Alles was ruim op tijd geleverd, mooie presentatie en lekker. 1 potje met de boost mix was helemaal gebroken waardoor de zaadjes her en der zaten. Verder geen opmerkingen. Moet nog echt ook ef... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
De zakjes in de kennismakingsbox zijn de perfecte hoeveelheid en een erg leuke manier om alle smaken te ontdekken. De kwaliteit van het product is erg goed! De bestelling en bezorging gebeurde erg vlo... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Duidelijke en mooie website, met een warm achterliggend verhaal over Arthur. Veel variatie in de produkten. De bestelling is netjes en aantrekkelijk verpakt en werd correct en snel geleverd. Ik heb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Onze missie is om de kracht van jouw ochtendroutine te laten ontdekken. Om jouw dag met de juiste energie te starten. Dit doen we door voedzame, energierijke ontbijt- en snackproducten te maken die klaar zijn in een mum van tijd. Onze visie is om de kwaliteit van jouw dag te verbeteren. Om jongeren zoals Arthur de kracht te geven om het beste uit hun dag te halen.
Legeweg 135/11, 8020, Oostkamp, ãã«ã®ãŒ
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 100ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž24æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã

arthursbreakfastbox.be ããã®åç
First time ordering and the food is delicious. Everything was well packaged and arrived within a few days. Very happy so far and will be ordering again for sure.

arthursbreakfastbox.be ããã®åç
Snelle levering, leuk dat je er recepten bijkrijgt. Lekkere granola, notenmengeling, havermout met vanille en collageen is tot nu mijn favoriet.

arthursbreakfastbox.be ããã®åç
De bestelling is goed toegekomen, op het juiste tijdstip. De producten waren mooi verpakt en er zat een leuke brief bij :).
De producten zelf heb ik nog niet getest, vandaar de 4 sterren, maar ik vermoed dat ze niet zullen tegenvallen ;)

arthursbreakfastbox.be ããã®åç
Wat kijk ik altijd uit naar mijn doos. Ik heb de grote houten kist en moet ze regelmatig aanvullen. Sedert mijn eerste bestelling eet ik altijd jullie gezonde en lekkere ontbijtjes. Ook de pindakaas is zalig en verslavend. De bestelling en levering verloopt altijd vlotjes. Op mijn prikbord in de keuken hangen mijn favoriete receptjes. Jullie ontbreken eigenlijk nog zo een leuk en gezond winkeltje met al jullie kleurrijke zakjes en boxen. Ik zou er met plezier komen flexiejob doen.
Nog veel succes
Dominique

arthursbreakfastbox.be ããã®åç
Ik ben heel blij met de diabetesbox. Er zitten lekkere producten in en ook hele fijne recepten en informatie. Ik ga zeker hier nog meer bestellingen doen. Ik ben een zeer tevreden klant.

arthursbreakfastbox.be ããã®åç
Snelle verzending, mooie stevige verpakking, persoonlijke boodschap in de box.

arthursbreakfastbox.be ããã®åç
Heerlijke ontbijtjes die vlug klaar zijn⊠ideaal voor die drukke ochtenden ⊠Top! Zelfs onze zoon smult ze lekker naar binnen ⊠âºïž

arthursbreakfastbox.be ããã®åç
Hierbij wil ik een klacht indienen over mijn recente bestelling. Dit was dan ook nog eens een cadeau.
Ik heb een box besteld die volgens de omschrijving 24 porties bevat. Bij levering heb ik echter slechts 20 porties ontvangen. Toen ik dit meldde, kreeg ik als antwoord dat de inhoud van de boxen verkleind is door stijgende kosten.
Ik wens hierbij te benadrukken dat op het moment van mijn bestelling duidelijk vermeld stond dat de box 24 porties bevat. Op basis van die informatie ben ik de overeenkomst aangegaan. Eenzijdig de inhoud verminderen zonder dit vooraf correct te communiceren, is voor mij niet aanvaardbaar.
Het voorstel om bij een volgende bestelling extra porties te voorzien, komt niet tegemoet aan mijn vraag. Ik verwacht een correcte uitvoering van mijn huidige bestelling.
Daarom verzoek ik u vriendelijk om alsnog het ontbrekende aantal porties te leveren of een passende compensatie te voorzien voor het verschil.
Kennismakingsbox à 1
Box (24 porties)
Onderdeel van: GRATIS Limited Edition OntbijtSet + Besteller Bundel
Ik hoop dat u dit op korte termijn rechtzet.

arthursbreakfastbox.be ããã®åç
Een weekje moeten wachten op de levering maar ik kreeg zeer snel antwoord op mijn mail. Eerste overnight oats die ik maakte (chocolade-banaan) was zeer lekker. De tienerzoon die normaal altijd hagelslag eet luste het ook dus dat is een dikke win. De gravering van de houten kist was niet zo goed gelukt precies, dat was wel wat jammer. Gelukkig had ik hem voor mezelf gekocht en niet als cadeau.

arthursbreakfastbox.be ããã®åç
Heel netjes afgeleverd. Goed gestructureerde uitleg. Bovendien heel lekker.

arthursbreakfastbox.be ããã®åç
Zo blij dat ik jullie producten heb leren kennen zo is mijn ontbijt nooit meer saai!

arthursbreakfastbox.be ããã®åç
Correct en degelijk verpakt. Duidelijke info. Handige boodschappenlijst. Graag iets meer voorbeelden van lunchgerechten. Wat de producten betreft, diegene die wel geprobeert hebben zijn best wel ok, al vraagt het wel een aanpassing maar dat ligt eerder aanmezelf. ;-)
Ik ben alvast teverden.

Mooie uitleg
Vlotte verzending
Aangenaam contact met feelgoodlifeciach
Mooie verpakking
Heerlijk en handig in gebruik

Vlotte en snelle levering
Lekkere en gevarieerde granola
De chocolade granopops maken van elk ontbijt een feest!

Lekkerste ontbijt ooit!
Voordien lustte ik nooit havermout, steeds te droog, te smaakloos, teâŠgewoon niet lekker. En sinds ik Arthurs Breakfast bestel kijk ik stiekem uit naar mijn ontbijt.

Trustpilot ã«ãããã¬ãã¥ãŒ ããã»ã¹ã®è©³çްã«ã€ããŠã¯ãã¡ããã芧ãã ããã
ããã¬ãã¥ãŒãæžãããã®8ã€ã®ãã³ããã芧ãã ããã