ZamówiÅam fotelik dla dziecka, na stronie napisane dostÄpne wysyÅka w jeden dzieÅ, zapÅaciÅam paypo. OczywiÅcie po 4 dniach anulowaÅam bo nie zostaÅo wysÅane a zamówiÅam szybciej na allegro. Zero odze... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ã¢ãŒã®ã³ã¡ã³ããèŠãŠã¿ãŸããã
Dramat. Baza przyszÅa uszkodzona. Po 3tygodniach Åaskawie wysÅali kuriera by wymieniÄ na inny. Po czym po kolejnym tygodniu proponujÄ bazÄ dwa razy droÅŒsza twierdzÄ c ÅŒe tamtej nie majÄ juÅŒ na stanie.... ãã£ãšèŠã
KupiÅem sÅuchawki bezprzewodowe po tygodniu napisali ÅŒe dostawa siÄ opóźni o tydzieÅ po dwóch tygodniach wezwali mnie do kontaktu ws wstrzymania zamówienia, nie zadzwonili ani nie napisali sami, po cz... ãã£ãšèŠã
ZamówiÅam na stronie fotelik, który miaÅ byÄ wysÅany w ciÄ gu 48 h. MinÄ Å ponad tydzieÅ a fotelika brak, zarówno ÅŒadnej wiadomoÅci w tej sprawie. Po dÅugim oczekiwaniu na kontakt dowiedziaÅam siÄ, ÅŒe f... ãã£ãšèŠã
ã¬ãã¥ãŒäŸé Œã®èšé²ããããŸãã
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
ãã®äŒæ¥ãé²èЧãã人ã¯ã以äžã®äŒæ¥ãé²èЧããŠããŸãã
Totalnie nie polecam przedÅuÅŒajÄ âŠ
Totalnie nie polecam przedÅuÅŒajÄ wysÅanie produktu tygodniami!! Nie da siÄ skontaktowaÄ,oszukujÄ ÅŒe na nastÄpny dzieÅ produkt bÄdzie wysÅany co oczywiÅcie jest nieprawdÄ .Musialam zrezygnowaÄ z zamówienia po takim czasie oczekiwania i kilkunastu telefonach z zapytaniem co z moim fotelikiem.
ZamówiÅam prezent na urodziny dzieckaâŠ
ZamówiÅam prezent na urodziny dziecka (28 grudnia), a doszedÅ dopiero 19 stycznia (po kilku telefonach z ponagleniami). Pani zapewniaÅa mnie dwukrotnie, ÅŒe paczka dotrze wczeÅniej. Za kaÅŒdym razem okazaÅo siÄ to nieprawdÄ . Dodatkowo zostaÅam obciÄ ÅŒona kosztami zwrotu, poniewaÅŒ zakupiÅam drugi prezent w innej firmie (ten z kolei dotarÅ za 2 dni od zamówienia). Nie polecam jeÅli komuÅ zaleÅŒy na czasie. Niestety rzetelnej informacji teÅŒ nie uzyskaÅam od konsultantów w tym sklepie. Nie polecam.
Opinia negatywna
Produkt zamówiony 7 stycznia. Realizacja do 2 dni roboczych. Kilkukrotnie kontaktowaÅam siÄ ze sklepem. Za kaÅŒdym razem miÅy pracownik informowaÅ mnie o terminie wysyÅki. Å»aden z 5 terminów, które mi podano nie zostaÅ dotrzymany. 21.01 podano mi, ÅŒe czekajÄ na dostawÄ. W tym momencie anulowaÅam zamówienie, Årodki zostaÅy mi szybko zwrócone. Zdecydowanie jednak nie polecam.
Zamówienie miaÅo dotrzeÄ w ciÄ gu dwóchâŠ
Zamówienie miaÅo dotrzeÄ w ciÄ
gu dwóch dni roboczych, przed wyjazdem w góry.
Tymczasem minÄÅy juÅŒ 12 dni a zamówienia nie ma i nie wiadomo kiedy bÄdzie.
W sumie to juŌ tego zamówienia nie potrzebuje.
Zamówienie nosideÅka dla dzieckaâŠ
Zamówienie nosideÅka dla dziecka zÅoÅŒone 13-12-2025 3 razy odpisywali i dwa razy telefonicznie zapewniali ÅŒe w przyszÅym tygodniu wyÅlÄ . Zamówienia nie ma ponad miesiÄ c. Sklep powinien upaÅÄ bo uszykuje klientów. Nie polecam
Nie wywiÄ zujÄ siÄ z terminem wysyÅki
Nie wywiÄ zujÄ siÄ z terminem wysyÅki. PrzestajÄ teÅŒ odpisywaÄ na maile.
Bardzo nie polecam tego sklepu
Bardzo nie polecam tego sklepu! Na stronie internetowej informacja o wysyÅce w 24h, w rzeczywistoÅci czekaÅam ponad tydzieÅ i mam wraÅŒenie, ÅŒe gdybym nie wysÅaÅa maila, w którym napisaÅam co sÄ dzÄ o tej sytuacji to nie wiem ile jeszcze bym czekaÅa. Po mailu paczka w koÅcu zostaÅa nadana, ale sklep nie uznaÅ za stosowne mi odpisaÄ, o jakimÅ tÅumaczeniu i przeprosinach moÅŒna pomarzyÄ. Odradzam wszystkim zakupy w tym sklepie...
Nie polecam to maÅo powiedziane
Nie polecam to maÅo powiedziane !
ZamówiÅam fotelik po ponad tygodniu okazaÅo siÄ ÅŒe jednak go nie majÄ
na stanie. Po kolejnym tygodniu okazaÅo siÄ ÅŒe fotelik na który zamieniÅam zamówienie równieÅŒ nie dotrze bo "dostawca siÄ spóźnia". Åmiech na sali. Teraz pewnie bÄdÄ siÄ szarpaÄ jeszcze ÅŒe zwrotem
Zdecydowanie nie polecam sklepu BabyâŠ
Zdecydowanie nie polecam sklepu Baby Hit. Towar zamówiony na poczÄ tku grudnia z informacjÄ âwysyÅka w 3 dniâ, i opÅacony z góry a mamy 15.01 i produktu nadal nie ma. Przez ponad miesiÄ c byÅem zwodzony â ciÄ gÅe obietnice, ÅŒe âjutro wysyÅamyâ, a w rzeczywistoÅci nic siÄ nie dzieje. PrzetrzymujÄ tylko pieniÄ dze a nie maja towaru. Przez telefon kÅamiÄ , raz twierdzÄ , ÅŒe towar jest, innym razem ÅŒe âjuÅŒ wychodzi z magazynuâ, po czym okazuje siÄ, ÅŒe jednak go nie majÄ . Totalny brak profesjonalizmu i szacunku do klienta. Firma sprawia wraÅŒenie chaosu organizacyjnego â dramat. UwaÅŒam, ÅŒe taka dziaÅalnoÅÄ powinna zainteresowaÄ zarówno UrzÄ d Ochrony Konsumentów, jak i UrzÄ d Skarbowy. Strata czasu, nerwów i pieniÄdzy. Nie zamawiaÄ nic!
Nie traÄcie czasu na ten sklep
Nie warto traciÄ czasu i nerwów. Wózek, który na stronie opisany jako dostÄpny i "wysyÅka w ciÄ gu 3 dni" w praktyce szedÅ ponad 3 tygodnie, a zostaÅ wysÅany dopiero po tym jak zadzwoniÅem, zrobiÅem awanturÄ i w efekcie odwoÅaÅem zamówienie. Nagle wózek siÄ znalazÅ w magazynie i nastÄpnego dnia do mnie przyjechaÅ. Dramat totalny.
Nie polecam !!!
Nie polecam !!!
Zamówienie zÅoÅŒone 15 grudnia, miaÅo byÄ zrealizowane w ciÄ
gu trzech dni, a dziÅ mamy 13 styczeÅ i dalej jest nie zrealizowane ! SprzedajÄ
cy w mailach odpisuje tylko, ÅŒe dokÅadajÄ
wszelkich staraÅ ÅŒeby zrealizowaÄ zamówienie i to tyle. Co prawda kontakt mailowy jest, ale sprzedajÄ
cy tylko podaje wymyÅlone terminy wysyÅki, juÅŒ 3 razy sÅyszaÅem, ÅŒe wózek zostanie wysÅany w tym tygodniu, poczym tydzieÅ siÄ koÅczy i po zamówieniu ani Åladu!
Odradzam zakupy!!!!
Nigdy nic nie zamówiÄ w tym sklepie. Fotelik kupiony 02.12.2025 mamy dzisiaj 13.01.2026 fotelika nadal brak. Odradzam zakupy czegokolwiek w tym sklepie!!!!!
ŻENADA
Å»ENADA, kontakt tragedia. Pani w sklepie mówi jedno, przez e-mail piszÄ
co innego .
OmijaÄ tÄ "firmÄ"
Firma krzak - sprzedaje towar, którego nie posiada i zwodzi klienta.
MiesiÄ
c czekania na fotelik to byÅo juÅŒ jak dla mnie za wiele. Zamówienie anulowane, w konkurencyjnym sklepie internetowym towar miaÅam po 24 h.
Totalna poraÅŒka- zakup przez allegro
Totalna poraÅŒka- zakup przez allegro. KupowaÅam zabawkÄ na prezent ÅwiÄ teczny. Termin dostawy podany na 31 grudnia. Paczka nie przyszÅa. Zero informacji ze strony sprzedajÄ cego. Na moje zapytanie co sieÌš dzieje dostaÅem enigmatyczna odpowiedz o problemach logistycznych. BabyHit napisali ÅŒe wyÅlÄ mój zakup 5 stycznia. WysÅano dopiero 7 stycznia. PaczkÄ odebraÅam dzisiaj czyli po 8 dniach od podanego terminu. Niestety to nie koniec tej nieprzyjemnej hostorii z tÄ firmÄ - zabawka przyszÅa w poniszczonym opakowaniu. Takiego prezentu nie mogÄ wrÄczyÄ bo wstyd! Obsluga klienta to kpina. BÄdÄ domagaÅa sieÌš rekompensaty
Braki na magazynie, opóźniona dostawa, zÅy kontakt z konsultantem
ArtykuÅ zamówiony tydzieÅ temu, na stronie widnieje informacja ,,DostÄpny, wysyÅka w 1 dzieÅââ. TydzieÅ mija a zamówienia dalej nie ma, a roczek za 3 dni. Po próbie kontaktu na chacie strony dostaÅam tylko przepraszam, a na pytanie czy jest szansa ÅŒeby produkt dotarÅ na sobotÄ, konsultantka zamknÄÅa okno czatu. Nie polecam!!! AnulowaÅam zamówienie i zamówiÅam na innej stronie.
Miesieczny brak wysyÅki zamówieÅ.
Zamówienie zÅoÅŒyÅam w pierwszej poÅowie grudnia, poniewaÅŒ w styczniu mieliÅmy mieÄ wylot.
obiecana wysyÅka - 6 dni roboczych. UwzglÄdniajÄ
c ÅwiÄta, dni wolne itd paczka powinna dotrzeÄ przed ÅwiÄtami. Do tej pory nie byÅo ÅŒadnej informacji ze strony sklepu o opóźnionej wysyÅce, a tym bardziej o braku produktu w magazynie. Klient sam musi siÄ dopytywaÄ czy w ogóle ten produkt jest na stanie. Na infolinii (oczywiÅcie to nie wina pracowników, a wÅaÅciciela sklepu) uzyskujesz informacje, ÅŒe producent ma opóźnienia w wysyÅce. MiesiÄczne? Serio?szkoda, ÅŒe pracodawca kaÅŒe wciskaÄ takie kity, bo pracownicy sÄ
Bogu ducha winni.
Zamówienie po kilkukrotnych telefonach i meilach anulowaÅam. Aktualnie czekam na zwrot Årodków na konto, a byÅa to doÅÄ wysoka kwota. Mam nadziejÄ, ÅŒe obejdzie siÄ bez przedsÄ
dowych/sÄ
dowych wezwaÅ do zapÅaty. Zgodnie z regulaminem czekam 2 tygodnie, w przeciwnym razie sprawÄ pociÄ
gnÄ w stronÄ prawnÄ
, razem z odszkodowaniem art. 471 KC., GdyÅŒ na cito musiaÅam kupowaÄ wózek w kilkaset zÅotych droÅŒszej cenie, aby nie zostaÄ na wakacje bez wózka. A zamawiajÄ
c grubo miesiÄ
c przed -nie zakÅadaÅam takiej opcji.
Serdecznie nie polecam. Chyba, ÅŒe ktoÅ ma nielimitowany czas oczekiwania. Za to mogÄ poleciÄ konkurencyjnÄ
stronÄ Ve*pi.pl. Jestem osobÄ
prywatnÄ
, zakupiÅam tam juÅŒ m.in. 2x wózek, fotelik, bazÄ i akcesoria do tych rzeczy. WysyÅka natychmiastowa. :)
3 tygodnie czekania na fotelik!
Jestem bardzo rozczarowana firmÄ ! ParÄ lat temu zamawiaÅam foteliki samochodowe ,wózki i byÅam bardzo zadowolona z zakupów. Z jakoÅci i z szybkoÅci. Po poprzednich doÅwiadczeniach skusiÅam siÄ na zamówienie kolejnego fotelika samochodowego z racji wymiany na nowy. Niestety tym razem bardzo siÄ rozczarowaÅam. Fotelik zamówiÅam okoÅo 12 Listopada 2025r . W grudniu 13 miaÅam zaplanowanym wyjazd samochodem z dzieÄmi i byÅam przekonana ÅŒe fotelik dojdzie na czas tak jak to byÅo napisane podczas skÅadania zamówienia max. 9.dni . Niestety tak siÄ nie staÅo. CzekaÅam na fotelik 3 tygodnie. CaÅa w nerwach, stresie z wielkÄ niewiadomÄ . PisaÅam, dzwoniÅam ale oczywiÅcie caÅy czas byÅam zapewniana ÅŒe albo w piÄ tek albo poniedziaÅek paczka wyjdzie z magazynu i zostanie nadana. Niestety tak siÄ nie staÅo. Nikt nie potrafiÅ mi powiedzieÄ który to bÄdzie konkretnie dzieÅ bo caÅy czas mnie zwodzili i zwodzili. ChciaÅam oÅwiadczenia na piÅmie ale oczywiÅcie nikt nie chciaÅ mi takowego wystawiÄ. Zaproponowali i ÅŒe mogÄ odstÄ piÄ od umowy i anulowaÄ zamówienie. Po pierwsze po moim zakupie podnieÅli cenÄ fotelika, po drugie czekaÄ teraz na zwrot pieniÄdzy od nich(baÅam siÄ ÅŒe znowu siÄ to wydÅuÅŒy w czasie) , po trzecie szukaÄ fotelika gdzie indziej w takiej cenie w okresie ÅwiÄ t ( ceny z kosmosu). Do czasu wyjazdu czekaÅam jak na szpilkach i pisaÅam z PaniÄ ÅŒeby jak najszybciej mi wysÅali ten fotelik bo mam waÅŒny wyjazd i bardzo go potrzebuje. Pani oczywiÅcie mnie przepraszaÅa i nie mogÅa nic zagwarantowaÄ. PowiedziaÅa ÅŒe otrzymam jakÄ Å rekompensatÄ. Niestety do dziÅ nic nie otrzymaÅam. W ostatniej chwili w dzieÅ wyjazdu przysÅali mi fotelik na szczÄÅcie. Co nie zmienia faktu czekania 3 tyg . proszenia siÄ o swoje zamówienie i kompletny brak organizacji ze strony sklepu, gdzie byÅ to jeszcze czas grubo przed ÅwiÄtami. Szczerze nie polecam
â ïž Uwaga na sklep BabyHit.pl
â ïž Uwaga na sklep BabyHit.pl
ZÅoÅŒyÅam zamówienie pod koniec listopada, nie zostaÅo ono zrealizowane, a mimo rezygnacji i upÅywu ustawowego terminu nie otrzymaÅam zwrotu pieniÄdzy ani kontaktu ze strony sklepu. Zdecydowanie nie polecam zakupów i radzÄ zachowaÄ ostroÅŒnoÅÄ.
Super obsÅuga klienta
Super obsÅuga klienta, super produkty. NaprawdÄ polecam!
Trustpilot ãšã¯ã¹ããªãšã³ã¹
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ