レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

Jeg havde en meget dÃ¥rlig oplevelse hos Babylon-huset. Jeg deltog i et arrangement i salen, hvor der blev serveret mad, men desvÊrre blev flere af os syge bagefter. Jeg selv fik kraftig kvalme, op... もっず芋る

God service Man bliver taget godt imod , vi havde en god fest. Kun 3 stjerner for maden smagte ikke godt det var skuffende. Har ellers smagt maden fÞr i andre lejligheder og det var godt. kan vÊre... もっず芋る

Vi blive imÞdekommet rigtigt godt af tjeneren som tilbÞd en velkomst drink da vi ankom til min venindes bryllup. Igennem hele aftenen var der tjenere til rÃ¥dighed som sÞrgede for udskiftning af vand... もっず芋る

䌁業が回答したした

Man kommer ind til et rigtig flot lokale hvor vi efterfÞlgende bliver serveret en velkomstdrink af den sÞde tjener.Rigtig god mad, maden bestod af tarteletter til forret. Hovedretten bestod af oksecuv... もっず芋る

䌁業情報

1. むベント管理䌚瀟

圓該䌁業による蚘述

Babylon Huset er en innovativ og kreativ virksomhed, der er dedikeret til at skabe unikke og mindevÊrdige oplevelser inden for underholdning og events. Vores mission er at forvandle fantasier til virkelighed og give vores kunder en uforglemmelig tid. Vi er specialiserede inden for eventmanagement og tilbyder en bred vifte af tjenester, der spÊnder fra konceptudvikling og planlÊgning til eksekvering og gennemfÞrelse af begivenheder. Uanset om det er en intim virksomhedsfest, en storslået bryllupsreception eller en spektakulÊr musikfestival, er vi udstyret med ekspertise og erfaring til at levere en skrÊddersyet lÞsning, der opfylder vores kunders behov og forventninger.

3.4

すべおのレビュヌ

過去12か月のレビュヌ数: 3ä»¶

レビュヌを曞く

Fantastisk bryllup

Jeg vil gerne takke mange gange for den fantastiske service, I leverede til mit bryllup. Fra begyndelsen har alt vÊret upåklageligt. Kommunikationen med ejeren har vÊret problemfri, altid punktlig til vores mÞder, og I har virkelig forstået og taget hensyn til vores Þnsker. Alt, hvad vi talte om, blev nÞje noteret.

På selve dagen blev vores forventninger opfyldt, da vi trådte ind i lokalet, prÊcis som vi Þnskede det. Maden og servicen imponerede vores gÊster, og det glÊder os meget, at Babylon Huset spillede en afgÞrende rolle i at lÞfte denne oplevelse til noget helt ekstraordinÊrt. Tak for at vÊre med til at gÞre vores bryllupsdag utroligt perfekt!

2022幎8月6日

Babylon Huset からの回答

Hej Fatima, Vi er glade for dine fine ord og vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os😁

Rigtig flot lokale

Rigtige flot lokale med flotte omgivelser. God service under hele begivenheden. Et sted hvor der er styr på tingene👍

2023幎7月22日

Tak for de fine ord Josefine 😁

Rigtig god kommunikation

Vi har valgt at afholde både vores hennafest og bryllup hos Babylon Huset, og vi er meget tilfredse med begge begivenheder.

Hamid og Henry har vÊret fantastiske at samarbejde med, da de har holdt os opdaterede med nye dekorationsmuligheder og tilvalg, som vi frit må gÞr brug af. Både vi og vores gÊster har haft en rigtig god oplevelse.

2023幎3月1日

Stor tak til Babylon Huset

En stor tak til Babylon Huset for at arrangere et fejlfrit bryllup. Alle lÞfter blev opfyldt under festen, og vi var isÊr glade for at vi gik medfÞlgende gnistrende fontÊne. Der var rigeligt med mad, og vi kan klart anbefale dem til din kommende begivenhed.
Hilsen Mohammed og Aya

2023幎7月1日

Babylon Huset からの回答

Vi glade for i er tilfredse med at holde jeres store dage hos os. Stort tillykke endnu en gang😁

Anbefaling

Har vÊret her et par gange og der har altid vÊret styr på tingene. KÊmpe anbefaling herfra

2023幎5月6日

Babylon Huset からの回答

Tak for den fine anmeldelse Omar. Vi er glade for du har haft en god oplevelse hos os

Smukke omgivelser

Forrige weekend deltog jeg i et bryllup, og her fik vi en rigtig god oplevelse. Stedet var imponerende med smukke omgivelser, og vi blev forkÊlet med lÊkker mad i rigelige mÊngder. Én lille ting, der mÃ¥ske kunne forbedres til kommende begivenheder, er at tjekke toiletterne en enkelt gang i lÞbet af aftenen.

Kristina Nielsen

2023幎6月17日

Babylon Huset からの回答

Hej Kristina, tusind tak for den gode anmeldse. Vi tager kritik pÃ¥ rengÞring af toiletter med til vores kommende personalemÞde😁

Vi blive imÞdekommet rigtig godt af tjeneren

Vi blive imÞdekommet rigtigt godt af tjeneren som tilbÞd en velkomst drink da vi ankom til min venindes bryllup. Igennem hele aftenen var der tjenere til rådighed som sÞrgede for udskiftning af vand og drikkevare.

Rigtig gode til at hjÊlpe når man manglede noget på bordet. Maden smagte godt, dog kunne kartoflerne godt bruge en smule mere i ovnen ellers spillede resten godt.

2023幎5月27日

Babylon Huset からの回答

Hej Maria, tak for den fine anmeldse. Vi tager kritik på kartoflerne med til kommende begivenheder😁

Tak til Hamid for sÞrge for vores gÊster var tilfredse

Tak til Hamid for at sÞrge for vores gÊster var tilfredse. Alt fra kÞligt lokale til rengÞring, mad og service af tjenere spillede. KÊmpe anbefaling herfra

Babylon Huset からの回答

Hej Ali, det var en fornÞjelse at stÃ¥ for din store dag😁

Fremragende service

Jeg deltog i et bryllup hos Babylon Huset, og servicen var virkelig fremragende. Det var virkelig fantastisk at se, hvordan tjenerne gav slikkepinde til de smÃ¥ bÞrn, hvilket virkelig gjorde oplevelsen endnu bedre. Derudover var der et imponerende lysshow, og maden var virkelig god. De omgivelser, hvor brylluppet fandt sted, var ogsÃ¥ utroligt flotte. Alt i alt var det en mindevÊrdig begivenhed. Vi gÃ¥r der fra rigtigt tilfredse som gÊster😁

Babylon Huset からの回答

Hej Morten, vi er virkelig glade for du har haft en en god oplevelse hos os😁

Jeg var inviteret til bryllup

Jeg var inviteret til et bryllup hos Babylon Huset for 2 uger siden og må sige at made smagte suverÊnt. Rigtig god kylling og flinke tjenere der forklarede hvad bestod af da jeg er lidt ny til de mellemÞstlige retter. Super fin service, rengÞring på bordene og udskiftning af drikkevare flere gange igennem aftenen. KÊrlig hilsen Rikke

Hej Rikke. Tak for den fine anmeldse😁

God fest
Intet at klage over!
Forstår ikke alle de klager folk har omkring stÞj? Jeg bor i Hasselager (ret tÊt på lokalet) og har aldrig haft problemer med larm eller andet.

2023幎7月7日

Babylon Huset からの回答

Hej Consumer. Tak for den gode anmeldse :)

Tip top service

Vi takker Babylon Huset for at lÞfte vores store dag og give os en oplevelse for livet. Der har vÊret god kommunikation fra start af og, Hamid og Henry har ydet deres bedste for at imÞdekomme vores Þnsker.
God service, venlige tjener, og et brag af en fest!

Mange tak!

2023幎6月30日

Babylon Huset からの回答

Tak for anmeldsen Oliver og stort tillykke til dig og Diana

Kan helt klart anbefales :D

Kan helt klart anbefales :D
Jeg havde en super god oplevelse hos Babylon Huset Aarhus. Medarbejderne var sÞde og venlige, rene lokaler og generelt mega god stemning.

2023幎7月2日

Babylon Huset からの回答

Tak for den gode anmeldse Serena :)

Bedste festlokale til stÞrre

Bedste festlokale til stÞrre arrangementer!! Maden er god, tjenerne og servicen er god, lokalet er flot, der er intet at brokke sig over

Kan klart anbefales ;))

2023幎6月10日

Babylon Huset からの回答

Tak for den gode anmeldslse🀩

Jeg vil helt klart anbefale dette sted

Jeg vil helt klart anbefale dette sted til folk. Grunden til dette sted er godt er fordi at mad, hygiejne og service er i top. Når det er sagt har chefen og personalet aldrig skuffet mig i lÞbet af alle de massere af fester, bryllupper og konfirmationer, som jeg har vÊret til hos Babylon huset. Jeg giver 5 stjerner af en god grund. ALT er perfekt.

2023幎7月4日

Babylon Huset からの回答

Tusind tak for den fine anmeldse😁

Lokale med gentagen succes!

Var til bryllupsfest i dette lokale, hvor oplevelsen var som de mange andre gange jeg har deltaget i arrangementer her. Top service i flotte omgivelser!

2023幎5月13日

Tak for de fine ord🀩

I trygge hÊnder

Vi mÞdtes med Hamid for at få vejledning og rådgivning omkring vores drÞmme. Hamid formåede at tage os i hånden og fÞlge os igennem hele processen og hjÊlpe os med at trÊffe de rigtige valg. En speciel tak, skal lyde til Henry, som udviste en sublim service overfor os og vores gÊster. Jeg kan kun anbefale Babylon Huset, til alle som Þnsker at afholde en fest eller et event.

2023幎5月27日

Babylon Huset からの回答

tak for den gode anmeldelse Alan og stort tilykke endnu en gang😁

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。

他の皮類のレビュヌに぀いおの詳现はこちらをご䞀読ください。