisies, koop ik al jaren al mijn elektronica bij Art&Craft. Ik kan niet anders zeggen dan dat ik super tevreden ben met deze winkel.
Er zijn een paar punten die Art&Craft voor mij echt de beste keuze maken:
-De scherpste prijzen: Ik vind het geweldig dat je via de mail een persoonlijke aanbieding kunt ontvangen met écht de allerbeste en scherpste prijs.
-Betaalgemak & snelheid: Ze bieden ontzettend veel verschillende betaalmethoden aan en de levering van de producten is altijd razendsnel.
-Topservice bij retour: Ik heb in de loop der jaren twee keer een product moeten retourneren. Het hele retourproces was binnen een week volledig afgehandeld. Dat noem ik pas efficiëntie!
Kleine tip voor klanten uit Nederland: Je kunt de winkel helaas niet telefonisch bereiken vanuit Nederland omdat er geen telefoonnummer beschikbaar is. Maar laat je hierdoor niet afschrikken! Het contact via de e-mail is namelijk ontzettend snel en efficiënt. Ik word zelf altijd perfect geholpen door een vaste medewerker daar (wiens naam ik uit privacyoverwegingen niet zal noemen), die altijd net dat beetje extra service geeft.
Kortom: een betrouwbare winkel met topservice en scherpe prijzen. Ik raad Art&Craft voor de volle 1000% aan!

Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ