レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち2の評䟡

FÞrst pÃ¥ eftermiddagen kom vi for at bestille bord, her fik vi afvide at det kunne man ikke, men at vi var mere end velkommen kl 18.00 nÃ¥r vi gerne vil spise, sÃ¥ skulle de nok finde et bord der var... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

LÞrdag den 10 maj 2025. Meget beskidte borde og stole gulvet flÞd med madrester. Lunkne flÞdekartofler, flÊskesteg sÃ¥ salt sÃ¥ den ikke kunne spises, en persillesovs der smagte som at stikke tungen ind... もっず芋る

5぀星のうち4の評䟡

God kvalitet af kÞd specielt okse. LÊkre smÃ¥ kartofler og bearnaise sauce. Selv forÃ¥rsruller var go. God service hele vejen igennem. Savnet stÞrre udvalg af desserter ellers fik i 5 stjerner. Go st... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

TrÊngt og klaustrofobisk. Vi var pÃ¥ bakken for at spise og valgte at give Bakkens Grill og BÞfhus en chance men endte med at mÃ¥tte forlade restauranten inden vi havde bestilt vores mad. Vi blev... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

5぀星のうち2の評䟡

FÞrst pÃ¥ eftermiddagen kom vi for at

FÞrst på eftermiddagen kom vi for at bestille bord, her fik vi afvide at det kunne man ikke, men at vi var mere end velkommen kl 18.00 når vi gerne vil spise, så skulle de nok finde et bord der var handicap venligt. (Da vi gik ud så vi flere pladsreservationer)
Da vi kom 17.30 kunne vi få et bord på fÞrste sal eller udenfor! Vi fik dog et bord indenfor nedeunder hvis vi lovet at vÊre fÊrdige inden kl 19.00. Det var ikke noget problem for maden lunken, så den kunne spises hurtigere.
Dog var der rigeligt mad og de var gode til at få fyldt op. Men måden personalet snakket til en på det Þdelagde altså også en god del af oplevelsen.

2026幎5月9日

Rigtig god mad... MEN puha

Rigtig god mad, og godt kÞkkenpersonale, bakkerne blev fyldt hele tiden med nyt varmt og koldt. Men
Fri bar i 2 timer, den holder ikke. Da vi ankom 40 personer, tog det i hvert fald et kvarter fÞr vi alle fik et lille glas vi kunne skÊnke Þl i. Jeg selv fik hentet 3 glas Þl, hver gang var den tÞmt og der skulle man også vente ca et kvarter hver gang. Ikke i orden. Over halvdelen af os hentede tallerkner og knive og gafler, men resten måtte vente 6 min på at få en kniv, da det tog 6 min for opvaskemaskinen. Hvilket selvfÞlgelig gjorde at det var koldt kÞd og sovs. Hvorfor ikke gÞre glas, bestik klar til bestilte gÊster. De mangler i den grad, orden og planlÊgning. I stedet for at skifte Þl anker fÞrst, når der står 7 mennesker med et tomt Þlglas, så skulle man lige skifte fanta, cola, sprite, pepsi mm. Det ville en med overblik vide. Forslog man det, blev man overrumlet og snerret af. TÊnker det var pga stress, men det ville ordentlig planlÊgning kunne nedsÊtte. Trist oplevelse

2025幎8月23日
5぀星のうち3の評䟡

Jeg plejer at komme på det sted sammen

Jeg plejer at komme på det sted sammen med familie og venner. Det eller den der gÞr at stedet kun får 3 stjerner er hende der tager imod oppe ved kassen og er ved kassen hun smiler ikke har attitude overfor kunder virker sur og nÊrmest skÊlder kunden ud hvis man evt har glemt en ting foreksempel at sige at ens datter ikke er under 12. Både kunden fÞr mig som var igang med at bestille og jeg fÞlte i hvertfald ikke at hun gad at vÊre der. Når det så er sagt er både tjenerne og kolkene ved grillen super flinke og hade det ikke vÊret for dem så havde det vÊre 0 stjerner.
Mvh Jimmi

2025幎8月8日
5぀星のうち1の評䟡

Hold jer vÊk hvis i har sÊrlig behov

Vi havde set frem til en hyggelig familietradition – en Ã¥rlig middag pÃ¥ Bakken, hvor vi denne gang ville prÞve noget nyt og valgte Bakkens Grill & BÞfhus. Vi havde pÃ¥ forhÃ¥nd bestilt bord og oplyst, at vi var en stÞrre familie, herunder én i kÞrestol og én, der skulle bruge hÞjstol.

Da vi ankom, blev vi vist hen til et bord
 med for fÃ¥ pladser. Der var ganske enkelt ikke tÊnkt pÃ¥, at en kÞrestolsbruger har brug for adgang og plads ved bordet. Personalet foreslog, at jeg kunne sidde pÃ¥ en almindelig stol (!) – som om man bare lige kan rejse sig fra en kÞrestol og “passe ind” for at give plads til andre.

Der blev ikke forsÞgt at finde en lÞsning. Ingen vilje til fleksibilitet eller forstÃ¥else for, at det her handler om mere end komfort – det handler om vÊrdighed og inklusion.

Resten af familien blev og spiste. Jeg mÃ¥tte tage hjem uden mad, selvom jeg havde glÊdet mig til buffeten. Det gÞr ondt – ikke kun fysisk, men ogsÃ¥ fÞlelsesmÊssigt. Det her var ikke bare en middag, det var et familieÞjeblik, jeg blev udelukket fra.

Det burde vÊre en selvfÞlge, at restauranter i 2025 tager hÞjde for gÊster med handicap – isÊr nÃ¥r det er oplyst pÃ¥ forhÃ¥nd.

Til andre familier med sÊrlige behov: VÊr opmÊrksom – Bakkens Grill & BÞfhus var desvÊrre ikke i stand til at rumme os alle.

2025幎8月2日

TrÊngt og klaustrofobisk.

TrÊngt og klaustrofobisk.

Vi var på bakken for at spise og valgte at give Bakkens Grill og BÞfhus en chance men endte med at måtte forlade restauranten inden vi havde bestilt vores mad.

Vi blev placeret ved in bord i midten af et meget lille proppet lokale hvor vi der ikke kunne fÞres en samtale med personen over for en. Borde ved siden af var så tÊt at man nÊsten sad arm mod arm med en fremmed.

2025幎7月11日

UlÊkkert mad og restaurant

Beskidt restaurant, ulÊkre toiletter uden wc papir, tÞrtstegt oksekÞd, kylling, koteletter, rÃ¥ lasagne.. uspiseligt
Personerne som havde tilberedt maden, havde glemt at komme salt i
 virkelig usmageligt

Hele konceptet omkring ismaskine, plastkrus til is, samt mÊrkelige smÃ¥ skeer, var sÃ¥ kaotisk ulÊkkert

2025幎6月29日

LÞrdag den 10 maj 2025

LÞrdag den 10 maj 2025. Meget beskidte borde og stole gulvet flÞd med madrester. Lunkne flÞdekartofler, flÊskesteg så salt så den ikke kunne spises, en persillesovs der smagte som at stikke tungen ind i vandhanen, sådan kunne jeg blive ved. Personalet havde travlt med at have det sjovt ude i kÞkkenet. Toilettet både herre og damer så beskidte at vi kunne benyttede dem. 1 stjerne er overdrevet burde kunne give 0 stjerner.

2025幎5月10日

Manglende rengÞring.

I går var vi, 32 personer på Bakken. Borde var reserverede til kl. 18:00, og det gik fint, maden var ok, og personalet var venlig - men bordene, der lige var blevet tÞrret af inden vi satte os, var våde og meget klistrede - så måske skulle der have vÊret brugt en ren klud og noget rent vand, med lidt sÊbe i?
Dametoilettet var noget af det mest ulÊkre, jeg lÊnge har set! Gulvene var våde, for vandet sivede roligt ud fra toiletterne, ingen affaldsposer eller- spande, som kvinder har brug for ind i mellem, og spindelvÊv, af Êldre dato, var lodne og hÊngte rundt om rÞret og på vÊggen, fra gulv til loft!
Få gjort noget ved rengÞring og kontrol!
Mvh. Tina Kruse.

2024幎10月19日
5぀星のうち1の評䟡

Aldrig har jeg oplevet noget ringere

Aldrig har jeg oplevet noget ringere. 20 minutter kÞ for at få en tallerken, derefter 20 minutter for at få mad, som der så er begrÊnsninger på. Max 2 stykker kÞd og derefter 20 minutter i kÞ igen. Til sidst i kÞ for at få drikke varer. SÊtter aldrig mine ben der igen.

2024幎8月10日

Elendig oplevelse

Elendig oplevelse.
LÊser udenfor at man kan få minimum 6 forskellige slags grillet kÞd.
Når man så har betalt, så har de udsolgt af rÞdt kÞd - og du kan nÊrmest kun få skinke og hotwings.
Kokken som serverer kÞd er ubehÞvlet og hakker på alle gÊster. Man fÞler sig på ingen måde velkommen.

2024幎7月24日
5぀星のうち1の評䟡

Vi var en stor familie hos jer i

Vi var en stor familie hos jer i onsdags. Vi havde 3 små bÞrn med på 2, 3 og 5 år.
De små bÞrn drikker kun vand og de drikker sjÊldent til maden, de slÊber altid rundt på deres drikkedunke.

MEN I tvang os til at kÞbe drikkevarer til dem, da vi ellers ikke mÃ¥tte fÃ¥ buffet. 😮

Vi ville ikke ÞdelÊgge en hyggelig familiedag ved at skÊndes med jer eller tage bÞrnene ud igen, de havde sat sig og var sultne, men jeg må sige jeg er mållÞs over at I kan tillade jer det og nu tÊnker jeg at det tror jeg faktisk heller ikke at I kan. Jeres hjemmeside siger 159 kr for buffet og 59kr for bÞrnene, ingen steder står der man ikke kan få buffet uden drikkevarer og da slet ikke til bÞrnene, hvilket så kostede dobbelt så meget som annonceret.

2024幎7月17日
5぀星のうち5の評䟡

Dejligt sted på Bakken!

ImÞdekommende og venligt personale og rigtig dejlig mad!
Buffeten blev prÊsenteret flot og der var fyldte fade hele tiden.
Fint koncept med alt betalt inden spisning.
Stedet kan varmt anbefales!!!

2024幎7月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ