De stickers zijn geweldig! Precies zoals afgebeeld op de preview en de afwerking overtrof mijn verwachtingen. Bovendien zijn de stickers scherp geprijsd en werden ze snel geleverd.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Vrije keuze hoe het kaartje eruit komt te zien, alleen de lay-out niet altijd even gemakkelijk de zinnen soms lastig om die recht onder elkaar te krijgen
äŒæ¥ãåçããŸãã
Ik heb een bestelling ontvangen die grotendeels niet klopt qua tekst, grootte en aantallenâŠ.. Zeker niet tevreden dus. Heel jammer. Ik hoop gebeld te worden door de klantenservice zodat we dit kunn... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hele fijne service! Ik werd goed en snel geholpen met mijn vragen. De stickers zijn van hoge kwaliteit en werden snel geleverd.
Avery is de specialist in etiketten en andere kantoorartikelen. Ontdek ons veelzijdige assortiment en onze gratis software oplossingen en bekijk alle tips en inspiratie voor het ontwerpen en printen van onze producten.
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Cobolweg 3, 3821 BJ , Amersfoort, ãªã©ã³ã
顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸã
ãã®äŒæ¥ã¯ãããžãã£ãããã¬ãã£ãããåããã顧客ã«ã¬ãã¥ãŒãäŸé ŒããŠããŸãã
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 81ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž48æé以å ã«åç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Fijne online tool erbij om je stickers te personaliseren.
Prima product en makkelijk te monteren. Goed verpakt met alle bijbehorende montage materiaal.
Alleen was de bezorging van DHL erg slecht. We kregen een mail, dat er voor de ontvangst getekend moest worden. Echter zonde dat er aangebeld was stond pakket voor de deur. Gebeurt vaker bij DHL
Makkelijk zelf een sticker ontworpen door een afbeelding te uploaden. Zeer netjes afgeleverd en de stickers zijn heel mooi.
Goed en helder telefonisch advies vooraf. Ook erg tevreden met de het eindprodukt.
Ruim assortiment tegen een aantrekkelijke prijs. Zeker voor herhaling vatbaar. Levertijd is een paar dagen maar dat is prima.
Ja mensen van Avery, ik kan alleen maar zeggen super goed gedaan. Vanaf bestelling tot aan levering.
Ga zo doorâŠ..

Avery Benelux ããã®åç
Zelf printen lukte niet goed, maar met de printservice besparen we veel tijd. Snelle service!

Avery Benelux ããã®åç
Duidelijk product en op de site goede beschrijving hoe te drukken, met een handig programma tool om leuke etiketten zelf af te drukken.

Avery Benelux ããã®åç
Ik ben een terugkerende klant bij Avery en net als bij eerdere bestellingen ben ik ook nu weer helemaal tevreden. Avery heeft een gebruiksvriendelijke website, een goede prijs-kwaliteitverhouding en er wordt snel geleverd.
De site is makkelijk en overzichtelijk. Heel veel verschillende adresmaat stickers hebben zij. Ook in kleinere bestelling. Dan bij ontvangst van de adresstickers is er een tool die je makkelijk maakt om de adresstickers vorm en inhoud te geven.
Etiketten voor kruidenpotjes besteld. Zoals ik gewend ben van Avery zijn de etiketten van topkwaliteit, maar in verhouding wel duur. Vanaf 35000 etiketten betaal je 0,36 cent per vel, maar ja, ik heb maar 48 kruidenpotjes. Voor de kleinste hoeveelheid (25 vellen) betaal je 1,14 per vel, een dikke 300% meer. Inclusief de buitenproportionele verzendkosten (4,90 voor gewone brievenbuspost) heb ik voor de 48 benodigde stickertjes dus 33,30 moeten neertellen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã