レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

We have had the easiest most fantastic service from Athene. Moving from UK to Denmark with what wasn’t a very straightforward move from our end - they were extremely helpful, very accommodating and n... もっず芋る

䌁業が回答したした

Vi flyttede fra MÃ¥lÞv til Bornholm den 23. februar, og undervejs lykkedes det Athene Flyttefirma at ÞdelÊgge en nÊsten ny kontorstol til 2.250 kr.. Det var bestemt ikke en imÞdekommende modtagelse... もっず芋る

䌁業が回答したした

Mikkel and Brian did an excellent job moving my belongings from UK to Denmark. They were on time, professional and friendly and took great care of my belongings. Thank you.

䌁業が回答したした

Tak for flytning forleden! Det var en fornÞjelse. Hele processen var super fin, fra besigtelse af mit hus og flyttetilbud, til lÃ¥n af flyttekasser til selve flytningen. SÞde og rare flyttemÊnd, der bÃ¥... もっず芋る

䌁業情報

1. 匕越し・倉庫保管業

圓該䌁業による蚘述

Vi er et professionelt flyttefirma med mange år i branchen og hjemmehÞrende i RÞnne og TÞllÞse, hvor vi begge steder har terminal og lager for opmagasinering og flytter dagligt på SjÊlland og Bornholm og ugentligt mellem SjÊlland og Fyn/Jylland. Har hver uge biler i udlandet primÊrt Stockholm, Berlin, Bruxelles og London men flytter også til/fra Frankrig, Schweiz, Italien, Spanien og Norge m.fl. I London har vi tillige et lager, hvor vi samler opgaver sammen til nÊste afgang. Vi har tÊt samarbejde med engelsk partner; så vi kan reagere hurtigt.. Vort slogan: Det er os du anbefaler til familie, venner, naboer og gode kollegaer... Vi satser på kvalitet, service, prÊcision og god kommunikation med kunder er helt afgÞrende for os. Vi er medlem ad DMF Dansk MÞbeltransport Forening, som krÊver at vi kan leve op til strenge krav: en ekstra sikkerhed for vore kunder. Alt er naturligvis med forsikring iht gÊldende regler for branchen. Skulle uheldet lÊre ude og en mindre skramme opstår, lÞser vi det straks, udbedrer skaden eller erstatter iht forsikringsregler. Vi har vognmandsgodkendelse og kÞrer i nye flyttebiler primÊrt store lastbiler; så vi altid har god plads og tÊnker på miljÞrigtig transport. Vore medarbejdere er grundigt oplÊrt i flyttebranchen. Udlejning af flyttekasser med levering tirs-ons-torsdag og afhentning efter brug. se mere på vores hjemmeside athene-flyttefirma.dk

4.2

ほが満足

TrustScore 5段階評䟡の4

248件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌの 100に回答しおいたす

通垞1カ月以䞊経っおから回答

Havde en flytning fra Köbenhavn til

Havde en flytning fra Köbenhavn til Stockholm og var simpelthen så tilfreds med hele oplevelsen. Höfligt og venligt personale. Alle möbler var nÀnsomt pakket ind, så de ikke skulle få nogle skrammer undervejs. Förste gang jeg har oplevet så god service.
Tak til alle på Atheneflyt!

2018幎11月8日

Fantastisk flyttefirma

Fantastisk flyttefirma. Overholder aftaler, og er fleksible og hjÊlpsomme. Yderst kompetente flyttemÊnd, der i godt humÞr flytter dine mÞbler og passer på dem samtidig. Derudover passer de på ikke at skramme dÞre og karme osv. ved ud- og indbÊring. MÞbler pakkes ind i tÊpper og plastic. Jeg flyttede i går fra Jylland til NordsjÊlland, og alt gik som smurt. Prisen er jeg også yderst tilfreds med. Jeg vil varmt anbefale Atheneflyt, og helt sikkert bruge dem igen.

2018幎9月1日

Virkelig fantastisk firma

Virkelig fantastisk firma. Behagelige flyttemÊnd, friske og passer så fantastisk på tingene.
Dem kan jeg klart anbefale.
Flyttede fra Esbjerg til SjÊlland
Bruger dem meget gerne igen

2018幎7月29日
自発的なレビュヌ

Hurtige, servicemindede og ekstremt rare folk

Vi skulle flytte fra lejlighed i KÞbenhavn til et hus 40 km. uden for byen. Om Atheneflyt kan vi kun sige gode ting: Fra den fÞrste samtale (venlig, serviceminded, professionel) til aflevering af flyttekasser (supernemt - de afleverer og afhenter igen) til selve flytningen. Tre flyttemÊnd kom til tiden (endda lidt fÞr), var super professionelle, hurtige og ansvarsfulde.
På et tidspunkt skulle der bÊres et tungt mÞbel, og vi tilbÞd at lÞfte det, men flyttemanden sagde: "Nej, lad hellere os tage det bord".
Sluttelig var de ekstremt behagelige at omgås - virkelig venlige og superflinke. Vi kan give Atheneflyt vores ALLERBEDSTE anbefalinger. Og vi ved, hvad vi snakker om, for vi har flyttet 7 gange de seneste 10 år.
Prisen var endda ganske konkurrencedygtig.

2018幎7月15日

Fantastisk sÞde mennesker

Fantastisk sÞde mennesker! Klarede en flytning fra 4. til 5. sal, uden elevator, med smil på lÊben! Vi ringer til Atheneflyt nÊste gang vi får brug for et flyttesjak.

2018幎7月10日

Vi flyttede fra KÞbenhavn til Tyskland

Vi flyttede fra KÞbenhavn til Tyskland og både afhentning og levering var over al forventning, jeg har aldrig oplevet et bedre flyttefirma. Jeg vil nÊvne Ali, Dennis og Patrick, som stod for afhentning og Emir, som leverede. Alle er meget dygtige, engagerede og venlige. Og Michael, som jeg talte med i telefon og pr. mail, var imÞdekommende, venlig og god til at rådgive. Kan varmt anbefales!

2018幎7月9日
自発的なレビュヌ

Helt i top - proffessionelle folk der passer på dine ting og dig

Det er det bedste penge jeg nogensinde har givet ud, aldrig fÞr har jeg betalt med en sådan taknemmelighed og glÊde. Atheneflyt er helt igennem OK og kan kun anbefales. Jeg bliver stadig glad over at tÊnke på dagen, der gik så perfekt og godt. StÊrke, glade, venlige og humÞrfyldte mennesker man hurtigt kom til at holde af. God sjov tone imellem dem. Vi nÞd faktisk en ellers normalt traumatisk dag. Athene gjorde et rigtig godt stykke arbejde. TAK

2018幎6月9日

Fantastisk oplevelse med Atheneflyt

Fantastisk oplevelse med Atheneflyt. De flyttede et flygel hjem til mig forleden. De kom 5 mand hÞj, hentede flyglet hos sÊlger og satte det op hjemme hos mig. De klarede på alle måder opgaven til stor tilfredshed. Tilmed var de rigtig hyggelige og rare og prisen er der absolut intet at klage over. Når jeg så ved selvsyn, hvor stor en opgave det egentlig var, bliver jeg forundret over at det kan gÞres for de penge.
Jeg var på forhånd lidt bekymret, for flyttebranchen har jo et lidt blakket ry, men disse folk er der ingen finger at sÊtte på. Jeg kan på det varmeste anbefale alle at gÞre brug af deres service.

2018幎6月8日

Flytning fra Costa del Sol til Greve

Vi kan kun give AtheneFlyt vores bedste anbefaling. Deres pris var konkurrence dygtig.
- De kom til tiden
- Alle vores mÞbler og sensitive ejendele blev pakket i tÊpper og emballeret med krympe plast
- Fuld information under transport i form af lÞbende SMS’er
- Sikker ekstra opbevaring på deres mÞbel lager i DK
- hurtig og effektiv levering og udpakning i DK og uden skadet på vores ejendele.

Vores flytning med AtheneFlyt har vÊret en meget positiv oplevelse.

2018幎6月2日
自発的なレビュヌ

Mine mÞbler nåede frem hurtigt og i god behold

Jeg havde en flytning af mine mÞbler fra Milano til KBH og dem, der hentede mÞblerne var sÞde og hjÊlpsomme, og kun to dage efter var de i KÞbenhavn. Prisen forblev den samme selvom vi havde nogle ekstra ting der skulle flyttes, så det er et stort plus. Kan klart anbefales!

2018幎5月3日
自発的なレビュヌ

Kanon flytning med Atheneflyt :-)

Kanon flytning med Atheneflyt :-)

Vi havde en fantastisk flytning med Atheneflyt. FÞrst og fremmest vil jeg nÊvne den hÞje service de yder ift. kommunikationen inden flytningen. Der er hurtigt svar, fleksibilitet og god service. Vi skulle have flyttet vores mÞbler fra en lejlighed i Aarhus til to lejligheder i hhv. MÌnchen & Hamburg og selvom vi i hele kommunikationsforlÞbet ikke kunne give dem alle nyttige informationer omkring nÞgleovertagelse & ankomsttider, så var de med os hele vejen og vi havde en virkelig tryg og god flytning. Dennis, som flyttemanden hed hjalp alle tre steder og alle tingene kom sikkert frem.

Vi kan varmt anbefale virksomheden til andre og vil helt sikkert benytte os af dem igen senere hen.

2018幎4月15日

Flytning til Bornholm

Jeg er lige flyttet til Bornholm med Atheneflyt og det var trods stressende at flytte udfÞrt med stor professionalisme og megen venlighed Et meget godt personale Jeg vil varmt anbefale Atheneflyt og bruge dem igen hvis jeg skulle flytte.

2018幎3月26日
自発的なレビュヌ

Igen en perfekt og professionel flytning.

Har brugt Atheneflyt fÞr og var ikke i tvivl om, at det skulle vÊre dem igen. GlÊdede mig ligefrem og blev bestemt ikke skuffet. Behagelig og professionel behandling fra start til slut. Effektive, positive, "ordentlige" unge mÊnd, der på trods af 8,5 timers flytning, klÞede på med samme grundighed hele vejen igennem. Var fuldstÊndig tryg ved at overlade alt til dem . Tak for en god flytning!

2018幎3月18日
自発的なレビュヌ

Atheneflytning med hÞjt serviceniveau og godt humÞr

Jeg kan kun varmt anbefale Atheneflyt, der lÞste flytning og også undervejs var utrolig kreative i lÞsning af sÊrlig problematiske flytteelementer. Firmaets ledelse og ansatte var en rigtig god oplevelse med hÞjt serviceniveau. Vi vender tilbage !

2018幎3月18日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。