Tak Simon B.(Bayern Autogroup à rhus) for tÃ¥lmoding og virkelig god service. I starten af Feb. 2026 kÞbte jeg en BMW i3 fra 2020 hos Bayern Auto Group à rhus, jeg bor selv pÃ¥ sjÊlland og kÞbte b... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hverken fejlfinding eller udbedring af fejl blev foretaget om end det var formÃ¥let med besÞget. SjÊldent - om nogensinde - oplevet en mere ligegyldig og arrogant kundebehandling. Heldigvis Vedr. s... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Hold da op for uhjÊlpsomme og arrogante folk pÃ¥ pladevÊrkstedet. De vil gerne vi henter en totalskadet bil hurtigst muligt sÃ¥ ringer og hÞrer om bilen kan kÞre op selv sÃ¥ jeg ved hvilken autotransport... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bortset fra den bremsekaliber foran som mekanikeren Þdenlagde til 3.500kr. (den betaler jeg Ã¥benbart) Det lÞse dÊksel under sÊdet (jeg sÊtter det bare selv pÃ¥ plads sÃ¥) Og at den fysiske... ãã£ãšèŠã
äŒæ¥ãåçããŸãã
Bayern AutoGroup er en eksklusiv BMW og MINI forhandlerkÊde med seks forretninger i Danmark. Vores mÃ¥lsÊtning er at vÊre de danske BMW og MINI entusiasters foretrukne bilforhandler â en ganske sÊrlig forhandler, hvor du som kunde oplever, at intet er overladt til tilfÊldighederne. NÃ¥r du vÊlger at kÞre i en bil ud over det sÊdvanlige, skal du ogsÃ¥ have en oplevelse ud over det sÊdvanlige bÃ¥de i mÞdet med vores salgsafdelinger og vores vÊrksteder.
ãã³ããŒã¯
ãã¬ãã£ããªã¬ãã¥ãŒã® 45ïŒ ã«åçããŠããŸã
éåžž1ã«æä»¥äžçµã£ãŠããåç
ãã®äŒæ¥ã®Trustpilot å©ç𿹿³
ã¬ãã¥ãŒãè©äŸ¡ã®ååŸæ¹æ³ãã¹ã³ã¢ãªã³ã°ãã¢ãã¬ãŒã·ã§ã³ã®ããã»ã¹ã«ã€ããŠç¢ºèªããã
Tak Simon B.(Bayern Autogroup Ã
rhus) for tålmoding og virkelig god service.
I starten af Feb. 2026 kÞbte jeg en BMW i3 fra 2020 hos Bayern Auto Group Ã
rhus, jeg bor selv på sjÊlland og kÞbte bilen uden at have set bilen i virkeligheden, Simon havde givet mig en rundvisning via facetime og havde vist mig de brugsspor der var på bilen(den er 6 år gammel).
Jeg kÞbte bilen for 100.000kr, og den blev uden beregning transporteret til afdelingen pÃ¥ Amager hvor jeg kunne hente bilen. Jeg kunne dog konstaterer at fÞresÊdets 'PUMPE-funktion' ikke virkede(lÊs lige resten ;-))...........jeg ringede Simon op som beklagede at han ikke havde 'opdaget det defekte' sÊde. Jeg kunne bare bestille en tid til reparation hos BMW pÃ¥ sjÊlland inkl. lÃ¥nebil, og BAG Ã
rhus skulle nok betale(og det gjorde de).
Det sjove var sÃ¥ at sÊdet intet fejlede, jeg havde jo beskrevet at âPUMPE-funktionenâ ikke virkede - en BMW i3 har sÃ¥ IKKE nogen pumpe til at hÊve/sÊnke sÊderne, men et hÃ¥ndtag man trÊkker i, lÞfter sin bagdel fra sÊdet og sÃ¥ vil en kraftig fjeder hÊve sÊdet op :-D. Jeg havde beskrevet at âPUMPENâ ikke virkede ogsÃ¥ overfor BMW mekanikeren, men det var fÞrst da de havde bilen inde til rep. at de kunne konstaterer sÊdet intet fejlede. Sjov historie for alle, men virkelig god service fra Simons og Bayeren Autogroup Ã
rhus.
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Bayeren Autogroup Ã
rhus og har KUN oplevet god service og hurtig responstider.

Bayern AutoGroup ããã®åç
Super god oplevelse og service.
Fik skiftet ny frontgrill på min bmw i4
Modtog en kort video efter arbejdet var udfÞrt, hvor der blev informeret om hvad det var blevet lavet.
Det blev et rigtig godt resultat.

Bayern AutoGroup ããã®åç
Hold da op for uhjÊlpsomme og arrogante folk på pladevÊrkstedet. De vil gerne vi henter en totalskadet bil hurtigst muligt så ringer og hÞrer om bilen kan kÞre op selv så jeg ved hvilken autotransporter vi skal sende fra Nordjylland så vi ikke kÞrer forgÊves, det mener han godt og vis ikke skulle de nok hjÊlpe med at få den ud til lastbilen. Kommer derned bilen kan ikke starte og de vil ikke hjÊlpe vi kunne bare sende en anden bil fra Nordjylland så havde det vÊret bedre de havde sagt at ikke ville hjÊlpe. Håber en dag personalet for brug for en håndsrÊkning en dag og folk bare trÊkker på skulderen som dem selv magen til ulÞsningsorienteret vÊrksted skal man lede lÊnge efter.

Bayern AutoGroup ããã®åç
Det eneste BAG sådan er rigtig gode til, er at udstede regninger.
Hej Mikael,
Du har fÃ¥et hele historien⊠du ringede til mig ð

Bayern AutoGroup ããã®åç
PrÞv at give Jeres brugtvogns sÊlgere en Red BullâŠâŠ..
Var klar til at kÞbe en BMW el bil.
Spurgte om vi kunne se en af de 17 iX1 BAG havde på lager.
âjamen, kan i ikke gÃ¥ pÃ¥ vores hjemmeside?âŠ..â.
Joooo, men hvor kan vi se dem fysisk?
Vi vil gerne kÞbe en.
JamenâŠ.,
âDe stÃ¥r oppe pÃ¥ gruspladsen, der er skilt i vinduerneâŠ..â. Der kan i se demâŠâŠ
ð€·ââïžð€·ââïžð€·ââïžð€·ââïž
At det så var frostvejr (så skiltene i vinduerne var usynlige) behÞver sÊlgeren naturligvis ikke bekymre sig om, mens han havde travlt med sin mobil.
Hurra for âdygtige sÊlgereâ, det er flotð
Men selvfÞlgelig som opfordret, vi tjekker nettetâŠðð«£

Hmmm
Hvordan skal man formuleres denne dag?
Vil vide mere om en mini copper John. Efter en kÞretur og var intersseret i den. Fik så at vide man kan gå hjem og tjekke hjemmesiden ud??
Come on...

Bayern AutoGroup ããã®åç
KÞbte ubeset en brugt BMW i Esbjerg.
Jacob som var sÊlger på bilen, leverede en perfekt kundeoplevelse, var Êrlig omkring bilen og de mangler, som man må forvente, når man kÞber brugt bil.
Blev ringet op en uge senere, og spurgt til om jeg var tilfreds med bilen.
Virkelig flot service.

Bayern AutoGroup ããã®åç
Jeg fik noget af en afvisning fra vÊrkstedet i Aalborg da jeg kontaktede dem i et forsÞg på at få et tilbud på reparation af min BMW.
Svaret var at det nok var billigere på mit lokale vÊrksted. Som tidligere kunde havde jeg forventet bedre service.

Bayern AutoGroup ããã®åç
Fantastisk service, og absolut kundeservice i topklasse.
BMW i Odense hjalp os med et lille problem og viste os hvad kundeservice er, tusind tak for det.
Absolut anbefaling herfrað
Kommer lige fra ferietjek af min IX3 hos BMW i Odense, og igen en super professionel og god betjening. Og i Þvrigt en fantastisk bil også :)
Meget god betjening af Jacob Nielsen fra Esbjerg afdelingen og jeg fik min bil leveret som aftalt. Rigtig fin service.
Super professionelt i Esbjerg!
Nogle få dårlige anmeldelser af Bayern Autogroup er bestemt ikke reprÊsentative for virksomheden.
Vi oplevede i maj 2025 meget imÞdekommende og professionel vejledning fra sÊlger Rasmus, inden vi besluttede os for en iX1. Vores fÞrste BMW, da vi ellers har Mercedes i husstanden.
Levering skete som aftalt, desvÊrre havde bilen en fejl fra fabrikken, der skabte nedbrud efter blot 80 km, efterfulgt af 14 dage på vÊrksted. Det kan man dårlige klandre forhandleren for. Både salg og vÊrkstedet holdt os lÞbende opdateret, og vi var i mellemtiden godt kÞrende i en tilsvarende lånebil. Fejlen er nu udbedret, bilen kÞrer fantastisk, og kvaliteten er helt i top.
Vi vender med sikkerhed tilbage til BMW Esbjerg, når nÊste bil i husstanden skal skiftes.
Har lige fået lavet olie service mellem service på min BMW 330e en stor tak til Dennis Haurum for total professionel behandling ikke så meget vrÞvl som på andet BMW service vÊrksted på Fyn
Fusk og bedrageri. BehÞver ikke sige mere.
ForfÊrdelig virksomhed. De snyder og bedrager deres kunder. Hold jer langt vÊk.
Inden i vÊlger at kÞbe eller få repareret bil her.
SÃ¥ sÞg pÃ¥ fÞlgende pÃ¥ youtube âBayern Autogroup lyverâ af Anders Berner
Jeg havde kig på en flot vogn, men efter den behandling og ligegyldighed som Anders Berner afslÞrede så kommer jeg ikke til at lÊgge mine penge her.
Vil ikke anbefale at kÞbe biler her efter at have set hvad de kan finde på i medierne puha da.
TÊnk dig om inden du kÞber hos dem.
Bmw Bayern autogroup Tilst. SÊlger Biler der har vÊret skade uden at sige det og når de er på vÊrksted. Kan de finde på at kÞre på farmilie weekendtur i den. Uden tiladelse.
SÃ¥ vil ikke anbefalede dem
Ikke et sted jeg vil anbefale nogen Bayern autogroup tilst, frarådes på hÞjeste plan
äŒæ¥ã¯ãèªåæåŸ
ä»ã®çš®é¡ã®ã¬ãã¥ãŒã«ã€ããŠã®è©³çްã¯ãã¡ãããäžèªãã ããã