レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Zamówiłam fotelik dla dziecka, na stronie napisane dostępne wysyłka w jeden dzień, zapłaciłam paypo. Oczywiście po 4 dniach anulowałam bo nie zostało wysłane a zamówiłam szybciej na allegro. Zero odze... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Dramat. Baza przyszła uszkodzona. Po 3tygodniach łaskawie wysłali kuriera by wymienić na inny. Po czym po kolejnym tygodniu proponują bazę dwa razy droÅŒsza twierdząc ÅŒe tamtej nie mają juÅŒ na stanie.... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Kupiłem słuchawki bezprzewodowe po tygodniu napisali ÅŒe dostawa się opóźni o tydzień po dwóch tygodniach wezwali mnie do kontaktu ws wstrzymania zamówienia, nie zadzwonili ani nie napisali sami, po cz... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Zamówiłam na stronie fotelik, który miał być wysłany w ciągu 48 h. Minął ponad tydzień a fotelika brak, zarówno ÅŒadnej wiadomości w tej sprawie. Po długim oczekiwaniu na kontakt dowiedziałam się, ÅŒe f... もっず芋る

䌁業情報

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 151ä»¶

レビュヌを曞く

Black Friday i rozczarowanie

Skuszony obietnicami Black Friday i gratisowymi dodatkami, zamówienie w sklepie Babyhit.pl złoÅŒyłem 28 listopada z określonym terminem dostawy, który nie został dotrzymany i od tego momentu rozpoczęła się seria sprzecznych informacji. Przez kilka kolejnych tygodni byłem wielokrotnie zapewniany, ÅŒe fotelik jest na stanie i wysyłka nastąpi „za chwilę”, „w piątek”, „w poniedziałek” lub „we wtorek”, jednak ÅŒadna z tych deklaracji nie została spełniona. Status zamówienia zmieniał się bez pokrycia w rzeczywistości, w międzyczasie samowolnie zmieniono nawet kolor zamówionego produktu, a na wiadomości mailowe nie odpowiadano. KaÅŒdy kontakt z infolinią oznaczał rozmowę z inną osobą, która nie znała historii sprawy i przekazywała kolejne, nieprawdziwe terminy dostawy, równieÅŒ takie po moim wyjeździe na święta. Ostatecznie, wobec braku konkretów i rzetelnej informacji, zrezygnowałem z zakupu i zaŌądałem zwrotu pieniędzy. Choć zwrot przebiegł sprawnie, cała sytuacja obyła się bez jakichkolwiek przeprosin (nie licząc jednej pani z infolinii) czy zrozumienia ze strony sklepu. Fotelik zakupiłem w lokalnym sklepie, w tej samej cenie, z odbiorem w ciągu godziny, a sprzedawca dodał nawet gratis, który wcześniej oferował sklep Babyhit.pl

2025幎12月19日

ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE

ODRADZAM ZAKUPY W TYM SKLEPIE! Przesyłka miała zostać wysłana w ciągu jednego dnia i od tygodnia nie została nadana. Dzwonię codziennie i słyszę ÅŒe "tak, oczywiście, zostanie nadana jutro". I tak trzy razy. A teraz usłyszałam ÅŒe nie wiadomo gdzie jest moja przesyłka i kiedy mi ją wyślą. To jest robienie z ludzi idiotów i to z usmiechem na twarzy.

2025幎12月19日
5぀星のうち1の評䟡

Sprzedają coś czego nie mają

Sprzedają coś czego nie mają. Zamieniają na inny produkt którego teÅŒ nie mają. Przesyłka opóźniona 3 tygodnie. Zbywanie na infolinii ze wysyłka za 3 dni i potem znowu ÅŒe za kilka aÅŒ produkt pojawi się na magazynie. Lepiej kupić u producenta. Od ręki wysyłka następnego dnia.

2025幎12月1日

Nie polecam!!

Sklep Babyhit, który kojarzy się ze znaną siecią sklepów z artykułami dla dzieci, w rzeczywistości jest sklepem „ U Kubusia”. Nie polecam zakupów na tej stronie. Zamówienie złoÅŒone 22.11 na kwotę prawie 1000zł. Sklep nie odpowiada na ÅŒadne meile, na infolinii cały czas ta sama gadka, ÅŒe producent nie wysłał im towaru. Dopiero po kilku telefonach i straszeniu rzecznikiem praw konsumenta prawie miesiącu od złoÅŒenia zamówienia sklep zlecił zwrot środków.

2025幎12月18日

Podczas Black Friday skorzystałem z

Podczas Black Friday skorzystałem z promocji na produkt, którego czas dostawy do sklepu miał wynosić maksymalnie tydzień, a w przypadku wysyłki kurierskiej – znacznie krócej. Niestety, po 11 dniach zamówienie nadal nie dotarło. Pracownicy sklepu kilkukrotnie zapewniali mnie, ÅŒe paczka zostanie wysłana następnego dnia, jednak numer śledzenia wciÄ…ÅŒ wskazywał, ÅŒe przesyłka nie została przekazana kurierowi.

Kiedy zagroziłem odstąpieniem od umowy, usłyszałem, ÅŒe kurier właśnie odbiera paczkę. Okazało się to nieprawdą. Aby zachować prawo do zwrotu, wypełniłem oficjalny formularz i wysłałem go drogą mailową, dokumentując brak wysyłki zrzutami ekranu z trackingu. Po dwóch dniach otrzymałem informację o nadaniu przesyłki, ale specyfikacja obejmowała tylko część zamówienia – fotelik bez bazy, co czyniło go bezuÅŒytecznym. Odmówiłem przyjęcia paczki.

W efekcie otrzymałem zwrot środków jedynie za fotelik, co nie stanowiło nawet połowy zapłaconej kwoty. Po sprawdzeniu opinii o Babyhit w sieci okazało się, ÅŒe sklep regularnie stosuje takie praktyki. Wielu rodziców otrzymuje produkty z kilkumiesięcznym opóźnieniem, gdy dzieci zdąŌą juÅŒ z nich wyrosnąć. Ostrzegam przed tym sprzedawcą!

2025幎11月28日

Szkoda ze nie moÅŒna dać-1 gwiazdki

Szkoda ze nie moÅŒna dać-1 gwiazdki. Całe szczęście ÅŒe kupiłem fotelik za pobraniem. Nie kupujcie w tym sklepie. Zamówiłem 29.11 dostawa mialabyć po 9 dniach. Dzisiaj jest 16.12 dostawy brak. Na infolini zapewnianie ÅŒe w kolejnym tygodniu juÅŒ będzie i tak za kaÅŒdym razem. Odradzam zakupów ich produktów. Teraz jak czytam opinie to nie jestem jedyny. Zastanówcie się kilka razy Za nim tam zamówicie

2025幎12月16日

Zawiodłam się 2 krotnie

Zawiodłam się 2 krotnie , widząc wszystkie opinie wcześniej zrezygnowałabym z jakichkolwiek zakupów w tym sklepie.
1 sytuacja - zamówiłam aspirator który bez informacji o opóźnieniu przyszedł po prawie 3 tygodniach.
2 sytuacja - zamówiona hulajnoga miała dojść na mikołaja , tymczasem brak informacji oraz kontaktu, po 3 tygodniach wiadomość ÅŒe nie ma dostępnego mojego koloru propozycja wymiany na inny. Gdzie 3 dni wcześniej zrezygnowałam z zamówienia poinformowana ÅŒe otrzymam zwrot środków w ciągu 2 dni nadal ich nie mam.
Infolinia działa tylko w kierunku zamówien, brak moÅŒliwości zareklamowania czegokolwiek oraz zrezygnowania z zamówienia . Proponuję od razu tonowi wybierać opcję zamówienia , tak ktoś zawsze odbiera. Na miale nie odpowiada nikt. Oszukiwanie klienta i przetrzymywanie jego pieniędzy . zdecydowanie ktoś powinien się tym zająć .

2025幎12月16日

Szok. Brak realizacji, brak informacji

Skrajnie nieprofesjonalna obsługa i chaos organizacyjny.
Zamówienie złoÅŒone 16 dni temu. Produkty oznaczone jako dostępne, część z deklarowaną wysyłką - 9 dni.

Brak rzetelnych informacji o statusie zamówienia.
Kontakt ze sklepem graniczy z cudem – dopiero po 5 próbach udało mi się dodzwonić.

KaÅŒda osoba, z którą rozmawiałam, przekazywała inne informacje i inne terminy. „Jutro”, „w przyszłym tygodniu”, „moÅŒe przed świętami, moÅŒe po”. Totalny brak spójności i odpowiedzialności.

Po 16 dniach usłyszałam, ÅŒe nie ma ÅŒadnej konkretnej daty realizacji. To jest nieakceptowalne.

Po anulowaniu zamówienia nie otrzymałam ÅŒadnego potwierdzenia anulowania ani zwrotu środków.
Wszystkie obietnice tego sklepu okazały się puste i niewiarygodne.

To jest jakość obsługi na dramatycznie niskim poziomie.
Zdecydowanie nie polecam. Strata czasu, nerwów i zaufania.

2025幎12月15日

Nie polecam sklepu babyhit

Nie polecam sklepu babyhit - zamówienie złoÅŒone 2 grudnia, do dnia dzisiejszego go nie otrzymałam, po kilku telefonach obiecano, ÅŒe produkt dotrze w zeszłym tygodniu, nie dotarł - w informacjach widnieje informacja, ÅŒe sklep czeka na dostawę gdzie przy zakupie nie było infomacji, ÅŒe produktu nie ma dostępnego - brak kontaktu ze strony sklepu ÅŒeby nawet poinformować o tym, ÅŒe produkt będzie wysłany po dostawie itd. - mia to być prezent na Mikołajki, a zostałam bez i musiałam anulować zamówienie - nie polecam jeszcze raz

2025幎12月2日
5぀星のうち1の評䟡

Oszukują co do terminu wysyłki!

Oszukują co do wysyłki!
Czekałam na wysyłkę wózka półtora tygodnia, po czym dowiedziałam się, ÅŒe będzie dostępny dopiero za półtora miesiąca. W momencie mojego zgłoszenia zespół Babyhit wciÄ…ÅŒ wprowadzał klientów w błąd, oferując wysyłkę w ciągu 6 dni.

To bardzo przykre, poniewaÅŒ wózek był mi potrzebny od razu – dlatego zdecydowałam się na zamówienie właśnie na tej stronie. Firma świadomie wprowadza klientów w błąd. Dodatkowo Pan Adam z infolinii rozłączył się podczas rozmowy, gdy poprosiłam o potwierdzenie mailowe dotyczące terminu zwrotu środków.

Przykro, ÅŒe takie firmy nadal funkcjonują, wiedząc, ÅŒe ich najczęstszymi klientkami są kobiety w ciÄ…ÅŒy. NIE ZAMAWIAJCIE U NICH!

2025幎12月9日
5぀星のうち1の評䟡

Dostępność podana na stronie jest nieprawdziwa

Fotelik zamówiony 17 listopada, na stronie widnieje informacja "Wysyłka w 24h". Dziś mamy 9 grudnia, przesyłka nadal nie otrzymana. Na infolinii Pani zapewnia, ÅŒe "do końca tygodnia przesyłka będzie u Pani". Bo problem u dostawcy...
Kiedyś zamawialiśmy tam sporo rzeczy i faktycznie były wysyłane w podanych terminach, a jak z jakimś produktem pojawił się problem, to sklep od razu się kontaktował. Tym razem martwa cisza... Byli zbyt fajni ÅŒeby to mogło trwać dłuÅŒej.

2025幎12月9日

NIGDY NIE KUPOWAC W TYM SKLEPIE

Nie wiem, dlaczego w ogóle nie ma opcji wystawienia 0 gwiazdek, bo ten sklep na nic więcej nie zasługuje. Jakim cudem oni jeszcze funkcjonują na rynku? To absolutne dno. Na stronie zapewniają wysyłkę w 1 dzień — kompletna fikcja. Sprzedają akcesoria dla dzieci, które wielu rodzicom są potrzebne natychmiast, a realnie wysyłają je po 2–3 tygodniach.

Obsługa sklepu? Kłamcy. Za kaÅŒdym razem, gdy się dzwoni, słyszy się tę samą bajeczkę o „właśnie przyjętym towarze na magazyn”. Dzień w dzień, ta sama ściema.

Omijać szerokim łukiem — to najgorszy sklep internetowy, z jakim kiedykolwiek miałem do czynienia.

2025幎12月1日

RownieŌ nie polecam..

RownieŌ nie polecam..
Skontaktowałam się ze sklepem w dniu w którym mialam otrzymać zabawkę.Okazalo sie ze zabawki tej juz nie ma w sprzedaÅŒy,o czym sklep nie raczył poinformować.
Zero przeprosin ,tylko pytanie czy chce jakąś inną zabawkę🀣🀣🀣🀣🀣🀣poraÅŒka

2025幎12月2日

Bezczelne obietnice bez pokrycia

Bezczelne obietnice bez pokrycia składane przez pracownicę, która oburzyła się, ÅŒe zarzuciłam jej perfidne oszustwo. Ale jak inaczej nazwać to, ÅŒe zapewniała mnie, ÅŒe produkty które zamówiłam, mimo opóźnienia będą na pewno wysłane i mam nie anulować zamówienia, a po kilku moich interwencjach dostałam jedynie maila, ÅŒe jednak towaru nie ma i bez mojej zgody zamówienie zostało podzielone na 2, przez co nie mogę doprosić się od PONAD MIESIĄCA (kolejne obietnice, ÅŒe zwrot będzie w max 14 dni) o resztę moich pieniędzy? W systemie widnieje jakbym ja podzieliła to zamówienie. Dziecko jest juÅŒ na świecie i nadal bym nie miała dla niego zamówienia gdybym nie kupiła tych rzeczy w innym sklepie. Masakra. Nikomu nie ÅŒyczę takich nerwów pod koniec ciÄ…ÅŒy. Firma powinna przestać istnieć, nie dziwię się ÅŒe sklepy stacjonarne się zamykają. Zero szacunku do klienta. O niczym nie informują sami, a po interwencji przeprosiny i mydlenie oczu, ÅŒe pieniądze lada chwila będą lub zrzucanie odpowiedzialności na dział finansów, z którym nie ma jak się połączyć. Myślę ÅŒe trzeba wziąć pod uwagę pozew zbiorowy, bo nie spodziewałam się, ÅŒe tak znana firma moÅŒe być takim niewypałem i złodziejstwem. Dobrze wiedzą jak funkcjonują ich magazyny, a zatajają prawdę

2025幎10月16日
5぀星のうち5の評䟡

Jestem zadowolona z obsługi sklepu. Zamówiłam wózek w poniedziałek, w czwartek był juÅŒ u mnie. Produkt z outletu, ale zapakowany w oryginalne opakowanie z wszystkimi zabezpieczeniami. Towar bez widocznych śladów uÅŒytkowania (choć powystawowy), z kompletem akcesoriów, a cena niÅŒsza o kilkaset złotych.

2025幎11月20日

Tragedia

Tragedia, nie polecam. Nie doczekałam się na dostawę fotelika, czas oczekiwania na stronie to 6 dni, natomiast po 3 tyg gdy zadzwoniłam, najpierw słyszałam śpiewkę, ÅŒe towar jest juÅŒ na przyjęciu i jutro wysyłka, natomiast parę dni później pan oznajmił, ÅŒe nie mają tego towaru na stanie i czekają na dostawę. Sklep oczywiście sam nie dał znać o ÅŒadnym opóźnieniu, wystawiają na sprzedaÅŒ coś, czego faktycznie nie mają. Nie polecam.

2025幎11月19日

UWAŻAJCIE

Dzień dobry, fotelik samochodowy zamówiony 03.11.2025. Na stronie informacja, ÅŒe dostawa w 24h. Po kilku dniach @ kiedy mogę spodziewać się dostawy, zero i.zwrotnej. Po wykonaniu telefonu, pozytywna informacja, ÅŒe juÅŒ nadają paczkę - będzie w poniedziałek. OK, czekam. W środę 12.11 kolejny telefon, pracownik informuje mnie, ÅŒe zapyta magazyn czy paczkę wyślą. Zapewnia ÅŒe dzisiaj wyjdzie na 100%. Na moje obiekcje ÅŒe juÅŒ deklarowała wysyłkę wcześniej, odpowiedziała ÅŒe nie daje gwarancji ÅŒe paczka dotrze do mnie następnego dnia. Czekam do końca dnia czy status wysyłki się zmieni, bezskutecznie. Zrobiłem odstąpienie od zakupu. Dawno nie spotkałem się z takim traktowaniem klienta, kłamstwa i manipulacja. Brak towaru na magazynie. Opinie które zbierają świadczą o jakości obsługi. UwaÅŒajcie i unikajcie. Szkoda nerwów. NIE POLECAM!!!

2025幎11月3日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ