レビュアーのコメントを見てみましょう

5つ星のうち1の評価

Har købt deres online kursus Søvn i babysteps og har betalt, men har aldrig modtaget kurset. Har forsøgt at kontakte dem telefonisk adskillige gange og det samme med mails, men intet besvares. Dybt fr... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Kunderne vildledes og servicen mangler. Vi bestilte en brystpumpe der på beskrivelsen og billede ligner den indeholder et låg. Andre webshops har samme produkt med låg til samme pris. Den leveres do... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Elendig service! Har bestilt to bøger fra deres webshop for 2 uger siden og har ikke hørt noget fra dem eller modtaget mine varer. De har trukket pengene. Absolut ingen respons på e-mail, når man prø... もっと見る

5つ星のうち1の評価

Vi har booket et ophold på Babyinstituttet i foråret, og har betalt det fulde beløb på 6.000 kr. for én overnatning. Nu 14 dage før termin får vi alligevel ikke brug for opholdet, og vil derfo... もっと見る

企業情報

1. 妊娠相談センター
  2. 児童保健センター
  3. 母親学級

さまざまな外部ソースから提供された情報

Baby Instituttet leverer viden og undervisning, der gør dig klogere på hele forløbet fra graviditetsønske til livet med din baby. Kom bedst fra start ⇒

連絡先

すべてのレビュー

過去12か月のレビュー数: 2

レビューを書く

5つ星のうち5の評価

Dyrt - men det hele værd!

Jeg er tredjegangs fødende og tænkte ikke over hjælp til amning da det med de andre to gik så nemt. Denne gang gik det dog galt fra starten, og fik store blødende sår på brysterne på anden dagen. Vi søgte hjælp på efterfødselsklinikken tilknyttet Riget hele to gange, men fik bare at vide at jeg skulle fortsætte amningen. Baby gylpede blod og jeg sad og græd hver gang jeg skulle amme og kunne ikke fuldføre.

På femte dagen tog vi på babyinstituttet til en amme konsultation. DET ER DET BEDSTE JEG NOGENSINDE HAR GJORT!
Ja, det er dyrt - men det er alle pengene værd. Her på syvende dagen er mine bryster helet (med baby instituttets korrekte vejledning) og jeg kan fuldamme på begge bryster.
Jeg tog forbi en ekstra gang for at få teknikken helt på plads. De er søde og de har virkelig styr på det de laver!
Baby instituttet har min varmeste anbefaling.

2019年12月18日
5つ星のうち1の評価

Vi har booket et ophold på…

Nu 14 dage før termin får vi alligevel ikke brug for opholdet, og vil derfor have vores penge igen som oplyst i de betingelser som de medsendte da vi betalte.

Nu oplyser de, at vi ikke kan få pengene retur, men vi kan konvertere det til et klippekort, til deres andre ydelser, da de har lavet deres betingelser om siden da.

Vi har skrevet til dem flere gange (skriver på deres hjemmeside de har to dages svartid), men stadig ingen respons fra Babyinstituttet.

2019年8月9日

Taknemmelighed

Mine varmeste anbefalinger til alle der er førstegangsfødende eller som har problemer med deres babyer! Der er mange holdninger og råd til babyer/amning mv. derude, men jeg kan kun tilslutte mig metoderne hos Baby Instituttet. Vi har set det virke på vores egen familie. Som hos mange andre, var amningen en udfordring hos os, da der desværre ikke er meget kompetent vejledning herom i det offentlige i forbindelse med fødsel. Jeg led med bryster, der var som mursten, sår på brystvorter og en baby som blev mere og mere sløv og gul. En rigtig ond spiral, som sundhedsplejersken desværre ikke anså for af være et problem. Heldigvis fulgte jeg min initiation og kontaktede Baby Instituttet for hjælp - jeg kunne ikke slippe tanken om, at amningen ikke skal gøre ondt. Da jeg kom til konsultation samme dag viste det sig, at situationen var kritisk, men de dygtige, erfarne og passionerede jordemødre hos Baby Instituttet afværgede mirakuløst en alvorlig omgang brystbetændelse i sidste øjeblik hos mig og fik hurtigt vores baby med gulsot på rette kurs. Stor respekt for deres store forståelse for babyer - en forståelse, som har været fantastisk at få del i.

2019年2月21日

stor ros

Jeg kan varmt anbefale dette barselshotel. De ansatte er virkelig professionelle og har forstand på hvad de laver med børn. Man føler sig SÅ tryg, og får den hjælp man har brug for. Jeg kunne ikke være denne oplevelse foruden.
Stor ros til jordemødrene Nadja & Lotte!
Til alle forældre som har problemer med deres babyer/børn benyt jer af dette, i vil ikk fortryde det.

2018年9月25日

100% Tilfreds og taknemmelig

Vi kunne ikke være mere tilfreds end efter et besøg hos Baby institutet. Vores lille pige på 4 uger har gylpet utrolig meget, og efter Rigshospitalet, Roskilde sygehus, diverse jordemødre og vores sundhedsplejerske ikke kunne komme med en konklusion blev vi anbefalet at bruge Baby institutet. Vi havde været der i 3 timer og der var ingen tvivl. Vores lille pige havde refluks. Så har vi brug 4 uger på at være fortvivlet over vores lille piges adfærd og fået en rigtig dårlig start som nybagte forældre fordi man ikke kan få den rigtige hjælp i det offentlige. De er guld værd på Baby institutet! Man føler sig hørt, og taget seriøs, og de er der ved det mindste hvis man har brug for det

2018年9月25日

レビューの対象になっている企業の方へ