Autobox

Trustpilot にアクセスしおいただき、ありがずうございたす。残念ながら、このペヌゞは䞀時的に閉鎖しおおり、新芏レビュヌをお受けできたせん。ご質問がありたしたら、ご遠慮なくお問い合わせください。

䌁業情報

1. カヌディヌラヌ
  2. 自動車修理店
  3. 䞭叀車ディヌラヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Velkommen til vores side. Vi driver et vÊrksted hvor vi yder reparationer af alle bilmÊrker og vi kÞber, sÊlger og bytter biler

• Jegstrupvej 58, 8361, Hasselager, デンマヌク

• auto-box.dk

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 0ä»¶

レビュヌを曞く

レビュヌの確認を行いたす

Aldrig har jeg oplevet noget så dårligt og uprofessionelt!

MÞdte op til et tomt vÊrksted hvor folk fÞrst kom dallerne som det nu passede dem både 5,10,15min over 9.00 hvor bilen skulle afleveres.
Mekanikeren vidste knap hvad aftalen med bilen var. Ej havde han heller fået bestilt den reservedel hjem der skulle bruges.
Det viste sig den fÞrst kunne blive leveret ugen efter.. Jeg måtte derfor kÞre forgÊves hjem igen. Aldrig har jeg oplevet noget så dårligt og uprofessionelt!

2020幎6月3日
自発的なレビュヌ

Her er der tale om en ........!!!!

Her er der tale om en .......!!!
KÞbte en Ford Puma, i slutningen af august 2019. Jeg var dum nok til at ha tillid til manden, men da jeg kom hjem fandt jeg ud af at km var skruet 100.000 tilbage, bagklap kan ikke holdes åben, bagsÊde kan ikke lÊgges ned. Og vÊrst af alt, jeg blev tilmeldt som forsikringskunde i Topdanmark, selvom jeg udtrykkeligt havde bedt om IF. Det har nu kostet mig 3500kr at komme ud af miseren.
Manden er ligeglad med sine kunder. Når de har kÞbt!!!

2020幎2月24日

KÞbte en Êldre Saab

KÞbte en Êldre Saab, 3 uger efter er morteren fÊrdig, det eneste de siger er at de gerne vil lave den men på min regning, respektlÞst siger jeg bare, havde givet 5 stjerne hvis de havde vÊret fair at annullere handelen som jeg forslog, ak ja håber bare der ikke er andre der begår samme fejl at handle der.

2019幎12月11日
Autobox ロゎ

Autobox からの回答

Hej Alexander

Det en bil til 11.000kr som er solgt uden garanti, som du var klar over. Vi tilbÞd dig at lave den på VORES regning og ikke på din som du påstår.
Din anmeldelse er ikke fair, men tak alligevel👍

Jeg kÞbte en brugt Peugeot 308 hos

Jeg kÞbte en brugt Peugeot 308 hos bilforhandler AutoBox i Aarhus, men motoren viste sig at vÊre defekt, så den kun kunne kÞre få måneder.
Bilen var solgt til mig med lovpligtig garanti, men forhandleren Alaa Mansour vil hverken betale reparation eller tage bilen tilbage. Nu har jeg fået fuld medhold fra AnkenÊvnet for Biler, men AutoBox nÊgter at fÞlge dommen. Hvad burde sådan et firma kaldes?

2019幎10月7日
自発的なレビュヌ

Jeg har kÞbt en bil hvor vi aftaler han

Jeg har kÞbt en bil hvor vi aftaler han nok skal udbedre de fejl der er, som vi konstatere inden kÞb.

Det gÊlder kun indtil pengene er overfÞrt. EfterfÞlgende skifter han olie og en stÞddÊmper på den. Klonk lyden og esp lampen viger han fra, og mener det havde vi ikke aftalt :/ så nu skal jeg til at ta turen med fdm og jurister for at handlen kan gå tilbage indenfor 2 måneder har brugt vejhjÊlp 2 gange nu :/ de bliverer en dyr bekendtskab

2018幎11月5日

KÞbte en bil i marts måned 2017.a

KÞbte en bil i marts måned 2017.
Bilen var gennemgået, fejlfri og nysynet af Autobox.
Nu i december (2017) efter at bilen har vÊret fem gange på vÊrksted, har jeg måtte opgive, da udgifterne på vÊrkstedsregningerne er for store.
Jeg har solgt bilen med et tab på 23.300,-kr. (KÞbte bilen for 33.000,-kr) Bilen var behÊftet med så mange fejl, at udgifterne til reparationerne blev for hÞje til bilens vÊrdi.
Uacceptabel oplevelse...

2017幎12月15日

Salg af bil..

Jeg ringer til en sÊlger ca. kl 9 om morgenen og aftaler, at komme og se på en bil, som er til salg, efter kl 13. Jeg kÞrer helt fra Odense op mod jer, ringer til jer igen ca. kl. 12.30 for at fortÊlle jeg er der om ca. 30 min, og får så at vide at bilen er solgt... Mange tak!

2017幎9月19日