レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Min kÊre lillesÞster skulle syes i hÃ¥nden pÃ¥ Sygehus SÞnderjylland, TÞnder. Hele stedet gav riget vibes. Derefter mÞdte vi en skummel Dr. Mengel type, som Êdrueligt nok sagde, at det nok var bedre at... もっず芋る

Jeg havde Overrevet patella senen til volleyball stÊvne Blev afhentet af meget kompetente ambulance folk Som ogsÃ¥ var gode for en god historie Derefter indlagt pÃ¥ sygehuset Og kan kun takke... もっず芋る

Aabenraa akutmodtagelse blev vores mareridt for 4 gang pÃ¥ 2 mÃ¥neder. Denne gang oversÃ¥ de en klappet lunge !!!! Det gik sÃ¥ galt at min mand endte i respirator. Hvordan kan man som lÊge overse en klapp... もっず芋る

䌁業情報

3.2

たあたあ

TrustScore 5段階評䟡の3

72件のレビュヌ

Min kÊre lillesÞster skulle syes i

Min kÊre lillesÞster skulle syes i hånden på Sygehus SÞnderjylland, TÞnder. Hele stedet gav riget vibes. Derefter mÞdte vi en skummel Dr. Mengel type, som Êdrueligt nok sagde, at det nok var bedre at få en anden lÊge (i Aabenraa btw) til at kigge på den, så pyt, vi må hellere kÞre til Randers.

2026幎5月25日
自発的なレビュヌ

Indlagt pÃ¥ ÅbenrÃ¥ sygehus sent om

Indlagt pÃ¥ ÅbenrÃ¥ sygehus sent om aftenen 11 dage i april 2016 for en brÊkket hofte. Opereret nÊste dag kl 8.00. Super dejlige lÊger og alt andet personale. Blev virkelig oplyst om alt vedr. operationen , samt de efterfÞlgende dage. Trods travlhed, var personalet super venlige. Tak fra en 75 Ã¥r kvinde.

2026幎4月13日
自発的なレビュヌ

Jeg havde Overrevet patella senen til

Jeg havde Overrevet patella senen til volleyball stÊvne
Blev afhentet af meget kompetente ambulance folk
Som også var gode for en god historie
Derefter indlagt på sygehuset
Og kan kun takke lÊger, sygeplejersker service assistenter og alt andet personale som jeg har mÞdt
1000 tak 😊🙏

2026幎5月2日
自発的なレビュヌ

Åbenrås super sygehus er ikke så super

ÅbenrÃ¥s super sygehus, er super elendighed. De sendte mig dÞende hjem med bugspytkirtel krÊft for 2,5 Ã¥r siden. Jeg var ikke smertedÊkket, og de havde “glemt” at henvise mig til palliativt team. Da min egen lÊge sÃ¥ fÃ¥r sendt henvisningen viser det sig at jeg slet ikke har krÊft, jeg er ikke engang dÞende. De har ikke engang belÊg for at sige at jeg har krÊft. Natsygeplejskerne bagtalte mig og andre patienter pÃ¥ gangene, de startede endda deres vagt en aften ved at gÃ¥ ind og rÃ¥be af mig at jeg ikke mÃ¥tte ringe pÃ¥ knappen (havde enorme smerter om natten) de havde ikke tid til at komme med drikkevarer til mig. Men de kunne godt sidde i lokalet ved siden af og tale om hÞns i et par timer. Om lidt skal jeg starte i traume behandling pga. det her.
Min 87 årige mor blev sendt hjem klokken 2 om natten med et infektionstal på 170, uden overtÞj og sko i en alm flextaxi, i minus 7 grader. Det var vagtlÊgen der havde sendt hende afsted fordi hun var ukontaktbar det var i december .. en infektion hun stadig kÊmper med fordi de bare stopper behandlingen med antibiotika fÞr infektionstallene er helt nede.
Hendes hjertelÊge rÃ¥bte i gÃ¥r at det nok var sidste gang de sÃ¥s nÃ¥r hun ankom i kÞrestol (som de selv har sat hende i pga. den ufÊrdige behandling af infektion) det rÃ¥bte han inden vi var kommet ind i et lokale. Jeg mÃ¥tte hidse mig op og sÃ¥ fik hun 3 mÃ¥neder at komme sig i
 vi kÊmper en kamp med de forbandede lÊger konstant fordi hun er 87. Husk det nÃ¥r I nu selv skal arbejde til I er 70. Det er kun 10 Ã¥r lÊgerne gider at behandle dig i.. det er Ã¥benbart dem som bestemmer hvor gammel man har lov at blive nu.

2026幎4月13日
自発的なレビュヌ

SÃ¥ respektlÞs behandling min mor

Så respektlÞs behandling min mor udsÊttes for

Nu har min mor dÞjet med smerter lÊnge og hyppigt og nu de taget til
Hun har vÊret med ambulance 5 gange inden dette og gang pÃ¥ gang bliver sendt hjem 🫩men denne gang er det hele noget andet smerterne er taget til
Ambulance folket siger også hun skal akut ind på Aabenraa skadestue og havde hele pakken

Inden alt dette fÞre de tog hende med
Kom. jeg lÞbende fra borgen da jeg så ambulance holde ude foran min mor og deres bolig og viste jo den var gal igen
Denne gang bare vÊre
Der bliver sagt hun er lam I hele hÞjer side sovende stikkende fornemmelse
Og sÃ¥ snart de vil bÊre hende ud i bilen for hun et kÊmpe krampe anfald hvor hun mister fuld kontrol og 4 lÊger mÃ¥ ligge hende pÃ¥ gulvet og tage hjerte prÞve og give ilt🀬 sÃ¥ kommer vi i ambulancen jeg tager med hendes mand kÞre bilen bagved

PÃ¥ vej der op for hun flere smerter som meldes til skadestuen i Aabenraa vi kommer sÃ¥ der op 🀬🀬og hold nu kÊft et lor,e personale
De hÞre jo slet ikke efter hvad man siger til dem
De går kun op i blodprÞver er finde
Men hvad har det med smerte og lammelsen og alt at gÞre
De rÞre hende omkring og min mor skriger jo og grÊder i smerte 🀬🀬🀬🀬🀬 kort efter siger de bare igen du kan tage hjem tal med din lÊge du skal bare tage smerte stillende
🀬🀬det var 6 gang pÃ¥ snart 2 mÃ¥neder hun var pÃ¥ sygehuset 🀬🀬 hvor meget skal der til fÞre i tager noget seriÞst og lytter til folk

Hvorfor lytter i ikke til jeres kolleger i ambulancen der siger hele pakken sammen med rynken🀬🀬i ignorere alt i for at vide alt man siger og en kvinde der skriger i smerte og grÊder ved at i bare smÃ¥ trykker pÃ¥ hendes ryk og ben og bryst

Dette er simpelthen ikke normal og jeg siger kun dette her en gang

Hvis dette her gentager sig 7 gang ved min mor sÃ¥ gÃ¥r jeg simpelthen pÃ¥ tv med det og i SÞnderborg nyt🀬🀬🀬🀬 for nu min grÊnse opbrugt min mor lider af smerte og i ligeglade selv en mand i kÞrestol pÃ¥ samme stue blev rassende pÃ¥ personalet og samme gjorde en kvinde

Gentagende gange råbte flere så hÞre dog efter hvad vi siger

Men nej gÞr personalet der er der ikke dag ikke🀬🀬🀬🀬🀬 hilsen Lillian,s datter 🀬🀬🀬🀬🀬

2026幎2月22日

OrtopÊdiske afdeling, afsnit i SÞnderborg

Jeg har vÊret indlagt på ortopÊdisk afdeling i SÞnderborg og fået en ny hofte. Lige fra forundersÞgelsen til efterkontrol har jeg mÞdt sÊrdeles sÞde, professionelle, faglig dygtige, lyttende og service mindede personale, lige fra portÞr, lÊger, plejepersonale og fys. Stor stor ros

2026幎1月7日

MEGET HÅRD ANMELDELSE

MEGET HÅRD ANMELDELSE – MED NAVN

FuldstÊndig uacceptabel behandling på SÞnderborg Sygehus

Min far har vÊret igennem en knÊoperation, og den behandling, han har modtaget efterfÞlgende, er noget af det mest respektlÞse og ligegyldige, jeg nogensinde har oplevet i sundhedsvÊsenet.

Da jeg i dag ringede til afdelingen for at forklare, at min far havde det dÃ¥rligt, blev jeg mÞdt med total mangel pÃ¥ interesse. Det var tydeligt, at det, jeg sagde, overhovedet ikke betÞd noget. Ingen empati, ingen vilje til at hjÊlpe – bare ligegyldighed.

Den sygeplejerske, der behandlede min far, Tina, udviste en adfÊrd, som er direkte chokerende. Hendes tone var grov, respektlÞs og fuldstÊndig blottet for omsorg. Hun virkede Êrligt talt ligeglad med både patientens tilstand og vores bekymring som pårÞrende.

Hvis dette er det niveau af professionalisme, SÞnderborg Sygehus accepterer, sÃ¥ er der et alvorligt problem. Man forventer, at en sygeplejerske kan tale ordentligt til mennesker, der er sÃ¥rbare og nyopererede – ikke mÞde dem med arrogance og en bedrevidende attitude.

Det er dybt frustrerende at betale skat til et sundhedsvÊsen, hvor man bliver behandlet sÃ¥dan her. Min far fortjente omsorg og respekt – ikke at blive talt ned til og ignoreret.

Jeg håber, at ledelsen tager dette alvorligt, for ingen patienter eller pårÞrende burde nogensinde opleve den behandling, vi har vÊret udsat for.

2025幎12月15日

BÞrge D.

BÞrge D.
Efter en lÊngere periode med aftalte besÞg på Þjenafdelingen har jeg hver gang måtte konstatere at den indkaldte tid hos ÞjenlÊgen hver gang har medfÞrt ventetider ikke under 1 1/2 time. Det lÊngste jeg forelÞbig har ventet var 2 1/2 time. Det er ubÊrligt at vi som patienter skal overholde de tidspunkter vi får tildelt, - men hver gang skal sidde og blomstre uden vished for hvornår vi kommer ind til lÊgen. Hvorfor har man ikke et nummersystem som hos bageren, apoteket og andre forretninger. Her kan jeg dog nogenlunde vurdere hvor hurtigt jeg bliver ekspederet, - og måske vÊlge at gå fÞr tid fordi kÞen er for lang.
Behandlingen lader også meget tilbage at rose. Oplevelser med forskellige lÊger som giver forskellige svar på såvel diagnoser som behandlinger.
Alt i alt meget frustrerende at vÊre "kunde i den butik". Jeg giver Þjenafdelingen 1 stjerne, - ikke fordi de fortjener det, men alene fordi man skal give dem mindst 1 stjerne.

2025幎9月1日
自発的なレビュヌ

Psyk er gennemsyret med ligegyldighed

Psyk er gennemsyret med ligegyldighed og disrespekt for patienterne. Når man fx har ret til og holder på at man vil udskrives, så syltes man bare med at lÊgen ikke har tid. Samtidig er flertallet af de ansatte kolde i bagdelen og fulde af lÞgn, med få undtagelser. Jeg kan ikke anbefale at sÞge hjÊlp på psyk i Aabenraa. Ondskaben selv.

2025幎6月23日
自発的なレビュヌ

Min veninde sidder på sygehuset

Min veninde sidder på sygehuset, med en finger hun har fået i klemme, mens jeg passer hendes sÞn.
Hun havde fået en tid kl. 17.20 og her 3 timer senere kl. 20.22 er hun endnu ikke kommet til.
Hvad bliver mine skattekroner brugt på?

2025幎6月22日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ