AUTODOC je online obchod s autodielmi ÄÃslo 1 v Európe. ZdieÄŸame vaÅ¡u vášeÅ pre autá a pomáhame vám uÅ¡etriÅ¥ peniaze na opravách áut.
Autodoc App
Autodoc Site
Autodoc Club
YouTube
ÄÃm sme známi:
Náš prÃstup zameranÜ na zákaznÃka. Náš tÃm podpory tvoria kvalifikovanà odbornÃci, ktorà hovoria 23 jazykmi a sú vÅŸdy pripravenà pomÃŽcÅ¥ akÜmkoÄŸvek spÃŽsobom.
Rozsah a rozsah trhu. Za 17 rokov nášho pÃŽsobenia na trhu sme zÃskali 13 miliónov spokojnÜch zákaznÃkov v 27 európskych krajinách. Denne expedujeme viac ako 35 000 objednávok.
Náš sortiment produktov. Ponúkame viac ako 4 milióny produktov pre viac ako 166 znaÄiek automobilov od svetoznámych vÜrobcov.
Cenová dostupnosť a cenové vÜhody. AUTODOC je online platforma s férovÜmi cenami a rÎznymi špeciálnymi ponukami a vÜpredajmi.
Multiplatformové sluÅŸby. ZákaznÃci mÃŽÅŸu rÜchlo a jednoducho vyhÄŸadávaÅ¥ autodiely pomocou webovej stránky aj aplikácie. PresvedÄte sa sami, akÜ nákladovo efektÃvny a pohodlnÜ mÃŽÅŸe byÅ¥ proces nákupu autodielov.
Odbornosť v oblasti opráv automobilov. Na našich kanáloch YouTube nájdete viac ako 3 000 návodov na vÜmenu autodielov.
Kontaktujte nás
FAQ