レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg skulle egentlig ikke kÞbe bil nu, men efter en uforpligtende prÞvetur blev en brugt Ford Kuga min. Aftalt leveringstid overholdt, bilen strÃ¥lede som en ny og hyggelig og tryg handel med Jacob og... もっず芋る

Det var en fornÞjelse at handle hos AsbjÞrn biler. SÊlger og vÊrksted er super-professionelle. ALT virker. ALLE aftaler, bÃ¥de mundtlige og skriftlige blev overholdt. AsbjÞrn biler har solgt os en Toyo... もっず芋る

kÞbte en bil i sommers, som var gennem gÃ¥et af deres 100% kontrol Nu hvor det er blevet koldt, finder jeg ud af at sÊdevarmen i fÞrersÊdet ikke virker. derfor skiver jeg til forhandleren, men fik s... もっず芋る

SÃ¥ skal AsbjÞrn biler lige have en stor buket roser igen. Udover en fantastisk oplevelse da vi kÞbte vores bil har vi ogsÃ¥ lige haft brug for vÊrkstedets hjÊlp,og de er fantastisk hjÊlpsomme og mege... もっず芋る

4.4

4.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 13ä»¶

レビュヌを曞く

AsbjÞrnbiler levede helt op til min

AsbjÞrnbiler levede helt op til min forventning.. Yderst professionelle, sÞde og rare mennesker og tid til kunden. Jeg kÞbte bil hos dem og er Yderst tilfreds med kÞbet 💯👌 og er helt sikker pÃ¥ at nÊste gang der skal handles bil sÃ¥ slÃ¥r jeg et smut op til HolbÊk 🙂

2024幎2月23日

En tryg handel

Jeg skulle egentlig ikke kÞbe bil nu, men efter en uforpligtende prÞvetur blev en brugt Ford Kuga min. Aftalt leveringstid overholdt, bilen strålede som en ny og hyggelig og tryg handel med Jacob og Michael.
Et par småting blev fikset uden diskussion. KÊresten kÞbte bil samme sted for 1œ år siden og er rigtig glad for at få serviceret bilen hos dem. Alle aftaler bliver overholdt.

2024幎3月4日
自発的なレビュヌ

Super god og hurtig handel

Super god og hurtig handel. Ville egentlig kigge pÃ¥ en bestemt bil, men valgte sÃ¥ lige en noget nyere af samme mÊrke 😊
Min bil blev sat i kommission, og solgt pÃ¥ 2 uger til prisen vi havde sat. Og sÃ¥ var det iÞvrigt gratis fordi jeg kÞbte den anden bil til prisen 💪
AsbjÞrn biler fÃ¥r 5 fuldfede stjerner af mig 👍

2024幎3月1日

Nok den bedste kundeoplevelse

⭐⭐⭐⭐⭐

Jeg har haft den mest behagelige oplevelse med AsbjÞrn Biler, og jeg kan varmt anbefale dem til alle, der leder efter en tryg og professionel bilkÞbsoplevelse. Fra start til slut har personalet vÊret utroligt imÞdekommende og kompetente.

Det er tydeligt, at de sÊtter kundetilfredshed i hÞjsÊdet. De tog sig tid til at lytte til mine behov og Þnsker, og prÊsenterede mig for bilmodeller, der passede perfekt til mine krav. Hele processen blev håndteret med ekspertise og gennemsigtighed, hvilket gjorde mig fuldstÊndig tryg ved mit valg.

AsbjÞrn Biler leverede ikke kun en fantastisk bil, men de gik også langt for at sikre, at jeg fÞlte mig fuldstÊndig tilfreds og tryg i hele kÞbsprocessen. Jeg vÊrdsÊtter virkelig deres dedikation til kundetilfredshed, og jeg vil ikke tÞve med at vende tilbage til dem, når det er tid til at opgradere igen. En femstjernet oplevelse hele vejen igennem!

Jeg endte med at kÞbe en peugeot 308

MVH Tobias

2024幎1月25日

Rigtig god service

Rigtig god service, trods lidt småproblemer med bilen(brugt). Nemt og uproblematisk at få det fikset. Gode og flinke både sÊlgere og mekanikere.
Det var også nemt og fornuftigt med mine tidligere biler til gensalg/auktion.
Tak til Jakob og de andre.

2023幎11月13日

Kigge jeres biler igennem

Jeg kÞbte en bil ved dem om torsdagen og om lÞrdagen efter Rigtig meget rgen kommer der en masse mÊrke frem på dÞren og forskÊrm jeg henvender mig så til dem om mandagen hvor jeg snakke med chefen fra vÊrksted om der her og han afviser mig totalt og sig der har intet med dem af gÞre og han grin bare af mig og der er sku Êrgerligt af der er det der skal ÞdelÊgge en ellers god oplevelse og god handel så til jer der kigge på bil ved dem kigge den rigtige godt igennem eller kÞre ned til en Bilpleje eller en Autolakering og få dem til af ser den igennem

2024幎1月18日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ