レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Alles was ruim op tijd geleverd, mooie presentatie en lekker. 1 potje met de boost mix was helemaal gebroken waardoor de zaadjes her en der zaten. Verder geen opmerkingen. Moet nog echt ook ef... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De zakjes in de kennismakingsbox zijn de perfecte hoeveelheid en een erg leuke manier om alle smaken te ontdekken. De kwaliteit van het product is erg goed! De bestelling en bezorging gebeurde erg vlo... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Wat kijk ik altijd uit naar mijn doos. Ik heb de grote houten kist en moet ze regelmatig aanvullen. Sedert mijn eerste bestelling eet ik altijd jullie gezonde en lekkere ontbijtjes. Ook de pindakaas... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Duidelijke en mooie website, met een warm achterliggend verhaal over Arthur. Veel variatie in de produkten. De bestelling is netjes en aantrekkelijk verpakt en werd correct en snel geleverd. Ik heb... もっず芋る

䌁業情報

1. オンラむン食品泚文サヌビス

圓該䌁業による蚘述

Onze missie is om de kracht van jouw ochtendroutine te laten ontdekken. Om jouw dag met de juiste energie te starten. Dit doen we door voedzame, energierijke ontbijt- en snackproducten te maken die klaar zijn in een mum van tijd. Onze visie is om de kwaliteit van jouw dag te verbeteren. Om jongeren zoals Arthur de kracht te geven om het beste uit hun dag te halen.

連絡先

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 380ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Zeer lekker en gemakkelijk!

2026幎1月4日

Lieve Bollé,

Dank je wel voor je fijne reactie 💛
Zo leuk om te lezen dat je onze ontbijtjes "lekker én gemakkelijk" vindt , precies waarvoor we het doen.

Vers en lekker!

Verse en lekkere producten die opstaan net iets leuker maken. Snelle levering en duidelijke communicatie.

2026幎1月4日

Lieve Amy,

Dank je wel voor je mooie woorden 💛
Wat fijn om te lezen dat onze producten je ochtenden net dat tikkeltje leuker maken — daar worden we heel blij van.

Dank je ook voor het vertrouwen en om dit te delen 😊

5぀星のうち5の評䟡

Snelle en correcte levering in een

Snelle en correcte levering in een mooie verpakking

2025幎12月30日

Lieve Maicka,

Dank je wel voor je fijne review 💛
Zo leuk om te lezen dat alles snel en correct geleverd werd en dat je de verpakking kon appreciëren.

Koekjes zijn terug!

Blij, wat zeg ik, super gelukkig dat de bakmix voor de koekjes terug zijn! Hierop heb ik lang gewacht. Zolang de koekjes er zijn ben ik klant! Bedankt!

2026幎1月3日

Lieve Louise,

Wat een heerlijke reactie om te lezen 😄💛
Zó fijn dat je er zo blij van wordt — dit maakt onze dag echt.

Geniet volop van de koekjes, en dank je wel voor je enthousiasme en trouw 🙏

5぀星のうち5の評䟡

Belgisch bedrijf die gezonde voeding

Belgisch bedrijf die gezonde voeding promoot. Dat is toch top. Nu alles proeven en keuzes maken. Het zal niet makkelijk zijn.
Snelle service en duidelijk.

Lieve Mieke,

Dank je wel voor je mooie reactie 💛
Wat fijn om te lezen dat je het waardeert dat we als Belgisch bedrijf gezonde voeding promoten — dat betekent veel voor ons. En ja, alles proeven en kiezen
 dat is misschien wel het leukste (en moeilijkste) deel 😉

Dank je wel ook voor je fijne woorden over de service en duidelijkheid.

5぀星のうち5の評䟡

Snelle levering, lekkere producten. Uitstekende service! Er was een productiefout aan de houten box en daar heeft de klantendienst prima op gereageerd om oplossingen aan te bieden👍🏻

2025幎12月27日

Lieve,

Dank je wel voor je mooie en eerlijke reactie 💛
Wat fijn om te lezen dat je tevreden bent over de snelle levering, de producten én onze klantendienst. We vinden het belangrijk om fouten correct en menselijk op te lossen, dus het doet ons plezier dat dit zo werd ervaren 👍🏻

Dank je wel om dit te delen.

5぀星のうち5の評䟡

Makkelijk een bestelling plaatsen.

Makkelijk een bestelling plaatsen.
Snelle levering.
Gemakkelijke en eenvoudige recepten.

2025幎12月31日

Lieve JP,

Dank je wel voor je fijne reactie 💛
Wat leuk om te lezen dat het bestellen makkelijk ging, de levering snel was en de recepten eenvoudig en toegankelijk zijn.

Service is top!

Super snelle, verzorgde service! Top!

2025幎12月23日

Lieve Florence,

Super top om te horen!

Enorm tevreden!

Enorm goede combinatie van smaken. Heerlijk bij yoghurt of skyr, of als topping op pudding.
Snelle levering en met veel zorg ingepakt ❀

Lieve Ann,

Dank je wel voor je prachtige review 💛
Wat fijn om te lezen dat je zo geniet van de smaken en ze op verschillende manieren gebruikt — precies zoals we het graag zien.

Dank je ook voor de lieve woorden over de levering en verpakking ❀

Prachtige ontbijtkist!

Prachtige houten kist, gevuld met een fantastische variatie aan granola etc. Dochter was dolenthousiast dat zij nu haar eigen breakfast box mee kan nemen op kot. En bovenal is de gedachte erachter (Arthur) een mooie extra.
Dus top!

Lieve An,

Dank je wel voor deze prachtige woorden 💛
Wat fijn om te lezen dat je dochter zo enthousiast is en haar eigen breakfast box mee kan nemen op kot — dat maakt het extra bijzonder.

En dank je wel ook om de gedachte achter Arthur te benoemen. Dat raakt ons elke keer opnieuw.

Top geschenk

Een ontbijtbox als gezond geschenk. Origineel en de ontvanger was er heel blij mee.

Lieve Marleen,

Dank je wel voor je fijne reactie 💛
Wat mooi om te lezen dat de ontbijtbox als gezond geschenk zo in de smaak viel en dat de ontvanger er heel blij mee was.

Kerstbox

Ik heb vier kerstboxen besteld voor de kinderen en ze waren er echt heel blij mee. Alles was verzorgd en mooi samengesteld, ideaal voor een gezellig gezond ontbijt. Vooral de verschillende soorten ontbijtzakjes vielen erg in de smaak en de Pindakaas ;-) Een fijne ervaring en zeker iets wat ik nog eens zou bestellen.

2025幎12月23日

Lieve Marijke,

Dank je wel voor je warme reactie 💛
Wat fijn om te lezen dat de kinderen zo blij waren met de kerstboxen en dat alles verzorgd en mooi samengesteld was. Leuk ook dat vooral de ontbijtzakjes en de pindakaas zo in de smaak vielen 😉

Dank je wel om dit te delen en voor je vertrouwen. Fijn om te horen dat je zeker nog eens zou bestellen.

Leuke cadeautjes!

De levering was er vrij snel en de producten waren wat ik verwachtte. Mijn kleinkinderen en kinderen waren zeer tevreden! En de ouders van onze kleine Arthur ook 😀

2025幎12月20日

Lieve Oma Leen,

Dank je wel voor je prachtige reactie 💛
Wat fijn om te lezen dat zowel je kleinkinderen als je kinderen zo tevreden waren — en wat een glimlach bij dat zinnetje over de ouders van kleine Arthur 😊

Dank je wel om dit te delen en om onze producten zo’n warme plek te geven bij jullie cadeaumomenten.

Super

Perfect zoals beschreven en op tijd gekeverd.super

Lieve Geertrui,

Dank je wel voor je fijne reactie 💛
Wat leuk om te lezen dat alles perfect was zoals beschreven en mooi op tijd geleverd.

Dank je wel om dit te delen — dat waarderen we enorm.

Allemaal lekkere ontbijtjes

Allemaal lekkere ontbijtjes en ook fijne recepten zodat het elke morgen toch anders is.

Lieve Nathalie,

Dank je wel voor je fijne reactie 💛
Wat leuk om te lezen dat je geniet van de ontbijtjes en dat de recepten zorgen voor variatie elke ochtend.

5぀星のうち4の評䟡

Kerstbox

Ik kan alleen oordelen over het verloop van de koop en levering. De goederen was een cadeau onder de kerstboom 🎄. De eerste reactie van de ontvanger was in ieder geval positief.
De aankoop- levering was een positieve ervaring, netjes en correct uitgevoerd.

Lieve,

Dank je wel voor je fijne reactie 💛
Wat leuk om te lezen dat zowel de aankoop als de levering een positieve ervaring was, en dat de eerste reactie van de ontvanger alvast positief was 🎄

Dank je wel om dit te delen en om ons te vertrouwen voor een kerstcadeau.

5぀星のうち5の評䟡

Omdat ik een heel moeilijke eter ben en

Omdat ik een heel moeilijke eter ben en vooral een emo-eter. Maar door jullie ontbijt ben ik anders gaan leren eten. Dank u 🙏😘

Lieve Vanessa,

Dank je wel om dit zo open en eerlijk te delen 💛
Wat bijzonder om te lezen dat ons ontbijt je geholpen heeft om anders te leren eten, zeker als eten zo verbonden is met emoties. Dat is allesbehalve vanzelfsprekend.

Dank je wel voor je vertrouwen en je mooie woorden 🙏
Dit betekent enorm veel voor ons.

Top!

Top. Echt vlotte service.
Heel lekker, Aanrader voor lactosevrije producten 😍

2025幎12月19日

Lieve Carine,

Dank je wel voor je fijne reactie 💛
Wat leuk om te lezen dat je de service zo vlot vond en dat de producten zo in de smaak vielen — fijn ook dat je ze als aanrader ziet voor lactosevrije producten 😍

Dank je wel om dit te delen.

Heel tevreden met de mooie box

Heel tevreden met de mooie box
Het was voor Kerstgeschenk voor mijn dochter zij was er super tevreden me ❀

2025幎12月24日

Lieve Martine,

Dank je wel voor je warme reactie 💛
Wat fijn om te horen dat de box zo in de smaak viel en dat je dochter er super tevreden mee was. Wat een mooi kerstgeschenk ❀

Dank je wel om dit met ons te delen.

5぀星のうち5の評䟡

Mooi geschenkdoos met grenola's ea

Mijn dochters waren zeer blij met hun kerstcadeau, de gift box. Het kleine receptenboekje erbij was zeer welkom om de ontbijtzakjes op andere manieren klaar te maken.

Lieve Karin,

Dank je wel voor je fijne reactie 💛
Wat mooi om te lezen dat je dochters zo blij waren met hun kerstcadeau en dat het receptenboekje extra inspiratie gaf om de ontbijtzakjes op verschillende manieren klaar te maken.

Dank je wel om dit te delen — dat doet ons echt plezier.

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

プラットフォヌム保護のため、専門チヌムず高床なテクノロゞヌを駆䜿しおいたす。停レビュヌずの闘いに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。