レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Alles was ruim op tijd geleverd, mooie presentatie en lekker. 1 potje met de boost mix was helemaal gebroken waardoor de zaadjes her en der zaten. Verder geen opmerkingen. Moet nog echt ook ef... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De zakjes in de kennismakingsbox zijn de perfecte hoeveelheid en een erg leuke manier om alle smaken te ontdekken. De kwaliteit van het product is erg goed! De bestelling en bezorging gebeurde erg vlo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat kijk ik altijd uit naar mijn doos. Ik heb de grote houten kist en moet ze regelmatig aanvullen. Sedert mijn eerste bestelling eet ik altijd jullie gezonde en lekkere ontbijtjes. Ook de pindakaas... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke en mooie website, met een warm achterliggend verhaal over Arthur. Veel variatie in de produkten. De bestelling is netjes en aantrekkelijk verpakt en werd correct en snel geleverd. Ik heb... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン食品泚文サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Onze missie is om de kracht van jouw ochtendroutine te laten ontdekken. Om jouw dag met de juiste energie te starten. Dit doen we door voedzame, energierijke ontbijt- en snackproducten te maken die klaar zijn in een mum van tijd. Onze visie is om de kwaliteit van jouw dag te verbeteren. Om jongeren zoals Arthur de kracht te geven om het beste uit hun dag te halen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 380ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Sinds september 2024 is mijn ontbijt mijn favoriete moment van de dag!

Sinds september 2024 ben ik klant bij Arthur’s Breakfast Box. Ik was op zoek naar een lekker en gezond ontbijt dat makkelijk klaar te maken is. Mijn favoriete producten zijn de verschillende soorten havermout (in zakjes per 40gr verpakt wat super handig is), de granopops en het bananenbrood. Hierdoor is mijn ontbijt mijn favoriete moment van de dag en iets waar ik elke avond naar uitkijk. Bij elke bestelling krijg je ook een gratis product, een leuke manier om andere producten uit hun assortiment te leren kennen. Ik ben alvast een tevreden klant :).

2026幎3月21日

Lieve Eline,

Wauw
 wat een mooie review, dankjewel 💛
Het doet ons écht plezier om te lezen dat jouw ontbijt sinds september '24 je favoriete moment van de dag is geworden ! Missie geslaagd, dat is precies het gevoel dat we willen meegeven ;)

Dankjewel voor je vertrouwen en om al zo lang deel uit te maken van ons verhaal. We kijken ernaar uit om je nog vaak te mogen verrassen!

Diabetes box

De noten, zaden en ochtendoats zijn heel gemakkelijk en lekker.
Het vezelrijk brood is makkelijk te bakken, maar vrij smaakloos en ik kreeg het moeilijk geroosterd.

2026幎3月21日

Beste Véronique,

Dankjewel om je ervaring zo eerlijk met ons te delen 💛
Fijn om te horen dat je de noten, zaden en oats lekker en gemakkelijk vindt!

Wat het vezelrijke brood betreft: we begrijpen je feedback zeker. Omdat het brood volledig vrij is van toegevoegde suikers en meelverbeteraar en sterk inzet op vezels, hebben we de smaak bewust eerder neutraal gehouden. Zo kan je het zowel met zoet als hartig beleg combineren.

Wil je toch wat extra smaak? Dan kan je bij het bakken gerust wat gedroogde kruiden toevoegen (zoals oregano, tijm of Provençaalse kruiden), samen met het zeezout. Dat geeft het brood meteen meer karakter 😊

We nemen je feedback zeker mee – die is voor ons heel waardevol om onze producten verder te blijven verbeteren.

5぀星のうち5の評䟡

Verrassende oplossing bij verkeerde bestelling

Ik heb een verkeerde bestelling ontvangen (15x bananenbrood). In plaats van retourneren mag ik deze uitdelen! Wat een verrassende oplossing! En mijn goede bestelling? Die is al onderweg! Bedankt.

Dag Evelien,

Wat fijn om te lezen dat onze oplossing zo goed in de smaak valt! 😊
Hopelijk geniet je van het uitdelen van de bananenbroden – een kleine verrassing voor iedereen om je heen.

Dankjewel voor je geduld en vertrouwen in ons.

snelle levering

snelle levering
duidelijke communicatie
super lekkere granola

Dag Marloes,

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie review!
Super dat alles vlot verlopen is en dat je zo geniet van onze granola – daar doen we het voor 😊

Snelle levering, goede kwaliteit

arthursbreakfastbox.be からの回答

Super om te horen dat zowel de levering als de kwaliteit goed zitten — daar doen we het voor 😊. Dankjewel!

Vlotte ochtend

Het maakt mijn ochtenden heel makkelijk als mama van een kleuter en pasgeborene.

Dag Isolde,

Wat een mooie review, dankjewel!
Zo herkenbaar
 die drukke ochtenden met een kleuter én een pasgeborene. We zijn echt blij om te horen dat onze box daar een klein beetje rust en gemak in kan brengen.

Heel veel succes en geniet van die bijzondere (en soms hectische) periode 💛

Kwaliteit

De levering is vlug gebeurd. Kwalitatief verpakt om schade te vermijden. Met een extra attentie. Dankjewel !

Beste Véro,

Hartelijk dank voor je mooie review! 😊

Fijn om te horen dat je bestelling snel en goed geleverd werd.
Bedankt voor je vertrouwen en we hopen dat je volop geniet van de producten.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering . Afgelopen maandag begonnen , en alle ontbijtjes zijn stuk voor stuk super lekker , ook hele fijne lunch recepten, zo blij . Na 1 week 1 kilo afgevallen door meer te eten en dan ook nog super lekker . Aanrader 👍

2026幎3月15日

Beste Kathinka,

Wat een fijne review, dankjewel daarvoor! 😊
Super om te horen dat de levering vlot verliep en dat je zo enthousiast bent over de Get Fit Challenge. We vinden het geweldig dat je je er goed bij voelt.

Proficiat ook met je eerste resultaat na één week — mooi om te horen dat je door lekker en voedzaam te eten al verschil merkt.

Bedankt voor je vertrouwen en nog heel veel plezier met de rest van de recepten en de challenge!

5぀星のうち3の評䟡

smakelijk

Snelle, keurige, correcte bezorging. Mooie doos, mooie zakjes, leuke recepten. Het is wel veel verpakkingsmateriaal. Veel plastic.
Nu 1 zakje geprobeerd; berries and nuts; was smaakvol.

2026幎3月14日

Beste Jacqueline,

Hartelijk dank voor je fijne review en voor het delen van je eerste ervaring met onze box. Wat leuk om te horen dat je de doos, de zakjes en de recepten mooi vindt, en dat de berries & nuts goed gesmaakt heeft! 😊

We begrijpen je opmerking over het verpakkingsmateriaal heel goed. Omdat onze producten vers en knapperig moeten blijven, kiezen we momenteel voor verpakkingen die de kwaliteit optimaal bewaren. Tegelijk zijn we voortdurend op zoek naar duurzamere oplossingen en manieren om het gebruik van plastic verder te verminderen.

Nogmaals bedankt om dit met ons te delen en we hopen dat de andere zakjes je even goed zullen smaken!

Kennismakingsbox

Ik vind dit zeker wel een leuk product. Genoeg variatie om iedere dag af te wisselen.
De smaken zijn perfect, voor mij zelfs haast té lekker (Granola chocolade is mijn favoriet ❀)

Beste Sonja,

Wat leuk om te lezen, dankjewel voor je fijne review! 😊
Fijn dat je de variatie in de kennismakingsbox zo waardeert en dat de smaken in de smaak vallen.

En we begrijpen het helemaal
 de chocolade granola is ook hier een grote favoriet ❀

Geniet nog van al het lekkers!

Eerlijk en lekker

Snelle en correcte levering. Duidelijke uitleg bij de bestelling. En ondertussen al een paar zaken geproefd-ik vind het lekker.

2026幎3月2日

Beste Kirsten,

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie review!
Heel leuk dat je de eerste producten al hebt kunnen proeven en dat ze in de smaak vallen.

We hopen dat je nog veel lekkers ontdekt in je box 😊

5぀星のうち5の評䟡

Zeer vlotte communicatie en bestelling

Zeer vlotte communicatie en bestelling snel geleverd.

2026幎2月24日

arthursbreakfastbox.be からの回答

Bedankt voor je mooie review, Annemie!
Wat fijn om te horen dat alles vlot verlopen is en dat je bestelling snel geleverd werd. Daar doen we het voor!

We hopen dat je ondertussen ook al lekker hebt kunnen genieten van je ontbijtjes.

Warme groetjes

Alles is even lekker!

De ontbijt porties zijn lekker, de porties net groot genoeg en het is erg handig dat je verschillende recepten op de site kan vinden voor variatie.

Beste San,

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie review! 😊
We vinden het geweldig dat je de porties lekker en handig vindt, en dat je inspiratie haalt uit de verschillende recepten op de website. Zo kan je inderdaad blijven variëren en blijft ontbijten elke dag een klein genietmoment.

We wensen je nog heel veel lekkere ontbijtmomentjes toe!

Liefs,

Vandaag begonnen met de 20 dagen

Vandaag ben ik begonnen met de 20 dagen fit challenge! Helemaal enthousiast!!
Het is wat werk de avond ervoor maar je hebt dan ook ontbijt en luch voor 2 dagen. Fijne gerechten en super makkelijk met de recepten.

2026幎3月9日

arthursbreakfastbox.be からの回答

Bedankt voor je mooie review! 😊

Wat fantastisch om te lezen dat je zo enthousiast gestart bent met de 20 dagen fit challenge! Het vraagt inderdaad een klein beetje voorbereiding de avond ervoor, maar dan heb je meteen ontbijt én lunch klaar voor 2 dagen, en dat maakt het net zo praktisch.

Heel fijn dat de recepten en gerechten je bevallen. We wensen je ontzettend veel succes met de challenge! Hopelijk helpt het je om een paar fijne, gezonde gewoontes te ontdekken die je misschien wel levenslang wil blijven toepassen.

Geniet van elke stap in het proces en van alle lekkere momenten onderweg!

5぀星のうち5の評䟡

Ik heb voor de eerste keer de

Ik heb voor de eerste keer de bestseller pakket besteld. Ik ben volop aan het proberen en tot nu toe is het heel lekker.

2026幎3月9日

Bedankt voor je fijne review, Sylvie! 😊

Wat leuk om te horen dat je onze bestseller box hebt besteld en dat je al volop aan het ontdekken bent. Nog leuker dat het tot nu toe allemaal zo in de smaak valt!

We wensen je nog heel veel heerlijke ontbijtmomentjes toe. 🌞

Mmm-mmm

Ze zijn gewoon lekker.

2026幎3月8日

Bedankt voor je fijne review, Karin! 😊
Zo leuk om te horen dat je ervan geniet, daar doen we het voor!

We hopen dat je nog van veel heerlijke ontbijtmomentjes mag genieten.

Super lekkere producten

Super lekkere producten, de kennismakingsbox was echt top. Een echte aanrader.

2026幎3月8日

Bedankt voor je mooie review, Isabel! 😊

Wat fijn om te horen dat je zo genoten hebt van de kennismakingsbox. We vinden het geweldig dat je onze producten hebt ontdekt en dat ze in de smaak vallen.

Dankjewel voor je aanrader en hopelijk mag je nog van heel wat heerlijke ontbijtmomentjes genieten! 🌞

lekkere producten

snelle levering, uitstekende verpakking zodat er geen dingen stuk zijn aangekomen.
Heb al enkele ontbijtjes klaargemaakt en heel lekker

2026幎3月4日

Bedankt voor je fijne review, Clara! 😊

Wat leuk om te horen dat alles goed is aangekomen en dat je al van enkele ontbijtjes hebt kunnen genieten. We doen ons best om alles zorgvuldig te verpakken zodat het perfect bij je thuis aankomt, dus het is fijn dat dat ook zo ervaren wordt.

Hopelijk mag je nog van veel lekkere ontbijtmomentjes genieten! 🌞

Super lekkere producten

Super lekkere producten. Correcte levering. Dit smaakt naar meer.

2026幎3月3日

Beste Krista,

Wat fijn om te lezen, dankjewel voor je mooie review! 😊
Heel leuk dat onze producten in de smaak vallen.

We hopen dat je nog vaak mag genieten van heerlijke ontbijtmomentjes!

Prima ervaring

Correcte communicatie, je ontvangt wat er beloofd wordt. Heel goeie eerlijke producten en lekker .
Was eerste bestelling , zullen er zeker nog volgen .

2026幎2月25日

Lieve Gaby,

Wat een mooie review, dankjewel! 😊

Zo fijn om te horen dat je ervaring prima was en dat alles correct en zoals beloofd is verlopen. We doen elke dag ons best om eerlijke, kwalitatieve producten te maken waar je écht van kan genieten — dus jouw woorden betekenen veel voor ons.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。