AV-Connection Sverige レビュヌ

TrustScore 5段階評䟡の5

レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち5の評䟡

En av de bÀsta! Produkten jag bestÀllde var slut i lager med okÀnt leveransdatum frÃ¥n producenten. Jag bestÀllde i nov. 2025 och leveransen kom i juli 2026, men under hela vÀntan sÃ¥ fick jag kontinu... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Jag tÀnkte köpa WiiM Ultra pÃ¥ ett stÀlle som heter Audio Reference Sthlm! Deras WiiM Ultra-bestÀllningar hade fastnat i tullen och efter lite sökande sÃ¥ hittade jag er 😀 BestÀllningen gick jÀttesnabb... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Snabbt och bra svar pÃ¥ mail! Och enkelt att skicka tillbaka en felaktig kabel, om Àn dyrt. Det enda jag hade önskat var att de inte anvÀnde sig av PostNord i Sverige. SÀmsta leverantören av post och... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Första gÃ¥ngen jag handlar hos AV-Connection och det var enkelt att bestÀlla. Leveranstiden stÀmde till 100%. SÃ¥ hÀr skall en leverans fungera. Jag vill utöver detta lÀgga till att AV-Connection... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 87ä»¶

レビュヌを曞く

5぀星のうち5の評䟡

Fantastiskt bra service och råd

Fantastiskt bra service och råd inför köp och de går verkligen hela vÀgen för att se till att man blir nöjd som kund. Kommer definitivt tillbaka nÀsta gång jag vill uppgradera systemet vidare. SÀrskilt stort tack till Anders på den danska sidan som hjÀlpt mig med två köp hittills!

2025幎8月25日
5぀星のうち3の評䟡

Lite otydlig produktöversikt

Det var en aning otydligt över vilken rem som var rÀtt

2025幎8月21日
AV-Connection Sverige ロゎ

AV-Connection Sverige からの回答

Hej Claes.

Vi har forespurgt om lidt flere oplysninger på dig, da du ikke har indtastet noget reference nummer i anmeldelsen. Du er ikke vendt tilbage med yderligere oplysninger så vi har mulighed for at hjÊlpe dig bedst muligt. Husk at du altid har mulighed for at tage fat i vores kundeservice som sidder klar til at rådgive og hjÊlpe i forbindelse med vores produkter.

M.v.h.
Allan Rasmussen
Kundeservicechef
AV-Connection A/S

OvÀrderlig hjÀlp

Tack AV connection och Christian för helt ovÀrderlig hjÀlp med mitt Beo-system. NÀr ingen hjÀlp gått att få från annat håll, inte ens från Beo. Dessutom snabb prickfri leverans. Kommer handla all kommande elektronik och tillbehör hÀr.

2025幎7月9日
5぀星のうち4の評䟡

Verkar vara en bra butik för en del signal-adaptrar och möjligen skÀrmkablar(och lite mer)

Har bara bestÀllt från från kanske tre gånger, men dom verkar ha en del grejjer på lager som man har anvÀndning för. Så i mitt fall har det varit mest datorskÀrm relaterat.

(Senaste bestÀllningen/hÀndelsen):
Testade och sökte/googlade efter en DVI Dual-Link till Displayport-kabel, då jag anvÀnder en Asus VG248QE som har stöd för 144hz (fast som jag anvÀnder som sekundÀr skÀrm nu). Medans den som jag anvÀnder, har en (upptagen)Displayport och en HDMI som jag har att vÀlja på istÀllet.

Såg då att AV-Connection hade ett gÀng, och bl.a (kanske) den typen som jag var i behov av.

SjÀlvklart blev det köpet/den bestÀllningen fel, så jag fick returnera.
(Råkade vÀlja en med Displayport i den andra Ànden, nÀr jag hade tÀnkt vÀlja HDMI. SjÀlvklart har jag min egen ivrighet att tacka för hÀr! ;P )

(I övrigt så vet jag fortfarande inte om min idé hade funkat).

NÀr det kommer till retur, så försökte jag ta via Klarna. Fast dom hade tydligen inte fixat returprocessen för det Àn, så jag skrev till dom strax efter jag blev ombedd (i sjÀlva retur-delen) att ange en "Swift"-kod, vilket jag inte förstod mycket om.

(Dom skriver i övrigt tillbaka på danska vad jag mÀrkt. Och jag har fortfararande inte frågat dom ifall dom anvÀnder google översÀttning, då jag har skrivit till dom på svenska. Men kommunikationen gick Àndå bra dÀr.)

Tydligen var det för att jag hade handlat via Klarna, och att det var relativt nytt för dom.

Men dom skulle tydligen ta itu med det.

Blev erbjuden en returetikett från en av dom via klarna för 89kr.

Gick istÀllet via Klarnas egna retur-del. Så jag fick en notis strax efter (möjligen någon dag, eller så) som en lÀnk i ett sms från postnord.
Så jag slapp tydligen betala kostnaden av retursedel från AV-Connection.

Somsagt.. Ingen dålig butik. Möjligen att returen kanske var lite bökig.

Sen har jag bara utfört kanske totalt 2-3 bestÀllningar från dom, så jag kan tyvÀrr inte yttra för mycket om dom.

2025幎6月28日

Trustpilot ゚クスペリ゚ンス