Vi havde en virkelig god oplevelse med den service vi har fÃ¥et hos Bryde og SÞnner A/S. Fra besÞget i vores lejlighed, tilbudsgivning og levering af flyttekasser til selve dagen hvor flytningen... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hold jer langt vÊk fra dem. De er storbrydere. Fik 80 kasser til nedpakning og 6 klÊdeskabe som blev anbragt i container. Da jeg modtog den efter 1œ Ã¥r ankom kun70 kasser samt 5 klÊdeskab i en flytteb... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Fordi fÞrste flytning med Bryde gik sÃ¥ godt, sÃ¥ brugte vi dem igen her 6 Ã¥r senere. Og jeg mÃ¥ sige, at de igen leverede. Fra fÞrste kontakt med Nick og et fair og klart tilbud - til nedpakning og opbÊ... ãã£ãšèŠã
Vi yder professionel flytteservice og logistiklÞsninger til firmaer, privatkunder og organisationer.
Meterbuen 20-22, 2740, Skovlunde, ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 50ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž2é±é以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Hold jer langt vÊk fra dem. De er storbrydere. Fik 80 kasser til nedpakning og 6 klÊdeskabe som blev anbragt i container. Da jeg modtog den efter 1œ år ankom kun70 kasser samt 5 klÊdeskab i en flyttebil til trods for, at jeg har betalt for en container. Mit tv var totalt smadret, mit bornholmerur smadret med sekretÊr var lister faldet af og der er ridser på. De ting jeg mangler er jo flere arvestykker som har en affektionsvÊrdi der ikke kan erstattes. Surt
Vi havde en virkelig god oplevelse med den service vi har fået hos Bryde og SÞnner A/S.
Fra besÞget i vores lejlighed, tilbudsgivning og levering af flyttekasser til selve dagen hvor flytningen fandt sted.
Aftaler blev overholdt, vi fik i fÞrste omgang fÊrre flyttekasser end planlagt, men uden bÞvl blev der leveret flere da det var nÞdvendigt.
Flyttefolkene på dagen var effektive, forsigtige med både ting og ejendommen (både fra- og tilflytning) og virkelig service minded. Selvom det gÞr det hver dag, så viste de stor forståelse at det er en "begivenhed" for os private kunder.
Vi fik dem til at pakke vores kÞkken ned - det kan anbefales, det giver mere overskud i planlÊgningen.
STOR anbefaling herfra.

Bryde og SÞnner A/S ããã®åç
Vi har fornyeligt brugt Bryde og SÞnner til flytning på Frederiksberg - det er ikke billigt!!
Deres flyttefolk er meget hÞflige, hurtige og venlige og passer godt på tingene.
MEN- vi måtte ringe efter mere indpakningspapir, de havde glemt at levere bobleplast og vi måtte kÞre frem og tilbage og tÞmme kasser fordi vi havde fået for få. Man kan kun få leveret onsdag og vi fandt ud af det fredag, da det sidste skulle pakkes til flytningen mandag.
De havde også glemt at spÊrre af, så flyttebilen og lift kunne holde foran huset.

Bryde og SÞnner A/S ããã®åç
Jeg har vÊret sÊrdeles tilfreds med deres arbejde hver gang og jeg har brugt dem 2 gange.

Bryde og SÞnner A/S ããã®åç
FuldstÊndig forfÊrdelig oplevelse. Min mor der er rasende syg har nogle sÊrlige behov der slet ikke blev taget hensyn til. Aftale om flyttedag der blev glemt, aftaler om håndtering af flytning og en respektlÞs behandling af Nick i telefonen.
På flyttedagen ser eller hÞrer vi intet fra dem indtil, vi selv kontakter dem og får fat i Nick. Han tager meget let på hele situationen selvom hele familien har taget fri for at hjÊlpe.
FlyttemÊndene på den nye aftalte dato havde intet hÞrt om min mors sÊrlig behov.
FuldstÊndig respektlÞs og hjertelÞs behandling af mennesker. Håber ikke nogen af jeres kÊre får samme oplevelse. Skam jer.
Opdatering på svar
I afviste selv at flytte samme dag fordi det ville i så fald have vÊret kl. 21 om aftenen og det gavner vist ikke nogen. DernÊst var det ikke dagen efter, men to dage efter aftalt flyttedag. Det Êndrer ikke på de spildte fridage, der er blevet brugt og som i har forsÞmt.
Jeg har forsÞgt at få en dialog i gang med jer - som I selv har foreslået - men aftalen om, at jeg ville blive ringet op tirsdag 20 jan mellem 13:30 - 14:00 blev vist glemt - ligesom flyttedagen.
Sjusk, lusk og fusk.

Bryde og SÞnner A/S ããã®åç
En lidt blandet oplevelse. Flyttefolkene kom for tidligt og gik i gang med det samme, hvilket skabte en presset situation fra morgenstunden. I sÊrdeleshed en af flyttemÊndene var yderst ubehagelig, og gav sÊrligt mig en enormt dårlig oplevelse. Vi havde lagt pap op i huset hvor man måtte gå, og informeret om dette, han blev ved med at ignorere det, gå direkte på gulvet så det blev virkelig beskidt, og generelt vÊre virkelig negativ og yderst ubehagelig. Vi fik også Þdelagt både en seng og en skuffe til et stort, udgået, reolsÊt - men Êrligt talt så var energien og stemningen fra den ene flyttemand vÊrre end at få Þdelagt tingene. De andre var generelt flinke, og de var så hurtige, at det slet ikke kunne betale sig for os, at have valgt fast pris.

Bryde og SÞnner A/S ããã®åç
Vi havde en aldeles fantastisk oplevelse med de gode flyttefolk fra Bryde. Der kommer 5 friske gutter kl. 8.00 og tÞmmer vores lille hus på 5 kvarter - så var det hele pakket ind in flyttebilen. Så kÞrte de hele mollevitten ud af byen til destinationen (og fik lige en hotdog på vejen) Derefter tÞmte de flyttebilen, og stillede mÞbler og flyttekasser de rette steder på 3 kvarter. Alt kÞrte efter planen, og de var i hÞjt humÞr (de skulle også til en velfortjent julefrokost)
Jeg har sjÊlden set nogen knokle sÃ¥ hÃ¥rdt, med SÃ
meget godt humÞr. Mange tak til de fem gutter - det kan bare ikke gÞres bedre. Hvis vi flytter igen en anden gang, så bliver det Bryde igen.

Bryde og SÞnner A/S ããã®åç
Vi havde en rigtig god oplevelse med Bryde & SÞnner A/S. Hele processen gik glat fra start til slut, og alt blev hÃ¥ndteret professionelt. FlyttemÊndene var punktlige, venlige og yderst effektive â man kan virkelig mÊrke, at de har styr pÃ¥, hvad de laver. Vores ting blev behandlet med stor omhu, og der var ingen skader eller problemer under flytningen. Det var en fornÞjelse at arbejde sammen med Hanus, Mickey og hele teamet, og vi vil uden tvivl anbefale Bryde & SÞnner A/S til alle, der har brug for en pÃ¥lidelig og kompetent flyttehjÊlp!

Bryde og SÞnner A/S ããã®åç
Igen dårlig karakter for ikke at tage kunden alvorligt !
For det fÞrste har elevatorfirmaet sagt at det hÞjst sandsynligt er en flytteskade. Det har I fået på skrift!
For det andet er den eneste grund til at nÊvnenes hus ikke kan tage den er fordi jeg ikke er part i sagen så en ren administrativ ting
For det 3. Er der intet udlejningsfirma det er jer der forsÞger at tÞrre en regning, på en beskadiget elevator fra jeres flytning, af på vores ejerforening
Det ef ufint usmageligt og dårlig stil
Bare fordi jeres forsikringsselskab laver deres egne regler !
Det er simpelhen ikke i orden!
Fantastisk fint flytteforlÞb. Vores store fyldte muremestervilla i 3 plan skulle flyttes fra Hellerup til Frederikssund. Der kom vurderingsmand Dennis, vurderede flytningen, sÞrgede for der kom mange flyttekasser og specialflyttekasser til bÞjleophÊngt tÞj......og så ventede vi spÊndt og travlt på at dagen oprandt. Det var en fornÞjelse, Bryde havde sendt sine fÞrste sÞnner...og de var gode. På 3 1/2 time havde de flytted mÞbler pakked 2 stuer ned og i super kontakt med os hele tiden. Så flyttede vi... Så ankom 2 store fyldte flyttebiler med alt fra potteplanter til musel mega...og på 2 timer stod der 130 kasser de rigtige steder og vores seng var samlet.....om vi var glade og lettede...JA vi var Tak til Bryde og sÞnner det er et super flyttefirma.

Bryde og SÞnner A/S ããã®åç
Venlige, effektive, kompetente, stÊrke, udholdende, lÞsningsorienterede, hensynsfulde hÞflige og humoristiske - alt i alt en virkelig virkelig god flytteoplevelse. Tak. ð€

Bryde og SÞnner A/S ããã®åç
I morges kom Andreas, Ibrahim og Oliver R. hjem til mig og tÞmte mit hjem på ingen tid. De var sÞde, effektive og knoklede hårdt med at få alle mine ting ned fra 2. sal. Det tog de med et smil og de skal vÊre velkommen når mit indbo skal leveres i mit nye hjem om en måned.

Bryde og SÞnner A/S ããã®åç
Er meget tilfreds med Bryde, fik flytning til den dag jeg Þnskede. Bryde pakkede hele lejligheden ned torsdag, fredag flyttede de hele flyttelÊsset og satte alle kasser i de vÊrelser de skulle stå i. Medarbejderne hos Bryde er super sÞde og serviceminded. De passede godt på vores ting og kun et enkelt glas gik i stykker.

Bryde og SÞnner A/S ããã®åç
FÞrst og fremmest må jeg rose Bryde og SÞnner og det team der flyttede for os (Simon og Nick)
Vi har vÊret så tilfredse igennem hele processen. De får den stÞrste anbefaling fra os. De er punktlige (kommer fÞr tid til alle aftaler) De er rare og behagelige og vi har vÊret så trygge og glad for deres service. Vi brugte dem til privat flyt hvor vi har lånt flyttekasser, papir til nedpakning mm. En fuld service vi har vÊret så glade for. Intet af vores inventar har taget skadet eller gået i stykker under flytningen.
Simon og Nick skal have det stÞrste skulder klap fra os. De er nogle fantastiske gutter.

Bryde og SÞnner A/S ããã®åç
Mange tusind tak til flytte holdet Rasmus, Andreas og Osman, der flyttede for os i dag. 130m2 blev flyttet på rekordtid, med professionel og godt humÞr.
Simpelthen en fantastisk god oplevelse.

Bryde og SÞnner A/S ããã®åç
Fantastisk serviceminded folk der er i den her virksomhed, både ved udarbejdelse af tilbud, hvor lejligheden blev vurderet til str. af boks og indlevering af inventar - Alle folk har vÊret imÞdekommende, hjÊlpsomme og glade.

Bryde og SÞnner A/S ããã®åç
Vi havde bestilt Bryde & SÞnner A/S til at pakke, flytte og pakke ud ved flytning fra hus til lejlighed. Den fÞrste dag kom Christian, Kaj og Philip med godt humÞr, stor flid og masser af entusiasme. Dagen efter til selve flytningen mÞdte vi sÃ¥ ogsÃ¥ Rasmus og Michael. De var af samme stÞbning, sÃ¥ det blev igen en god dag i en dejlig stemning. Udpakningen gik ogsÃ¥ perfekt. De 5 herlige flyttefolk spredte masser af godt humÞr, samtidig med at de var utroligt effektive og professionelle. De havde ogsÃ¥ stor empati i forhold til, at det pÃ¥ mange mÃ¥der var en svÊr flytning. Hvis vi kunne give dem 10 stjerner med pil opad, sÃ¥ fik de det. Tusind tak til nogle gÊve gutter for nogle dejlige dage â fra bÃ¥de den flyttende Kirsten og den hjÊlpende Kirsten.

Bryde og SÞnner A/S ããã®åç
Stor tak for flytningen 8/11-24. Stor tak til André, Tobias og David for deres effektive håndtering af alt vores habengut. I var fantastiske.
Fantastisk oplevelse med effektive og sÞde flyttefolk. De skabte ro og overblik for mine forÊldre som skulle flytte fra hus til lejlighed efter 40 år. Kan klart anbefales
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã