3.4

過去12か月のレビュー数: 4

レビューを書く

レビューの確認を行います

5つ星のうち1の評価

Van droomauto naar kostbaar hoofdpijndossier

Wij hebben in maart 2025 een Citroën C5 Aircross gekocht bij Autohoogendoorn. Op het moment van aankoop waren wij ontzettend blij met de auto. Het was een grote aankoop voor ons gezin en we gingen ervan uit dat we een betrouwbare auto kochten waar we jarenlang plezier van zouden hebben. Sterker nog: we hadden graag een positieve review geschreven, want de auto leek aanvankelijk precies wat we zochten. Helaas sloeg die blijdschap al snel om in teleurstelling. Bij de verkoop werd aangegeven dat de auto volledig was nagekeken, een nieuwe APK had gekregen en dat de distributieriem recent vervangen was. Nog geen jaar later moesten alle vier de banden worden vervangen vanwege ernstige trillingen. Kort daarna viel de auto tijdens een reis door Frankrijk volledig stil. Wat volgde was een periode van pechhulp, overnachtingen, vervangend vervoer, transport naar Nederland en uiteindelijk een langdurig technisch en juridisch traject. Uit onderzoek van een gespecialiseerd autobedrijf bleek dat de distributieriem juist in slechte staat verkeerde en dat er sprake was van vervuiling in het oliesysteem, met aanzienlijke motorschade tot gevolg. De herstelkosten liepen daardoor op tot duizenden euro's. Wat ons misschien nog wel het meest heeft teleurgesteld, is hoe de situatie daarna is verlopen. De communicatie met Autohoogendoorn/Arco verliep traag, op reacties moesten wij regelmatig zelf aandringen en er ontstond een langdurige discussie over aansprakelijkheid en herstel. Uiteindelijk zijn wij veel tijd, energie en geld kwijtgeraakt aan een probleem waarvan wij hadden gehoopt dat het nooit zou ontstaan bij een auto die nog geen jaar eerder was aangeschaft. Wij begrijpen dat er bij een gebruikte auto altijd iets mis kan gaan. Dat is op zichzelf niet eens het grootste probleem. Voor ons is vooral belangrijk hoe een verkoper vervolgens met zo'n situatie omgaat. In ons geval heeft het hele traject geleid tot veel frustratie, onzekerheid en verlies van vertrouwen. Waar Autohoogendoorn/Arco in eerste instantie nog overkwam als een meedenkende verkoper, kregen we later vooral te maken met de boodschap dat hij "nooit de kans heeft gekregen om te helpen". Naar ons gevoel hebben wij daar juist meer dan genoeg ruimte voor geboden, maar volgde er pas snel reactie nadat wij juridische bijstand hadden ingeschakeld. Na vijf maanden hebben wij ervoor gekozen de auto op eigen kosten te laten repareren. Op dat moment stond de auto al maanden stil en was inmiddels ook de achtervering defect geraakt. En toch wilde Autohoogendoorn/Arco het voertuig eerst op de eigen locatie beoordelen voordat er over herstel kon worden gesproken. Daarnaast bleven we van mening verschillen over welke kosten wel en niet voor rekening van Autohoogendoorn/Arco zouden moeten komen. Omdat wij de situatie niet langer wilden laten voortduren, hebben wij besloten het herstel zelf te laten uitvoeren. Uiteindelijk kost dit ons ongeveer €4.000 extra. Voor ons is deze aankoop uitgegroeid tot een kostbaar, tijdrovend en energieverslindend traject dat we niemand zouden toewensen. Ons advies aan toekomstige kopers is daarom om bij Autohoogendoorn/Arco niet alleen door te vragen naar de staat van de auto, maar belangrijke mededelingen en uitgevoerde werkzaamheden ook zoveel mogelijk met documentatie of facturen te laten onderbouwen. Achteraf gezien had dat ons veel discussie en onzekerheid kunnen besparen. Daarnaast raden wij aan om vooraf goed te kijken naar de garanties en voorwaarden die worden aangeboden. Wij hebben achteraf ervaren dat het ontbreken van een BOVAG-aansluiting, wat bij Autohoogendoorn het geval is, meer betekenis had dan wij destijds beseften. DAS rechtsbijstand dekt bijvoorbeeld niets hierdoor en juridische kosten komen voor eigen rekening. Ook merkten wij tijdens het traject dat er verschillende opvattingen bestonden over de rechten en plichten die voortvloeien uit de wettelijke regels rondom conformiteit bij consumentenkoop. Helaas hebben wij dat op een vervelende en kostbare manier moeten ontdekken.

2026年6月18日
5つ星のうち5の評価

Ik heb een peugeot 208 1.2 bouwjaar…

Ik heb een peugeot 208 1.2 bouwjaar 2023 gekocht bij auto bedrijf Hoogendoorn. Ik kreeg na een aantal weken tijdelijke storingen met de auto . Na telefonisch contact kon ik gelijk de auto brengen deze werdt uitgelezen en de storingen eruit gehaald . Na een aantal dagen begon het weer dus weer gebeld. Arco gaf aan om gelijk de auto weer te brengen en gaf aan om een grote inspectie te gaan doen. Na een aantal dagen auto terug de storing was gevonden en was helemaal opgelost . Het lag aan de zekeringkast en arco heeft het helemaal laten vervangen. Een hele goede service en alles wordt gelijk opgelost een aanrader om daar een auto te kopen de service staat daar voorop.

2026年6月13日
5つ星のうち2の評価

Kwalitatief goed op de markt zetten? Dan kan het beter!

Arco is aardige vent en had goed gevoel bij het bedrijf. Toch wel wat minpuntjes die ze ter harte kunnen nemen om te verbeteren:
- auto werd aangeprezen met diverse opties. Bleek echter tekst die dealer van nw Citroën c3 heeft. Optioneel snap ik nog maar als je hem te koop zet met o.a. getinte ramen en parkeersensoren? Dan verwacht je dat ook? Voor sommige een must en dan rijdt je voor niets naar Krimpen aan de Lek? (Voor mij geen must)
- met de proefrit bleek er 1000km meer op de teller dan aangeprijst. Dit te hebben gezegd stond er op de koopovereenkomst nog steeds verkeerde km-stand. Als je vervolgens garantie geeft voor 3 maanden of 10.000 km heeft dit invloed?
- 3 maanden garantie op motor en aandrijving? Laat ze dan maar omschrijven wat precies hieronder valt! Binnen 3 maanden was mijn thermostatische behuizing stuk. Reparatie: 300 euries. Uit coulante betalen hun de helft en ik de andere helft? Dat zou het geval zijn als het geen onderdeel van de motor was. Bij het nagaan en bevragen van 3 automonteurs is het toch echt een essentieel onderdeel van de motor! Volgens hun niet want was onderdeel van de waterkoeling wat toevallig op de motor was geschroefd😂maarrrrrr ze waren nog een keer coulant en deelde het nog een keer door de helft. Ik moest nu 75 euries betalen. Maar gedaan om geen discussie meer te hebben en geen risico te lopen mijn auto niet mee te krijgen 😳 maar netjes? Nee.
Wil je jezelf kwalitatief goed op de markt zetten? Bovenstaande dan maar niet doen, lijkt mij😉

2026年2月1日
5つ星のうち5の評価

Top service

Recent een auto voor mijn dochter gekocht bij Autohoogendoorn. Geen gladde verkooppraatjes maar alles werd verteld over de auto en de vorige eigenaar. Verkoper Brendt hielp ons erg goed. Toen we de auto voor het eerst gingen bekijken was er nog sneeuw op de auto, dat werd allemaal weggehaald voor de proefrit. De koop was snel gesloten omdat wij eengoed gevoel hadden en nog steeds
hebben. Mijn dochter is super blij. Enige minpunt is zat zij het erg druk hebben met klanten. Maar zie dit minpuntje als een teken van succes.

2026年1月18日

レビューの対象になっている企業の方へ