Hade det jag ville ha pÃ¥ lager nÀr ingen annan kunde hjÀlpa mig. Fick paketet pÃ¥ 3 dagar och Àr extremt nöjd med förpackningen och innehÃ¥llet! Super snabb och bra kundservice 5/5. Rekommenderar Auro... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Riktigt bra att ha och göra med nÀr de blev fel med postnord dom fixade allt och jag fick paketet innan min pojk fyller Ã¥r,han kommer bli sÃ¥ glad över att öppna sina japanska packsðð
Mycket trevligt bemötande och gör alltid sitt yttersta för att hjÀlpa sina kunder, snabb leverans och vÀl paketerat! Kan enbart rekommendera denna sida
VÀldigt trevlig personal, svarar snabbt om det Àr något. Extremt bra packat och jag skulle verkligen rekommendera. Finns inget fel och grymt bra priser.
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
På AuroraDex delar vi en genuin passion för Pokémonkort och samlarglÀdje. Hos oss står kunden alltid i fokus, vi vÀrdesÀtter personlig service, snabb återkoppling och att varje bestÀllning ska kÀnnas trygg från start till mål.
é£çµ¡å
ã¹ãŠã§ãŒãã³
- auroradex.se
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
JÀttebra butik med rimliga priser och snabb leverans!
Ordentligt bra packat
Ordentligt bra packat. Köpte ascended heroes pack. Verkligen bra skyddat. Ok leveranstid men det Àr ingen stress. Drog en pikachu så det Àr legit butik.
Trevlig butik och snabb Ã¥terkopplingâŠ
Trevlig butik och snabb Ã¥terkoppling via mail. VÀl paketerat, rekommenderar ððððð
Rekommenderar 5/5!!
Hade det jag ville ha på lager nÀr ingen annan kunde hjÀlpa mig. Fick paketet på 3 dagar och Àr extremt nöjd med förpackningen och innehållet! Super snabb och bra kundservice 5/5.
Rekommenderar Auroradex starkt!
Riktigt nöjd bra
Riktigt nöjd bra , snabb leverans och seriöst företag , tummen upp
Toppen paketering och snabb leverans.
100procent nöjd
Snabb leverans, grymt bra paketerat och sen att nått litet extra skickades med gratis blev en trevlig överraskning
Snabb bra leverans!
Snabb bra leverans!! Ficken med en Hisuian Zoroark VSTAR (s10a 062/071) på köpet!!
Tack auroradex!
Jag fick en bra paketerad booster box för ett bra pris, fick också med ett gratis EX kort. Tack Auroradex!
Snabb leverans och bra paketerat
Snabb leverans och bra paketerat, fick Àven med ett single card â€ïž
Dunder Hemsida!
VÀldigt ordentligt och proffsigt packat.
VÀldigt ordentligt och proffsigt packat.
Bra priser och snabb leverans
Bra priser och snabb leverans! Extra + för bra med emballage i paketet så sakerna såg prestine vid ankomst. Tack för kortet!
Snabb och bra leverans
Snabb och bra leverans, varorna var bra förpackade! Kommer definitivt att handla hÀr igen!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹