Audi - Aarhus レビュー 721

TrustScore 5段階評価の4.5

Grenåvej 347, 8240 Risskov, DK

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Første gang jeg var på værkstedet , gik det lidt galt med hensyn til færdiggørelse af bilen, kørte et par gange forgæves da bilen ikke var færdig, havde godt nok en lånebil , men manglede lige en sms... もっと見る

5つ星のうち5の評価

⭐⭐⭐⭐⭐ Jeg har købt en Audi gennem salgsrådgiver Johannes Blumensaat, og jeg har haft en rigtig god oplevelse fra start til slut. Johannes var meget professionel, imødekommende og tog sig tid til a... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Jeg har været på værksted 5 gange på 2 mdr efter at have købt en 2 år gammel q4. Og de får ikke løst problemerne. Dertil kommer at man skal betale for lejebil og en forsikring oveni, til trods for at... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Har lige modtaget min nye Audi Q6 fra Audi i Århus, det har været en fornøjelse at handle med Søren Hauge og Ali på værkstedet kan kun anbefale den herfra. Vh Jeffs køreskole

企業情報

1. 自動車修理店
  2. 自動車部品店
  3. カー アクセサリー店
  4. カーディーラー
  5. カー リース業

当該企業による記述

Audi Danmark er del af Semler Gruppen. Semler Gruppen er Danmarks største koncern i bilbranchen med mere end 100 års erfaring inden for import og salg af biler. Vores specialiserede medarbejdere og mangeårige erfaring giver os en stærk placering på markedet. I Audi organisationen er vores vigtigste opgave at begejstre kunder i Danmark.”Vorsprung durch Technik” er vores DNA og dermed den røde tråd i alle vores aktiviteter. Vores mærkeværdier er sofistikeret, sportslig og progressiv, hvilket afspejles i vedvarende innovation og er grundlæggende i al kommunikation og profilering af Audi.

• Grenåvej 347, 8240, Risskov, デンマーク

• 70701025

Skræddersyet tilbehør til din Audi

Der findes masser af originale tilbehørsløsninger til din Audi.

優良

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 1,839

レビューを書く

5つ星のうち3の評価

Ikke tilstrækkelig fokus på kunden - aftaler overholdes ikke

Ikke tilstrækkelig fokus på kunden - for lange ventetider og aftaler der ikke bliver overholdt. Jeg aftalte varighed af arbejdet og en klargøring (vask og støvsugning) efter reparation. Det tog længere tid end ventet og en ret lille reparation og klargøringer var ikke udført

2026年1月24日

Hej Bent,

Vi beklager meget, at du har oplevet manglende fokus på kunden, at aftaler ikke er blevet overholdt, samt de lange ventetider. Vi oplever i øjeblikket et øget salg af biler, hvilket desværre også kan medføre længere ventetid på værkstedet.

Vi beklager desuden meget, at bilen ikke var klargjort ved udlevering. Vores kunder betyder alt for os, og vi stræber altid efter at levere den bedst mulige service. Derfor tager vi din feedback med videre internt, så vi kan bruge den til at forbedre os fremover.

5つ星のうち5の評価

Super service hvor alt blevet lavede…

Super service hvor alt blevet lavede som aftalt

Jeg køre gerne fra Sydfyn til Århus for og få den service

2026年1月24日

Hej Jessen,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet super service, og at alt blev lavet som aftalt. At du ovenikøbet er villig til at køre hele vejen fra Sydfyn til Aarhus for at få den service, er en kæmpe ros til teamet og betyder rigtig meget.

5つ星のうち5の評価

Udviser stor imødekommenhed venlig…

Udviser stor imødekommenhed venlig betjening

2026年1月22日

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du oplever stor imødekommenhed og venlig betjening. Det betyder meget for medarbejderne, at deres måde at møde kunderne på bliver værdsat.

Modtagelsen fra William

2026年1月10日

Hej Ove,

5つ星のうち5の評価

Dejlig oplevelse at modtage sin nye…

Dejlig oplevelse at modtage sin nye bil.
Super god service.
Kan varmt anbefale Audi Aarhus.

2026年1月23日

Hej Lone,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil.

Rigtig god service

Rigtig god service
Jeppe og Frederik er dedikerede og ved hvad de snakker om

2026年1月15日

Hej Annebet,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du har oplevet rigtig god service, og at både Jeppe og Frederik fremstår dedikerede og kompetente. Det betyder meget for os, når vores medarbejderes faglighed og engagement bliver lagt mærke til.

Hej Peter,

Levering af ny bil til ug

Levering af ny bil til ug

Hej Jacob,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at leveringen af din nye bil har været til UG. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen en anden gang.

Alt det bedste – og god køreglæde

5つ星のうち5の評価

En helt og igennem professionel…

En helt og igennem professionel oplevelse fra start til slut. Bilen er fantastisk i sig selv. Men hele teamet der står bag bilen er mindblowing! Så kompetente, søde, venlige og ikke mindst utrolig hjælpsomme, man føler sig tryg og set i hele processen. Vil til enhver tid vælge Audi med ro i sindet.

Hej Jannie,

Tusind tak for den flotte anmeldelse og de rosende ord!

Det glæder os utrolig meget at høre, at du har haft en helt igennem professionel og tryg oplevelse fra start til slut. At du både er glad for bilen og for hele teamet bag, betyder meget for os – netop følelsen af at blive set, hørt og godt hjulpet er noget, vi prioriterer højt.

Tak fordi du valgte Audi og for din tillid til os. Vi ser frem til at byde dig velkommen igen – og ønsker dig mange gode kilometer i din nye bil.

Audi- En del af Semler Mobility

5つ星のうち3の評価

Manglende respekt for kunder og dårlig…

Manglende respekt for kunder og dårlig snobbet holdning

2025年12月31日

Hej Torben,

Vi er meget kede af at høre om din oplevelse – det er langt fra den følelse, vi ønsker, at vores kunder skal sidde tilbage med. Hvis du har mulighed for at uddybe, er du meget velkommen til at sende os en mail på kontooprettelser@semler.dk. Så sørger vi gerne for, at værkstedet ser nærmere på sagen.

I mailen beder vi dig venligst oplyse bilens registreringsnummer, dit telefonnummer samt en kort beskrivelse af din oplevelse.

5つ星のうち5の評価

Altid yderst professionel betjening man…

Altid yderst professionel betjening man føler sig som noget særligt hvergang

Hej Annette,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du altid oplever yderst professionel betjening og føler dig som noget særligt hver gang – det er lige præcis sådan, vi ønsker, at vores kunder skal have det.

Altid god service

2025年12月18日

5つ星のうち5の評価

Audi Risskov er et nærværende og personligt bilhus

Audi Risskov er et nærværende og personligt bilhus, der når hele vejen rundt.
Super professionel salgsafdeling, med fokus på vores behov.
Super god rådgivning.
Og en udlevering af bilen ud over det sædvanlige. Det bliver gjort til en helt speciel oplevelse at hente sin nye bil.
Nærværende salgsafdeling og udlevering, med fokus på alle vigtige detaljer.

2025年12月22日

Hej Niels,

Tak for din anmeldelse. Den sætter vi stor pris på.

Vi er utroligt glade for, at du havde en god oplevelse hos os med en gennemgående god proces. Vi ønsker dig endnu engang et stort tillykke med din nye bil!

5つ星のうち5の評価

Fin og ordentlig salgsproces fra start…

Fin og ordentlig salgsproces fra start til slut. Kan klart anbefales.

2025年12月23日

Hej Arne,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet en fin og ordentlig salgsproces fra start til slut – og at du klart kan anbefale det videre. Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

5つ星のうち5の評価

Rigtig god service om handlen

Rigtig god information samt kontakt til sælgeren

2025年12月20日

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er rigtig dejligt at høre, at du har oplevet rigtig god service omkring handlen, med god information og god kontakt til sælgeren.

5つ星のうち5の評価

AUDI i Århus giver rigtig god service…

AUDI i Århus giver rigtig god service og rådgivning

2025年12月20日

Hej Jens,

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du oplever, at Audi i Aarhus giver rigtig god service og rådgivning.

Top professionel rådgivning!!!!!

Top professionel rådgivning!!!!!! Alt klappede perfekt i hele processen.

2025年12月15日

Mange tak for din anmeldelse.

Det er virkelig dejligt at høre, at du har oplevet top professionel rådgivning, og at alt klappede perfekt gennem hele processen. Det er lige præcis den oplevelse, vi ønsker, vores kunder skal have.

Har leaset en Audi Q4

Har leaset en Audi Q4, fantastisk bil og fantastisk personale

2025年12月18日

Hej Rikke,

Mange tak for din anmeldelse.

Hvor er det dejligt at høre, at du er glad for din leasede Audi Q4 – og ikke mindst, at du oplever både bilen og personalet som fantastiske.

Vi glæder os allerede til at byde dig velkommen igen næste gang.

Alt det bedste – og god køreglæde.

5つ星のうち5の評価

Meget grundig og tålmodig gennemgang…

Meget grundig og tålmodig gennemgang fra start til slut

2025年12月17日

Hej Kjeld,

Mange tak for din anmeldelse.

Det glæder os at høre, at du har oplevet en meget grundig og tålmodig gennemgang fra start til slut – det er lige præcis sådan, vi ønsker, at vores kunder skal føle sig taget hånd om.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。