In korte tijd diverse kleding artikelen besteld. Geen enkele keer teleurgesteld. In verleden zo vaak teleurgesteld in bedrijven maar ben blij verrast door materiaal pasvorm en verzending nog niets te... もっと見る
企業が回答しました
Artikel Retour. Ik had een keukenblok besteld en na het uitpakken zag ik dat ik deze niet kon plaatsen zoals gewenst. Zorgvuldig weer ingepakt, kon natuurlijk niet meer op de zelfde wijze maar het... もっと見る
企業が回答しました
We hebben 3 badmatten (verschillende maten) en 6 grote badhanddoeken gekocht bij Bader. Na tig keer wassen nog steeds veel stof en pluizen het dwarrelt door het huis en laat na afdrogen pluisjes op j... もっと見る
企業が回答しました
Super snelle website, levering en goede kwaliteit. Heel fijn dat er ook broeken bestaan voor mensen met een kleinere lengte! Gedrongen is wellicht een wat minder fijne uitdrukking (hier kan misschien... もっと見る
企業が回答しました
Postorderbedrijf BADER staat sinds 1929 voor kwaliteit & klantentevredenheid ✓ Kwaliteitsgarantie van alle producten ✓ Competente klantenservice ✓ Nu bestellen!
5902 VA, Venlo, オランダ
ネガティブなレビューの 75%に回答しています
通常2週間以内に回答
この企業のTrustpilot 利用方法
レビューや評価の取得方法、スコアリング、モデレーションのプロセスについて確認する。
het was een redelijk goede keuze, vond wel dat het assortiment een heel stuk minder is geworden

BADER postorders からの回答
werkt vrij makkelijk, resultaten van zoekopdracht zou beter kunnen

BADER postorders からの回答
Kon ik maar nul sterren geven. Eerst via klarna mijn bestelling proberen te plaatsen. Dan zou je denken dat dit om achteraf betalen gaat. Het gehele bedrag wordt in een keer van mijn rekening gehaald. En wat gebeurd er, bestelling is niet afgerond. Nogmaals geprobeerd en nogmaals proberen ze het gehele bedrag te incasseren. Weer zonder dat de bestelling is geplaatst. Na drie keer geprobeerd ben ik gestopt. Gelukkig heb ik de laatste twee bedragen vooraf weten te onderscheppen, anders was ik ruim 1000 kwijt. Een paar dagen later nogmaals geprobeerd, maar toen kon het wel via achteraf betalen, en dus niet via klarna, waardoor er een constructie via payone tussen zit. Met achteraf betalen wel de bestelling af kunnen ronden. Maar tot mijn verbazing houdt bader mijn geld gewoon terwijl ik toch zelf kies voor achteraf betalen. Zorg er dan voor dat ik alleen via ideal kan betalen. Bijna drie weken later hoor ik dus dat bader mijn geld houdt. Wanneer de bestelling wordt geleverd is nergens te lezen. Dus geen idee wanneer ik mijn gestolen geld terug krijg. Ik heb daarom de gehele bestelling geannuleerd. En dan nog moet ik nog vijf dagen op mijn geld wachten. Als ik het terug krijg. Zo niet dan ga ik aangifte doen en zal de bank een onderzoek naar deze praktijken instellen. Hopelijk gaat de bank bader dan in de gaten houden. Dit is pure diefstal. Ook ga ik een melding bij acm doen. Dit mag niet op deze manier. Zorg dat je de praktijken op orde heb bader. Dit kan gewoon niet. Schandalig en diefstal aangezien het geld al bij bader was voordat ik iets had besteld.

BADER slaapbank besteld en betaald op 17 july 2024
Na mislukte levering binnen 4 weken eindelijk geleverd op 13 november 2024!.
Besteld grijze bank,ontvangen beige bank met grijze
leuningen.
De 2 chauffeurs van Dusseldorf wilden de bank niet samenstellen omdat ze chauffeurs zijn en geen monteurs.
Helaas pasten de leuningen niet op de bank..
Na veelvuldige contacten met BADER zal een nieuwe grijze bank door hen woren geleverd voor 12 januari.
Tot op heden 26 januari 2025 niet benaderd door BADER
Waardeloze afhandeling en behandeling door BADER
met vr.gr.
J.Dol ,
kl nr.19820118-0
bestelling 10534602

BADER postorders からの回答
Een perfecte en snelle levering, prima producten.
Ik ben héél blij met Bader

BADER postorders からの回答
Ik kon heel gemakkelijk vinden wat ik zocht; duidelijke informatie en een goede beschrijving van de producten

BADER postorders からの回答
Ik ben al jaren lid. En ben altijd zeer tevreden met alles wat ik besteld heb.

BADER postorders からの回答
Alles wordt duidelijk vermeld, de prijs kan iets minder
Wij hebben een gezegde; alle waar naar hun geld. Jullie zijn niet de goedkoopste maar het is ook prachtige kwaliteit, vandaar dat ik mijn hele leven al bij jullie spullen koop; dus evengoed van mij een compliment.

BADER postorders からの回答
heb al eerder iets besteld en ook fijn geleverd,
mocht er iets zijn dan goed geholpen door klantenservice!

BADER postorders からの回答
Dit is een aangepaste review. Het origineel ging over een klacht van een badmat bij Bader. De foto was een beetje erg veel opgedikt tov het product. Ik heb een negatieve review hierover geschreven , omdat ik niet juist werd behandeld door de mail. Hierop is hieronder gereageerd en ik ben onlangs door Bader benaderd. Ze hebben hun excuses aangeboden en mij 20 euro terug gegeven. Dit is heel netjes, en dat verdient ook wat. Daarom maak ik de review nu 3 sterren. Neutraal. Ik vind nl nog wel steeds dat die foto's niet kunnen, en het heeft me yijd en enegie gekost. Het bedrijf Bader heeft het na deze review wel netjes afgehandeld met mij.
Verder, is de badmat prima. Niets bijzonders, gewoon prima.

BADER postorders からの回答
Ik ben al jaren klant van Bader. Het gaat goed totdat je aanspraak op garantie doet. Eerst reageert Klantenservice met “we hebben je vraag doorgestuurd…”, daarna helemaal niet meer. Ik wacht op afhandeling van mijn simpele klacht al vanaf november’24. Schande.

企業は、自動招待を介してレビューを依頼することができます。この方法で得られたレビューは、本物の経験に基づいたものであり、確認済みのラベルが付与されます。
他の種類のレビューについての詳細はこちらをご一読ください。