Aunboel レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の2

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

AunbÞl deler gerne ud af interne oplysninger om deres nuvÊrende og tidligere lejere til udlejere der Þnsker oplysninger om dig selv om det ikke handler et lejemÃ¥l AunbÞl administrerer. Det kan umuli... もっず芋る

Fuld tilfredshed med dette firma. Jeg har (af et par omgange), vÊret kunde/lejer hos AunbÞl. Jeg kan kun anbefale virksomheden!. Alle aftaler med dem er blevet overholdt. Har altid fÃ¥et en venlig, sob... もっず芋る

Har absolut intet godt at sige om aunbÞl vi boede i Torvegade 70 st th i nÊste 1 1/2 Ã¥r har gentagne gange skrevet til dem pÃ¥ mail om punkterede ruder nÊsten samtlige. Da der endelige kom en ud og k... もっず芋る

䌁業が回答したした

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 2ä»¶

レビュヌを曞く

Fremragende!

Vi har over flere flere omgange lejet gennem AunbÞl, og kan anbefale dem på det varmeste. Vi har vel sammenlagt lejet hos dem i 10 års tid, og har aldrig oplevet andet end den bedste og mest imÞdekommende service fra dem.
Ting bliver fikset med det samme, og de er i det hele taget yderst hjÊlpsomme.

2019幎12月6日
Aunboel ロゎ

Aunboel からの回答

Hej Carsten
Tak for de fine ord, du er altid velkommen tilbage
De bedste hilsner AunbÞl

Aunboel har vÊret en stor hjÊlp for os

Aunboel har vÊret en stor hjÊlp for os til at finde vores drÞmme-lejlighed. Dog har der vÊret et par misforståelser, som har fÞrt til et tidligere slettet uprofessionelt anmeldelse fra min side af. Men det er overhoved ikke velfortjent da deres hjÊlpsomme receptions medarbejder har gjort et fantastisk arbejde for at rette op på situationen.

2017幎9月28日
自発的なレビュヌ

TÊnk dig godt om fÞr du lejer.

Ekstrem dårlig service. Efter at have lejet hos dem i 2,5 år, var det en lettelse af finde noget andet. De er ligeglade med deres lejere, og er taget utÊt eller garagen, går der et halvt år fÞr de gider at lave det. Dette gÊlder også vaskemaskiner osv. Da vi så endelig siger op, hÊnger vi på lejligheden i 3 måneder og 3 uger. 3 måneders opsigelses ret gÊlder åbenbart ikke for dem. De er nÊrig og gÞr alt for at undgå at bruge penge. Lejlighederne trÊnger til en kÊrlig hånd.

2017幎7月31日
Aunboel ロゎ

Aunboel からの回答

Hej Anni.

Vi kan se at din kÊreste har vÊret lejer hos en af vores kunder!
Det eneste vi har lavet for kunden er kontrakter og opkrÊvninger, det er derfor IKKE AunbÞl der har haft med vedligehold at gÞre på den ejendom.
Det er ejer selv, så jeg syntes du skal rette din frustration mod ham i stedet.
De 3 måneders opsigelse er desuden overholdt. Iflg. kontrakten skal fraflytning ske 14 dage fÞr lejemålets ophÞr.
Mvh. AunbÞl.

Lige efter bogen

Vi havde ingen problemer med AunbÞl. Overtog en letter slidt lejlighed og afleverede den i samme stand bortset fra lidt maling. De fejl lejligheden havde blev udbedret relativ hurtigt og uden bÞvl. Nu er vi fraflyttet lejligheden og under overdragelsen hjalp vicevÊrten med en par reparation - igen - uden bÞvl.

Samme oplevelse deler vi med vores omgangskreds.

2016幎3月17日

SVINDLERE

Jeg har boet til leje hos AunbÞl i 10 år. Og er nu heldigvis flyttet. Jeg overtog lejligheden som beset og den var forfÊrdelig. Igennem den tid jeg har boet der har JEG bedt AunbÞl om at skifte vaske i toilettet, komfuret samt kÞkkenbordet (som var råddent). Udlejeren har aldrig vist interesse i lejligheden - kun når jeg har påmindet dem. På deres hjemmeside står der under Ejendomsservice: Tilsyn med ejendomme som listet af en service. Efter 7 år besluttede vi for at male HELE lejligheden en flot hvid. Da jeg flyttede ind var alle vÊggene forskellige farver og helt forfÊrdeligt. Da jeg efterlod lejligheden var den hvid overalt - selv toilettet og kÞkkenet malede vi. Som en ekstra ting (dog et krav vel) brugte jeg en uge på rengÞring. Vaskede gulve og overflader. Jeg har måske glemt en overflade eller 2, men i rå tal vil jeg sige dette: hvis 1 er det flotteste og 10 er det ringeste. Så overtog jeg lejligheden i stand 9. Helt vildt forfÊrdeligt. Jeg efterlod den i stand 3 efter min mening. Men da jeg skulle have den godkendt (fraflytning) blev jeg modtaget af en meget negativ medarbejder (vicevÊrt dame) som allerede fra starten havde en dårlig attitude. Jeg fik intet at vide om hvor dejligt det var at jeg rent faktisk havde gjort lejligheden i super fin stand (i forhold til udgangspunktet) og havde fået elementer skiftet ud. Jeg fik kun at vide at der ikke var rent nok og at blev truet med at have misvedligeholdt komfuret (som var i god stand, bare lidt beskidt). På LO's hjemmeside står der: Selv om lejeren har overtaget vedligeholdelsespligten skal lejeren ikke betale udskiftning, når bygningsdelen eller emnet er nedslidt. Vi kom aldrig til enighed og jeg blev truet med at skulle skrive under på noget som hun ikke ville forklare. Der blev heller ikke forklaret noget om priser eller noget som helst og jeg fik skrevet under på en tom seddel hvor der bare stod der var beskidt. Jeg vil nu prÞve at komme til bunds i denne sag da jeg aldrig nogensinde er blevet behandlet på denne måde. Jeg Þnsker at alle skal vide at AunbÞl ikke er stedet at leje fra (i Esbjerg) - men jeg kan se herinde på Trustpilot at jeg slet ikke er selv om dette - og det er jeg i det mindste glad for. Jeg kÊmper videre om mit depositum nu. Tak for tiden kÊre lÊser.

2015幎6月17日

God og hurtig service

Er ny lejer hos AunbÞl A/S og har i min korte tid som lejer oplevet at brusearmaturet var utÊt og toilettet begyndte at lÞbe som jo er alm. slidtage. Efter fremsendelse af mail til administrationsfirmaet AunbÞl A/S blev der meget hurtigt taget action på udbedringen af defekterne.
Kan kun rose den hurtige, fine og gode service samt de håndvÊrkere som har foretaget udbedringerne.

2014幎12月12日

Indbegrebet af bolighajer

Mig og KÊresten troede omsider vi havde fundet en lejlighed der var perfekt for os.
Vi havde vÊret ude og se den og mundligt forhÞrt os med hensyn til istandsÊtning renovation osv. Vi fÞlte alt var på plads, alt det vi mundtligt fik aftalt lÞd rigtig fint, bl.a. at vi selv måtte male, reparere osv. lige efter behov.
Men så kom lejekontrakten, alt der stod i kontrakten modsage direkte hvad de havde fortalt os. ALT der skulle laves, skulle udfÞres af faglÊrte momsregistrerede malere og håndvÊrkere, og lejlighed trÊngte klart til at blive malet, dvs. allerede der skulle vi frem for selv at kunne gÞre det som var aftalt minimum slippe 15.000 bare for at få den malet.
Derudover frasagde de sig ALT ansvar i kontrakten, de ville ikke spilde en krone på denne lejlighed, det stod klart i kontrakten at lejere simpelthen skulle betale for alt, uanset om det var radiator, nogle vandrÞr eller måske en lås der var gået i stykker. De ville intet betale for, men derimod have os til at betale så meget som muligt hvis der skulle ske noget.

Vores oplevelse med Aunboel har deraf vÊret sÊrdeles negativt, da det virkede somom de i princippet var fuldstÊndig ligeglade med hvem der havde lejligheden, eller hvordan den blev behandlet, det handlede udelukkende om at skrabe så mange penge til sig som overhovedet muligt.

2014幎5月11日

Opsagt lejemål

Min sÞn havde en 2 vÊrelses lejlighed i Esbjerg som han sagde op og der var syn på lejlighed sidst i oktober .Var inde på aunbÞls hjemmeside hvor der stod at den var klar til udlejning d 1-12 2013 .pludselig var den fjernet fra hjemmeside ,men kan stadig se at den står tom og han har ikke hÞrt om den er udlejet for det skulle man jo mene når den er fjernet fra hjemmeside Hilsen Rene"

2013幎12月17日