レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Alles was ruim op tijd geleverd, mooie presentatie en lekker. 1 potje met de boost mix was helemaal gebroken waardoor de zaadjes her en der zaten. Verder geen opmerkingen. Moet nog echt ook ef... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De zakjes in de kennismakingsbox zijn de perfecte hoeveelheid en een erg leuke manier om alle smaken te ontdekken. De kwaliteit van het product is erg goed! De bestelling en bezorging gebeurde erg vlo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke en mooie website, met een warm achterliggend verhaal over Arthur. Veel variatie in de produkten. De bestelling is netjes en aantrekkelijk verpakt en werd correct en snel geleverd. Ik heb... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン食品泚文サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Onze missie is om de kracht van jouw ochtendroutine te laten ontdekken. Om jouw dag met de juiste energie te starten. Dit doen we door voedzame, energierijke ontbijt- en snackproducten te maken die klaar zijn in een mum van tijd. Onze visie is om de kwaliteit van jouw dag te verbeteren. Om jongeren zoals Arthur de kracht te geven om het beste uit hun dag te halen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 380ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

First time ordering and will come back

First time ordering and the food is delicious. Everything was well packaged and arrived within a few days. Very happy so far and will be ordering again for sure.

arthursbreakfastbox.be からの回答

Thank you so much for your kind review, Bruce!
So happy to hear that everything arrived well and that you’re enjoying the products 😊

Kind regards,

Snelle levering, lekker

Snelle levering, leuk dat je er recepten bijkrijgt. Lekkere granola, notenmengeling, havermout met vanille en collageen is tot nu mijn favoriet.

2026幎5月7日

Dankjewel voor je fijne review, Monique! 💛

Super om te horen dat je zo tevreden bent – en leuk dat de recepten ook in de smaak vallen 😊
De havermout vanille collageen is hier ook een grote favoriet!

Geniet ervan!

5぀星のうち4の評䟡

De bestelling is goed toegekomen

De bestelling is goed toegekomen, op het juiste tijdstip. De producten waren mooi verpakt en er zat een leuke brief bij :).
De producten zelf heb ik nog niet getest, vandaar de 4 sterren, maar ik vermoed dat ze niet zullen tegenvallen ;)

2026幎5月6日

arthursbreakfastbox.be からの回答

Dankjewel voor je fijne review, Hanne!

Super om te horen dat alles vlot en mooi is toegekomen (en dat je onze brief kon appreciëren 😊).
We hopen natuurlijk dat de producten even goed in de smaak vallen!

Laat ons zeker weten wat je ervan vindt 😉

5぀星のうち5の評䟡

Wat kijk ik altijd uit naar mijn doos

Wat kijk ik altijd uit naar mijn doos. Ik heb de grote houten kist en moet ze regelmatig aanvullen. Sedert mijn eerste bestelling eet ik altijd jullie gezonde en lekkere ontbijtjes. Ook de pindakaas is zalig en verslavend. De bestelling en levering verloopt altijd vlotjes. Op mijn prikbord in de keuken hangen mijn favoriete receptjes. Jullie ontbreken eigenlijk nog zo een leuk en gezond winkeltje met al jullie kleurrijke zakjes en boxen. Ik zou er met plezier komen flexiejob doen.
Nog veel succes
Dominique

2026幎5月6日

Dankjewel voor je supermooie review, Dominique! 💛

Zo fijn om te horen dat je zo geniet van je ontbijtjes (en de pindakaas 😉) en dat ze een vast plekje hebben in je routine. Daar doen we het echt voor!
En dat winkeltje
 wie weet ooit 😍

5぀星のうち5の評䟡

Ik ben heel blij met de diabetesbox

Ik ben heel blij met de diabetesbox. Er zitten lekkere producten in en ook hele fijne recepten en informatie. Ik ga zeker hier nog meer bestellingen doen. Ik ben een zeer tevreden klant.

Wat een lieve woorden, dankjewel Paulien! 💛
Het betekent écht veel voor ons om te horen dat je zo blij bent met de diabetesbox en er echt iets aan hebt. Daar doen we het voor

Heel fijn dat we je nog mogen terugzien!

Top product

Snelle verzending, mooie stevige verpakking, persoonlijke boodschap in de box.

2026幎5月5日

Wat een fijne review, dankjewel Laila! 💛
Super om te horen dat alles naar wens was 😊
Geniet van je ontbijtjes!

Heerlijke ontbijtjes

Heerlijke ontbijtjes die vlug klaar zijn
 ideaal voor die drukke ochtenden
 Top! Zelfs onze zoon smult ze lekker naar binnen
 ☺

Beste Annelies,

Wat een fijne review, dankjewel! 😊
Zo leuk om te horen dat de ontbijtjes niet alleen voor jou, maar ook voor je zoon in de smaak vallen, dat maakt ons echt blij!

We vinden het zelf ook zo belangrijk dat het ’s ochtends snel én lekker kan zijn, dus super om te lezen dat dit voor jullie werkt.

Dankjewel om dit met ons te delen 💛

5぀星のうち1の評䟡

Hierbij wil ik een klacht indienen over
tekorten in bestelling

Hierbij wil ik een klacht indienen over mijn recente bestelling. Dit was dan ook nog eens een cadeau.

Ik heb een box besteld die volgens de omschrijving 24 porties bevat. Bij levering heb ik echter slechts 20 porties ontvangen. Toen ik dit meldde, kreeg ik als antwoord dat de inhoud van de boxen verkleind is door stijgende kosten.

Ik wens hierbij te benadrukken dat op het moment van mijn bestelling duidelijk vermeld stond dat de box 24 porties bevat. Op basis van die informatie ben ik de overeenkomst aangegaan. Eenzijdig de inhoud verminderen zonder dit vooraf correct te communiceren, is voor mij niet aanvaardbaar.

Het voorstel om bij een volgende bestelling extra porties te voorzien, komt niet tegemoet aan mijn vraag. Ik verwacht een correcte uitvoering van mijn huidige bestelling.

Daarom verzoek ik u vriendelijk om alsnog het ontbrekende aantal porties te leveren of een passende compensatie te voorzien voor het verschil.
Kennismakingsbox × 1
Box (24 porties)
Onderdeel van: GRATIS Limited Edition OntbijtSet + Besteller Bundel

Ik hoop dat u dit op korte termijn rechtzet.

2026幎4月24日

Beste Johanna,

Bedankt om je ervaring te delen.
Je had dit inderdaad ook al via mail gemeld, en we hebben je daar intussen op geantwoord. Nogmaals onze excuses: je hebt helemaal gelijk dat je 24 porties mocht verwachten.
Door een interne miscommunicatie werd de aanpassing naar 20 porties iets te laat doorgevoerd op de website. Dat had niet mogen gebeuren.
We hebben ondertussen voorgesteld om de ontbrekende zakjes naar je na te sturen zodat je bestelling volledig in orde komt.

We hopen dit zo correct voor je te kunnen rechtzetten.

Mvg,

Goede kwaliteit

Goede kwaliteit, snelle levering. Top!

2026幎4月28日

Wat fijn om te horen, dankjewel Katleen! 😊
Super dat alles vlot verlopen is en dat je tevreden bent van de kwaliteit, daar doen we het voor.

Geniet van je ontbijtjes, en hopelijk tot snel!

5぀星のうち4の評䟡

Even wachten, daarna lekkers, giftbox niet goed gegraveerd

Een weekje moeten wachten op de levering maar ik kreeg zeer snel antwoord op mijn mail. Eerste overnight oats die ik maakte (chocolade-banaan) was zeer lekker. De tienerzoon die normaal altijd hagelslag eet luste het ook dus dat is een dikke win. De gravering van de houten kist was niet zo goed gelukt precies, dat was wel wat jammer. Gelukkig had ik hem voor mezelf gekocht en niet als cadeau.

2026幎4月28日

arthursbreakfastbox.be からの回答

Dag Ellis, wat fijn om te lezen dat jullie zo genoten hebben van de overnight oats, en dat zelfs je tienerzoon fan is, dat nemen we als een groot compliment 😊
Ook bedankt om dit zo eerlijk te delen. Het spijt ons dat de gravering van de houten kist niet helemaal was zoals verwacht, dat hoort natuurlijk wel mooi afgewerkt te zijn. Kan je mij even een foto doorsturen via mail (hello@arthurandsisters.be)? Dan kan ik dat even voor je nagaan. Groetjes, Charlotte

5぀星のうち5の評䟡

Heel netjes afgeleverd én lekker

Heel netjes afgeleverd. Goed gestructureerde uitleg. Bovendien heel lekker.

2026幎4月26日

Wat fijn om te lezen, Kathleen! 😊

Super dat alles netjes geleverd werd en dat de uitleg duidelijk was, daar besteden we veel aandacht aan. En nog leuker om te horen dat het ook lekker is!
Bedankt om dit te delen 💛

5぀星のうち5の評䟡

Een mooi gevarieerd ontbijt pakket.

Zo blij dat ik jullie producten heb leren kennen zo is mijn ontbijt nooit meer saai!

2026幎4月6日

arthursbreakfastbox.be からの回答

Dankjewel voor je mooie woorden, Conny!
Geniet nog van alle variatie en ontdekkingmomentjes in de ochtend 💛

Teverden

Correct en degelijk verpakt. Duidelijke info. Handige boodschappenlijst. Graag iets meer voorbeelden van lunchgerechten. Wat de producten betreft, diegene die wel geprobeert hebben zijn best wel ok, al vraagt het wel een aanpassing maar dat ligt eerder aanmezelf. ;-)
Ik ben alvast teverden.

2026幎4月21日

arthursbreakfastbox.be からの回答

Bedankt voor je mooie en eerlijke feedback, Roel!
Fijn om te horen dat alles goed verpakt was en dat de info en boodschappenlijst handig zijn in gebruik 😊
En heel begrijpelijk dat het even wennen is, nieuwe gewoontes hebben soms wat tijd nodig, maar super dat je er al zo open voor staat!
Nogmaals bedankt om dit te delen!

Mooie uitleg

Mooie uitleg
Vlotte verzending
Aangenaam contact met feelgoodlifeciach
Mooie verpakking
Heerlijk en handig in gebruik

2026幎4月20日

Dag Julie,

Wat een fijne review, dankjewel! 🧡
Super om te horen dat alles zo goed is meegevallen, van de uitleg tot de verzending en het contact.

Geniet van alle ontbijtmomentjes!

lekker en goede begeleiding

2026幎4月19日

Dag Vanessa,

Wat fijn om te horen, dankjewel! 🧡
Super dat je zowel van de ontbijtjes als van de begeleiding geniet, dat is precies waar we het voor doen.

Geniet van je volgende ontbijtjes!

Vlotte en snelle levering

Vlotte en snelle levering
Lekkere en gevarieerde granola
De chocolade granopops maken van elk ontbijt een feest!

2026幎4月11日

Dag Ellen,

Wat een fijne review, dank je wel!
Zo leuk om te horen dat alles vlot en snel is verlopen én dat de granola in de smaak valt!

En ja
 die chocolade granopops 😍 die maken het ontbijt nét dat tikkeltje feestelijker, hé!
Geniet ervan :)

Lekkerste ontbijt ooit!

Lekkerste ontbijt ooit!
Voordien lustte ik nooit havermout, steeds te droog, te smaakloos, te
gewoon niet lekker. En sinds ik Arthurs Breakfast bestel kijk ik stiekem uit naar mijn ontbijt.

2026幎4月14日

arthursbreakfastbox.be からの回答

Wauw, wat een mooie woorden
 dank je wel daarvoor!
Extra bijzonder om te lezen dat havermout vroeger helemaal jouw ding niet was, en nu net iets is geworden waar je naar uitkijkt, dat is voor ons echt het mooiste compliment!

Geniet nog van al die ontbijtjes ✹

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。