レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

update pÃ¥ min sidste andmeldelse bakkens kunde service havde nu skrevet til min kÊreste angÃ¥ende Êrstatning pÃ¥ hendes jakke og bedt hende om at tag fat i dem igen hvilket hun sÃ¥ gjorde og efter hu... もっず芋る

Virkelig dÃ¥rlig mad. Buffet til en formue men der var intet som var vÊrd at sÊtte tÊnderne i. Febrilsk kigger man rundt og ender med nuggets og pomfritter. Sodavand ad libitum i smÃ¥ glas man selv fyld... もっず芋る

Trevligt stÀlle med bra blandning av aktiviteter karuseller dÃ¥. Spehallar bör frÀscas upp slitna maskiner om man nu tycker spel Àr kul. Lite fler toaletter inne pÃ¥ omrÃ¥det bör finnas. P betal automa... もっず芋る

Vi havde en rigtig dÃ¥rlig oplevelse hos Bakken i forbindelse med afhentning af sÊsonkort. Vi havde bestilt sÊsonkort online pÃ¥ forhÃ¥nd, men ved ankomst var der kun ét Ã¥bent vindue til bÃ¥de... もっず芋る

䌁業情報

1. アミュヌズメント センタヌ

さたざたな倖郚゜ヌスから提䟛された情報

Der er noget om snakken - der er sjovest på Bakken!

2.1

期埅以䞋

TrustScore 5段階評䟡の2

466件のレビュヌ

ネガティブなレビュヌに回答しおいたせん

Spam uden fordele

Spam uden fordele.

At have en platform der ikke kan huske at man er logget ind når man forsÞger at foretage kÞb, således at rabatten ikke opnås, minder om et udviklingsprojekt foretager af de samme som står bag aula.

Giv rabat ved fixed dato og lad vÊre mere at gÞre det besvÊrligt at handle hos jer.

2026幎5月2日
自発的なレビュヌ

Vi havde en rigtig dårlig oplevelse hos

Vi havde en rigtig dårlig oplevelse hos Bakken i forbindelse med afhentning af sÊsonkort.

Vi havde bestilt sÊsonkort online på forhånd, men ved ankomst var der kun ét åbent vindue til både afhentning og kÞb af nye sÊsonkort. Det betÞd, at vi endte med at stå i kÞ i omkring én time med små bÞrn, da hver familie skulle igennem en lang proces med oprettelse, fotografering og print af flere kort.

Samtidig var der andre åbne vinduer med personale, som kun håndterede enkeltbilletter, og som ikke blev brugt til at afhjÊlpe situationen.

Det mest frustrerende er dog efterfÞlgende håndtering. Jeg har kontaktet Bakken flere gange, men modtager enten standardsvar eller slet ingen svar.

Det er ikke rimeligt, og det ÞdelÊgger oplevelsen markant.

Jeg håber, Bakken begynder at tage både planlÊgning og kundeservice mere seriÞst fremover.

2026幎3月29日

forfÊrdelig kunde service

update på min sidste andmeldelse

bakkens kunde service havde nu skrevet til min kÊreste angående Êrstatning på hendes jakke og bedt hende om at tag fat i dem igen hvilket hun så gjorde og efter hun gjorde det blev de tavse igen. det kan sku da ikke passe at det der skulle forstille at vÊre en af de mest hyggelige og dejlige forlystelses pakker har så ekseptionel f#"king ringe service altså, syns godt i kunne tag at stramme jer op

2026幎3月27日

Virkelig dårlig mad

Virkelig dårlig mad. Buffet til en formue men der var intet som var vÊrd at sÊtte tÊnderne i. Febrilsk kigger man rundt og ender med nuggets og pomfritter. Sodavand ad libitum i små glas man selv fylder op i hjÞrnet lÊngst vÊk. Grillstegt pattegris der smagte surt. De andre stege skulle skÊres men personalet gemte sig. Da det endelig lykkedes var man i tvivl om kÞdets oprindelse. Bakken bliver det ikke til fÞr de når Tivoli standard. Det var ganske enkelt spild af penge.

2026幎4月6日

Elendigt P System

Nummerpladescanning og automatisk betaling er nu uden varsel blevet droppet til trods for der skiltes med det ved indkÞrsel. Gardian som nu åbenbart er ny P vagt scanner ikke nummerplade men sender regning med gebyr da den automatiske betaling åbenbart også er slÞjfet. Ikke sÊrligt kundevenligt ikke at informere om dette på en ordentligt måde

2025幎8月10日

Parkering

Vi har netop modtaget en registreringsafgift fra parkzone - selvom vi har betalt for parkeringen FØR vi gik ind. Der er nu sendt indsigelse til parkzone da vi kan dokumentere at vi har betalt.
Vi har aldrig fÞr haft udfordringer med parkeringen. Selvom det ikke er jer der administrerer dette - overvejer vi nu om vi skal droppe sÊsonkortet til nÊste år. Der er flere der har haft samme udfordringer - det fungerer jo ikke.

2025幎10月19日
自発的なレビュヌ

Jeg fik en regning for parkering selv om jeg havde betalt i parkeringsautomaten

Jeg fik en regning for parkering selv om jeg havde betalt ved hjÊlp af Bakkens betalingsautomat.
Men Gardian A/S (tidligere Parkzone) sendte bare en ekstra regning og reagerede bare med nye spÞrgsmål når jeg klagede hos dem. Bakken vil ikke svare på om de får penge fra Gardian A/S (tidligere Parkzone) ved disse dobbelt betalinger. Find et andet sted at hygge jer.

2025幎10月19日

Ren skuffelse

Ikke nok med begrÊnset antal forlystelser sÃ¥ giver turpasset ikke adgang til de halballer der er opstillet til halloween og nye parkeringsregler der ikke er informeret
 en skuffelse

2025幎10月16日

Afgift på 910 kr for nye p-regler

Jeres nye parkeringssystem er under al kritik. NÃ¥r man kÞrer ind pÃ¥ bakken skilter I med, “husk at smil, din nummerplade bliver scannet”. NÃ¥r man sÃ¥ gÃ¥r forbi betalingsanlÊgget pÃ¥ vejen ind til bakken stÃ¥r der “betal ved ankomst”. Vi stod i gÃ¥r flere mennesker, som ikke kunne fÃ¥ registreret vores biler. Vi vÊlger derfor at gÃ¥ ind, da vi netop snakker om, at ens nummerplade er scannet og har vÊret vant til at betale pÃ¥ vej ud fra bakken i hele jeres nuvÊrende sÊson. Jeg kommer ud med min datter efter 3 timer, og kan sÃ¥ godt komme til betaling af parkering da vi rammer parkeringspladsen. Jeg betaler 96 kr for parkeringen, men kommer ned til bilen og ser en afgift pÃ¥ 910 kr i forruden fordi min bil ikke er registreret i betalingsapp. Jeg har derfor bÃ¥de betalt for parkering, og fÃ¥et en bÞde fordi jeres nye betalingssystem ikke virkede. Jeg har vÊret pÃ¥ Bakken +30 gange i denne sÊson, og har aldrig haft problemer med jeres betalingssystem. Men at I vÊlger at Êndre reglerne for parkering pÃ¥ en mÃ¥ned efter endt sÊson, trods I skriver at ens nummerplade bliver scannet ved indkÞrsel er under al kritik!!!

Sjovt at skiltet ved indkÞrslen til parkeringspladsen er fjernet siden i går, så der ikke lÊngere står at nummerpladerne bliver scannet. TÊnker der har vÊret mange utilfredse gÊster på Bakken i går, som har haft samme dårlige oplevelse som mig!!

2025幎10月11日
自発的なレビュヌ

Jeg synes det er hyggeligt at komme på

Jeg synes det er hyggeligt at komme på bakken , men parkering pladsen hvor der er skilte om at der er ens rettet kÞrsels som folk ikke overholder , der bliver kÞrt i alle retninger, mod trafikken, bare fordi folk åbenbart ikke gider at gå ned til deres biler , et held at der ikke er nogen der er kommet til skade ,
Det jeg skiver om skete i går 31 august og det drejer sig ikke kun om 1 bil det var op til flere biler

2025幎8月31日
自発的なレビュヌ

DesvÊrre sÃ¥ vi ikke anmeldelserne inden

DesvÊrre så vi ikke anmeldelserne inden vi gik ind på Amerika Dinner på Bakken.
Maden var endelig okay men vores bÞrn fik fÞrst deres mad da vi andre var fÊrdige med vores.
Der er så beskidt over alt. Toiletterne var så ulÊkre. Gulvet er så klistret at ens sko sidder fast. Ikke et sted hvor man tÊnker at man har lyst til at nyde sin mad.
Vil ikke anbefale dette sted til nogen.
Kommer ALDRIG IGEN!!!

2025幎8月30日

Appetithuset

Vi besÞgte Appetithuset pÃ¥ Bakken og valgte deres buffet – men maden var kold og uappetitlig. Vi gjorde personalet opmÊrksom pÃ¥ det flere gange, men der blev ikke gjort noget. Man skal desuden betale for buffeten, fÞr man overhovedet spiser, hvilket fÞles urimeligt, nÃ¥r kvaliteten er sÃ¥ dÃ¥rlig. Som prikken over i’et var toilettet meget ulÊkkert med affÞring pÃ¥ vÊggen. Alt i alt en rigtig dÃ¥rlig oplevelse, som vi ikke anbefaler.

2025幎8月22日

Appetithuset PÃ¥ Bakken ik kom

Jeg spiste for nylig buffet pÃ¥ Apptithuset pÃ¥ Bakken, og det var desvÊrre en rigtig dÃ¥rlig oplevelse. Allerede fra starten betaler man, fÞr man overhovedet har set maden – og det gÞr det ekstra skuffende, nÃ¥r oplevelsen slet ikke lever op til det, man forventer.

Buffeten var kold, og flere af retterne virkede som om de havde stÃ¥et fremme alt for lÊnge. Jeg gjorde personalet opmÊrksom pÃ¥ det, men de gjorde ingenting. Ingen undskyldning, ingen forsÞg pÃ¥ at lÞse problemet – bare ligegyldighed.

Når man betaler på forhånd for en buffet, forventer man at maden er varm, frisk og at personalet tager en seriÞst, hvis der er problemer. Her fik jeg hverken ordentlig mad eller ordentlig service.

Det Þdelagde mit besÞg på Bakken, og jeg kommer ikke igen. Jeg kan ikke anbefale nogen at spise der, fÞr de får styr på både kvaliteten af maden og deres kundeservice.

2025幎8月22日
自発的なレビュヌ

Spar jer selv for oplevelsen!

Spar jer selv for oplevelsen!

Efter 3 år tÊnkte vi at bakken igen skulle besÞges. Havde jeg bare lÊst her fÞrst så havde vi sparet de ca 1000kr det kostede for 3 turbånd.

329kr for et turbånd - flere forlystelser varer under 1 minut fx Skyroller. Her er man i forlystelsen ca 1 min (15sek på vej op, 30 sek i luften og 15sek på vej ned igen) og der var INGEN kÞ! Personalet lÞb rundt og havde ikke forladt området ved forlystelsen inden folk blev sendt op i luften.

Mitbakken- spar 20-50kr pr turbånd. Det lyder godt men husk at det kun er turbånd med dato som skal bestilles min 2dage inden besÞget.

Toiletterne er så klamme og lugter helt vildt af urin.

Prisen på parkering ved parken- 100kr!!! Det er helt hul i hovedet.

Mad og drikke- glem det. Bare slik - 30kr for en lang “tivoli-stang”.

Personalet ved forlystelserne er sure og det virker mere som om man er til besvÊr end velkommen.

Der mangler bÊnke/siddepladser i hele parken (kan isÊr mÊrkes i hÞjsÊsonen).

Flere forlystelser var ude af drift den dag vi besÞgte dem. Fx den gamle trÊ rutsjebane virkede ikke i flere timer.

Vedligeholdelse er heller ikke noget man går op i her.

Godt råd brug jeres penge og tid et andet sted!!!

2025幎7月29日

Gensyn med Bakken

Har ikke vÊret på Bakke i nogle år og jeg tÊnker ikke jeg kommer igen var så skuffet alt er blevet så dyrt der det kan man nok forstå, men at forlystelserne med de priser ikke bliver vedligeholdt er super dårligt alt fremstår trÊt og farvelÞst et eksempel jeg var i spÞgelses slottet halvdelen af de ting som skulle vÊre skrÊmmende virkede ikke det er simpelthen for dårligt .
Jeg vil sige til dem som lÊser dette jeg vil nok finde en anden park at lÊgge mine hÃ¥rdt tjente penge i Bakken er ikke noget vÊrd mere sÃ¥ trist 😟

2025幎7月30日

䌁業は、自動招埅を介しおレビュヌを䟝頌するこずができたす。この方法で埗られたレビュヌは、本物の経隓に基づいたものであり、確認枈みのラベルが付䞎されたす。