Vi tog i forÃ¥ret 2021 Skipper Starter kurset hos Jacob. Teorien var on-Line og resten var over 4 weekender. Vi kom som nybegyndere, men blev klar til at sejle trygt og sikkert, sÃ¥ vi nu kan bygg... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Alt for kort tid til så meget teoretisk materiale.
äŒæ¥ãåçããŸãã
Super fint duelighedskursus D. 1/4 - 3/4 - 22. Som jeg varmt og klart kan anbefale til alle, der Þnsker solid viden om navigation, sÞret, brand og sikkerhed. Det, der gÞr det sÃ¥ super er ikke mindst u... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Jeg kan kun give den bedste anmeldelse! jeg har lige afsluttet Yachtskipper 3 ved bÃ¥dkurser.dk. Et hammer godt setup med en masse godt materiale og videoer til hjemmetrÊning, som jeg ikke tror, at m... ãã£ãšèŠã
A.P. MÞllers Allé 55', 2791, DragÞr, ãã³ããŒã¯
æè¿ã®ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ã¯ãããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Jacob er en super god underviser, passioneret for faget og gÞr alt hvad han kan for at give kursisterne en god oplevelse
Super fint duelighedskursus D. 1/4 - 3/4 - 22. Som jeg varmt og klart kan anbefale til alle, der Þnsker solid viden om navigation, sÞret, brand og sikkerhed. Det, der gÞr det så super er ikke mindst underviser Jacob Mouritzen, der med stor kunnen og indsigt har fÞrt mig og mine med studerende gennem teorien. Faciliteterne, lokalerne og gratis kaffe, samt mine med studerende var alt sammen til ug og stjerne. Det kan kun anbefales Bådkurser.dk

BÃ¥dkurser.dk ããã®åç
Har lige taget VHF certifikat hos Jacob.
Kursets opbygning fungerer fint med fokus på den praktiske betjening af VHF Žen. Selve eksamen tages ved kursets begyndelse på baggrund af selvstudie samt et par trÊningseksamener.
Et spÊndende kursus

BÃ¥dkurser.dk ããã®åç
Har taget Y3 og har hele vejen igennem - fra tilmelding til eksamen - vÊret i de allerbedste hÊnder. Og underviser Jacob brÊnder for at ALLE kursister får en god oplevelse, uanset hvilken sejlbaggrund vi kom med, og undervisningen er på et meget kompetent fagligt niveau. Det intensive hold med 6 kursister gav plads til alle og der blev samtidig lagt vÊgt på en god stemning. Moderne indbydende lokaler. Kan varmt anbefales.

BÃ¥dkurser.dk ããã®åç
Har lige gennemfÞrt Y3 og kan varmt anbefale dette kursus. Du skal ikke bare tage det fordi du evt. behÞver dette til at fÞre et skib over 15 m. men også en god opfriskning til dit dueligheds bevis og så andre emner der er meget relevante.
Super moderne undervisnings lokaler og undervisere med stor sejler erfaring, der brÊnder for at lÊre fra sig.
Så tak til bådkurser.dk, jeg vender tilbage :-)

BÃ¥dkurser.dk ããã®åç
Fremragende kursus, for de der Þnsker dybdegående viden inden for duelighed. Underviseren Jacob efterspÞrger seriÞse kursister, og kvittere med grundig og god undervisning. Kan klart anbefales, hvis man Þnsker viden der hÊnger ved.
Man skal ikke forvente, at man kan mÞde op og bestå, hvis ikke man lÊser på lektien.

BÃ¥dkurser.dk ããã®åç
Jakob er sÞd og behagelig. Han er god til at forklare tingene, selvom kursister har forskelligt udgangspunkt og kunnen.
Opgivelserne for kurset er lÊkre, således at man kan spise frokost, eller trÊkke sig ind i et andet lokale, hvis man har brug for at Þve sig alene.
Tak for denne gang. Trine HvalsÞ

BÃ¥dkurser.dk ããã®åç
Fint kursus for VHF/ SRC bevis. Godt med både teori og praktiske Þvelser.

BÃ¥dkurser.dk ããã®åç
Godt og brugbart kursus formidlet pÃ¥ en god mÃ¥de ð

BÃ¥dkurser.dk ããã®åç
Her er du og det du skal lÊre i fokus. i et meget behageligt kursusmiljÞ.

Tog VHF/ SRC bevis hos BÃ¥dkurser.dk
Rigtig godt forlÞb - super med praktiske undervisning også. Kan anbefales.

BÃ¥dkurser.dk ããã®åç
Fin og behagelig undervisning og giver en langt bedre indsigt end hjemmeundervisning som er så populÊrt..

BÃ¥dkurser.dk ããã®åç
Alt er lige som det skal vÊre, god pris og professionelt firma
Meget kompetent underviser, undervisning var spÊndende og lÊrerigt hver gang.
Kan kun på opfordre til at deltage i Jacobs kursus om meteorologi. Jacob er en kanon dygtig formidler og formår at forklare ganske kompliceret stof på en enkel og letfattelig måde
Der er ikke langt fra at man rent faktisk kunne sige at "man kom i stÞddet" til Jacobs kursus "StrÞm i båden". Med en top frisk energi, i sÊr tidspunktet (kl. 1700 hrs.) taget i betragtning, og en tålmodig og flink fremtoning blev vi taget i hånden, som var vi "plus" og skriveblokken var "minus".
I det kompakte kursus pÃ¥, fire timer, blev vi fÞrt ind i 12 volts strÞmmens forunderlige veje, og forbindelser. "Ã
hh, Jacob, vil du ikke lige klippe det ud i pap for mig som gik ud af syvende klasse?" Og jo, gennem de andre kursisters lette latter, tegnede Jacob på white board, og brugte vand som en metafor for strÞmveje, og forhindringer for strÞmmen for at nå frem. Man kunne have frygtet at det ville vÊre en tÞr omgang, måske lidt som et fladt batteri, men der var ikke tvivl om at Jacob var ladet op til de ca. halvfems procent som denne yngre undervisers fremtoning og kvikke performance serverede for otte nysgerrige kursister i den modne alder, på nÊr to.
Men det vigtigste, ud over den viden om strÞm på et skiw, vÊrende sig motor eller sejl Jacob blev delt ud med så meget tålmodighed der nu var tid til. Endvidere var det befriende at hÞre på en underviser der havde et par smut veje rundt om nogle problemer som måske ikke lige står i den fremlagte bog "StrÞm om bord", som lå til brug og salg på bordet foran os.
Blev man så ladet op? I hÞj grad!
I forbindelse med et muligt kÞb af kursus, fik jeg en virkelig god orientering om det aktuelle kursus, der gjorde at jeg kunne bestemme mig.
Godt kursus instruktÞren giver en forståelig information

BÃ¥dkurser.dk ããã®åç
Jeg har taget VHF- samt speedbådscertifikat hos Jacob og jeg har kun godt at sige om Bådkurser.dk
Jacob er en meget sympatisk og kompetent underviser. Han er grundig, god til at lÊre fra sig og super tålmodig.
Jeg kan absolut anbefale Bådkurser.dk og glÊder mig personligt til at skulle ud og sejle/Þve med Jacob igen.

äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã