レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

Har lÀnge haft problem med eksem i hÃ¥rbotten och vÀldigt mycket mjÀll. Har Àven haft kortison utskrivet pÃ¥ recept för att fÃ¥ bukt pÃ¥ besvÀren, men det hjÀlpte bara kortvarigt. Har anvÀnt hÃ¥roljan i 2... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

Handleder och fingrar Àr emellanÃ¥t utsatta för kliande utslag. DÃ¥ hjÀlper er krÀm. Ibland fÃ¥r jag eksem pÃ¥ ögonlock. DÀr anvÀnder jag ocksÃ¥ er krÀm för ögonen. Ni har Àven haft en spray som jag anvÀ... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

BÀsta produkten jag testat mot eksem i hÃ¥rbotten. Har inte behövt anvÀnda Betnovat och Fungoral sen jag började anvÀnda detta för 3 mÃ¥nader sen. Gör Àven mitt torra hÃ¥r mjukare. Det hjÀlper À... もっず芋る

䌁業が回答したした

5぀星のうち5の評䟡

BestÀllde olika serum som kÀnns otroligt sköna för huden. Ångrar inte en sekund. Min torra hud runt ögonen har redan blivit bÀttre efter en vecka! Även ett balsam för lÀpparna som gör lÀpparna mjuk... もっず芋る

䌁業情報

1. スキンケア クリニック
  2. 化粧品補造業者
  3. 化粧品産業

圓該䌁業による蚘述

Er du ramt af eksem, er der nu håb for din hud. Astion Pharma bekÊmper eksem, klÞe og irritation. Cremerne styrker hudens naturlige skjold, og du får effektiv og nÊnsom behandling.

4.6

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 20ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

VÀldigt bra krÀm mot torr hud blir

VÀldigt bra krÀm mot torr hud blir vÀldigt mjukt av den så Àr mycket nöjd

2024幎3月4日

Hej Mona
Jag Àr verkligen glad att höra det!
Tack så mycket för din recension och de fina stjÀrnorna!

ForvÊrring!

Efter 3 uger med jeres produkt mod tÞr ansigtshud er udslettet kraftigt forÞget. Så nu må jeg til lÊgen!

2024幎2月7日

Hej Steen
Hold da op det lyder ikke for godt! Det er jeg rigtig ked af!!
Er du ikke sÞd at kontakte os på info@astionpharma.com, der sidder mine kollegaer og tager sig af denne slags henvendelser.

5぀星のうち3の評䟡

Snabb leverans, men produkten var inte bra

2024幎1月29日

Hej
Jag Àr vÀldigt ledsen att produkten inte levde upp till dina förvÀntningar... Kom ihåg att nÀr du handlar hos oss omfattas du av vår nöjdhetsgaranti
Med vÀnliga hÀlsningar Emma - Astion Pharma 😊🌿

Supernöjd!

Supernöjd och kommer absolut köpa igen, huden kÀnns sÃ¥ omhÀndertagen👍🏌

2024幎1月25日

Hej Vanessa
Det Àr fantastiskt att höra!
Tack så mycket för din recension och de fina stjÀrnorna!

TyvÀrr ingen effekt alls😔

2024幎1月24日

Hej Sofia
Vad tråkigt!
Kom ihåg att nÀr du handlar hos oss omfattas du av vår nöjdhetsgaranti, du hittar den hÀr: https://astionpharma.se/pages/nojdhetsgaranti
På så sÀtt kan du försÀkra dig om att få pengarna tillbaka om problemet inte ger önskat resultat
Med vÀnliga hÀlsningar Emma - Astion Pharma

5぀星のうち5の評䟡

Jeg kan helt klart anbefale produkterne

Jeg kan helt klart anbefale produkterne fra Astion, hvis man som jeg er allergisk overfor en masse ting. Et sted jeg helt sikkert handler fremover.

2024幎2月6日

Hej Diana
Ej hvor er dejligt tusind tak for din anmeldelse og de flotte stjerner! Dem sÊtter vi stor pris på!

Bredt uanvendelige produkter

Cremen til ansigt og Þrer og cremen til Þjenlågene virkede overhovedet ikke. Til sidst fik jeg Þregangs-betÊndelse, som var ekstremt smertefuldt. Jeg gik til lÊgen og fik Locoid Lipid og Þredråber Ciflex, som virkede efter kort tid.

2024幎1月31日

Hej Allan
Jeg er ked af at lÊse om din datters reaktion på produkterne. Det er absolut ikke hensigten og tyder desvÊrre på, at vores produkter og din hudtype ikke er det rigtige match.
Jeg vil gerne bede dig om at udfylde vores klageformular, så vi kan finde en god lÞsning på din uheldige oplevelse - du finder formularen her: https://australian-bodycare.se/pages/reklamation
NÃ¥r du har udfyldt og indsendt den, vender jeg tilbage til dig hurtigst muligt.
Hvis du har spÞrgsmål, er du velkommen til at skrive til info@astionpharma.com.
Med venlig hilsen Emma - Astion Pharma 😊🌿

Ok med levering

Alt fungerede tilfredsstille

2024幎1月22日

Hej Finn
Ej hvor er det godt at hÞre! Tak for din anmeldelse og de fine stjerner!

5぀星のうち3の評䟡

Hej jag har prövat eran face cream för

Hej jag har prövat eran face cream för mina mjÀlleksem, dock gav den för lite fukt för
mig sÃ¥ jag gick dÃ¥ tillbaka till propuless för att smörja ansiktet, men anvÀnde dÃ¥ eran Daily Repair 70% efter jag smörjt mig med propuless och detta var verkligen bra för min hud som Àlskade detta och mina mjÀlleksem försvinner helt, det skulle dock vara bra om ni kunde göra en till face dagkrÀm med tjockare konsistens för oss riktigt torra mÀnniskor😉 sÃ¥ slipper jag förhoppningsvis anvÀnda Astion Daily Repair 70% i ansiktet,vÀnliga hÀlsningar Gudmund.

2024幎2月8日

Hej Ola
Jag ska ta med mig din idé till tillverkarna!
Men jag Àr verkligen glad att du hittade en krÀm som hjÀlper mot din torra ansiktshud
Med vÀnliga hÀlsningar Emma - Astion Pharma 😊

5぀星のうち4の評䟡

Hurtig hjÊlp

Cremen virkede hurtigt og effektivt på min tÞrre hud.

2024幎1月16日

Hej Michael
Ej hvor er det godt at hÞre! Tak for din anmeldelse og de fine stjerner!

Aj aj på ögonlocket

Jag köpte denna produkt till min dotter då hon har eksem på ögonlocket. Hon provade det och serumet och då brÀnde det på ögonlocket och hon fick svårt att se. Jag rekommenderar ej denna produkt!

2024幎2月1日

Hej Ulrika
Det var tråkigt att lÀsa om din dotters reaktion på produkterna. Detta Àr absolut inte meningen och tyder tyvÀrr på att våra produkter och din hudtyp inte Àr rÀtt matchning.
Jag skulle vilja be dig att fylla i vårt klagomålsformulÀr så att vi kan hitta en bra lösning på din olyckliga upplevelse - du hittar formulÀret hÀr: https://australian-bodycare.se/pages/reklamation
NÀr du har fyllt i och skickat in det kommer jag att återkomma till dig så snart som möjligt.
Om du har några frågor Àr du vÀlkommen att skriva till info@astionpharma.com.
Med vÀnliga hÀlsningar Emma - Astion Pharma 😊🌿

Fått bukt på eksembesvÀr

Har lÀnge haft problem med eksem i hårbotten och vÀldigt mycket mjÀll. Har Àven haft kortison utskrivet på recept för att få bukt på besvÀren, men det hjÀlpte bara kortvarigt. Har anvÀnt håroljan i 2 månader nu och redan efter en vecka mÀrkte jag så stor skillnad. Har inte alls lika mycket problem med kliande hårbotten och utslag. Om det uppkommer klåda anvÀnder jag bara håroljan på morgonen i hårbotten och det kÀnns bra resten av dagen utan att håret kÀnns fettigt. Rekommenderar!

2024幎1月31日

Hej Maja
Det Àr ju fantastiskt! Tack så mycket för att du delar med dig av din erfarenhet till oss!
Tack så mycket för din recension och de fina stjÀrnorna! Vi uppskattar dem verkligen!

5぀星のうち5の評䟡

Deres ansigtsprodukter lever op til

Deres ansigtsprodukter lever op til beskrivelserne. Og så var leveringen hurtig!

2023幎12月27日

Hej Peter
Ej hvor er det godt at hÞre! Tusind tak for din anmeldelse og de flotte stjerner!

Jeg er meget tilfreds

Jeg er meget tilfreds , min hud er helt anderledes med jeres produkt tak

2024幎1月8日

Hej Berith