AzurAqua Waterfilterkan レビュー

TrustScore 5段階評価の4.5

レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち5の評価

Ene dag besteld en volgende dag al binnen! Makkelijk om te installeren plus gratis tds meter om water te meten! Ben zeer tevreden,maar hij filtert niet naar0%!Maar voor alle troost geen een met... もっと見る

5つ星のうち2の評価

Got this thing gifted to me by my parents as I've moved out recently and was really happy until I went to the website to buy filters in bulk. I found AI slop in their marketing which might be the most... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik heb nog positief nieuws over het gebruik van Azur Aqua water filters. Wij hebben de filterkan met 2 extra filters meegenomen naar Spanje. Wij zijn daar 2 maanden aan het overwinteren. Spanje heeft... もっと見る

5つ星のうち5の評価

Ik ben zeer tevreden over het product en de afhandeling van mijn bestelling. Het filtersysteem is gebruiks vriendelijk en gratis retourneren van filters vind ik een meerwaarde

企業情報

5. 水処理工場
  6. 水道事業会社

AzurAqua Waterfilterkan について

当該企業による記述

Verwijder PFAS, Kwik, Lood en Chloor uit jouw Kraanwater met de AzurAqua® Waterkan

Deze pitcher filtert PFAS, Chloor, Lood en Kwik uit uw drinkwater. Verminder effectief de totale opgeloste vaste stoffen (TDS) in uw kraanwater van gemiddeld niveau 260 naar 0; waardoor de veiligheid van uw drinkwater wordt gegarandeerd.

• Geavanceerde Filtratie: Verwijdert effectief schadelijke stoffen (o.a. PFAS, Kwik, Lood en Chloor) en verbetert de smaak van je water.
  • Duurzaam en Veilig: Gemaakt van BPA-vrije en loodvrije materialen.
  • Milieuvriendelijk: Vermindert het gebruik van plastic flessen.
  • Gecertificeerde Kwaliteit: CE en IAPMO-gecertificeerd voor betrouwbaarheid en veiligheid.
  • TDS Waarde 0: Verlaag de TDS waarde van uw kraanwater van gemiddeld 260 naar 0 met de Waterfilter van AzurAqua.
  • Vervangingsfilters vanaf €13,95 per filter!

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 201

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Goede service . Vraag gesteld per mail gelijk beantwoord. Top.

2025年12月16日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Dank je wel voor je review. We proberen vragen altijd zo snel mogelijk op te pakken (ook tijdens deze drukke dagen), dus het is leuk om terug te horen dat dit gewaardeerd wordt.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering. Filter doet wat er beloofd wordt. Tevreden klant.

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Wat fijn om te horen dat de levering snel was en dat het filter precies doet wat het belooft. Daar doen we het voor!

5つ星のうち5の評価

heel goede ervaring… en bij onduidelijkheden een goede hulp!

Het is een heel goede ervaring omdat ik volledig werd begeleid door jullie bedrijf waar een zekere Marjan werkt
Die op een heel vriendelijke manier, mijn foutje heeft kunnen recupereren. Mijn dank daarvoor en een heel fijn eindejaar voor haar en jullie bedrijf.!
Mieke De Geyter

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Bedankt dat u deze moeite neemt om ons te bedanken!

Geen zorgen hoor, een foutje maken kan iedereen overkomen. We zijn juist heel blij dat Marjan u zo goed heeft kunnen helpen en dat de begeleiding vanuit ons team als prettig is ervaren. Ik zal deze mooie complimenten direct aan Marjan doorgeven; ze zal dit enorm waarderen!

Heel erg bedankt voor uw vertrouwen in AzurAqua en wij wensen u natuurlijk ook een prachtig, gezond en zuiver eindejaar toe!

5つ星のうち3の評価

Het gewicht van de kan mag wat minder.

Levering snel en goed. Helaas is de kan wel erg groot en zwaar. Zeker met water er in.

2025年12月12日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Bedankt voor je review en het compliment over de snelle levering!

We begrijpen je punt over het gewicht en de grootte van de kan; door het robuuste materiaal en de grote filter is hij inderdaad aan de zware kant, zeker als hij helemaal vol zit. Bedankt voor deze tip, we nemen dit mee.

Een handige tip die we vaker horen: vul de kan op het aanrecht en schenk het gefilterde water over in een kleinere, lichtere karaf of glazen fles. Zo geniet je wel van het zuivere water zonder steeds de zware kan te hoeven tillen.

5つ星のうち5の評価

Snel bezorgd en water heerlijk van…

Snel bezorgd en water heerlijk van smaak.
Water nu 004 op TDS meter!

2025年12月13日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Dank voor de fijne review! Goed om te horen dat de levering snel was en dat u zo tevreden bent over de smaak en de TDS-waarde. Mocht u onverhoopt nog vragen hebben, dan helpen we u graag verder via azuraqua.com/vragen.

Lekker drinkwater

Het water uit de kan is lekker van smaak. Een groot smaak verschil met gewoon kraanwater. Ik gebruik dit ook om te koken en thee te maken omdat pfas niet verwijderd kan worden door water te koken. Daarom is de kan ook goed van grote om meerdere flessen per dag te vullen met lekker water. Ook als er een probleem is word er goed en zeer adequaat op gereageerd en gaan ze mee op zoek naar een goede oplossing. Ze Zijn zeer vriendelijk en antwoorden snel.Geen seconde spijt van deze aankoop

2025年12月12日
自発的なレビュー

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Hartelijk dank voor deze uitgebreide en mooie review! Fijn om te lezen dat u zo’n duidelijk verschil proeft en de kan dagelijks met plezier gebruikt, ook voor koken en thee. Mocht u onverhoopt nog vragen hebben, dan staan we voor u klaar via azuraqua.com/vragen.

Prima service

Snelle levering, duidelijke info, alleen wat duur.

2025年12月11日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Bedankt voor je review! Fijn dat de levering snel was en de info duidelijk. We begrijpen dat je de prijs wat hoger vindt.

Daarom onze tip: profiteer van de stapelkorting! Door meerdere filters tegelijk te bestellen, krijg je de hoogste kwaliteit tegen de voordeligste prijs per filter.

5つ星のうち4の評価

Snel en efficient en product perfect…

Snel en efficient en product perfect verpakt

2025年12月10日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Bedankt voor deze mooie review! Wat goed om te horen dat alles snel en efficiënt is verlopen.

Wist je dat de AzurAqua Waterfilterkan ook bijdraagt aan een langere levensduur van apparaten zoals waterkokers en koffiemachines?

Voor meer informatie en antwoorden op veelgestelde vragen kun je altijd terecht op AzurAqua.com/vragen

Water

Heel tevreden van ..eindelijk eerlijk drinkwater en geen flessen meer ..was ook snel geleverd aan huis. Goede aankoop van jaar 2025 .
Bedankt.

2025年12月9日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Dank je wel voor je mooie review Nancy! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent en nu kunt genieten van eerlijk drinkwater, zonder flessen. Goed om te weten dat de levering ook snel is verlopen. Een geweldige aankoop om 2026 goed mee te starten. Bedankt voor het delen!

Alles perfect verlopen

Alles perfect verlopen. Met dank.

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat alles perfect is verlopen. We wensen je veel plezier met de AzurAqua Waterfilterkan. Mocht je onverhoopt nog vragen hebben, dan staan we uiteraard graag voor je klaar via onze klantenservice.

Snelle bezorging ...

2025年12月7日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Dank je wel voor je fijne review! Wat goed om te horen dat alles perfect is verlopen. We wensen je veel plezier met de AzurAqua Waterfilterkan. Mocht je onverhoopt nog vragen hebben, dan helpen we je uiteraard graag verder.

Snel geleverd

Snel geleverd, je krijgt bericht als ze het pakje versturen altijd handig om te weten .

2025年12月7日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel is verlopen en dat de verzendmelding als prettig is ervaren. We wensen je veel plezier met je bestelling.

5つ星のうち5の評価

Snelle levering en goede service

Snelle levering en bij een probleem lossen ze het goed op. Beter dan verwacht zelfs.

2025年11月29日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Dank je wel voor je mooie review! Fijn om te horen dat de levering snel was en dat we je goed hebben kunnen helpen bij het oplossen van het probleem. Geweldig dat onze service zelfs beter was dan verwacht. Nu lekker genieten van heerlijk gefilterd water.

5つ星のうち4の評価

Mijn bestelling is goed verlopende…

Mijn bestelling is goed verlopende kwaliteit is goed en degelijk
ik beveel deze firma aan!

2025年11月28日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Wat een mooi compliment, dank je wel!

Fijn om te horen dat je bestelling goed is verlopen en dat je de kwaliteit als goed en degelijk ervaart. En dat je ons aanbeveelt, is fantastisch!

Mocht je in de toekomst nieuwe filters nodig hebben, denk dan aan onze stapelkorting om de voordeligste prijs per filter te krijgen.

Zeer snelle service

Zeer snelle service. Is niet nodig, maar wel prettig

2025年12月4日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Wat een mooi compliment over onze service!
Dank je wel voor je review. Fijn dat je dat zo ervaren hebt!

Top product..

Alles vlgs afspraak, goede uitleg en top produkt

2025年11月27日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Dank je wel voor je review. Het is voor ons heel belangrijk dat we onze afspraken nakomen en dat de uitleg duidelijk is. En natuurlijk dat je zo blij bent met het product!

Adequaat en snel.

2025年11月25日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Dank je wel voor je review! Fijn om te horen dat je de service als adequaat en snel hebt ervaren.

5つ星のうち1の評価

Water heel vies

Nieuw gekocht heel vaak gespoeld en gedaan , eerst smaakte water bitter later naar vis . Niet te doen , nu uit pure ellende maar een nieuwe filter besteld . De nog niet geïnstalleerd, maar tot nu toe zeer ontevreden dus

2025年12月2日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Dank je wel voor je bericht, Marleen. Sommige klanten ervaren een verandering in de smaak; dit is gelukkig eenvoudig te verklaren én op te lossen. Wanneer je water filtert, kan de smaak inderdaad veranderen, zeker als je jarenlang gewend bent geweest aan ongefilterd water. Verontreinigingen zoals lood, kwik en PFAS worden dankzij AzurAqua uit het water gefilterd, wat invloed kan hebben op de smaak.

Neem alsjeblieft contact op met klantenservice@azuraqua.com
Dan kijken we direct met je mee en lossen we het voor je op.

Heel fijn product.

Heel fijn product.
Goedeavond afhandeling.
Blij met aanschaf.
Voelt erg goed om dit voor mijn gezin te kopen voor goede gezondheid.

2025年5月12日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Wat een prachtige review, dank je wel!
Geweldig om te horen dat het product zo goed bevalt en dat de afhandeling naar wens was. Fijn dat je je blij voelt met de aanschaf en wat mooi dat je dit doet voor de gezondheid van je gezin.

5つ星のうち4の評価

Het werd snel bezorgd! Geen vertaling!

Het werd snel bezorgd!
Goed verpakt.
Kan alleen vertaling in de mail wel openen maar er verschijnt géén tekst!!!
Dat is wel jammer.

2025年11月23日

AzurAqua Waterfilterkan からの回答

Dank je wel voor je bericht en de fijne woorden over de snelle levering en verpakking.
Jammer dat de vertaling in de mail niet zichtbaar was, dat lossen we natuurlijk graag voor je op.

De Nederlandse handleiding is uiteraard beschikbaar. Je kunt deze vinden via:

azuraqua.com/handleiding
azuraqua.com/hulp
Of zoek in Google op “Nederlandse handleiding AzurAqua”

Mocht je nog ergens vragen over hebben of extra hulp nodig zijn, laat het gerust weten via klantenservice@azuraqua.com k help je graag verder.

Trustpilot エクスペリエンス

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。