レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち4の評䟡

Ik gebruik nu ongeveer twee maanden mijn Aura Water Bottle. Ik ben erg tevreden over het materiaal van de fles. De uitstraling is mooi, water blijft lang koel en het gebruik is makkelijk. Wat wel even... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

De fles heeft een mooi design en houdt het water lang koud! Heel fijn om overal gezuiverd water te kunnen drinken. De fles is wel een beetje zwaar, maar het gewicht staat duidelijk vermeld op de websi... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

Mooie fles handig om Mee te nemen, omdat ik alleen gefilterd water drink is dit ideaal omdat ik zo veel kan drinken als ik wil. Vind wel dat hij wat zwaar drinkt, het tuitje moet helemaal omhoog st... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Nu een maand of 2 verder met m'n waterfles van aurabottle. Gewoon uit de kraan kunnen drinken waar je ook bent zonder alle chemicaliën etc binnen te krijgen dankzij de topfilter die je er met gemak i... もっず芋る

連絡先

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

この䌁業を閲芧した人は、以䞋の䌁業も閲芧しおいたす。

De Aura Water Bottle verraste me compleet

In het begin was ik eerlijk gezegd sceptisch over de Aura Water Bottle, vooral omdat je uit de fles moet “slurpen”. Dat leek me niet zo prettig. Toch nam ik hem mee op reis naar Panama en Costa Rica en sindsdien ben ik om.

Ik hou normaal niet van flessenwater en koop het eigenlijk liever niet. Met deze fles had ik daar geen last van. Het water smaakte goed en het drinken uit de fles went verrassend snel.

Uiteindelijk heb ik hem de hele reis gebruikt. Wat begon met twijfel, eindigde dus in een echte aanrader voor mij.

Aura Water Bottle からの回答

Wat goed om te lezen dat je toch enthousiast bent geworden! Bedankt voor je woorden 😊

Altijd gefilterd water onderweg

Via “lowtoxvriendin” de super fijne Aura Water Bottle aangeschaft! Eén geweldige manier om al-tijd gefilterd water onderweg mee te hebben.

Aura Water Bottle からの回答

Bedankt voor je leuke review! 🀩

5぀星のうち3の評䟡

Mwoah, niet mijn favoriete fles

Ik geef niet graag matige reviews, maar ik vind de fles persoonlijk niet fijn. Hij is erg zwaar, waardoor ik hem niet graag mee neem onderweg. Ik dacht dat het filter het water in de fles zou zuiveren, maar je zuigt je water door het filter heen en dan pas is het gezuiverd. Daardoor moet je dus erg je best doen om het water eruit te krijgen. Hierdoor drink ik dus ook minder water. Ik woon in het buitenland en wij drinken dus altijd water uit flessen. Ik durf dus niet te zeggen of ik nu met de Aura fles schoner water drink dan uit een fles.

Positief punt aan de fles is dat je water lang koud blijft, zelfs als de fles een tijd in de zon heeft gestaan! En mijn kindjes (5 en 2) drinken er wel graag uit!

Aura Water Bottle からの回答

Bedankt voor je review, jammer dat je dit zo ervaart! We hadden gehoopt dat de beschrijvingen en afbeeldingen op de website de informatie zou geven die jouw punten vooraf al hadden beantwoordt.

Mocht de informatie niet duidelijk zijn, hopen wij hier van jullie te horen waar het in zit.

5぀星のうち3の評䟡

Prachtige fles maar drinkt best

Prachtige fles maar drinkt best moeilijk, zuigkracht meer nodig dan verwacht. Drink daardoor toch minder dan voorheen..

2026幎3月13日

Aura Water Bottle からの回答

Bedankt voor je review Linda. Jammer dat het niet het gewenste effect heeft! Geef het een kans om te wennen, hopelijk ga je de fles dan weer meer gebruiken 😉

5぀星のうち1の評䟡

Fles lekt enorm al bij drinken

Fles lekt enorm al bij drinken, deze kan ik echt niet mee onderweg nemen want alles zou nat zijn..

2026幎2月28日

Dag Arliene,
Wat jammer dat je het zo ervaart! Dit is uiteraard niet de bedoeling. De fles is lekvrij ontworpen en met het juiste gebruik voorkom je het lekken. Neem je even contact op via de mail? Dan vertellen we graag hoe je de fles moet gebruiken en zul je een lekvrije fles ervaren ;)

Nooit meer zonder

In het begin was het wat zwaarder drinken. Maar naarmate je de fles vaker gebruikt wordt dat steeds makkelijker. Ik ben er echt ontzettend blij mee en wil niet meer zonder!

2026幎1月23日

Aura Water Bottle からの回答

Goed om te horen, bedankt!

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。