レビュアヌのコメントを芋おみたしょう

5぀星のうち1の評䟡

Vi som familie, er kommet der igennem 5 Ã¥r, mÃ¥ sige i Ã¥r, var en stor skuffelse. Ved bestilling af bord, var prisen en pÃ¥ deres hjemmeside, Bakkens hjemmeside en anden, pÃ¥ skiltet foran stedet e... もっず芋る

5぀星のうち3の評䟡

Torsdag Kl. 18. Buffet og sodavand ad libitum for to 376kr. Maden er tilstrÊkkelig. Burgerbollerne er lidt hÃ¥rde men spiselige. Ellers er resten pommes, kartofler, flÞdekartofler og kÞdet ok. Fik... もっず芋る

5぀星のうち1の評䟡

Maden er bare under al kritik. KÞdet er tÞrt spareribs kunne ikke tages af benene burgerbollerne kun sendes til UKRAINE som bomber. Persillesovsen kunne grydeskeen stÃ¥ i midten uden at falde. Helt ige... もっず芋る

5぀星のうち5の評䟡

Anmeldelserne i Trustpilot er meget forskellige. Hvad dette skyldes, ved jeg ikke, men mÃ¥ske er der forskel pÃ¥ enten personalet eller pÃ¥ hvor travlt der er i restauranten. Min opfattelse er, a... もっず芋る

䌁業情報

1぀星

この䌁業のTrustpilot 利甚方法

レビュヌや評䟡の取埗方法、スコアリング、モデレヌションのプロセスに぀いお確認する。

Vi som familie

Vi som familie, er kommet der igennem 5 år, må sige i år, var en stor skuffelse.
Ved bestilling af bord, var prisen en på deres hjemmeside, Bakkens hjemmeside en anden, på skiltet foran stedet en tredje, det gÊlder også for sodavand ad libitum, plus bÞrnepris på buffet. Påpegede de burde rette deres priser alle steder til samme pris.
Salatbaren. Majskolber var ok, meget af kÞdet tÞrt, flÊskesvÊrerne over saltet. Det store kagebord indeholder en slags kage.
RengÞringen af stedet er ikke eksisterende. Edderkopper i plastik fra Halloween af, lå der stadig, fyldt med stÞv.
Har intet dårligt at sige om personalet, ikke deres ansvar for priserne.

2026幎4月26日
5぀星のうち1の評䟡

Vi starter med at priserne som stÃ¥r på

Vi starter med at priserne som står på skiltet udenfor, ikke er de priser de kÞrer med. Jeg påpeger det, og får 80 kroner tilbage. Priserne på hjemmesiden er en helt tredje pris. Personalet siger at de har sagt det til chefen flere gange, men der sker ikke noget.
Verdens bedste burger? Ja, hvis man er vant til mad fra et fÊngsel i Uganda måske. Tror faktisk at sålen på min sko er mere mÞr end den bÞf som lå klar. Og bollen var kold, den fik dog en tur på grillen.
Der er ikke sÊrlig meget kÞd i buffeten.
Det kÞd som er der er TØRT som sandet i Sahara.
Min sÞn på 5 år var vild med spareribs, majskolber og lÞgringene - men det stoppede så også der.
Meget af maden smagte egentlig okay, men nÃ¥r det er en grill buffet forventer man godt, grillet kÞd. Det fÃ¥r man IKKE. Jeg kan faktisk udmÊrket forstÃ¥ hvorfor man skal betale FØR man spiser...

2026幎4月11日

DÃ¥rligste buffet i DK

Til prisen var maden så elendigt at jeg måtte stoppe med at spise.
Pasta baren kan man dårligt kalde en pasta bar, grÞntsager fra frokosten...
Og der var mere dressing end pasta..

"Lav verdens bedste burger selv"
BÞfferne ligner at du kan slå ihjel med dem, kolde boller, dressing i en ende af restauranten og alt til burgeren må du finde forskellige steder....

LAD VÆR AT SPISE HER....
KÞkkenet ligner det er bliver gjort rent for mange år siden, det er kun den del af kÞkkenet man kan se.

0-5 år og under 12, to forskellige priser, men hvis dit barn er 5 år så skal du betale for under tolv selvom der står alle steder at 0-5 år spiser billigere....

Alt ved stedet for ALLE buffet steder i kbh til at ligne gourmet steder...

HOLD JER VÆK!! SCAM, SCAM, SCAM.

2024幎7月19日
5぀星のうち5の評䟡

Anmeldelserne af to sÞstre meget forskellige

Anmeldelserne i Trustpilot er meget forskellige. Hvad dette skyldes, ved jeg ikke, men måske er der forskel på enten personalet eller på hvor travlt der er i restauranten.

Min opfattelse er, at maden er veltillavet og af god kvalitet. Servicen er god og venlig. Prisen er overkommelig og bestemt i den lave ende.

Vi var fire voksne og to bÞrn, der spiste buffet. Med drikkevarer blev det 1218 Kr. hvilket må siges at vÊre overkommeligt, når kvaliteten og udbuddet af retter tages i betragtning.

5 sikre stjerner herfra.

2024幎6月12日

Lukket trods reservationsbekrÊftelse

Den 02 november bestilte jeg et bord og får en reservationsbekrÊftelse pr. e-mail, til den 25 november kl. 18.00.
Den 24 november, får jeg en e-mail om Booking påmindelse til den 25 november kl. 18.00.

Vi ankommer til fejring af fÞdselsdag den 25 november og finder restauranten ToSÞstre er lukket.

2023幎11月25日

Virkelig dårlig buffet

Virkelig dårlig buffet. Var faktisk på trods af fÞdevarestyrelsens smiley ordning i tvivl om, hvorvidt maden kunne spises. Personalet stod og fumlede med mobiler under madlavning, rodede sig i håret etc. og så på intet tidspunkt nogen vaske hÊnder. Dugene ved vores borde var mÞgbeskidte, menukortet ligeså. Meget "lunken" salatbar, uden et egentligt salatbarudvalg. Kolde pommes frites, tÞr flÊsk og kunne blive ved.
Stjernen gives for et super venligt personale.
Ærgrer mig over at skulle give sÃ¥dan en anmeldelse, men det var virkelig ikke prisen vÊrd!

2023幎8月6日
5぀星のうち5の評䟡

En vild oplevelse der overraskede så

En vild oplevelse der overraskede så positivt at vi var nÞdt til at fortÊlle det videre til jer andre på trustpilot. Det er fÞrste gang vi spiser her, og det viste sig at vÊre en god beslutning.

Servicen: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Maden: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Oplevelsen: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Prisen: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐

Fantastisk service 🫶

2023幎7月25日

FÞj!

Simpelthen den dårligste oplevelse på alle parametre! Alt hvad kan kendetegnes for dårlig mad ligger på fade i denne restaurant. Denne mad er ikke vÊrd at servere for sin hund, FÞj!

2023幎7月3日
5぀星のうち1の評䟡

Iskold klam mad der er lavet med bind

Iskold klam mad der er lavet med bind for Þjnene, smagslÞst og tÞrt og har ligget pÃ¥ fadet mere en 90 min sÃ¥ kÞdet vender vrange eller ogsÃ¥ er der kun endeskiver tilbage, intet brÞd intet smÞr til majs og alt er nÊsten usaltet og sÃ¥ betaler man oven i kÞbet for maden inden man spiser den, det er sidste gang jeg smider 1000kr for 2 voksne og 2 bÞrn og sÃ¥ fik vi ikke engang varm maden tiltrods for “grillbuffet” under al kritik og kan se det ikke er engangs tilfÊlde hvis jeg havde valgt at lÊse trustpilot inden jeg spiste 🀊🏻‍♀ det kostede sÃ¥ en tur pÃ¥ en ny restaurant en time efter fordi bÞrnene var sultne

2023幎4月22日

Spild af penge

Måske man som ejer har de bedste tanker i stÞbeskeen, men laaaangt fra virkeligheden.
Har nu x2 med års mellemrum, spildt penge på fuldstÊndig ligegyldig mad og drikke.
Personale uden flair for kundepleje,halvnussede borde, hundekoldt, sjusket tilberedt mad, nÊsten med fÞlelse af en snert af overskredet holdbarhed..
Brug dit medlemskort og få en kop kaffe??? Nej det kan man ikke,nÊsten råbt i hovedet på mig..
SPILD AF PENGE..
intet holder hvad lovet..

2022幎12月3日

Elendig mad

Elendig mad. Boller til hamburger var som tvebakker og kage var tÞr af at have stået ude for lang tid

Salatbaren manglede der også og blive fyldt op.
DÃ¥rlig oplevelse

2022幎9月5日
5぀星のうち1の評䟡

Betaler fuld pris men der er hverken

Betaler fuld pris men der er hverken stegt flÊsk eller oksekÞd eller "hjemmelavet" frikadeller klar flere ting ikke klar til aftensbuffet og alligevel skal man betale fuld pris som aftensbuffet , spurgte personalet flere gange og fik at vide det var der lige omlidt var ok hvis man så havde sagt i betaler hvad frokost buffet koster istedet for aften pris Þv

2022幎7月9日

レビュヌの察象になっおいる䌁業の方ぞ