Der er 2 servis assister pÃ¥ jeres afdeling som stjÊler det medickn som bliver kasteret. Morfin. Proppofol og meget andet. De har stjÃ¥let smykker fra stutende nÃ¥r patienterne hsr vÊrt til scanning.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kom ind til ct scanning af hjertet 25. september pga mistanke om blodprop. EfterfÞlgende undersÞgelse op gennem hÃ¥ndledded med kontrastvÊske. HÞjre krans total blokeret. Etableret gennemlÞb, indsat 2... ãã£ãšèŠã
Vi skulle ind til en mindre operation der ville tage 20 min sÞndag kl 09, 5 timer efter sad vi stadig og ventede efter at vi havde meldt ud 2 gange at vores 3 Ã¥rig som blev passet imens skulle sen... ãã£ãšèŠã
Stor ros og tak til det samlede personale pÃ¥ ortopÊdisk afdeling pÃ¥ Skejby Sygehus Afdeling J. Her var jeg indlagt i 5 dage efter en kompliceret fod operation. Jeg oplevede udelukkende et virkelig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Aarhus University Hospital is a university hospital located in Aarhus, Denmark.
é£çµ¡å
Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200, Aarhus, ãã³ããŒã¯
- auh.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Jeg blev opereret den 3.februar 2025 pÃ¥âŠ
Jeg blev opereret den 3.februar 2025 på afdelingen for kvindesygdomme. Nedsynkning/afkortning af livmoderhalsen m.m.
Jeg blev modtaget af et kompetent, empatisk, lydhÞr og forstående team. På en skala fra 1-12 giver jeg et stort og velfortjent 12. tal.
I fortjener alle ros og tusinde tak.
Det er det mest absurde service jegâŠ
Det er det mest absurde service jeg nogensinde har oplevet. Jeg skulle noget sÃ¥ simpelt som at fÃ¥ scannet min brÊkkede fod. De starter med rÞntgen og fortÊller mig, at den er forstuvet, og at jeg derfor skal stÞtte pÃ¥ den sÃ¥ meget som som muligt. De ringer mig sÃ¥ op 5 dage senere, og fortÊller mig den er brÊkket og de tog fejl ift. fÞrste vurdering. JEG HAR ALTSà STÃTTET Pà EN BRÃKKET FOD I 5 DAGE???? Ikke nok med det, sÃ¥ NÃGTER de at ct scanne min fod bagefter som opfÞlgning pÃ¥ bruddet, fordi jeg ikke er dukket op til fÞrste indkaldelse af ct scanning, FORDI DE LAVEDE EN FEJL!!!??? De havde det forkerte tlf nummer, og jeg har derfor ikke modtaget besked om, at jeg var kaldt ind. Jeg har derfor med god grund, ikke dukket op??? Nu mener de, at det er min egen fejl, at jeg ikk tjekker min eboks hver eneste dag midt i eksamensperioden(jeg er universitetsstuderende), og da jeg ikke er dukket op(fordi jeg ikke har fÃ¥et besked pÃ¥ sms, som de lovede jeg ville), sÃ¥ vil de ikke bruge tid pÃ¥ at scanne min brÊkkede fod???? Hvad er det vi betaler SKAT til? Hold kÊft det er et personale der burde skamme sig. Amen hvor er det fuldstÊndig komplet udueligt. Jeg bevÊger mig mod et privat hospital, pÃ¥ trods af min begrÊnsede Þkonomi som studerende. Jeg vil simpelthen ikke finde mig i det der. Det er intet andet end mugne fisser forklÊdt som sygeplejerske og inkompetente sekretÊrer pÃ¥ det hospital, samt enkelte lÊger som ikke kan se forskel pÃ¥ en forstuvet og brÊkket fod. Hold kÊft en joke man.
ForfÊrdeligt parkerringsselskab!
Kan ikke sige andet end at de har skiftet til et parkerrringsselskab der stjÊler fra folk. Det er virkelig dårlig stil, når vi snakker om syge mennesker der kommer dette sted og skal bÞvle med det oveni.
De hÊver bommen så folk tror de har betalt også kommer bÞden bagefter. Deres kundeservice er til ingen nytte og svÊre at komme i kontakt med.
I burde virkelig have flere skilte der viser hvad man skal gÞre og et ved udgangen!
HVORFOR VÃLGER SKEJBY HOSPITALET IKKEâŠ
HVORFOR VÃLGER SKEJBY HOSPITALET IKKE EN ÃRLIG PARKERINGS FIRMA???
APOCA SVINDLER SKAL SMIDES UD MED 200 KM I TIMEN..
Jeg har nu vÊret pÃ¥ afdelingenâŠ
Jeg har nu vÊret på afdelingen Hjerne-og rygkirurgisk klinik på Skejby - undersÞgelse, samtale, operation og kontrol.
Det er en super afdeling med Ronnie, Jonas og den Þvrige personale. De er bare så dygtige og hjÊlpsomme i forlÞbet. Har vÊret helt tryg ved forlÞbet.
Opvågning og pleje - hold fast en hjÊlpsom personale.
De fortjener 10 stjerner.
Super sygehus.
Intensiv behandling af tandlÊgerne var i sÊrklasse.
Tusind tak og kÊmpe ros til personalet på intensiv og afd. J for yderst professionel og hurtig behandling under mit ophold fra den 28.10. - 03.11.24. På sengeafsnittet glÊdede jeg mig over den store omsorg og pleje, som jeg modtog.
Der er ingen, hverken ved siden af eller over Skejby!
Tak for en Fantastisk God behandling pÃ¥âŠ
Tak for en Fantastisk God behandling på Hjertekirurgisk klinik fra den 14.-20.8.2024. Det er hele personalet fra lÊge til sygeplejerske til assistenter ja alle jeg mÞdte var så fukuseret på at få mig på hÞjkant igen efter en stÞrre hjerteoperation.
Afdelingen for hjertesygdomme
Afdelingen for hjertesygdomme, dagafsnit 1
Er den 7. august 2024 blevet varmebehandlet af min hjerterytmeforstyrrelse.
Jeg er meget glad og absolut tilfreds med behandlingen. Det var nÊrmest en fornÞjelse at blive behandlet for en alvorlig sygdom. Fra start til slut omgivet af venlige og imÞdekommende medarbejdere (sygeplersker og een lÊge) der forstår at give en god og serviceorienteret behandling.
Medarbejderne fortjener virkelig ros for at gÞre livet bare lidt lettere for os patienter.
STOR ROS TIL HJETEAFDELINGEN
HJETEAFDELINGEN
DEN VARMESTE TAK TIL HELE PERSONALET,,,OSSE KÃKKENET...FOR DERES OMSORGSFULDE,NÃRVÃRENDE OG KOMPETENTE ARBEJDE..
TAK!
AUH Rygkirugisk afd
AUH Rygkirugisk afd. Ved min indlÊggelse og operation mÞdte jeg kun meget fagligt dygtige og impatiske medarbejdere. Jeg har vÊret sÊrdeles tilfreds med forlÞbet.
Den 26.02.24 der er stor kaos pÃ¥ alleâŠ
Den 26.02.24 der er stor kaos på alle parkeringspladser, folk der er syg skal gå flere meter til afdelinger. Politikker er dumpet igen, hvad er meningen med samle alle mennesker et sted som mangler parkeringspladser..
Tak for god behandling
Var indlagt 2 dage mellem Jul og nytår på J sengeafsnit.
Alle er bare så hjÊlpsomme og omsorgsfulde. Tusind tak for rigtig god behandling .
Helen der tog godt imod mig, Cecilie der har passet godt på mig i nat og Birgitte der fik mig op. Og ikke mindst Peter og isÊr Kimmi der udskrev mig I dag.. Rigtig Godt Nytår.
Indlagt d11.oktober 2023
Indlagt d. 11. oktober på traumeafdeling og derefter på lungekirurgisk afdeling. En hel igennem god oplevelse. Jeg var indlagt 5 dage og kan sige det samme om alle 5 dage.
De gjorde mig tryk, det var rigtigt dejligt. Jeg havde lÊst dagblade og kritikken af sygehuset, og det påvirkede mig. Men, hold op, de gjorde min bekymring til skamme. Alle stederne. Professionel og omsorgsfuld behandling. Tak for det.
Jeg var indlagt i 2 dage til en EEGâŠ
Jeg var indlagt i 2 dage til en EEG undersÞgelse pÃ¥ Neurologisk afdeling. Professionel og kÊrlig behandling. Personalet er til fem stjerner. ð
Kom ind til ct scanning af hjertet 25
Kom ind til ct scanning af hjertet 25. september pga mistanke om blodprop. EfterfÞlgende undersÞgelse op gennem håndledded med kontrastvÊske. HÞjre krans total blokeret. Etableret gennemlÞb, indsat 2 stents. FÞlte mig helt tryg hele vejen igennem. Tusind tak til hele personalet
Akutafd./Skadestuen.
Skadestuen.
Dejligt at vi har en akut-afd. med kompetente mennesker som samtidig, på trods af mega travlhed, også har overskud til at vise venlighed. Dejligt og tusind tak for det!
Skal have tid til nye hÞreapperater ogâŠ
Skal have tid til nye hÞreapperater og har forsÞgt at ringe flere gange for at få en tid. Jeg starter hver gang i kÞen som nummer fem og arbejder mig langsomt frem til at vÊre nummer 1 i kÞen. På trods af mere end en halv times ventetid som nummer 1, er der ingen der tager telefonen!! En automatisk telefonsvarer anbefaler at sende en mail, men denne adresse er ganske svÊr at hÞre, hvilket forekommer mig at vÊre absurd, når det netop er et hÞrehandikap der sÞges hjÊlp til. Har via det lokale audiologiske center fået en anden mailadresse, som jeg håber der responderes på.
Det er ganske enkelt ikke godt nok.
En positiv oplevelse
Jeg blev opereret i knÊet d. 6/7 2023, da jeg havde en godartet knudedannelse. Jeg har kun mÞdt kompetente, dedikerede og venlige ansatte. Og maden er fantastisk.
God oplevelse på Þjenafdelingen AUH
Den 3. juli 2023 var jeg til en opfÞlgende undesÞgelse på afdelingen for Þjensygsygdomme på AUH Skejby. Det var, som tidligere, en rigtig god oplevelse - lÊge og sygeplejerser var meget venlige og rigtig gode til at informere på en forståelig måde.
SÃ¥ stor ros til afdelingen fra mig.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ