Der er 2 servis assister pÃ¥ jeres afdeling som stjÊler det medickn som bliver kasteret. Morfin. Proppofol og meget andet. De har stjÃ¥let smykker fra stutende nÃ¥r patienterne hsr vÊrt til scanning.... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Kom ind til ct scanning af hjertet 25. september pga mistanke om blodprop. EfterfÞlgende undersÞgelse op gennem hÃ¥ndledded med kontrastvÊske. HÞjre krans total blokeret. Etableret gennemlÞb, indsat 2... ãã£ãšèŠã
Vi skulle ind til en mindre operation der ville tage 20 min sÞndag kl 09, 5 timer efter sad vi stadig og ventede efter at vi havde meldt ud 2 gange at vores 3 Ã¥rig som blev passet imens skulle sen... ãã£ãšèŠã
Stor ros og tak til det samlede personale pÃ¥ ortopÊdisk afdeling pÃ¥ Skejby Sygehus Afdeling J. Her var jeg indlagt i 5 dage efter en kompliceret fod operation. Jeg oplevede udelukkende et virkelig... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
ããŸããŸãªå€éšãœãŒã¹ããæäŸãããæ å ±
Aarhus University Hospital is a university hospital located in Aarhus, Denmark.
é£çµ¡å
Palle Juul-Jensens Boulevard 99, 8200, Aarhus, ãã³ããŒã¯
- auh.dk
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Pas på!!
Hold jer fra det her sted, hvis muligt. De smadre gerne dit liv for en mindre lÊgelÞn i erstatning. GÞr jer selv en tjeneste og sÞg andre steder i fÞrste omgangð skulle selv igennem et Ã¥rti+, hvor de nÊgtede, at give de nÞdvendige undersÞgelser. (Pengene sluges vel af egne rÊkker). Systemet gav sÃ¥ lov til, at jeg kunne fÃ¥ en 3. Vurdering i Horsens, hvor de ikke var for ophÞjede til, at tale med deres patienter. De gav de undersÞgelser og operationer, der skulle til, men lever nu med voldsomme mén pga. Inkompetence fra AUH
De har ikke styr på det
De har ikke styr pÃ¥ det! Venter i flere timer pÃ¥ planlagt lÊgesamtale, nÃ¥r man henvender sig til sekretÊr fÃ¥r man at vide at det ikke er unormalt ð€¯ der er et uviklingspunkt! ellers mÃ¥ de begynde at kalde patienter ind 1 time til 2 efter de tror de har tid!
Et på alle måder topprofessionelt hospital
Stor ros og tak til det samlede personale på ortopÊdisk afdeling på Skejby Sygehus Afdeling J. Her var jeg indlagt i 5 dage efter en kompliceret fod operation. Jeg oplevede udelukkende et virkelig professionelt og empatisk team af fagpersoner, der tog sig tid til at drage omsorg for mig. Stor og varm tak for jeres måde at vÊre på.
Derudover er jeg opereret af en utrolig dygtig og anerkendt kirurg, der tog sig god tid til at informere grundigt både fÞr og efter operationen. Intet kunne have vÊret bedre.
Får nÊsten lyst til at skrive, at jeg gerne kommer igen;-)
Fabelagtig oplevelse.
Jeg er blevet opereret for en diskurs prolaps i nakken, igennem halsen. FÞr operationen, under opvågningen, og efter opvågningen, tildelt enmandsstue.
Det hele gik bare derud af.
Personalet har travlt, men tid til patienten.
Mangen til sÞde og rare personaler. Min oplevelse er/var helt i top.
Der er en professionalisme, empatisk tilgang.
Jeg kan kun vÊre rigtig godt tilfreds.
Fx. Kl. 04.15 trÊngte jeg til noget at spise.
5 minutter, så fik jeg et stykke med rullepÞlse med lÞg, karse, asie og Êbleeddike sky og stykke rugbrÞd med ost.
Jeg har ingen anelse hvornår det var lavet, men det bar prÊg af friskhed.
Alting lag sammen.
Jeg kunne som patient ikke mÊrke den travlhed som der er/var.
Det er simpelthen top karakter.
Tusind tak for rigtig god behandling.
Tak til akutafdelingen pÃ¥ SkejbyâŠ
Tak til akutafdelingen på Skejby Sygehus. Tak for den rigtig gode behandling af min kone, som havde en livsafgÞrende betydning for hende, da hun fik en akut blodprop i hjernen.
Jeg er i chok min kÊrste har vÊretâŠ
Jeg er i chok min kÊrste har vÊret tilknyttet pysk I et år og de har bare droppet ham med medicin så han har gået og tåget rundt efter han har vÊret ved vores ejen lÊge og er ved og komme ud af medicin har han det faktisk beder
Yeees, det fedeste supersygehus.
Er lige kommet hjem fra hoved og hals kirurgisk operation, indlagt 2 dage. Virkelig et velsmurt hospital. Og en super afdeling. Ros til Rodric og personalet i Þvrigt.
Er meget imponeret over AUH Skejby, kvalitet og bebyggelse. Det spiller Max. Jeg har også prÞvet indlÊggelse på privat hospital, men jeg vil sige at AUH er faktisk bedre.
Blev indlagt i skadestuen.
Blev indlagt i skadestuen.
Blev ikke informeret af sygeplejersken og kun sporadisk af lÊgen. Sygeplejersken kom fÞrst 20 minutter efter mit kald for bare at slå klokken fra og gå igen. Kaldte igen og denne gang gik der 10 minutter inden hun/en anden kom. Hun stillede sig i en vinkel, hvor jeg ikke kunne se hende og påstod, at hun ikke havde slået klokken fra og gået uden at hjÊlpe. Hun ville ikke hjÊlpe med at komme på toilettet. Fik ikke svar på den CT-scanning som blev lavet ved ankomsten, fÞr efter vagtskifte.
0 stjerner for en elendig plejeindsats herfra. Håber aldrig jeg får brug for din hjÊlp igen.
Neurologisk Klinik - Ledende OverlÊge
Jeg har haft problemer med min Epilepsi i udbrud i mere end 10 dage. Ringet til sekretÊr, sendt e-mails, snakket med sygeplejersker der har lagt beskeder til samme overlÊge. Den ene er gået ned og har lagt besked personligt. Og haft en indlÊggelse på Regionshospital Randers.
Hver gang er jeg blevet lovet at blive respons fra samme ledende overlÊge, men intet er sket.
Jeg har aldrig fÞr oplevet sÃ¥âŠ
Jeg har aldrig fÞr oplevet så fantastisk professionelle og overskudspersonale. Tusind tak for jeres indsats i forbindelse med min sÞns operation og tidligere behandlinger på CSS.
KrÊftedeme det ringeste L.O.R.T.
KrÊftedeme det ringeste âŠ.
Lille dreng på 4 år kaldt til narkose kl 9 om formiddag. Han har fastet siden kl 19:30 dagen fÞr. Og her kl 13 er han stadig ikke kommet til. Så gir de ham noget beroligende. Da han snart skal afsted. Og så når det fand.me at stoppe med at virke, fÞr han kommer afsted. Får at vide at nu håber de på kl 14.
Der er ingen der har styr på noget som helst.
SKAF JER DOG NYE PERSONER TIL AT TAGEâŠ
SKAF JER DOG NYE PERSONER TIL AT TAGE TELEFONEN Nà R MAN RINGER LÃGEVAGTEN OP! FÃJ NOGEN TYPER DER SIDDER OG TAGER TELEFONEN OG SVINER EN TIL! MAGEN TIL OPFÃRELSEð€¢ð€¢ð€®ð€®ð€®
Magen til skod betjening pÃ¥ skadestuenâŠ
Magen til skod betjening pÃ¥ skadestuen indkompten gÊs der render rundt om sig selv ð¡ð¡sitter pÃ¥ 5 time med en datter med et knÊ der er vredet af led
MR Scanning
Må jeg på det kraftigste anbefale en MR scanning.
Respectful treatment
Respectful treatment
I have on several occasions needed to come for treatment at AUH. And I must say that at no time was I disappointed in the treatment I have received. All staff were and are professionally competent, empathetic and thorough in their assessments. I experienced and genuine commitment where there was time for explanations and answers to my questions. No easy solutions. To that extent, I appreciate being a citizen of a country where help is always there when health lags.
Bedste hospital i verden
Har fÃ¥et foretaget hjerteklap reparation og en bypass af et utroligt kompetent team. Alt var forudinformeret ned til mindste detalje, og alt gik lige efter bogen. Ã
nden i hele den afdeling har vÊret det mest patientvenlige, jeg nogensinde har stÞdt på! Tak tak tak!!!
I har alle vÊret helt fantastiske !
Omsorg og empati for en pårÞrende
Betvivler ikke den faglige kompetance men en pårÞrende ved alvorlig sygdom tages der på ingen måde hånd om, - de kan sejle deres egen sÞ, - her indgår både alm mangel på empati og ikke mindst i s k o l d kassetÊnkning i en ubrydelig alliance så den partner der egentlig skulle give kÊrlig stÞtte til sin elskede selv mister krÊfterne og ender med at svigte sit dyrebareste eje....
Hele komplekset opleves som en fabrik med knivskarp nidkÊr Þkonomistyring hvor ivrigheden for at spare ofrer det menneskelige aspekt ...
Troede i var der for at hjÊlpe de syge
Troede i var der for at hjÊlpe de syge
!!? Ikke gÞre livet mere surt og svÊrt for dem!!
Jeg var på akut Þjenklinik i går
Jeg var pÃ¥ akut Þjenklinik i gÃ¥r, og hvor er jeg da bare glad for den super flotte service vi har pÃ¥ vores sygehus i Ã
rhus, trods travlhed. VentevÊrelset var fyldt, og I lÞb rundt for at servicere os alle.
Jeg var i trygge hÊnder fra jeg mÞdte op til jeg skulle hjem. Det var en lang dag, og der blev ikke konstateret noget galt, men ALT blev forsÞgt og undersÞgt. TAK for jeres store tålmodighed og gode forklaringer, jeg er glad for at jeg kan vÊre tilknyttet Skejby Sygehus.
Vi skulle ind til en mindre operationâŠ
Vi skulle ind til en mindre operation der ville tage 20 min sÞndag kl 09, 5 timer efter sad vi stadig og ventede efter at vi havde meldt ud 2 gange at vores 3 årig som blev passet imens skulle senest hentes kl 15!
Ekstrem dårlig service ikke at få noget information andet end at der kan forekomme en smule vente tid! En smule??
DesvÊrre langt fra tilfreds og dette er ikke fÞrste gang at vi har vÊret utilfredse med Skejby sygehus....
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ