Goed en netjes geholpen, top bedrijf
Goed en netjes geholpen, mooie wagen gekocht voor een nette prijs, auto,s worden super netjes en mega schoon afgeleverd.
レビュー依頼の記録がありません
この企業は顧客にレビューを依頼していないため、レビューが全体の意見を反映していない可能性があります。
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Ga nooit naar deze gozer me auto werd opgehaald door hem voor apk en meer niet wn heeft toenbme auto moet willig gesloopt en me auto eigenlijk total los verklaar en heeft gewoon lopen liegen
Want heb me audi over laten gaan naar een ander bedrijf en die zij nee auto js helemaal goed is niks mis mee al met al hij heeft mijn audi gewoon willen verkopen met dikke winst en mij er 2.000 voor willen geven terwijl die 6 tot 7k waard nog is. Al met al tis gewoon een kk oplichter
Wat een top Gozer! Hele fijne ervaring gehad! Zeker een aanrader!
Z ręką na sercu moge polecić komis Pana Bartka. Współpraca jest przejrzysta i szybka. Wszystko załatwione szybko. Polecam z całego serca.
Al mijn auto’s komen van dit bedrijf af. Al 20 jaar vaste klant. Nooit geen gezeur gehad, goede service. Staan direct klaar. Auto wordt netjes gekeurd. Meerdere kleinere auto’s gehad als 2e auto erbij en zodra ik iets nieuws zocht kon ik meteen weer langskomen om iets nieuws uit te zoeken. Fijne en eerlijke mensen. Betrouwbaar en zeker een aanrader.
Ik kwam helemaal uit Amsterdam om bij dit bedrijf een auto te kopen. Ik werd hartelijk ontvangen kreeg een heerlijke kop warme chocolademelk aangeboden en kon al vrij snel een proefrit maken in de auto die ik later ook zal kopen. Damian die mij uitstekend geholpen heeft en eerlijk was over de auto, gaf mij een goeie prijs en ben inmiddels een week de trotse eigenaar van deze auto.
Ik ben zeer tevreden over mijn nieuwe auto en de service die ze bieden en wat ze nog allemaal voor je doen als je daar iets gekocht hebt. Ga zo door Bart !
p.s Ik rijd nu al ruim een maand met de auto en hij bevalt uitstekend
Goed bedrijf komt zijn afspraken na en als er wat is kun je altijd bij hem terecht.
Prettig iemand om zaken mee te doen
Fijne zaak
Goede afspraken , fijne afhandeling
Komt zijn woord na
En een gezellige man
Zal er zeker vaker zaken mee doen
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。