レビュアーのコメントを見てみましょう
Når man bestiller de flotte fakkelboksene på stativ, så blir det litt uforutsett at man ikke får kjøpt nye eller ekstra veker til de. Den dagen disse blir oppbrukt bør man få kjøpt nye veker. Dette va... もっと見る
Har handlet hos dere i noen år og har bygget opp min Ranger med det meste av utstyret som er tilgjengelig. Mangler nå bare deflektor så er alt komplett. Rask å god levering hver eneste gang.
Jeg har handlet flere ganger hos Bålstedet.no. Produkter av god kvalitet til en fornuftig og konkurransedyktig pris blir levert etter kort tid. Jeg har ved to anledninger ringt kundeservice. Der får... もっと見る
企業情報
Bålstedet について
当該企業による記述
Kvalitet har også vi i Bålstedet i tankene når vi møter kunder, eller tester og velger ut nye og innovative produkter til uterommet. Hos oss handler alt om «hel ved». Og du finner helt sikkert noe som passer perfekt til ditt uterom på hytta, i skogen eller hjemme.
Bålstedet
ネガティブなレビューの 33%に回答しています
通常24時間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
Det jeg bestilte viste seg å være slik…
Det jeg bestilte viste seg å være slik jeg forventet.
Leveransen
Produktene er bra, men min siste bestilling ble sendt til 2 forskjellige utleveringssteder. Det skapte litt frustrasjon.
Som alltid leverer Bålstedet rask og…
Som alltid leverer Bålstedet rask og god service. Alltid behjelpelige med alt fra levering og andre henvendelser. Dette firmaet driver seriøst.
Bra nettbutikk
Bra nettbutikk, fine produkter og meget rask ekspedering og forsendelse. Bra kvalitet på produkter og er veldig fornøyd med det jeg bestilte.
Utrolig rask og effektiv forsendelse 👍🏻
Hyggelig og meget behjelpelig de som…
Hyggelig og meget behjelpelig de som jobbet der. Kom med bra tips. Ordnet opp slik at jeg fikk tilbudet og fikk hentet varen. Tommel opp 😃
Jeg ble møtt av ei hyggelig dame på…
Jeg ble møtt av ei hyggelig dame på telefonen, og hun bekreftet at det jeg var ute etter hadde de på lager i butikken. Hun forklarte meg akkurat hva jeg skulle gjøre for å få pakken tilsendt, og da jeg gjorde som hun sa så var det veldig rask ekspedering av dem. Kjempefornøyd kunde.
rask levering
Har handlet hos dere i noen år og har…
bra service
Greit å bestille og rask levering.
Greit å bestille og rask levering.
Bestilte på søndags ettermiddag og hentet varen tirsdag ettermiddag.
Trustpilot エクスペリエンス
企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。