Alles was ruim op tijd geleverd, mooie presentatie en lekker. 1 potje met de boost mix was helemaal gebroken waardoor de zaadjes her en der zaten. Verder geen opmerkingen. Moet nog echt ook ef... もっと見る
企業が回答しました
Wat kijk ik altijd uit naar mijn doos. Ik heb de grote houten kist en moet ze regelmatig aanvullen. Sedert mijn eerste bestelling eet ik altijd jullie gezonde en lekkere ontbijtjes. Ook de pindakaas... もっと見る
企業が回答しました
Duidelijke en mooie website, met een warm achterliggend verhaal over Arthur. Veel variatie in de produkten. De bestelling is netjes en aantrekkelijk verpakt en werd correct en snel geleverd. Ik heb... もっと見る
企業が回答しました
Onze missie is om de kracht van jouw ochtendroutine te laten ontdekken. Om jouw dag met de juiste energie te starten. Dit doen we door voedzame, energierijke ontbijt- en snackproducten te maken die klaar zijn in een mum van tijd. Onze visie is om de kwaliteit van jouw dag te verbeteren. Om jongeren zoals Arthur de kracht te geven om het beste uit hun dag te halen.
Legeweg 135/11, 8020, Oostkamp, ベルギー
最近のレビュー依頼の記録はありません
この企業は最近、顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
ネガティブなレビューの 100%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Super lekker en gemakkelijk. Perfecte dosis, je hebt zeker genoeg. Heerlijk zo te ontbijten. 😋

arthursbreakfastbox.be からの回答
Ik heb al 3 ontbijtjes gegeten. Ze zijn eenvoudig te bereiden ahv duidelijke instructiekaarten en bovendien superlekker! De oefeningen 's morgens zijn duidelijk en maken me direct wakker. Daarnaast kreeg ik een snelle levering van de producten in een professionele verpakking.

arthursbreakfastbox.be からの回答
Vlotte bestelling en levering. Alles is vlot verlopen en de producten zijn zeer lekker.

Snelle levering.
Heerlijk en verpakt in een mooie doos die je nog kan gebruiken.

arthursbreakfastbox.be からの回答
Echt niet lekker en prijs kwaliteit is niet goed...
Sorry,

arthursbreakfastbox.be からの回答
snelle levering, en vooral superlekkere granola's, met in elke doos een receptje voor een gezond ontbijt.
ik ben fan. vooral van de voorverpakte porties granola's. zo handig voor een ontbijtje on the go. ik ontbijt altijd op kantoor, dus dan is zo'n zakje extra handig want het blijft lekker crunchy.

arthursbreakfastbox.be からの回答
De zakjes in de kennismakingsbox zijn de perfecte hoeveelheid en een erg leuke manier om alle smaken te ontdekken. De kwaliteit van het product is erg goed! De bestelling en bezorging gebeurde erg vlot. Ook leuk dat er een boekje met recepten bijkomt kijken, zo kan je inspiratie opdoen om je perfecte ontbijt klaar te maken.

arthursbreakfastbox.be からの回答
Alles naar wens verlopen:correcte levering, produkt voldoet aan alle opgegeven informaties. Bananenbrood super lekker

arthursbreakfastbox.be からの回答
Alles was ruim op tijd geleverd, mooie presentatie en lekker.
Verder geen opmerkingen. Moet nog echt ook effectief starten met 20 dagen fit challenge. Het kado werd erg geapprecieerd.

arthursbreakfastbox.be からの回答
Dit is een overheerlijke samenstelling en zeer snel en gemakkelijk om klaar te maken voor gebruik. Ik ben super tevreden. Een toppie.

arthursbreakfastbox.be からの回答
Ik zocht naar een manier om me wat gezonder te voelen zonder "veel inspanning" te moeten doen. De box is gevarieerd, lekker en ik kan elke keer de ochtend overbruggen tot aan de lunch zonder honger te hebben of zin hebben in suiker!

arthursbreakfastbox.be からの回答
Bestelling verliep heel vlot en makkelijk. Snelle levering en vooral heel erg lekkere producten waar groot & klein van smullen.

プラットフォーム保護のため、専門チームと高度なテクノロジーを駆使しています。偽レビューとの闘いについての詳細はこちらをご一読ください。
Trustpilot におけるレビュー プロセスの詳細についてはこちらをご覧ください。