Wat een super fijn bedrijf met echte top service. We hadden een tv gekocht hier en die bleek bij uitpakken donderdag avond een erome barst in het scherm te hebben. We hebben gelijk deze avond g... もっと見る
レビュアーのコメントを見てみましょう
Art & Craft is en blijft dé winkel om al mijn fotografiemateriaal en elektro aan te kopen. Zowel online als in de fysieke winkels krijg je professioneel advies, de beste prijs én topservice — en niet... もっと見る
企業が回答しました
Op 2 weken na garantie van 2 jaar ging mijn espresso machine kapot. Ooit gekocht via Bol.com bij Art&Craft. Met snelle reactie en makkelijke retourverzending kon ik hem opsturen en is hij gerepareer... もっと見る
In januari een platenspeler gekocht als cadeau voor mijn vriend. Al meteen hoorden we een storing in het geluid. Na het retourneren ter reparatie moesten we 9(!!) weken wachten. Vervolgens werd geze... もっと見る
企業が回答しました
企業情報
当該企業による記述
Van televisie tot teppanyaki: in onze elektronica-webshop met meer dan 100 000 artikelen vind jij ongetwijfeld wat je nodig hebt! Elke dag opnieuw doen we bij Art & Craft ons best om ons brede aanbod aan de scherpste prijs tot bij jou te bezorgen. Keuzestress? Niet nodig, onze product specialisten en klantenservice staan steeds klaar om jou met raad en daad bij te staan. Eens je hebt beslist & besteld, wordt je pakket bovendien snel, gratis - en met veel liefde – bezorgd.
連絡先
通常1週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Helemaal top
Helemaal top, snel geleverd. Zwilling broodrooster is echt een top apparaat, en een mooie prijs als tweede kansje. Was helemaal nieuw op een vingerafdrukje na.
Weer heel tevreden over deze zaak!

Komen afspraak niet na
UPDATE:
Na deze review krijg ik ineens een mail met excuses dat meerdere mensen de soundbar hebben besteld en er maar 1 op voorraad was. Keuze wachten op nieuwe voorraad of geld terug. Gekozen voor het laatste natuurlijk. Eens kijken hoelang dat gaat duren. Zijn alleen maar lokkertjes, ga hier niet mee in zee!
22 maart een soundbar besteld. Volgens de site levering op 23 maart. Vraag gesteld via het formulier; geen antwoord. Vanochtend weer gemaild, nog steeds geen antwoord. Komen de afspraken dus niet na. Vraag me af wanneer en of deze wel verstuurd wordt. Betaling natuurlijk al wel moeten doen.

Art & Craft からの回答
Bij deze site al vaker verschillende artikelen gekocht
Bij deze site al vaker verschillende artikelen gekocht, en nog nooit spijt gehad. Altijd snelle service en nooit problemen gehad. Echt netjes

Teleurstelling
Teleurstelling
Voor 19.00 uur besteld, volgende dag in huis. Niet dus!
De 22e besteld. Bevestiging dat het ma.23e geleverd wordt. Maandag niks, dinsdag niks, woensdag niks. Klantenservice zou eventueel binnen een week kunnen reageren.
Haal alsjeblieft die onjuiste verwachting naar de klant toe weg uit je bevestigingsmail, als je het niet waar kunt maken en laat weten wanneer het wel geleverd kan worden. Nu is er volledige radiostilte. Stop met bedanken voor de feedback van de klanten die jullie hierop wijzen. Het is, gezien de vele reacties,een feit dat jullie de levering op de volgende dag niet kunnen regelen. Dat is niet erg, maar stop met doen alsof. Deze reactie is geen feedback naar jullie, maar een verwachting naar eventuele andere consumenten die bij jullie overwegen te bestellen. GROTE KANS DAT HET DUS NIET DE VOLGENDE DAG GELEVERD GAAT WORDEN, WANNEER DAN WEL WEET NIEMAND

Art & Craft からの回答
Sneller levering goede kwaliteit prijs…
Sneller levering goede kwaliteit prijs vond ik heel mooi en netjes

Art & Craft からの回答
Zeer goed service vanuit Arts & Craft (…
Zeer goed service vanuit Arts & Craft ( super service en geweldig geholpen door medewerkster van Arts & Craft Rayna ! ). Snelle levering na bestelling + omruiling Oled TV. Rayna nogmaals dank!

Art & Craft からの回答
Veel uitleg gekregen en levering was…
Veel uitleg gekregen en levering was ook soepel.

Prima, alleen communicatie verbetering
Alles goed, enige minpuntje is dat er onderling niet goed gecommuniceerd word. Ik kreeg van 3 verschillende medewerkers mails. En terwijl het ene probleem bij de ander was opgelost, bracht de ander het probleem weer op. Beetje vervelend

Art & Craft からの回答
Goed, betrouwbaar, klantvriendelijk bedrijf!
Dit is zo’n klantvriendelijk bedrijf! We hadden er online al een koelkast besteld en nu een fornuis, welke bij het aansluiten een fabrieksdefect bleek te hebben. Deze is in overleg opgehaald en we ontvingen een nieuwe, keurig geregeld! Ze werken samen met Dynalogic, een zeer prettige vervoerder. Ik ben een tevreden klant!

Art & Craft からの回答
Zeer slechte service laten mensen…
Zeer slechte service laten mensen gewoon wachten
Tv kapot alles moet via mail sturen verkeerde bezorger zo dat je nog langer moet wachten en als klap op de vuurpijl wisselen ze de tv met een nieuwe niet om ze willen hem eerst zien terwijl ze op de foto’s zien dat die kapot is
En ze niet met een oplossing komen en negeren je op die mails als je er naar vraag

Art & Craft からの回答
In eerste instantie was er,door mijn…
In eerste instantie was er,door mijn verkeerde bestelling,ineens een misverstand en daar was ik te snel geïrriteerd over.
Vervolgens werd dat op een hele nette en snelle manier opgelost en heb ik daarna meteen een nieuwe bestelling geplaatst.
Vlekkeloos en superblij mee!!!

Art & Craft からの回答
Wij hebben vier jaar geleden bij Art &…
Wij hebben vier jaar geleden bij Art & Craft een vaatwasser gekocht, inclusief verlengde garantie. Recent stopte helaas de hittepomp ermee, maar we zijn erg tevreden over hoe Art & Craft dit heeft opgepakt. Ze hebben ons goed geholpen om een monteur bij ons langs te laten komen en daarna is de afhandeling ook snel en netjes geregeld. De kosten zijn vlot vergoed. Complimenten voor de service en het meedenken. Een fijne winkel waar wij als klant echt goed geholpen zijn. Zeker een aanrader.

Art & Craft からの回答
The payment process felt a little…
The payment process felt a little cumbersome with my specific card, but the speed of delivery made up for it

Art & Craft からの回答
Klacht over de holle bodem van een pan.
Ik was ontevreden over de bodem van een pan van Demeyere en heb dat gemeld bij de klantenservice. Daar is op een meer dan voortreffelijke manier mee omgegaan. Begrip, informatie halen bij de fabrikant, meedenken over oplossingen, mogelijkheid om te retourneren. Ik ben onder de indruk van deze service. Grote complimenten

Super ervaring
Super ervaring. Tv gekocht was kapot buiten garantie om. Toch regeling dat ze hem komen ophalen om te betalen. Kon niet gemaakt worden. Ongeveer de helft terug betaald. Stond dezelfde dag nog op de rekening. Goede service en makkelijke communicatie

Art & Craft からの回答
Snelle en duidelijke communicatie en…
Snelle en duidelijke communicatie en aflevering

Art & Craft からの回答
Goede ervaringen met A&C.
Ik heb goede ervaringen met A&C.
De BD speler die ik zocht was verkrijgbaar bij A&C. Je hebt bij A&C de mogelijkheid om een offerte aan te vragen voor een scherpere prijs dan de website prijs. Dat heb ik gedaan en ik heb de offerte, met de scherpere prijs, ook ontvangen, maar over het hoofd gezien.
Direct na het weekend de speler toch maar besteld voor de website prijs en deze kwam de volgende dag al binnen. Ik had gekozen voor de In3 betaling en de eerste betaling moet je direct voldoen.
Bij het opschonen van de mailbox kwam ik de mail van A&C met aanbieding tegen en ik heb gelijk contact gezocht met de klantenservice. Zij hebben de In3 betaling aangepast zodat ik de BD speler alsnog voor de aanbiedingsprijs heb gekregen. Een betere service kun je niet krijgen en daarom 5 dikke sterren waard!!
De BD speler voldoet aan alle eisen die ik er aan stel en we kunnen weer Blu-ray, DVD, CD en USB afspelen.

Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。