ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Prachtige memory box cadeau gedaan aan onze dochter om alle dierbare spulletjes van haar overleden tweeling mooi te bewaren. Een Prachtige nude beige kleur maakte de box super luxe. Ook goed en snel... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥æ å ±
åœè©²äŒæ¥ã«ããèšè¿°
Unieke en handgemaakte gepersonaliseerde speelgoedkisten. Om de babykamer of speelhoek van je kleintje helemaal compleet te maken!
é£çµ¡å
ãªã©ã³ã
- babybirthbox.nl
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã«åçããŠããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Box nummer 4 is binnen!
Ja we hebben erop moeten wachten maar na 3 keer eerder bij Babybirthbox besteld te hebben kan ik zeggen dat ook deze box weer prachtig is geworden! Eerder altijd boxen cadeau gegeven, maar nu eindelijk eentje kunnen bestellen voor ons eigen eerste kindje. Een prachtige XXL speelgoedbox staat op haar kamertje. En ach, liever even geduld dan helemaal niet te koop. Dank weer Babybirthbox.
Ik heb inmiddels bij een laatsteâŠ
Ik heb inmiddels bij een laatste bestelling, helaas een hele slechte ervaring met deze partij . Mijn box kwam maanden te laat en ook nog eens beschadigd. De verkoopster is tevens niet of zeer slecht te bereiken en tot op heden is de box niet retour opgehaald voor herstel. Daarnaast heeft per slot van rekening de lijm van de dure klepsteun losgelaten en is de deksel op mijn 2-jarige zoontje zijn vingers dichtgevallen. Dit terwijl ik op voorhand heb aangegeven bij de bestelling hierop ajb te letten, nu deze bij een eerdere bestelling als cadeau, losjes zat. Ondanks mijn beklag ontvang ik geen reactie. Ik zal juridische stappen ondernemen tegen deze verkoopster ivm dit gebrekkig product. Dus wees je hiervan bewust, ingeval je hier iets besteld. Zeker vanwege de jonge kindjes, die dit gebruiken.
Langer dan 3 maanden aan het wachten!!
Eind december een box besteld. Stond een levertijd van 4 weken. Ondertussen 3 maanden verder en nog geen box ontvangen! Meerdere malen contact gehad en tot 2 keer aan toe wordt er gezegd dat de box die week wordt opgestuurd. Ondertussen wel een beetje klaar mee.
Heel tevreden met de kist!
Na de eerste goede ervaring, ook voor mijn tweede dochtetje een kist besteld. Echt prachtig! Heel blij mee!
Als de communicatie iets beter was dan gaf ik 5 sterren
Een super mooie XXL box besteld enâŠ
Een super mooie XXL box besteld en ontvangen. Heel goed afgewerkt. Zodra je deze toffe box wilt hebben moet je hem meteen bestellen want doordat het handwerk is kan het wel even duren. Maar het is zeker het wachten waard!! De communicatie via de app is prima. Ik zou iedereen aanraden hem hier te bestellen
Nooit meer
Als ik minder sterren kon geven had ik het gedaan. Verschrikkelijk lang gewacht, eind product super slecht afgewerkt. Bedrijf nam geen verantwoordelijkheid en gaf de bezorgdienst de schuld als nog had ik een verschrikkelijke box. Uiteindelijk mijn cadeau niet kunnen geven en geen passende oplossing geboden.
Een fijne communicatie en mooi product
Een fijne en snelle communicatie.
Zelf 4,5 jaar geleden een box kregen als kraamcadeau en nog elke dag heel erg blij mee! Hele goede kwaliteit. Nu als kraamcadeau zelf een box besteld en kijk er naar uit om deze te gaan geven ð. Echt een aanrader!
Super tevreden!
Hele fijne communicatie. Snelle levering en prachtig kraamcadeau!
Laura is een super ervaren enâŠ
Laura is een super ervaren en klantvriendelijk persoon, ze komt tot een nette oplossing en is snel met haar communicatie! Top service!
Zeer tevreden
Zeer tevreden. Heel mooi kado voor het doopsel van mijn metekind. Ik had eerst contact gezocht om zeker te zijn dat er tijdig geleverd kon worden. Op dit bericht werd snel gereageerd met alle nodige info. Alles werd zoals afgesproken geleverd. Zeer vriendelijke en duidelijke communicatie. Aanrader!
Perfect cadeau om te geven
Positieve ervaringen zouden veel meer gedeeld moeten worden! Prachtig product en een hele creatieve, lieve eigenaresse. Ik bestel al een aantal jaren de boxen voor mijn kleinkinderen en vriendinnen. Levertijd is inderdaad wel eens langer door de drukte maar ik heb dit nooit als probleem ervaren. Gewoon ruim op tijd bestellen of geduldig wachten op een mooi, praktisch en persoonlijk cadeau. Box is verder heel stevig en van goede kwaliteit. Met liefde gemaakt, dat vind ik het belangrijkste!
Weer ontzettend blij met onze XXL Toybox
Ondanks de negatieve reviews zijn wij erg tevreden over alweer de derde XXL box die we bij Babybirthbox besteld hebben. Het contact met de eigenaresse is prima. Ze is erg vriendelijk. Ja, we hebben wat langer op onze bestelling gewacht maar geen probleem voor een product dat uiteindelijk jarenlang gebruikt gaat worden.
Itâs so disappointing that that aâŠ
Itâs so disappointing that that a client gets treated like this I was really excited about my babyâs box but if you donât have the staff to give a good service you shouldnât take on so many orders. I ordered my box on April and then because of a delay they said on June I would get my box. Itâs now August and still no answer anywhere (not whatsapp not Instagram phone is useless email never replied) so sad that such a special gift for my son turned into a nightmare. Iâm still waiting for an answer!
Koop je box hier NIET
Koop je box hier NIET! Doe het gewoon NIET! Ze liegt alles bij elkaar om jou maar te laten wachten. Ze reageren soms weken niet op berichten en zijn niet te bereiken! Wij wachten al bijna 6 maanden maar elke keer is er wat. Ene keer is het de vriendin die niet kan antwoorden op de berichten en de andere keer is het de spuiterij die niet mee werkt. We hebben al een aantal weken te horen gekregen dat onze box verzonden zou worden maar er word telkens niks verzonden.
Ze koopt je om door fotoâs op haar insta te plaatsen dat influencers een leuke box hebben ontvangen. Eigenlijk zorgt ze er voor dat de influencer de box wel krijgt maar jij maanden lang kan wachten. Op deze manier wint ze veel zieltjes en krijgt te veel bestellingen die ze helemaal niet aan kan.
Kan er nog wel een langer bericht van maken maar dat heeft totaal geen zin.
Koop hier gewoon niet en geloof niet wat er op de instagram staat! Het is dat ik een ster moet geven maar het verdient er geen 1
Box nog steeds niet ontvangen na 1000 beloftes
Afspraken worden niet nagekomen. Berichten worden pas beantwoord na dagen. Er is altijd wel een excuus. Ze zegt elke keer de box die dag op de post te doen en de track en trace te versturen, maar natuurlijk weer niet gebeurd. Bespaar jezelf een hoop gedoe en bestel bij een bedrijf die wel weet hoe het moet.
Overigens walgelijk hoe het bij de âinfluencersâ wel kan. Ook kunnen er wel post op Instagram aangemaakt worden, maar reageren op alle wachtende klanten lukt dan weer net niet
Speelbox voor onze Pomeriaan Baco
Wij hebben een box besteld voor onze Pomeriaan om al zân speeltjes in te bewaren. Erg mooi met gouden letters, super blij mee past goed bij ons interieur.
Duurt wel even maar dan heb je ook wat. Laura bedankt!
Niet het wachten waard
Eind december de box besteld en begin juni geleverd na enorm veel berichten via de mail en instagram waarop dus ook maanden geen reactie. Uiteindelijk via instagram gebeld, ook daar namen ze niet op maar reageerde ze desondanks wel op mijn berichten op instagram.
Erg slecht ervaring, er werd ook niet ingegaan op de enorme wachttijd uiteindelijk. Zelfs geen sorry. Absoluut niet het wachten waard. Ik vraag me af of de box nog was gekomen als ik niet zoveel berichtjes had gestuurd.
Het is nu juni en ik wacht al op eenâŠ
Het is nu juni en ik wacht al op een bestelling sinds februari. Ze reageren niet behalve als ik openbaar onder hun post op Instagram reageer. Slechte communicatie en ik vraag me af of de box nog komt. Ik
Zou hier NIET BESTELLEN!
Smoesjes en amateuristisch
Zeer gebrekkig in de communicatie. Het heeft 4 maanden geduurd voordat de box ontvangen is. Veel âsmoesjesâ tussendoor met uitleg waarom de box nog niet klaar was. Aantal keer aangeven âde box gaat deze week op de postâ terwijl dit uiteindelijk gelogen bleek te zijn. Ook werd er aangeven dat de box voor âX Naamâ z.s.m. gemaakt zou worden. Dit was echter niet de naam van mijn dochter. Administratie is niet op orde.
Product is ontvangen, maar zeer amateuristisch ingepakt. Het is echt een wonder dat er niets stuk is gegaan. De XXL box was rond de hoeken een paar keer omwikkeld met bubbelplastic en dat was dat. Je verwacht voor een product van 300 euro een betere verpakking. Zelf een beetje exclusief. Het product zelf valt ook tegen in alle eerlijkheid. De verf krast enorm snel (dit verwacht je niet bij deze prijs) en de letters komen gewoon van Alibaba of Aliexpres. Op plekken ook slordig geverfd. Al met al teleurstellend voor het uitgegeven bedrag.
Levertijd cadeaubon
Een cadeaubon van 100 euro besteld voor onze vriendin die in mei is bevallen, zodat ze haar Birthbox kan uitzoeken. Echter wachten wij nog steeds op de bezorging. We hebben meerdere keren geprobeerd te bellen, gemaild en via Instagram geprobeerd in contact te komen, maar er wordt nergens op gereageerd. Dat er zo'n lange levertijd op de boxen zelf zit is al jammer, maar dat een cadeaubon ook zo lang op zich laat wachten is belachelijk en totaal onnodig. Laat staan het feit dat je je klanten vervolgens niet meer te woord staat. Laura, ik wens je alle succes met je bedrijf, maar misschien past een andere baan beter bij je.
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ